Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Whatevs

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha Hoffmann Rózsa marad, akkor a PISA-teszt nemzete helyett a pizza futárok nemzete leszünk. A 2006-os, 2009-es és 2012-es PISA felmérés eredményeit összevetve ugyanis elég egyértelmű, hogy 2006 és 2009 között valamennyi javulás, de 2009 és 2012 között egyértelmű zuhanás…..
Whatevs 2014.01.27 12:37:32
@Brendel Mátyás:
"jó. akkor ezt megcsinálod, erről írsz egy postot, és hivatkozol az enyémre"
bocs, de ki a fasznak képzeled magad, hogy munkát akarsz adni nekem?!
Whatevs 2014.01.27 12:59:39
@Brendel Mátyás: "hiszen neked nincsenek adataid, nem számoltál ki semmit, nem tudsz mire hivatkozni. csak jár a szád, hogy nem így kéne csinálna, hanem amúgy"
Most arra az egy grafikonra vagy ilyen nagyon büszke? Az a te nagy alapod az argumentumra? Csak mert a becsléses ötleted halva született marhaság volt már ne is haragudj, az is egy hipotézis volt, az enyém is az, ezekről vitáztunk, semmilyen számról nem volt szó mert nem is konkrét adatokról vitáztunk, iq betyár barátom.
"ha nem csinálod meg, akkor ennyi. akkor kuss. ne járjon a szád"
ugyanezt tudom neked is üzenni, vagy kimondjuk amit minden statisztikus kimond amikor egy átlageredményt a képébe tolnak, miszerint "szórás nélkül ez lófaszt sem ér" vagy megcsinálod a számításokat és felépítesz egy érvet. tudod egyáltalán mi az?
Whatevs 2014.01.27 16:23:11
@Brendel Mátyás:
"mert neked az nincs. nekem konkrét adataim vannak, neked semmid nincs, csak a szád nagy, te köcsög! "

mire egy vita végére érsz elfelejted az elejét. Miről is vitáztunk? arról mekkora lesz a szórás pontosan? nagy vagy kicsi? Neeem. Számítási módszerekről, erre adtad te az ultraprimkó becslésedet ami csak a lényeges kérdést húzza át a feltételrendszerével és konkrét számértéket nem is számoltál hozzá ki, nem is számított, akkor még mr üresfejnek is feltűnt valamiért.
Erre mondtam én, hogy adva vannak az időszaki értékek, tehát felesleges egy faék szintjére hoznod az értékelést. Számadat... azzal mégis mi a jóságos atyaúristent lehet kezdeni egy módszertani vitában szerinted? Nincs viszonyítási pontunk, illetve egy becslésekről szóló vitában pont az időszaki értékek végigszámítása lenne az. A vége az lesz, hogy vagy ugyanazt adja a két módszer esetleg véletlenből, ha kihozom, hogy ötegésznyolcvanhárom akkor attól mi lesz jobb? Egyébként egy ekkora fellengzős seggfejtől azt hallani, hogy én nem értékelem a másikat és a másik munkáját igazán üdítő :D Önkritikai képességeid már-már primitív érvrendszereddel vetekszik a minősíthetetlen jellemzőid végeláthatatlan listáján.
Sikerült egy alapvető statisztikai hibát megfogalmaznod egy érvedben, aztán azt elkezdted mosdatni úgy, hogy az egészet kicsavarod egy ritka és más környezetben hasznos becsléssé ami itt maximum anomália.
Egyszerűbb lett volna azt mondani, hogy elbasztad és számoljam már ki ezt a vackot ha leszek oly' szíves.