Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ejaku LAZIO

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Van olyan adás, amivel egyszerűen minden klappol. Az énekesek pár kivétellel mind az átlag felett teljesítettek, Tóth Gabi pedig az eddigi három évad messze legjobb teljesítményét nyújtotta. Ezen az sem rontott, hogy Majka álló farkakkal viccelt, Havas kissé sután udvarolt…..
Ejaku LAZIO 2015.10.19 09:04:55
@Fredo78:
Tyll Attila és Till Attila nem rokonok, előbbi volt a szinkron
A TV Line szerint megvan az első új, azaz nem az első két évadban is megforduló szereplő a Twin Peaks elviekben két év múlva érkező harmadik évadában, méghozzá a Mamma Mia! és a Nyomorultak sztárja, Amanda Seyfried. Azt még nem tudni, hogy pontosan kit játszik és mi lesz a…..
A Forbes 2015-ös, tévés kereseti listájának első 15 helyezettjéből 11 a tévés sitcomok világából érkezik, élükön Jim Parsonsszal, a The Big Bang Theory egyik főszereplőjével, aki 29 millió dolláros fizetést mondhat magáénak. Második helyen áll a szintén ebben a sorozatban…..
A Barátok közt egyik legkarizmatikusabb szereplője tegnap szenvedett balesetet - a szemtanúk és más források beszámolója alapján egy figyelmetlen előzés következtében. Rékasi 600 köbcentis robogójával éppen egy előtte haladó autót akart megelőzni a XXII. kerületben (az RTL…..
Ejaku LAZIO 2015.07.01 15:30:14
@Macropus Rufus:
képzeld, lehet. csak abban az esetben nem lehet, ha egyenlő rangú utak kereszteződéséről van szó, ez kb. az útkereszteződések 1%-át teszi ki Magyarországon, a maradék 99%-ban, ahol alá-fölé rendelt utak kereszteződéséről van szó, ott lehet

@szélvédős:
jajj, de fogyatékos vagy Istenem. te magad említetted az egyik lehetőséget a bizonyításra, de szted vajon mire vannak a szemtanúk, na meg a két érintett fél vallomása is nyilván dísznek lesz.
Röszkén és környékén járt a TV2 és hanghibás mikrofonja, annak a végén meg Váczi Gergő, a Vujity Trvtko-díj Frei Tamás-szalagos nagykeresztjét érdemlő riporter, a téma persze az ördögi migránsok, akik egy éjszaka alatt ösvényt taposnak ki maguknak a határon, elhajigálják…..
Ejaku LAZIO 2015.06.19 13:59:59
@Thomas Dantes:
mondom, én kettéválasztanám a kettőt. menekült és bevándorló. menekült, aki csak azért jön, h ingyen eltartsák, még bűnözhessen is, mivel a törvény rá úgysem vonatkozik, esze ágában sincs, h dolgozzon, és adóforintjaival hozzájáruljon a közöshez. a bevándorló nem így tesz, akik magyarok pl. Angliába mennek, azok dolgozni szeretnének. nem hiszem, h a munkaelvétel probléma lenne, úgy ott, úgy itt.
Ejaku LAZIO 2015.06.19 14:08:13
@Sigismundus:
hát ehhez már tényleg nem tudok mit hozzátenni. ha te még az ismerőseimtől is mendemondákat sejtetsz, nem tudok mit tenni. ugyanúgy tudom ezeket, csak szerencsémre én 2-3 km-el arrébb lakom, és nem busszal járok. az, h ők át is élik ezeket, meg sajnálatos.
Ejaku LAZIO 2015.06.19 14:45:49
@Sigismundus:
nézd, lehet nem tudtál olvasni sorok között, az is lehet, h fogalmaztam elég jól, de ez a város, ahol ez van ugyanaz ahol én élek. nem másik város, így hidd el én is tapasztalom a dolgokat, csak közvetlen nem én nekem kell elszenvedni. feltételezem, rokonaidnak, közeli barátaidnak te is elhiszel annyit, hogy, amit te már nagyjából sejtesz, azt ők megerősítik. na, így kerek?
Spoileresen beszélünk arról, ami a hétvégén történt Sansa Starkkal. Csak naprakészek kattintsanak! Elképesztő felháborodás fogadta a Trónok harca legutóbbi, hatodik részét a zárójelenet miatt: több amerikai online magazin és még egy szenátor is kijelentette, hogy ezek után…..
Alekosz kondenzcsíkos alsónadrágja, Pongó cigányozása, Aurelio faszpörgetése vagy az Éden Hotel erőszakoskodó játékosa is csak jelenthet a gyökérségi versenyben, aminek jelenlegi csúcsán egy kambodzsai tévéműsor ül, ha van isten, egy kristálydildóval a kollektív seggében.…..
Egy évadot húzott le a CBS sorozatánál, de valamiért elege lett a szerepből, és ősszel már nem láthatjuk. Mivel az idei évadból egy részt nem láttam (csak a finálét fogom megnézni), nem tudom megítélni, hogy ez mekkora veszteség a sorozatnak.     ..
Az ABC és a Marvel harmadik közös sorozatának főszerepét az Agents of SHIELD-ben jelenleg állandó szereplőként látható Adrianne Palicki és Nick Blood kapta meg, azaz Mockingbird és Lance Hunter szépen kiszáll az anyasorozatból. A spinoffot a második évad záróepizódjai…..
Nem állítom, hogy ez volt minden idők legjobb évadnyitánya. De moziteremben megnézve az első részt, nyugodtan ki lehet jelenteni: a látvány és a kedvenc konspiráló szereplőinket (Tyrion, Varys és Kisujj) alakító színészek megbízhatóan jó játéka bőven kárpótolt mindenkit az…..
Ejaku LAZIO 2015.04.14 11:03:56
@Bicepsz Elek77:
A Vladimir egy szláv eredetű név, nincs magyar megfelelője. Nem tudom, honnan szedted ezt a Győzőt...
Will Smith neje egy amerikai talkshow-ban jelentette be, hogy egy évre írt alá a Gothamhez, és ennek most vége, a hosszabbítás pedig eszébe sem jutott. "Nem, nem hiszem, hogy visszatérek. De a Gotham frankó lesz nélkülem is." A sorozat most éppen szabin van április 13-ig, a…..
Amikor tavalyelőtt szólt, hogy a negyedik, Freak Show alcímű évad lesz az utolsó, amit bevállal, mindenki úgy volt vele, hogy persze majd meggondolja magát, nem kell beszarni. Aztán amikor elkezdték az ötödik évad (Hotel) szereposztását, és csak nem szóltak, hogy “…ja, és…..
Benkő Péter éppen a hosszú házasság titkait ecsetelte a köztévé Család barát című műsorában, amikor is a fenti mondat kicsúszott a száján, hogyaszongya, fehér emberek között mindent meg lehet beszélni. És nézett továbbra is a műsorvezetőre, Onyutha Juditra, aki ugye nem…..
Tegnap írtunk az Éden Hotel-sajtótájékoztatóról, ahol láttunk pár csajt és faszit a szereplők közül, de nem feltétlenül az első körös arcok közül - na, most megmutatjuk az első 12 szereplőt, hogy mindenki be tudja lőni magának, hogy mire számíthat február 23-tól. Van itt…..
Ez itt most a basszameg-rovat: a TCA-turnén az NBC elnöke bejelentette, hogy a Hanniban harmadik évada nyár előtt nem kerül képernyőre. A műsort természetesen imádják, és mivel a nyarat is pont annyira szeretik, mint a Hannibalt, így nagy izgalommal várják, mi sül ki majd a…..
Meg voltam róla győződve, hogy az Agent Carter óriási nagy zsákutca a Marvelnél: a hidegháborús kémdráma koncepcióját már a második Amerika kapitány-filmben is elmosta a szuperhős-vonal, a katasztrofálisan induló, de aztán végére magát egész szépen összekapó Agents of…..
Nemi erőszakkal képtelenség viccelni, én most fejből csak egy komikust tudok, akinek ment (Louis CK-ről van szó), de ő sem azon a borzasztó bűncselekményen pattogott, hanem inkább saját magán, hogy milyen borzalmas gondolatai vannak. Maksa Zoltán pedig nem egy Louis CK, úgyhogy az…..
Michael C. Hall a Redditen válaszolt az olvasók kérdéseire, melyek közül a Cinemablend is csak egyet emelt ki, és mi is így teszünk (itt el lehet olvasni az összeset), mert ez a legérdekesebb. A kérdés az volt ugyanis, mi volt a zsigeri reakciója a favágónak álló…..
Ejaku LAZIO 2014.12.08 14:29:16
@doggfather:
ha nem érted minek a metaforája az "elment fát vágni", akkor nem értetted meg a sorozat lényegi tartalmát.
Dexter egy függő volt, a gyilkolásban lelte meg ezt a függést, és magát azzal próbálta győzködni, h csak jót cselekszik, hiszen bűnösöket öl, és csak közben nem törődött ennek a függésnek a következményeivel. Megahlt Rita miatta, de ő akkor sem állt le, majd meghalt Debra, szintén miatta, és itt jön az a felismerés, ami neked kimaradt. Mivel függő,leállni nem tud, ezért vagy tovább él Harrisonnal /és Hannah-val/ ezzel halált hozva rájuk is, vagy először életében tekintettel lesz másokra is, és elhagyja őket (vagy meghal, vagy remeteként él tovább).
Ejaku LAZIO 2014.12.08 15:34:17
@doggfather:
A rajongók nagy többsége? Azért mert mondjuk imdb-n is pár topic ezzel foglalkozik, még nem lesz a rajongók többsége. Nagyon max 50-50%.

Ebből a MCH interjúrészletből is az jön le, h nem tetszett neki a befejezés, DE! .....blablabla.... ez volt az egyetlen reális alternatíva

Max. úgy tudom megérteni ezt a nem tetszett a vége dolgot, ha Dexter sorsa nem tetszett nekik, mert túlságosan megkedvelték, ezért nyilván azt szeretnék, ha mindenki boldogan élne míg meg nem hal. De félretéve a szubjektivitást, nagyon más alternatíva itt nem volt.
Nekem csak az a kérdésem, hogy csak ennyi? Ez derül ki a Samsung friss kutatásából, amiben az európai tévénézési szokásokat vizsgálták. De akkor ki az a maradék 29%? Akik úgy sétálnak az utcán, hogy hangosan kiabálják a Walking Dead legújabb részének a végét? Én már akkor…..
Az egynapos csúszás miatt a tegnapi élő műsorban bebaszós megjegyzéssel búcsúzó Pákótól nem szabadulunk meg, prominens szereplője lesz az adásnak, amiben tulajdonképpen semmi nem történt, de a vágók úgy pakolták össze, mintha izgalmas lett volna, de legalábbis érdekes.…..
János, mármint az albínó sün nagyon jól érzi magát Balázsékkal, tök cuki, ahogy Vadon Jani karján mászkál, és ő is ellopja a showt a két műsorvezető elől, akik már kurvára mennének haza, nem véletlenül rinyálnak folyamatosan élő adásban. Jani, mármint nem a sün,…..
Ejaku LAZIO 2014.11.10 14:09:23
@hős cincér: de ha nem bírod őket, akkor minek nézed a műsort, mikor az egész arra épül, h 50%-ban szopatjuk a celebeket, 50%-ban meg Balázsék ökörködnek?
A TV2 tegnap útjára indította a harmadik generációs tehetségkutatók zászlóshajójának hívott Rising Start (amiben a néző applikáción keresztül szavaz, élőben azt hívják így), amiről a 2 óra 45 perces műsorfolyam végére sem tudtam megállapítani, hogy minek került…..
Ejaku LAZIO 2014.11.10 12:34:36
@Madox Williams: Majka, te vagy az?