Regisztráció Blogot indítok
Adatok
td_Emree

202 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
imiinfoora A jövő iskolája 2017.05.17 21:49:43
A jövő iskolájában a tanárok számaránya magasabb,míg a diákoké alacsonyabb, mint manapság. Ennek köszönhetően több tanár jut kevesebb diákra, így megvalósulhatnak, azok az elképzelések, amikről jelenleg csak tanulunk, differenciált oktatás, érzékenyítés, személyre szabott tanmenet, sikerélmények…..
imiinfoora Közösségi oldalak 2017.05.03 11:48:00
Korunk legelterjedtebb közösségi oldala a facebook.com. Nem véletlenül, számos olyan funkciója van, mely megkönnyíti a mindennapi életünket és ezek többsége kifejetetten hasznos lehet iskolai környezetben is. A chat és videóhívás funkciókkal lényegében online fogadóórát tarthatunk egy előre…..
imiinfoora Digitális Tananyag 2017.04.13 11:30:00
A diasoron szereplő weboldalak közül szinte csak olyan van, amit szívesen használnék, így nehéz volt differenciálni. Nos, a magam részéről a sulinet.hu-t mindenképpen használnám. Hivatalos forrásokból, kormánytámogatásból dolgozó honlap, így az oktatási anyagokat tekintve naprakész. Ugyanakkor…..
imiinfoora Mohácsi csata, teszt 2017.04.05 10:12:00
Tesztemmel a mohácsi csata kapcsán felmerülő kérdéseket igyekszem megválaszoltatni a diákokkal. Ez az időszak nagy pontossággal bír a magyar történelemben, hiszen ekkor vesztette el a középkori Magyar Királyság regionális közép/nagyhatalmi létét. A teszt során többféle feladat vár a diákokra, úgy…..
imiinfoora Powtoon videó 2017.03.29 22:45:59
Ebben a bejegyzésben életem első powtoon videóját láthatjátok. Nem vagyok túl kreatív és szöszmötölni sem szeretek. A videó az 1456-os nándorfehérvári diadalt mutatja be, NAGYON vázlatosan. A többit elvégzi a déli harangszó..
Feladat ismertetése: A győztes csatát követően, huszárunk kissé kótyagosan ébredt. A kissé enervált állapot, azonban gyorsan átcsapott rémületbe, hiszen hamar realizálta, hogy a mai napon díszszemlére kell mennie. A problémát az okozza, hogy emlékei szerint bizonyos ruhadarabjait zálogba adta a…..
imiinfoora Google Calendar 2017.03.13 12:04:18
Az alábbi posztban egy, a Google által kifejlesztett alkalmazást mutatok be, mely segíthet a tanároknak az iskolai teendőik strukturálásában. A választásom a Google Calendarra - naptárra - esett. "A Google Calendar, a magyar változatban Google Naptár a Google ingyenes, online naptárszolgáltatása,…..
Biztosan már sokat hallottátok azt mondást, hogy ha valaki jó valamiben, akkor csinálja, ha nem jó benne, akkor tanítja. Remélem sikerül egy új kategóriát felállítanom, vagy csatlakozni hozzá, ha már van. Ez a kategória a jó benne, ugyanakkor tanítja is. Ha az embertől megkérdezik, miért akar tanár…..
Így mosolyog az, akinek bejött a tuti..
Legutóbb nem örült ennyire..
Az internetet bejárta Michael „Venom” Page, a Bellator 158-on bemutatott brutális K.O-ja, majd az azt követő ünneplés képsorai. A fenti két dolog együtt komoly médiavisszhangot keltett, amit a 29 éves londoni bunyós igyekszik ki is használni. Nem kisebb nyilatkozatot tett, minthogy szeretné úgy…..
  A UFC 7 nap alatt lehozott 4 gálát, de úgy néz ki nem mindenki örült ennek teljes egészében. Lehet, hogy nem csak mi égtünk ki az MMA dömpingtől?..
Azt mondtam,ne!..
A UFC tulajdonosváltása Whiteot a világ legjobban fizetett sportvezetőinek körébe röpítheti...
A tiltott szereket viszont még mindig nem nevezték meg. ..
A székesfehérvári Albrecht Roland mesél arról, hogy milyen a bunyós élet kint az Egyesült Királyságban. ..
  Mike Tyson ma 50 éve, hogy meglátta a napvilágot. Ez alatt az idő alatt számtalan sporttörténeti pillanatot köszönhetünk neki. A sportolók azon rétegéhez tartozik, akik igazi popkulturális ikonná váltak. Ezzel nemcsak a sportrajongókat hódították meg, de olyanokhoz is eljutottak, akik egyébként…..
Tovább erősödik az UFC 202 programja. A magyar államalapítást, úgy néz ki az UFC is méltóképpen akarja ünnepelni, így újabb párosítást tett közzé a fenti gála programja kapcsán. Ez a Neil Magny Dong Hyun Kim összecsapás lesz...
A világ legnagyobb MMA promóciója tovább erősíti Fight Night gáláinak felhozatalát. Ezeknek az eseményeknek sokáig, olyan érzetük volt, mint a szegény ember UFC-ének, mígnem a szervezet vezetése is észrevette, hogy sokszor az itt megrendezésre került bunyók – kisebb nevekkel – nagyobb tűzijátékot…..
  A Tengerentúlon többször kerül szóba, hogy a brazil jiu-jitsu (BJJ) már nem elég hatékony az MMA-ban. Ezt én tisztelettel vitatnám, ahogy azt megtette T.P. Grant is. Egy hosszabb cikket közölt, aminek bizonyos elemei – a teljes cikket itt lehet elérni – úgy gondolom, hogy Magyarország…..
Megérkezett a José Aldo életét bemutató film...