Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vantaan2

0 bejegyzést írt és 303 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A jelöltállítási folyamatot végigkísérték az ajánlásgyűjtés furcsaságairól szóló hírek, amit az országos listák körüli kételyek követtek. Ezek elsősorban a pártok közötti jelöltállítási együttműködésekről szóltak – melyek között vannak nem…..
vantaan2 2014.03.11 09:13:19
@Hívő hitetlen: Jelentéktelen pártok? Jelentéktelen képviselői? ..... s lesznek jelentéktelen szavazók is?
..... s mekkora közhely?
Közhely hogy ettől a sok jelentéktelenségtől illegitim lesz az új kormány? ....vagy még nem közhely de közhely lesz?

Ez bizony eléggé nyilvánvaló ,hogy a törvényalkotók célja a demokráciába vetett hit megingatása.

Sajnálatos hogy pár bűnöző érdeke fontosabb volt számukra mint a "haza becsülete".
vantaan2 2014.03.11 10:00:54
@lokkoL: "Amit itt most tenni kell: a csalásokat kivizsgálni és a csalókat demonstratíve agyonbüntetni, hogy legközelebb már ne gondolják úgy, hogy lehet hogy megérné ezzel a rendszerrel ügyeskedni."
...kellene! De ez nincs bent a törvényben s eddig még egyetlen vizsgálat sem indult a nyilvánvaló csalások felgöngyölítésére. .... de erre eszközrendszere sincs a nemzeti választási gitt egyletnek.
Emlékeztetőül kivizsgálta valaki vagy vizsgálja valaki a Gong presszóbeli eseményeket?
.... vagy hihető a levélben történő szavazások tisztasága???
vantaan2 2014.03.12 08:28:57
@Psyman: Teljesen mindegy ki profitál belőle. Nem lesz legitim ....mert csaltak és törvényileg csalhattak! Ennyi. Lehet magyarázni hogy ennek vagy annak az érdeke ezek után már nem tiszta a választás!
Gondolj bele, ez alapján akkor büntethetetlen lenne Simon mert a másiknak is van egy Simonja? S nem mind a két Simonnak a börtönben a helye ha csalt, lopott, sikkasztott???
... sajnos a magyar gazságszolgáltatás undorító voltát mutatja hogy amig az egyik Simon csak azért mert ellenzéki börtönben/előzetesben addig a másik Simon még indulhat a választásokon is mert kormánypárti! (pedig a társait már többek közt letöltendőre is ítélték).
Zuschlag János magnum opusa, a Pártházból börtönbe – azon túl, hogy kiváló ütőkártya a jobboldal kezében az Összefogás/Kormányváltás elleni küzdelemben – minden kötelező összetevőt tartalmaz, ami igazán szaftossá és eladhatóvá tesz egy bulvárkönyvet: bűnök,…..
vantaan2 2014.03.11 15:02:55
@jose maria padilla: ....mert ha meghúzta akkor már neked nem is kell???? ....vagy Lendvaira vagy féltékeny ,hogy el vitte előled a Zjanit?

Csak nem Te is Terry néni bácsi partner közvetítő szolgáltatásait veszed igénybe mint a Vona?

Ó hogy mennyi homály van e kis hazában ....
vantaan2 2014.03.11 15:09:31
@jose maria padilla: Remélem Te azért nem vagy/ voltál ügyfele a Terry néni-bácsinak!

"Terry Black újabb leleplezéssel szolgált ma a Facebookon a politikai bulvár kedvelőinek. Ezúttal azért szólalt meg, mert kiakadt a börtönviselt Zuschlag Jánosra, aki arról is mesélt könyvében, hogyan próbálkozott be nála a liftben egy idősebb szocialista férfi politikus. Terry Blacknek erről a következő jutott eszébe:

"Na kezd kicsit elegem lenni a sok sok hazudozásból ! T.Zuschlag János !
Önt nem kellett megrontani sem egy Liftben sem máshol . Normális körülmények közt ez az ön magánügye lenne de mivel megrontásról beszél így megcáfolom az ön szavait . Ön sokkal korábban is folytatott férfiakkal kapcsolatot , volt időszak amikor egy fiatalemberrel aki éppen a FIDESZ sajtóosztályán dolgozott . Mért kell valótlanságokat állítani és ezt ráadásul nyilvánosan ?!"

Terry Black legutóbb három politikust "leplezett le", akik szerinte erkölcstelenebbek, mint a pornós x-faktoros Krasznai Tünde. Szerinte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, Szájer József fideszes EP-képviselő és Vona Gábor, a Jobbik elnöke tartozik ebbe a körbe. Terry Black szerint ők azok, akik örömlányokhoz jártak és/vagy melegbárokba.
Három nap eltéréssel tartott lakossági fórumot a győri Bartók Béla Megyei Művelődési Központban az MSZP (Összefogás/Kormányváltás/stb.) és a Jobbik. A képek alapján jelentős, konkrétan több évtizedes eltérés mutatkozik a résztvevők átlagéletkorában, a Jobbik javára.…..
vantaan2 2014.03.11 13:45:17
@maxval a gondolkodó birca: Hol van már középkorú Fideszes???????????????????????? ...már vénebbek mint a szoci szavazók.
Amikor a Facebook adminrendszere jobban összefoglalja az ellenzék aktuális állapotát, mint bármely közírói elemzés. (via nyomomneki tumblr)..
vantaan2 2014.03.11 13:44:04
@Balt: No egy Baltfasz szavazata nem oszt nem szoroz nekik.
Döntött a Mazsihisz: bojkottálja a Holokauszt 2014 emlékévet – egyelőre. Hogy milyen súlyos következményekkel jár a zsidó hitközségek szinte egyhangúan meghozott döntése, arról ergé már írt a napokban, most csak a három vitatott ügyről, a felek igazságáról írnám le…..
vantaan2 2014.03.11 09:51:41
@a-kjudíit: Az hogy Szakály mit mond valójában már lényegtelen. Szakály eljelentéktelenedett kuruzsló szintre süllyedt , igaz hogy a rendszer kegyeltje de minden rendszernek meg voltak a kiszolgálói és a kegyeltjei is.
S inkább az a nagyobb szégyen hogy ennek a kormánynak ilyen arcukat vesztett vagy eleve ilyen jellemű emberekre van szüksége.
vantaan2 2014.03.11 11:24:04
@bolhacsípés: Szakály egy szar ember. Ezt már rég leírtam. S hogy ez a véleményem róla arról csak maga Szakály tehet.
...ha a kormányzatnak szar emberekre van szüksége az megint nem engem minősít.
vantaan2 2014.03.11 12:21:48
@Alfőmérnök: Sajnálatos. Elég sok a Kádár seggéből előbújt új-mű-álkonzerv. De hát mit lehet elvárni egy olyan rendszertől amely vezetői ha érdekeik úgy kívánják a saját apjukat vagy anyjukat is lemaffiózzák. (lásd Kövér elvtárs-úr-komcsi-liberális-műparaszt-népnemzeti-polgár-őskeresztény Lászlót). Ilyen közegben egy gyengébb jellem vagy jellemtelen ember persze hogy idomul.
Fidesz-közeli slam költőkkel töltik fel a március 15-i programot, miután 11 fellépőnek vissza kellett mondania. "Érdekesség, de az új fellépők közül néhányan, számszerint tizenegyen, a jelenlegi kormányban is betöltenek felelős pozíciókat" - nyilatkozta Szente Vajk, a…..
vantaan2 2014.03.10 18:32:12
@Nemzeti Orbántroll: Éljen és virágozzék 100 Orbán Viktor!
Éljen és virágozzék a szeretett hazánk!
Éljen és virágozzék Orbán Viktor és népe megbonthatatlan barátsága.
Aki nincs Orbán Viktorral az egyedül van!
Aki másnak Orbán Viktor az maga se tudja ki!

Föl föl Ti Orbán Viktorai a földnek! Föl föl Te föld éhes Mészáros. A győzelem napjai jönnek a magyarok meg elmennek. Na!
  1,86 milliárd forint – ennyi büntetést kell befizetnie azoknak a pártoknak és független jelölteknek, akik hétfőn 16 óráig nem adták le a korábban felvett ajánlóíveket. Ez 37 ezer ívet jelent, a helyi választási bizottságoknak nem volt mérlegelési jogköre, a…..
vantaan2 2014.03.10 10:39:49
@Robinzon Kurzor: Kit érdekel?
Sajnos még senkit ..... De ha majd érdekelni fog ..... az erre való hivatkozással bárkit!!! ...még majd Orbán Viktort is ki lehet semmizni vagyonából, le lehet csukni Simicska Lajost vagy Mészáros Lőrincet ha az választás után bárminemű állami pénzt kap .... netán börtönbe lehet zárni majd Pintér Sándort vagy Lázár Jánost ... rabláncon lehet vezetni Ádert vagy Kövért.
....mert bizony egy illegitim működést követően ez is benne van a pakliban. Hivatkozással arra hogy csak az állam és a kormány legális működését segítik elő!

S akkor majd ki mondja azt, hogy Oszt jó napot?
Tűzzel játszik a Fidesz ezzel az előre elcsalt választással ....amely fölégetheti az egész országot!
vantaan2 2014.03.10 11:30:28
@Robinzon Kurzor: Pont ezért érthetetlen mert tisztességes választásokon is nyertek volna! Ez már a hatalmi őrület a Fidesz vezérkar részéről vagy ennyire még Ők sem bíztak a tömegek böszmeségében.

NER-nek csak véresen lehet vége .... a NER-ek sorsa ez a történelemben. Lesz majd "Te is fiam Brutus" meg jégcsákány .... de szabad elvonulás főként ilyen 4-6 év után nem lehet. .... a mai napok eseményei ,hogy pl . kövér hogy tudta a saját apját, nagyapját lemaffiózni.
... gondolod hogy ha szorul a hurok nem döfi hátba késsel az első adandó alkalommal bármely politikustársát, csak hogy a saját bőrét mentse?

@belgabela: No tanulmányozd csak 56 és 57 eseményeit! Milyen könnyen és dalolva váltott pufajkát a nemzet. Mit gondolsz 56 elején Virág elvtárs számított arra ,hogy 57 nyarán már le se szarják???
vantaan2 2014.03.10 12:40:23
@belgabela: ...hát igen Magyarország 9 millió bolsi országa! 1 millió meg kivándorolt.
A KARD Meglesz a szociknak a 15%? 2014.03.08 12:08:40
A választási törvény alapján a pártszövetségeknek a bejutási küszöb 15%, legalábbis három vagy több párt együttes indulása esetén. Az elmúlt héten publikált közvéleménykutatási mérések 20% környékére jelezték a baloldali összefogást, ami gyakorlatilag még kevesebb,…..
vantaan2 2014.03.09 08:36:49
@garmr: Mindkét oldaltól a nagy LÓFASZT!

Ti is olyanok vagytok mint a Horn Gábor akivel a Hír Tv háromszor próbáltatott 1 mondatot "Feri azt üzenték húzz a picsába" vagy mit.

A Fidesz ebben nagy, még a bírálóit is Ő fizeti!
... pár millát megértek Ti is Kubatovnak vagy valamelyik "független" közvélemény kutatónak! Ők most ugyis milliárdokat kapnak.
vantaan2 2014.03.09 08:43:55
@garmr: A nagy LÓFASZT!
Ti is olyanok vagytok mint Horn Gábor akivel a Hír Tv csak harmadszorra tudta felvenni azt az egy
mondatot egy választás után, hogy " Feri azt üzenték húzz a picsába"
Szerintem Kubatovnak vagy egy "független" közvélemény kutatónak Ti is megértek pár millát (ha nem vagytok olcsó Jánosok)
A fidesz abban jó , hogy még az "ellenzékének" egy részét is Ő fizeti!
Mandiner blog Össze – Gaymobil 2014.03.09 14:01:00
Nem Együtt, hanem Korszakváltók. Nem Korszakváltók, hanem Összefogás. A Gaymobil: kultúr-, béke- és szabadságharc fröccsöntve, direkt alacsony színvonalon. A Gaymobil politikailag inkorrekt, a Gaymobil szexista, a Gaymobil senkit nem kímél. Mi szóltunk...
- Ez a tévedésből főnök lehülyézés napja. A világon sehol nem ünneplik, csak elszenvedik az eredményét. - 1998-ban ezen a napon lehetett először nagy tételben Rafaellót venni a Budapesti Árutőzsdén. - 1835-ben ezen a napon fejeződött be az Alföld ormótlanítása. A projektet…..
vantaan2 2014.03.09 08:16:01
@Perde Dóra: Nagyon romantikusak ezek a halak! Szerintem ezek biztosan busák .... esetleg lehetnek még compók vagy kecsegék. No azok pont ilyen romantikusak.
vantaan2 2014.03.09 08:22:55
@Perde Dóra: Két halnőstény egy bedobott kukacot nézeget.
-Hülye ez a horgász hisz ez méreten aluli, azt hiszi nekünk minden jó!
....erre a másik!
-....csak halkan, csak halkan most nincs sehol egy halkan s számomra jó lesz ..... nekem úgyis minden méret az optimális alsó határán van s úgyse tudnánk visszadobni.
Stumpf vs Révész. Avagy a magyar jobboldal és baloldal hangulata, állapota 2014 tavaszán. Forrás: patricia-franchini tumblr (ez pedig az eredeti műsor)...
vantaan2 2014.03.08 20:04:19
@Hannibal ante portas:

" Szentes Németországba költözött

Arányaiban csak a polgárháborút megszenvedő szírek és a románok produkáltak nagyobb növekedést tavaly a Németországban frissen letelepedett külföldiek között, mint mi, magyarok. Több mint 28 ezer magyar döntött úgy, hogy inkább Németországban folytatja"

A statisztika szerint a Németországba kivándorlók az összes kivándorló 15%-át adják. (60% Angliát választja!)
Ezzel számolva akkor 1 év alatt cc 180 ezer dolgozni képes/szülni - nemzeni képes ember hagyja el az országot pl. 2013-ban.
Az orbáni nemzetrontó és nemzet áruló politika hatására!
A kivándorlás 2012-höz képest növekedett 2013-ban ... s a folyamat folytatódik! No szerinted milyen hatással lenne Orbán elkövetkező 8 éve a magyarság mint nemzet megmaradására????
vantaan2 2014.03.08 20:41:35
@Hannibal ante portas:
"Cenzúra miatt visszalépett 11 fellépő a március 15-i Pilvakerről" .... most képzeld el mi lenne 8 év múlva???? ...esetleg ki is végeznék őket?

Hol van az magyar jobboldal????? Ha hó JOBBOLDAL! Merre vagy???? Hova bújtál??? (vagy teljesen takony lett a magyar?)
vantaan2 2014.03.09 02:57:32
@Hannibal ante portas: No hányan jöttek vissza???
Talán egy Gyűrűfűnyi lakosság vagy Komlóskányi (de akkor már erősen túloznék)

S a lengyelek vagy a bolgárok, románok, szlovákok kivándorlása az mit befolyásol Magyarországon, Attól több lesz az egészségügyi kasszában??? ....az legyen a lengyelek gondja meg a bolgároké.

Itt most Magyarországról van szó! S ezért csak felelős az aktuális miniszterelnök vagy nem? S ez hova fog vezetni? 15 év múlva fölkerül a magyar nemzet a veszélyeztetett "fajok" listájára???? Kárpát medence az tele lesz stadionnal de nem lesz benne magyar ember????
„Egyedül Oroszország képes megállítani, távol tartani a régiótól a nemkívánatos nyugati behatolást: a kíméletlen pénzvilágot, a multi cégeket, a bóvli kultúrát, a pusztító liberalizmust. Nem Ukrajnáról, Majdanról, Krim félszigetről van szó, hanem Európa jövőjéről!…..
vantaan2 2014.03.08 12:03:51
@calabria007: Mégis mire gondolsz??? Az 1574-es vagy az 1644-es netán az 1649-es nagy mexikói autodaféra gondolsz??
....vagy az 1209 julius 22.-ei béziersi (Franciaország) mészárlásra? Arnald Amaury pápai legátus ciszterci szerzetes mondására "öljétek meg mindet, Isten majd kiválasztja övéit!" 15 ezer férfit, nőt és gyermeket mészároltak le.

No????
vantaan2 2014.03.08 12:34:28
@calabria007: Legenda???? Az egyházi iratok hazudnak???? .... vagy a magyar katolikusok újra írják az egyház történelmét is?
pl. IV. Sixtus pápa a spanyol püspökök panaszaira kibocsájtott egy bullát s így ír :
"Az inkvizició egy idő óta már nem a hit iránti lelkesedés és a lelkek megtisztulásának folyamata kötötte le hanem a gazdagság utáni vágyakozás"

"...sok igaz és őszinte keresztényt ellenségeik följelentése alapján, minden jogos bizonyíték nélkül ...megfosztottak ingó és ingatlan vagyonuktól és átadták őket a világi fegyvereseknek, hogy kivégezzék őket"

No mit találnak ki az ateista négyzetek???

S minő párhuzam az 1944-es zsidótlanítással!!!! Itt a mandíneren is téma volt az elkobzott zsidó ingó és ingatlanokra milyen mohon csapott le még az egyház is!
vantaan2 2014.03.08 17:11:24
@calabria007: ...... hitelesnek tűnő forrásokat is mellékelhetnél a fantaziálásodhoz!!!!!!

" A Wikipédia projekt három alapvonása:

"A Wikipédia elsődlegesen enciklopédia, vagy célja azzá válni (kalendárium és napi hírek adatokkal bővítve);
a Wikipédia egy wiki, és így (néhány kivételtől eltekintve) bárki által szerkeszthető ......"
"a Wikipédia nyílt tartalmú ....."

"A Wikipédia tágra nyitottságának van néhány hátránya. Például azon cikkek esetén, melyek a legtöbb résztvevő számára ismeretlenek, a pontosság és a pártatlanság sokszor megkérdőjelezhető.!!!!!!"

"Egy másik hátrány az, hogy sok szerkesztést olyan emberek végeznek, akiknek nem céljuk az, hogy hasznosan vegyenek részt a munkában, hanem mindenféle értelmetlenséget („fghfhgf”) vagy elfogadhatatlan tartalmat („hüje aki ólvasa”) adnak a cikkekhez."

No ÉRTED-e? Tudom, hogy NEM. ...úgyhogy rajzold magad újra.
Arányaiban csak a polgárháborút megszenvedő szírek és a románok produkáltak nagyobb növekedést tavaly a Németországban frissen letelepedett külföldiek között, mint mi, magyarok. Több mint 28 ezer magyar döntött úgy, hogy inkább Németországban folytatja. Elgondolkodtató…..
vantaan2 2014.03.08 08:35:04
@Sütemény1975: Ó kedves sütemény magának megégett az agya ettől a Magyarország jobban teljesít dumától!
Ön szerint a német hivatalok hazudnak???? ....mert kivándorlás tekintetében Magyarország igenis jobban teljesít. Pl a Németország irányában pont 26,3%-kal!!!! Azért ez nem semmi.
Ez azt jelenti ,hogy az Ön egészségügyi ellátását pl minimum 28ezer emberrel kevesebb finanszírozza!!! ( s hol van akkor még a nyugdíj, a közoktatás, a közrend!!!) -.... akkor még az Angliába és más országokba kitelepülteket nem is számoltam!
A bizonytalanok viszont gyakrabban nyúlnak párjukhoz vagy eseti harmadik félhez – hozta nyilvánosságra kutatását a TÁRKI. A Századvég és a Kutatópont egyelőre nem kommentálták a felmérést, de utánaszámolnak a dolognak. Az 1000 fős mintából készült, telefonos…..
vantaan2 2014.03.08 07:14:52
@szpal: Honnan tudja Vona Gábor milyen az a rasztafári swingerklub???? ....csak nem Terry Black -kel voltak ott "melegedni"?????????????
Kokain, speed, varázsgomba és endorfinkúp tartozik az M1 Híradó szerkesztőinek napi menüjébe. Az Áttetsző.hu tényfeltáró oldalhoz eljuttatott videofelvételek és áfás számlák tanúsága szerint a hírösszefoglalók készítése előtt ezeket veszik magukhoz a…..
vantaan2 2014.03.07 19:45:59
@azbesztos: Te nézed azt a szemetet??? Te Én imádom, sőt még rögzítem is hogy éjjel ha fölkelek újra megnézhessem. s tudod úgy nézem néha ,hogy közben meg a Halász Zsuzsa és a Kocsis Éva szól egy másikról! Néha még a Hevér Lórántot is lejátszom Te ....az aztán a csúcs Már arra gondoltam teszek egy készüléket a WC-be s ott csak a Hevér Lóránt szól majd meg az Obersovszky! Azoktól majdnem összeszrom magamat, ..... akkor legalább nem kell fosató tablettát szednem ha szorulásom van.
Torkig vagyok azzal az egyre terjedő itthoni közvélekedéssel, mely szerint a hanyatló Nyugatot, amerikástul és európai unióstól lassan megelőzi, kiüti, lenyeli, legyőzi, lehagyja a putyini Oroszország. Mely szerint nekünk lihegve ki kéne szolgálni Vlagyimir nagyurat, mert a jövő…..
vantaan2 2014.03.07 07:36:51
@aszekelyek: ... huuu de jó lenne itt is az az amerikai válság! Amerika már megint az összeomlás szélén ....mint mindig. S a sok hülye meg oda akar menekülni, biztosan hogy megnézze Amerika összeomlását! No és a hanyatló nyugat ....
Szerintem most a hanyatló nyugat neki dölt az összeomlás szélén álló amerikának s egymásba kapaszkodva-támaszkodva maradnak csak állva a Putyini orosz medve gazdasági csapásai alatt.
vantaan2 2014.03.07 10:54:14
@Blikknépe: Pedig a németek lemondanak!!!! Sőt az osztrákok nem is engedik át az "atomi" áramot területükön! Akkor vaj hova is exportáljuk azt a rengeteg felesleget??? Merre????
S itt vannak még a magyarországi jelenleg nem működő vadonatúj gáz erőművek!!!! Az olcsó palagáz miatt ezeket be fogják indítani (1 hét alatt termelni tudnának!) akkor kinek kell majd a DRÁGA paksi áram???
Paks ebben a formában csak a lopás lehetőségét teremti meg Orbán oligarcháinak! S ahogy Illés Zoltán mondotta - lopni fognak! Minden magyartól!!!
vantaan2 2014.03.07 14:03:42
@kvadrillio: Amerika el van adósodva???? ...és ez miatt kinek kell izgulnia????

Amerikának nem az az egy biztos! ....mert mi lenne ha pl nem fizetne?
Semmi!!!!! ....oszt jó napot!
S hogy tudja csökkenteni az adósságát ???? .... Ázsiának egy picit akadályozza a kivitelét Amerikába. Elinflálja az adósságát ....csak ezt az inflációt Kínával, Japánnal vagy az eu-val fizetteti meg!

S mi a helyzet a magyar adóssággal ...no azzal ezt nem lehet megcsinálni. Akkor bizony csődbe megy az ország!
Pont egy hónap múlva lesznek az országgyűlési választások. Legutóbbi felmérésünk óta kiderült, melyik az a 31 országos lista, ami ott lehet a szavazólapokon április 6-án, ezért ismét megkérdezzük olvasóinkat, hogyan szavaznának. (Az ajánlások ellenőrzését és a…..
Az Alkotmánybíróság kimondta: méltányolható közérdek nélkül is lehet kritizálni a közszereplőket, de csak úgy, hogy ez ne sértse az emberi méltóságukat. Örülünk, hogy a felesleges és szigorú feltételek közül egyet kihúzott az AB; de ennek így még mindig nincs sok…..
A dead giveaway mikroblog tette közzé a fenti logót, a következő kísérőszöveggel: „nincs többet összefogás-logó, aki érti tudja miért, kormányváltás-logó van bazmeg, amit mi millások eleve akartunk..” Más jele is van, hogy a baloldali pártok elengedik a januári…..
vantaan2 2014.03.05 22:06:07
@bbjnick: Köszi!
vantaan2 2014.03.06 05:55:12
@jogalany: A magyar foci pénzmosoda! Milliárdokat LOPNAK ki a magyar költségvetésből. Amikor egy szrfszú alkoholista államtitkár többszáz milliót utalhat át a kedvenc pénzmosodájának ..... mit várunk, mit várhatunk ezektől a selejtektől? Nem a sport miatt kell a foci a hatalomnak hanem hogy lophassanak éjjel s nappal!
A manapság az Oroszország, az orosz befolyás ellen megafonokkal és kurucos kardcsörtetéssel támadó Összefogás nagy visszatérője, Gyurcsány Ferenc a maga részéről 2008-2009-ben lazán összerúgta a port az EU-val a Nabucco versus Déli Áramlat ügyében, melyről praktikusan csak…..
vantaan2 2014.03.05 21:00:15
@Occam beretvája: Állítólag a kazahokat is valami turultojta! a birobidzsáni jevrej az meg askenázi!
vantaan2 2014.03.05 21:04:22
@Blikknépe: A kazah ha ivott sokszor lőtt a sajátjaira is , akkor apádat lecsukták a szovjetek??? (ugye nem orosz volt?)

Az Én apám igaz keresztény és igaz magyar ember volt aki sohasem kedvelte sem az oroszt és sem a szovjetet!
vantaan2 2014.03.05 21:13:03
@Occam beretvája: Nekem sem rokonom sem ismerősöm nem volt munkásőr! ..... sőt még a szomszédom sem.
  Gyurcsány Ferenc újra az ellenzéki fedélzeten, mi több, lassan a hajóhídon, a kormányosi és kapitányi posztok felé kapaszkodva. Lassan, megfontoltan, türelmesen. Megtanult várni. Hiszen lassan öt éve lesz, hogy dicstelen epizódok közepette lemondott a miniszterelnökségről,…..
vantaan2 2014.03.04 11:40:51
@pocaklakó minimanó: A felcsúti elüldözött .... így igaz! 500 ezer igaz magyar embert az országból!
2010-ig Kánaán volt Magyarországon. A jóléti társadalmat építette a nép.
... s jött az örült ki letépte láncát s munka alapú társadalmat erőltet a népre jólét nélkül! Lásd az éhező gyermekek, a megalázott rokkantak. a kisemmizett valódi trafikosok, a városokból kitiltott nemzettársaink tömegei és a többi!
Templomaink meggyalázva általa, hitünk semmibe véve. ....csak a tolvajlás, a mutyi. Odáig süllyedt a nemzet, hogy a meggyalázott nemzettársaink közvetlenül már a pápa segítségét kérik! Ide jutott szeretett hazánk. .... s van-e lejjebb???
No pocaklakó????
vantaan2 2014.03.04 16:39:33
@pocaklakó minimanó: Szerintem meg te vagy a bolond ..... aki nem látja hogy csalnak, lopnak és hazudnak a trafik mutyival, hogy szó nélkül hagyja hogy nemzettársait a saját magyar hazájukban kitiltják városainkból, hogy a felszentelt keresztény templomaink latrok barlangjai lettek. ....s soroljam még? ....hogy olcsó pénzért újra eladják a hazánkat az oroszoknak stb, stb, stb.
vantaan2 2014.03.05 18:06:27
@pocaklakó minimanó: Matolcsy neked semmi??? .... vagy gondolod egy 2014-ben megírt cikk 2004-es aktualitásokkal foglalkozik???

....de mond Te tényleg ennyire hmm... hmmm sima-agyú vagy???? Azért Én bízom benne hogy nem minden magyar ember pont ma esett le a fáról!
Áll a bál Zsigólanden, egy rejtélyes alak állandóan a "Hazug" feliratot ragasztja rá Zsigó plakátjaira. Miután eme aljas támadás nyomait eltávolítják a plakátoktól, újra visszaragasztja feliratot. Ezért térfigyelő kamerákat szereltek fel az óriásplakátokra, hátha így…..