Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lex lathor

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hmm, hmm... lassan kezd összeállni a kép. Márciusban filmezték le ezt a fura öszvért a versailles-i technikai központ tesztkörén. Laikusnak semmi különös, de nézzük csak meg a képet: valahogy látványosan kicsi neki a DS3 R3-bódé (a tengelytáv elég nagy, a túraautó esetében…..
lex lathor 2013.07.18 13:53:08
@ommm: semmi, hiszen ezt tették. attól még a cikk ugyanúgy szenzációhajhász hazugság az uborkaszezonban, mint anno a TTA Dacia vs. Nissan cikk is volt.
a hozzánemértőket félrevezetitek, a hozzáértőkkel meg kiröhögtetitek magatokat.
Nagy-Pál Tamástól, a Totálsport zenerajongó újságírójától kaptuk a levelet vasárnap, miszerint a Mobb Deep rapduó egyik fele, Prodigy és Alchemist producer közös, Albert Einstein című lemezén szerepel egy dal, amiben Somló Tamás énekel. Pontosabban az LGT-től A…..
lex lathor 2013.06.17 18:05:52
Pénteken óvatosan jeleztük a Lángoló Gitárok Facebookján, hogy Kanye West féltve őrzött, június 18-ára várt Yeezus című nagylemeze kiszivárgott a netre. Ez annyira nem nagy szám, minden albummal megtörténik az ilyesmi a mai világban, most viszont a teljes magyar népesség…..
lex lathor 2013.06.16 13:03:38
Luboš Lahola ismét küldött mozit. Ezúttal a lengyel bajnokságba látogatott és a méltán nagy hírű Rajd Wisly-ről tudósított. Sajnos eredményekről - angol nyelvű honlap hiányában - nem tudunk beszámolni. A verseny végeredménye ittolvasható. (Köszönjük, lex…..
A hőskorban már megtanulta minden bemondó: "Tilos rögtönözni, a leírt szöveg felolvasandó" - énekelte néhány évtizede az LGT. Ilyen messzire nem nyúlunk vissza, de a tegnapi Híradós bazmegelés kapcsán összeszedtünk három emlékezetes káromkodást a magyar televíziózás…..
Futótűzként terjedt a hír: a Magic Burger bezárja kapuit Óbudán, és nem máshol, mint a tizenegyedik kerületben nyit újra, jajj mi lesz velünk, éljen a király. Mi is meglátogattuk hát őket, a mínusz első napon, hogy élményeket szerezzünk. Kicsit félrevezető az…..
lex lathor 2013.05.07 13:43:29
@bl4ze: nem. Barázda-Alíz sarok. innen fentről nézve az X alakú épület. az Alíz utca eléggé új, talán 3-4 éves. ahogy ez az épület is. de igazából kb. 40 méterre van a Szerémitől.
A folyamatos kritikák hatására a Pirelli már Barcelonától kisebb változtatást hajt végre az idei kemény gumik összetételén, ám a Red Bullnál úgy gondolják, ez a minimális változtatás nem elegendő.  Az elmúlt négy verseny folyamán a Formula-1 gumiszállítóját…..
lex lathor 2013.05.01 09:06:40
én meg sokallom a rinyálást. főleg a redbulltól.
@Psyman: a Pirelli olyan gumit gyárt, amilyet rendelnek tőle. az, hogy melyik autó/pilóta hogyan használja őket, megint nem ők tehetnek.
Az elmúlt időszak fideszes okossága egyértelműen a rezsicsökkentés meghirdetése volt. A kormánypárt a kommunikációs manőverrel elérte, hogy az ellenzék ismét az ő kottájából játsszon. Bajnai a hírlevelében máris meghirdette a valódi rezsicsökkentés programját, míg az…..
lex lathor 2013.04.03 11:00:13
@J.László: mifelénk is sokan fűtenek fával. nem cigányok és van két lábuk, amin járnak. ja, nem lopják a fát, hanem megveszik. dehát mindenki magából indul ki... blődebb vagy, mint a posztoló.
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
lex lathor 2013.03.24 10:14:22
Lehet, hogy már volt, lehet, hogy öreg, de annyira szép, hogy ezt sosem lehet elégszer megnézni. Bajunk biztosan nem lesz tőle. És ha Juha bácsi mondja, akkor kik vagyunk mi, hogy kétségbe vonjuk? Csodás képek, csodás gépek. ..
lex lathor 2013.02.05 12:27:36
Új vendégszerzőnk a mikrofonnál! Köszöntsétek GT-t, szeretettel.  „… és negyvenötkor megkezdhetik a rajtoltatást.” Hallatszott a kézi rádióból, mire mindenki láthatóan megnyugodott a sátor környékén. Már huszonöt perce álltak az olajfolt feltakarítása miatt. A…..
lex lathor 2013.01.23 11:35:51
Különleges karácsonyi ajándékötlettel rukkolt elő zenehallgatás szerelmeseinek a Dolce & Gabbana!Az olasz luxusmárka az amerikai Grado Labs céggel működött együtt a DS2012 névre keresztelt, tetszetős kinézetű fejhallgató elkészítésében, melyet nem mellesleg mahagóni…..
Balesetről nem posztolunk, de megint történt egy eset, amiből tanulnunk kell. A Mikulás Rallye második gyorsaságiján Matók Ádámék beestek és fennakadtak egy buckán. A baj ezután következett: az érkező Ollé Sasáék ráestek Ádámékra. Pályabiztosító nem volt a közelben,…..
lex lathor 2012.12.12 19:04:05
@MetalBandee: video alatti kommentben a versenyző válasza egy hasonló kérdésre
Megkezdődött a várva várt utolsó csata a 2012. évben, ami a egyúttal a háború(k) kimenetelét is hivatott eldönteni. A pontverseny nem lefutott még sem az összesített, sem pedig a privát értékelésben. Az első szabadedzésen meglepetésre nem csak a Chevy-k durrogtatták a…..
lex lathor 2012.11.16 16:22:53
  ..
lex lathor 2012.06.02 11:48:35
WTCC Hírblog Az én hétvégém 2012.05.07 21:12:00
Esélyem sincs leírni mindazt, amit átéltem az elmúlt hétvége során. Három nap alatt annyi minden történt és annyi élmény ért, amihez sokszor egy hónap is kevés. És tudom, ezzel mindannyian így vagyunk. A Ringre kilátogató 50-60 ezer ember mindegyike órákat mesélhetne arról,…..
Több mint fél éve már, hogy elkezdtem a Túraautó Hírblog írását, tehát itt az idő, hogy kicsit előre lépjünk. Nem vagyok híve azoknak a változásoknak, amik csak azért történnek, hogy valami más legyen, mint eddig, úgyhogy remélem, inkább fejlődésről beszélhetünk…..
lex lathor 2012.05.07 19:19:44
Racing Dream Nyitva áll a ring 2012.05.04 09:58:00
Eljött az év egyik legfontosabb sport hétvégéje, újra Magyarországon a legrangosabb túraautós sorozat. Azért jelenidő, mert a csapatok itt vannak (Dióspatonyból gyalog is ide értek volna), a paddock megtelt, a boxokban készülődés. Egy barátunk ma reggel kint járt, és küldött…..
lex lathor 2012.05.05 06:17:34
@stillmatic: a celebkupa fontos. értem? a buta kereskedelmi rádiós celeb még fontosabb. értem? Kiss Norbi egy senki, Ő csak mindennel gyors, amibe csak beleül, nem fontos.

@B.Capelutti: pénzt kapsz, hogy futtasd, akiket futtatsz?
Három kelet európai versenyző csatlakozik az ETCC mezőnyéhez a slovakiaringi forduló alkalmával. Egyelőre nem tudni, hogy csak erre az egy alkalomra, vagy a hátralévő futamokra is neveztek, az viszont biztos, hogy - sajnos - egyikük egy dízel SEAT Leónt vezet majd, ami az…..
A monzai hétvége után picit más feladataimmal is foglalkozni kellett, ezért az elmúlt néhány nap híreit ebben a bejegyzésben összegzem. Olyan igazán komoly bejelentés nem történt, úgyhogy nem maradtatok le semmiről. Rickard Rydell szívesen rajthoz állna több WTCC fordulón…..
Mindannyian emlékszünk arra, amikor a Top Gear című műsorban Jeremy Clarkson hihetetlen büszke volt magára, mert a Nordschleife-n 10 percen belül körbe ért. Ez már magában meglepő volt, mert Jeremy - hiába csinálnak zseniális műsort - egy beképzelt, fakezű tahó. Sabine…..
A hírt már mindenki hallotta, olvasta, tudja. A korábbi ígéretek ellenére mégis fizetős lesz a május 6-ai hungaroringi WTCC hétvége. Hála Istennek nem kérnek majd sokat érte, de akkor is, miért kellett kerek perec kimondani néhány hónapja, hogy ingyenes lesz? Na mindegy, kit…..
Manapság kétségkívül Michelisz Norbi az, a 27 éves srác, aki tízezreket vonzott élete tán eddigi legfontosabb versenyére, a WTCC Magyar Nagydíjra. Mindamellett, hogy remek pilóta és nagy reménység, még egy nagyon-nagyon fontos szerepet is betölt, amit talán maga sem tudatosított…..
lex lathor 2011.06.19 09:12:12