Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vazzup

0 bejegyzést írt és 1195 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon hol van „Amerika hónalja”? Hova tegyük New York City-t? És legfőképpen: mi kell ahhoz, hogy boldogulni tudjunk az Egyesült Államokban? Mindezekre a kérdésekre választ ad a mai poszt szerzője, Tamás, aki már 7 éve él az országban. Jöjjön tehát 12 dolog (és még több) Amerikáról! Magyarország…..
Miután Orbán és haverjai ellopták a magánnyugdíjunkat, most azt akarják, hogy a mai harmincas-negyvenes-ötveneseket a gyerekeik tartsák el, hiszen állami nyugdíjra nem, vagy csak megalázóan kevésre számíthatnak. Ébresztő! Hatalmas társadalmi katasztrófa közeledik! Te tényleg azt hitted, hogy lesz…..
vazzup 2016.05.24 18:11:40
@BircaHang Média szerkesztősége: hat persze, pont azert fizettek ki majdnem 10% realhozamot, mert hienak voltak. Kisfiam te se leszel mar ostobabb.
Egy-két hete immár annak, hogy különböző internetes felületek (és már nem csak autóval és technológiával foglalkozók) sorra tudósítanak arról, hogy micsoda történelmi időket élünk az autógyártást illetően. Bulvárosan fogalmazva ilyenkor azt szokták mondani, hogy Elon Musk és a most bejelentett Tesla…..
vazzup 2016.04.24 21:44:12
@klarky: ja, amugy ha amerikai autokrol irsz, tanuld meg a kulonbseget merfold es kilometer kozott, BTW. ;)
vazzup 2016.04.24 21:49:26
@vazzup: oke, ezert elnezest kerek es vissza is vonom, se szep se igaz nem volt, szoval fogadd oszinte bocsanatkeresem erte.
vazzup 2016.04.24 21:55:28
BTW, ez pont most jott szembe... assets.bwbx.io/images/ic4Vdtbf3hio/v1/-1x-1.jpg
S ugyebar az elektromos toltoallomas az, ami otthon is elerheto, nem csak tavoli pontokon.
Tekintve, hogy a Tesla elsodleges piaca az Egyesult Allamok, nincs miert arrol vitatkozni, hogy Gyongyoson hany supercharger pont van.
A puha és lágy palacsintatészta titka hogy joghurttal készül.  Varázsszavak — a gyorsan és könnyen elkészíthető, és a lényeg hogy ettől még fantasztikusan finom  desszertet készítünk, mellyel bárkit elvarázsolhatunk egy tea kíséretében. Az évszaktól függően választjuk meg a gyümölcsöket. Tavasszal…..
vazzup 2016.03.11 23:02:05
Vendégszerzőnk, Sayfo Omar írása.   Kedves Újságírók, kedves Véleményvezérek, kedves Érdeklődők! Az alábbi tíz kérdésből álló tesztsor segítségével megtudhatjuk, van-e elég ismeretünk ahhoz, hogy véleményt fogalmazzunk meg az iszlámról. Az elmúlt időszakban…..
vazzup 2015.11.05 15:24:17
@Ruzsa Söndör: en igy vagyok az osszes vallassal, minel tobbet tudok roluk (s azert eleg sokat tudok roluk), annal jobban utalom oket, kezdve a nyomorult keresztenyseggel, ami az elen jar verben es hazugsagban

@bbjnick: senkinek sem kell semmit sem tudnia, ha elvarja, hogy masok mondjak meg helyette, hogy mirol mit gondoljon, azaz ostoba fasznak lenni er, csak akkor ne csodalkozz, ha ostoba fasznak neveznek

@szárnyas: nem, szalafitat akart irni. Olvasd azt a reszt ujra ennek fenyeben.
Sok versenyző volt már eddig is a politikai paletta minden oldaláról és Európa minden országából, de most kikiálthatjuk a migráció-ügyi kettős mérce, álszentség és szemforgatás Európa-bajnokságának győztesét. Aki nem más, mint a spanyol miniszterelnök, aki történetesen…..
Van egy angol kifejezés, ami most remekül leírja a migráció által érintett országok manővereit: a „dick move”. Talán „paraszt húzás”-nak, még akkurátusabban „gecizés”–nek lehetne fordítani, ha muszáj lenne. Nehéz megmondani mikortól, de itt Közép-Európában…..
vazzup 2015.09.21 12:54:48
@grani: sajnos a kurucinfos banda nem tudott tudositani, mert eppen egymas farkat verte ki a gumibotozott asszonyok es gyerekek lattan... szoval be kell erned a nollal.

@Dr.Traktor: ez a "mi vagyunk europa utolso erodje" mar a XVI. szazadban sem volt igaz, ma meg mar csak kisstilu hazugsag
Távol a fikától Gáncs 2015.09.09 17:00:00
(Ejj, pedig de büszke voltam rá magam előtt, hogy mindeddig egy blogbejegyzést sem írtam erről a témáról... Eddig tartott. És persze tudom, hogy a mostani megírásának sincs semmi értelme, mivel egy olyan tömör zajba fogom belehümmögni a magam kis véleményét, amelyben még az is elveszti a józan…..
vazzup 2015.09.20 22:00:55
@Shörluck Homles: Huhhh, mar azt hittem egy pillanatra, hogy ez a nyomorek szoszi ilyen gennylada lenne, de most megvilagositottad az elmemet, a magyar az zsigerileg nem kepes ilyen aljas tettekre, mindaz, amit allitanak, hogy magyarok tettek barmilyen piszlicsare kis gonoszsagot, az mind hazugsag. Nincs magyar gyilkos, nincs magyar gancsoskodo.
Tanits mester, mert kulonben hulyen halok meg.
Latszik a kommented sorvezetesen es a felhasznalt karakterek ritmusan, hogy te tanult ember vagy, biztos megszanod a magamfajta ostoba tuskot, hogy jobban lassa a vilagot.
Ugy, hogy mindenert masok a felelosek!
Migráció és mi címmel körkérdést és cikksorozatot indít a Mandiner. Az eddig megjelent írások ezen a linken keresztül olvashatók. * Lehetetlen lesz az integráció Szilvay Gergely (Mandiner) írása   Azon azért ne csodálkozzunk, hogy az egyszeri európai tart a illegális…..
vazzup 2015.09.17 00:22:05
@I_Isti: te az eletben nem lattal meg kozelrol se muszlim, se kopt, se kereszteny menekultet, az biztos, se afgant, se eritreait, se szirt, se semmit.
Tegnap Feri kidobolta amit ki kellett. A menekült ügyet felhasználva szidta Orbánt ahogy kell, üzent Európának, hogy ő támogatná a kvóta rendszert, minket szívünk kinyitására kért, és mondott olyat is, amitől a jobb és szélsőjobb a migránsinváziónál is sokkal jobban…..
vazzup 2015.09.14 16:40:22
@Imola Helyesi: imadom az angolna fajtadat... mindegy hogyan, csak a felvetett kerdesekre valaszolni ne kelljen
vazzup 2015.09.14 16:51:33
@Imola Helyesi: neked mindenrol a nacik jutnak eszedbe, szerintem te latens balliberalis hetedikkeruleti vagy
vazzup 2015.09.14 16:55:55
@Bakter: kepesni kepes lehetne, de nem akarja ---> arra jatszik, hogy legyen kaosz es akkor elolephet, bevetheti az eroszakot "az en megmondtam" kiesereteben... ez a szomoru es az igazi "politikai celokra" valo felhasznalas
Slovensko, do toho! Bajuszgate 2015.09.13 11:09:25
Rasszista gyűlölethisztéria, embertelen bánásmód, Európa megosztása és sajtócenzúra – ez ma Fideszmagyarország és Orbán politikája. Borzolja a kedélyeket egy Marian Kamensky-karikatúra alapján készült Magyar Narancs címlap, a cinkes Szily Laci máris bejelentette, utoljára…..
vazzup 2015.09.14 12:12:00
@♔bаtyu♔: kivanok neked ilyen demokraciat, ellened bevetett kormanyzati harci-gaztamadasostul, mindenestul.
PoliPraktika A nap cukiságfotója 2015.09.13 15:51:38
A békés egymás mellett élés propagandakattintása készült a szolnoki gulyásfesztiválon a hétvégén. „A füstölt csülkös pacal kisímít mindent” – ezzel a megjegyzéssel kommentálta a tulajdonos az eddig több mint 400 like-ot és 55 megosztást kapott képet, melyet a Kira…..
vazzup 2015.09.14 12:02:19
@inebhedj - szerintem: bocs, nincs idom PC-n kifejteni, s mivel teged nem zavar, ezert is batorkodom: hulye fasz.
„Vajon mikor tiltjak be a 444-en a kommentelest? A totalis narrativaosszeomlas fenyeben, mind a hivatkozott kulfoldi cikkeknel, mind a 444-es kommentek eseteben. Szabaly: reszleges betiltas kenyes cikkeknel is ervenyes. Vagyis ha csak a cicas gifeknel szolhatsz hozza, akkor effektive be van…..
vazzup 2015.09.11 00:19:31
@Arcade Macho: irod mindezt a magukat konzervativnak hazudozo komcsik oldalan a Mandineren. Vagy van humorerzeked, vagy hazudsz.
"Nincs is megejtőbb annál, mint ha az iszlám közösség a zsidó közösség paneljait használja arra, hogy támadja a magyar államot. "  (Körmendy Zsuzsanna, Magyar Nemzet) "Négy migráns erőszakoskodott a magyar néptáncos lánnyal" (Stumpf András, Mandiner) "Brutális gyilkosok a…..
vazzup 2015.09.10 16:15:42
@Muad\\\'Dib: s ebben a Fidesznek elevulhetetlen bunei vannak. Gyakorlatilag mindent leszarnak, amit lehet. Beszelgetni sem hajlandoak, a kepviseloik csak beepitett emberek kerdeseit hajlandoak megvalaszolni nyilvanosan (altalaban vagy arrol milyen kurva jol kormanyoznak, vagy arrol, hogy az is gyurcsany bune-e, hogy...).
Igen, kene tudni befolyasolni a kepviseloket, csak eppen jelen rendszerben ez lehetetlen.
Én tegnap találkoztam a propandának azzal a formájával Facebookon, hogy emberek fotópárokat osztanak meg, az egyik egy zsoldost/terroristát/katonát ábrázol, a másik fele pedig ugyanazt az embert, Európában tartózkodó menekültként. A fotók általában rossz minőségűek, és…..
vazzup 2015.09.08 18:04:03
@So No: hat, akkor eleg rossz terroristak lennetek pubikam. A draga, kikepzett terroristakat ilyen hosszu, felesleges, faraszto es igencsak veszelyes utvonalon vinni, ahelyett, hogy hamis utlevel, "rovid" repulout (meg ha kerulo reptereken keresztul is), es itt is van, ereje teljeben, nem valami taborban, hanem konkretan barmely europai varosban.

ROFL. S meg csak az ujjait se kell savba martani, meg a szemeit se kell kiszurni, nehogy azonositsak. :D
Azta leborult szivarvegit, ennyi ostobat egy rakason.
vazzup 2015.09.08 18:06:02
@John Preston: pontosan, egeszen addig tamogattak, amig ki nem derult, hogy _tenyleg_ leteznek a taborok, es oda _tenyleg_ kuldenek embereket. Meg amikor elkezdte durvan zabralni a Briteket.
Ma reggel kezdődött az új tanév. Ebből az alkalomból fejtette ki Kunhalmi Ágnes az egyik tévéműsorban: pártja támogatja ama kormányzati javaslatot, hogy meg kéne toldani egy évvel az általános iskolát. Van azonban egy feltétele. A plusz esztendőt ne az elejéhez, hanem a…..
Onlinemarketing blog Referencia 2015.07.24 13:45:48
A minap olvastam az egyik közösségben egy vita folyamán, ahogy az egyik fél odaszólt a másiknak: mutasd a referenciád, milyen weboldalt készítettél? A megszólított illető viszont nem webszerkesztő, hanem tanácsadó... és ennek kapcsán gondolkoztam el azon, vajon tanácsadóként…..
A kormány terve szerint a legérzékenyebb, csongrádi zöldhatárszakaszon egymás mögé épített futballstadionokkal zárják majd el a illegális határátlépők útját. "250-300 méter hosszú stadionokkal számolva körülbelül 450 darab sport-, de főleg futballcélú építménnyel…..
A Magyar Posta csekkbefizető automatáinak én speciel nagyon örülök, mert csak odamegy az ember, bedugja a csekket, a kártyát, nyom, vár, kihúz, elmegy. Gyorsabb, mint a postai droidok, nem kell a pultnál szembesülni azzal, hogy ha kártyával fizetsz, az kézpénzfelvételnek számít,…..
Az ember csak kapkodja fejét, Pár hónapja még elképzelhetetlen dolgok történnek az orrunk előtt (az a Simicska lesz a Hír TV elnöke, akiről hossz évekig még fotó se készült), és közben egy újabb, eddig szalonképtelen szóból vált címlapokon idézett szállóige. Közbevetve:…..
Határátkelő Mese felnőtteknek 2015.01.29 06:45:00
Hol volt, hol nem volt – kezdődik a mai poszt, de ha végigolvassátok, rájöttök majd, hogy nem mese, hanem kőkemény írás Hófehérkéé (természetesen nem véletlen, hogy ezt a nevet választotta, miként a meseformátum sem). Nem akarok megelőlegezni semmit, de annyit elöljáróban…..
vazzup 2015.01.30 05:48:28
@Sanz: en olyankor elkezdek otthoni hireket olvasni, megint minden csillog, hirtelen...
A mai poszt egy folytatás (vagy ahogyan szerzője, Niki fogalmat: válasz) az első, bemutatkozó írás kapcsán felmerült kérdésekre, egyben az is kiderül belőle, milyen az első pár hónap akkor, ha az ember zöldkártyával érkezik meg az Egyesült Államokba. "Hááááát... Tudom,…..
vazzup 2015.01.26 22:56:17
@A gyufaárus lány: s ezt irod honnan is? Meg egyaltalan miert is? Senki sem foglalkozna azzal, hogy mennyi fontnak megfelelo bert kap egy magyar melos, ha a magyar atlagfizetes eleg lenne egy kozepszeru, kiugro gondok nelkuli eletre.

Ezzel szemben a valosag az, hogy az atlagfizuval jonnek a hovegi sakkozasok szamlakkal es a vagy eszek vagy tornacipot veszek a koloknek kerdesek.
vazzup 2015.01.26 22:57:18
@Határátkelő: akkor olvasd el megegyszer amit irtam. Nekem is mazlim volt. De akkor szerkeszd ki az altalanosito reszeket a posztjabol. S akkor egy mukkot se szolnek, ha mar szemelyes elmenyekrol van szo.
Nagyon nehéz bármit is írni Dóri története elé, kicsit haboztam is, hogy közreadjam-e, annyira személyes történet. Ugyanakkor rávilágít sok mindenre, a brit egészségügy folyamataira (és ezzel nem állítom azt, hogy Magyarországon, vagy Németországban mondjuk másként történt…..
vazzup 2015.01.22 23:28:52
@sbeax: de van, ha nagyon beteg vagy es surgos es a rendes napi munkaidon kivul van mar, vagy annak kozeleben, akkor irany a surgossegi, mert _erre_talaltak_ki_. Csak Magyarorszagon az embereket elfelejtettek domesztikalni. ;)
vazzup 2015.01.23 00:05:28
@pappito: az en edesapam is ugy halt meg, hogy elotte meg azert hazakuldtek, hogy ha rosszabbodik, akkor jojjon vissza. Visszament, befektettek, masnap reggelre el is ment. Nem tudom, hogy tudtak volna segiteni rajta. S ez mar soha nem is fog kiderulni.

Magyar kozegeszsegugy. Igen, az, ami miatt a gatyamat is leadoztam otthon.
Mindenekelőtt az ember persze vesz egy nagy levegőt, aztán nekiáll ügyeket intézni, miközben próbál nem nagyon meglepődni az európaitól azért alaposan eltérő rendszeren. A minél kisebb meglepetés érdekében is ajánlom Árpi írását, aki összeszedte, mi vár ránk, amikor…..
vazzup 2015.01.20 22:05:17
@blackhair-lady: jo de ez az osszegzes pont olyan, mint az enyem: az EU szar, mert magasak az adok. :D aztan aki odamegy majd megnezi, hogy hol mennyi...
vazzup 2015.01.20 22:43:58
@blackhair-lady: wow, ez jol hangzik, mondjuk nekem meg nem volt ilyesmire szuksegem, szerencsere, de kenyelmesebb, mint amit alapbol mondtak (hogy elbandukolni mindig).

persze, en nem mondtam, hogy hulyeseget irt a posztolo, elsosorban a kommentekre reagaltam, mert ott van nagyon nagy kavar, meg, hogy "akkor ez van amerikaban".

Nem, itt nagyon sokszor az van amerikaban, amit kialkudsz magadnak (lasd szabinapok kerdese).
Amugy lehet, hogy keves a szabi, de alkudhatsz magadnak magasabb fizetest es elmehetsz fizetes nelkuli szabadsagra is.
Ha meg hianyszakmad van, akkor diktalhatod a felteleket a munkaltatonak, hogy akkor jossz ide dolgozni, ha ennyi meg annyi...
Ez ilyen, ahogy mondtak mar, ez a _lehetosegek_ hazaja elsosorban. Lehetosege mindenkinek van, van aki tud vele elni, valaki nem. (az most mindegy, hogy onhibajabol vagy onhibajan kivul)
vazzup 2015.01.20 23:57:28
@gabors: jol van, igazad van, atfogalmazom, mert tenyleg felreertheto.
Az SSN nem tartozkodasi engedely, hanem annak bizonyiteka, hogy rezidens vagy, azaz jogod van ugyet intezni, s azt az adminisztracio elismeri es nyilvantartja.

En munkavallalasi vizummal vagyok itt, az SSN-em nem jogosit munkat vallalni, csak a vizummal egyutt.
Elszakadt a cérna. Érzékeny lelkűek itt hagyják abba az olvasást, káromkodni is fogok. Rondán.  Agyafúrt kormányunk kitalálta, hogy szúrhatnak ki velünk még jobban. Keresztény gyökerek eszement ötlete nyomán vasárnap zárva fognak tartani a boltok. Persze, lesznek kivételek. A…..
vazzup 2015.01.07 08:27:07
@Peppermint: akkor olvasd el, hogy Gyurcsany kinek, kiknek es milyen korulmenyek kozt mondta, hogy el lehet innen menni... Ne csak a Fideszes faszsagot szajkozd vissza, hanem nezz utana, mirol beszelsz.

S mondom ezt ugy, hogy en sem szeretnem GyF-et ujra minielnoknek, csak nem emiatt.