Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RRU

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bors szellőztette meg, hogy az Aktív műsorvezetője ugyan éppen szülési szabadságát tölti, de ha ismét munkára jelentkezik majd, lehet bajban lesz, ugyanis a Hajdú Péter cégének gyártásában készülő Aktív egyik műsorvezetői posztjára az a Kulcsár Edina kerülhet, akit…..
RRU 2015.08.22 07:23:18
@venszivar2: ...legalább a nevét írnád jól... Ő megérdemli. Osvárt Andrea...
Nincs ebben a sztoriban semmi, csak egy történet egy ellopott és megtalált autóról, ami végül mégsem lett meg. Mert csak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
RRU 2015.05.27 12:22:03
@melaena: "...Nekem pedig tonkreteszik az eletemet egy olyan buncselekmeny miatt,aminek nincs aldozata..."

Olyan bűncselekmény nincs, aminek ne lenne áldozata... El vagy te nagyon tévedve. Ha más nem, hát Te vagy az áldozat. Bűn+cselekmény... Ízleld és értsd a szót. Ami másra vonatkozik, az rád is. Valami vagy bűncselekmény és a törvény büntetni rendeli, vagy nem. Vagy esetleg hallottál már olyanról, hogy valaki csak egy kicsit terhes???
Mióta a modern ember jellemzője lett a többképernyős élet, állandó fejfájást jelent az innen-onnan összeszedett anyagaink, fájlok, linkek, képek, stb elérése a többi eszközünkön. Erre előbb-utóbb mindenki kidolgozza a saját kedvenc megoldásait: email saját magunknak, Keep,…..
RRU 2014.01.28 10:19:53
@Yarner: Köszönöm szépen a segítséged! :o)