Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orcinus Orca

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TASZ jelenti Az abortusz rossz? 2011.06.08 23:43:00
A terhesség művi megszakításának jelenlegi szabályozásáról a magyar állampolgárok ritkán látott arányban gondolják, hogy jó úgy ahogy van (60 %-uk szerint megfelelő, további 5 % szerint még túl szigorú is). Egyébként a válaszadóknak ugyancsak több mint fele (60 %) válaszolt úgy, hogy az abortusz…..
Orcinus Orca 2011.06.20 10:24:43
@Marilyn: megnyugodhatsz, nem mindenki olyan mint te. Ez a te szerencséd. Meg az, hogy nem vagy pl. Down-szindrómás. Mert akkor a kedves anyukád, - aki arra tanított, hogy az élet nem szent (te mondád), - lemondott volna rólad és a WC-ben kötöttél volna ki. Erre azt mondod, hogy milyen jogon beszélek ilyeneket? Hát, csak azon a jogon, hogy nekem van egy általad megölni szükséges - mert az állam így, meg úgy, a társadalom így, meg úgy - Down-szindrómás gyermekem. És én - bár "csak" egy férfi vagyok - a feleségemmel együtt úgy döntöttünk, hogy nem vállaljuk, hanem befogadjuk őt, és felneveljük Őt, és mindent megadunk Neki, amire szeretetünk szerint képesek vagyunk. Mert - bár ebben megint nem értünk egyet - ez az egyetlen, valóban szükséges.

Összefoglalva: az abortuszt támogatóknak az a szerencséjük, hogy az anyukájuk - az ő esetükben - nem volt egy véleményen velük. De ez az ellentmondás az ő problémájuk és nem a miénk, az életre IGEN-t mondóké.
"A politika részéről nem kaptunk visszajelzéseket a hétfői adással kapcsolatban, se elmarasztalót, de dicsérőt" - idézi a Független Hírügynökség Rényi Ádámot, a 40 milliós játszma című tévéműsor főszerkesztőjét. Korábban mi is megírtuk: a tv2…..
Belsőség Get well, Robert! 2011.02.07 15:21:00
Nem megyünk bele abba a kérdésbe, mennyire bölcs dolog Forma-1-es top-pilótaként raliversenyen indulni egy hónappal a szezon kezdete előtt, ahogy nem megyünk bele abba sem, hogy a rali és az F1 nem véletlenül két különböző sportág. Már csak azért sem, mert tudjuk, hogy a lengyel…..
Különös dolog történt az Atlanta Thrashers–Florida Panthers NHL-meccsen. Ilja Kovalcsuk, a Thrashers csatára meglódult, Keith Ballard követte, de nem érte utol. Az orosz lőtt, Tomas Vokoun védett, a korong kipattant, a duplázás bement. Majd Ballard hatalmasat vágott a kapus…..
Kezd kissé kínossá válni, hogy a hazai ún. műveltségi vetélkedőkben, vagy legalábbis azokban, melyekben olyan kérdéseket tesznek fel, amik túlmutatnak mondjuk a "hogy hívják a szétszilikonozott ajkú playmate kutyáját?" kérdéskörön, egyre több bakit követnek el a…..
Orcinus Orca 2009.11.26 08:45:56
Néha jó az, ha az ember beteg, és nem megy be a munkahelyére reggel hatkor, mert így kényelmesen megnézheti az Árpátlanított Koffeinmentest. Mondjuk van ennek hátulütője is, mert arra igazán nem számíthat a forró, citromos teát szürcsölgető szerencsétlen (én), hogy olyan…..
És akkor Sváby András és Frei Tamás összeültek a Napkeltében, hogy Bánó Andrással közösen megbeszéljék, hogy is van akkor a duplasoros Armani-öltönnyel, meg a business classon töltött fárasztó órákkal. A főszereplő a Riporter, aki nem tűnik el, hanem csak kilenc-tíz…..