Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoltán Luczy

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézzük csak. A Magellán-Mokka-Tények hármasra (a Magellán most támad fel) a TV2-nek jelenleg egészen pontosan három férfi műsorvezetője van, Pachmann Péter, Váczi Gergő és Szebeni István. Volt több is, de azokat kirúgták vagy felmondtak (Dudás, Kárász, Kőrösi, Tvrtko, stb.), a helyükre érkező Gönczi…..
Tegnap este indult ismét a TV2 Hal a tortán című műsora, felturbózott főcímmel, átalakított műsorszerkezettel, párokban főző celebekkel és a nekik immáron mindenféle idióta feladatokat is adó Lázár séffel, szóval már csak nyomokban hasonlított arra a műsorra, aminek szánták. Sebaj, az ilyen…..
Rossz munkaerőnek és alkoholproblémákkal küzdő embernek állították be Gesztesi Károlyt azok a cikkek, amelyek a múlt héten a Blikkben jelentek meg - harsogja a Bors. A Blikk szerint ugyanis Shrek örökös magyar hangját azért rúgták ki a Jóban Rosszban tévésorozatból (ahol…..
Zoltán Luczy 2015.03.23 10:02:31
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Eladták az összes jegyet Amerikában mind a hat előadásra. Mielőtt hülyeségeket írsz, tájékozódj!!!
Úgy ültem neki az első galantos posztomnak, hogy megírom a sztorit az autóvásárlás első pajzán gondolatától a jelenig, amikor már néhány hónapja használom az autót. Nem sikerült. Túl göröngyös volt a Galanthoz vezető út, és a vétel utáni eufóriát követő…..
A köztévés dalverseny első blikkre pontosan olyan, mint egy kereskedelmi tévés tehetségkutató. Pont úgy néz ki, mint az X-Faktor (nem csoda, ugyanaz a főrendezője), vérprofi az egész produkció, minden takkra megy, nincsenek benne bakik, belógó mikrofonok, hanghiba is csak kevés…..
Hihetetlen, de igaz, a Hírtévé még mélyebbre ásta magát a mocsárba azzal, ahogy péntek 17 órás híradójában "bizonyítékokkal" állt elő.A Hírtelevízió érzékenyen reagált azokra a visszhangokra, amelyek a köteles bekiabálás hangsávjába történő beavatkozás…..
TComment Ehhez azért pofa kell 2014.01.29 06:19:01
Az állam idén közel 3 milliárd forinttal többet húz ki az autóvásárlók zsebéből. Íme a módszer. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...