Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gendi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tumblr nevű, különös és tanulságos echo chamber-ben a szokásos napi (hol jogos, hol fárasztóan önismétlő) Magyarország-ostorozásban rendszeresen előjön az a téma, hogy a magyarok mennyire nem beszélnek idegen nyelveket. Most is újra ezen megy a vita, ezúttal a Ténytár által…..
Precedens értékű lépést tett meg a Google a minap, hiszen törölte a Majka, Curtis, BLR és Pápai Joci által előadott Nekem ez jár című videoklipet felületéről a hirdetési irányelvek megsértése miatt. Ennek következménye, hogy az eddigi 6 milliós nézettségük egy pillanat…..
Nemcsak a rossz humor, de a Homár éve is lesz az idei: az egyik legnagyobb monopolszolgáltató rögtön az első napon beleröhögött a nyomorult fogyasztók arcába, és anélkül, hogy azt kommunikálta volna, szombati rend szerint indította el a vonatokat. Állítólag a hó miatt, persze…..
Kezdjük azzal, hogy amikor – például a mellékvonalak tervezett bezárása kapcsán – szóba kerül, hogy a vonat a jobb, vagy a busz, a vasútpártiak (akik közé amúgy magam is tartozom), általában érvként hozzák elő, hogy télen biztosabban járnak a vonatok. Hát ez régen…..