Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erotikustortenet

429 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt a történetbe bele kezdenék, nem árt egy kis környezet ismertetés. Az apropója a vendégségnek anyósom szülinapja volt. Együtt laktunk az elvált anyósommal, aki épp harmincnyolcadik szülinapját tartotta . A lánya húsz éves, mármint a feleségem. Én pedig huszonnyolc. Szóval, én a kettő közt…..
Üdv mindenkinek! Bugyis Gézuka vagyok és ez a blog rólam fog szólni. Ne olvassa, ha nem érdekli a bdsm, perverziók, bi- és homoszex, vagy undorodik az ilyesmitől! Ha a fenti dolgok érdekelik, érdeklik egy lánybugyis, sub, perverz fiú gondolatai, vágyai, tapasztalatai, kérem, legyen a vendégem!..
erotikustortenet 2021.08.21 17:39:35
Visszajött megcsókolt, én átkaroltam a nyakát közelebb húzott magához és megmarkolta mellemet, ami rögtön olyan kemény lett, hogy már fájt, de mégis jól esett, hogy az ő meleg férfias keze fogdossa. Éreztem már álló farkát, amit megmarkoltam neki. Befejezte a csókot, majd nagyot szisszent erre a…..
Ez egy megtörtént történet amit leírok…A 90 -évek közepe vége felé lehetett.Akkor tájt 30 körül lehettem.Tehát…Tavaszi nap lehetett mert emlékszem ,hogy sütött a nap meleg volt és a csajok alig ruhában sétálgattak.Lent sétáltattam a kutyusomat a ház előtt szokás szerint.Nézelődtem élveztem a tavaszt…..
- Áhh, nem. Biztosan emlékszem rá, hogy nem! - rázta Ágnes a fejét. - De, hidd el, hogy így van! Tudod mit? Akkor fogadjunk! - vágtad rá te. - Úgyis én nyernék... - mosolyodott el Ági, és lemondóan legyintett. - Ha annyira biztos vagy benne, akkor mersz fogadni! - Miért ilyen fontos neked, hogy…..
Továbbra is a fószernél lakunk. Nem lányálom az élet, de a Lajos rendes velünk, mi meg rendesen ellátjuk magunkkal cserébe. Az egyik este ez a vadmalac csumára részegen hazaállított. Két pasit is hozott magával, akik dettó be voltak mákolva. Amikor megérkeztek, Lajos odajött a tesóhoz és a fülibe…..
A feleségem és én több mint tíz éve együtt vagyunk.Fiatalok vagyunk ő 25 Én 27.Én voltam neki mindenben az első.Nem volt senki neki előttem.Nagyon tisztességes rendes asszony volt egészen tavaly nyárig. Hivatalosak voltunk egy szülinapi bulira.Éjjel fel mentünk a hotel szobára a feleségemmel…..
Egy ismert és elismert napilapnál dolgoztam, és bizony volt néhány ingerlően szép kolléganőm, akikkel szívesen incselkedtem, élveztem, hogy láthatóan nekik sem volt ellenükre ez a kis évődés-cívódás, amitől szikrák pattogtak közöttünk a levegőben. Mostanra már három év is eltelt, ők is, én is másutt…..
Beszálltam és elindultunk. Gyorsan túlestünk az udvarias formulákon és hallgatásba merültünk. Beszélgetés közben szemrevételeztem. Nagyon jól nézett ki. 170 magas lehetett és 70 kiló. Formás lábak Kellemesen vastag combok, széles csípő, átlagos derék, nagy, kerek mellek. Öltözete sem hagyott…..
A Hotel Sabbie d'Oro a Tarvisio és Velence között fekvő kisvárosban, Portoguaróban állt, pontosan a centrumba vezető szélesebb utca és az autóút kereszteződésénél. Már kora februártól, november végéig a hotel előtt, nagy kőedényekbe ültetett leander bokrokkal szegélyezett teraszon színes napernyők…..
Az egyik szomszédunk, egy 50 év körüli özvegyasszony volt, aki megbeszélte a szüleimmel, aztán velem is, hogy hetente egyszer-kétszer átmegyek hozzá fát vágni, udvart takarítani, bevásárolni, ő pedig fizet nekem, és ezzel kipótolom a zsebpénzemet. Mi tagadás, nem volt hozzá mindig kedvem,…..
Szexi képválogatás MILF nőkről, hogy legyen mire verned karácsonykor is.   A további szex képekért kattints  ..
Az első leszbi élményem 18 éves koromban történt meg velem. Egyáltalán nem számítottam rá, hogy így fognak alakulni a dolgok.Az egész nagyim falujában történt. Ott vakációztam. Nincs testvérem így egyedül. Egyedüli jó az egészben a strand volt, ahol mindig akadtak fiatalok fiúk, lányok vegyesen az…..
R. két kezével széthúzta a lány fenekét, aminek következtében a lány nagyajkai lassan elváltak egymástól. Imádta a látványt. A síkosítós tubus kupakját felpattintotta, egyik kezével ismét széthúzta Simona tomporát és nagy adag sűrű krémet nyomott közé. Megbabonázta a látvány, ahogy a krém az ánuszán…..
Az eset friss házasként esett meg velünk. Vidéki városban élünk, családi házas környéken, ahol a szomszédok elég közel laknak egymáshoz, és az emberek sokszor – akaratlanul is – meglesik egymást.Kertszomszédom Feri bácsi – egyébként nagyon rendes, jószívű, ötvenes éveiben járó, életerős férfi –…..
A férjem főnöke egy István keresztnevű, ötven körüli üzletember volt. Személyesen még nem ismertem, de a férjem sokat mesélt róla. Tudtam, hogy kemény, határozott, férfias cégvezető és a férjem elmondásából tudtam azt is, hogy imádja a nőket. Vagyis amolyan igazi alfahím. Persze, általában nála…..
Annáért odavannak a férfiak (és a nők is, de erre nem térnék ki). Nem volt sok partnere, nagyon válogatós és épp ezért örülök, hogy az enyémnek mondhatom. Sportos teste van, közepes mellekkel és szép fenékkel, 169 cm magas és 60 kg. Egy igazi nő, aki nagyon szexéhes. Az étvágya viszont 1 emberre…..
A történet, amit megosztok, megtörtént események alapján született. Én 28 éves vagyok, sportos alkattal, a szex történet másik szereplője pedig a sógornőm. Ő igazi latinos alkat, szép arc, széles csípő, nagy formás mellek és szép kerek fenék. Én felszolgálóként dolgozom másodállásban, a sógornőm…..
Egyik vasárnap apu korra reggel bejött a szobámba (olyan 11 óra lehetett) ez akkor nekem annak tűnt hisz az szombati buli vasárnap reggelig tartott. Szóval bejött és leült a fotelba, és azt mondta.– Baj van.– Tessék? – kérdeztem, hisz alig láttam ki a fejemből az álmosság miatt.– A nagyival. Le…..
A biliárdgolyók koccanása hirtelen abbamaradt abban a minutumban, mikor Klára belépett az ajtón. A biliárdterembe szigorúan csak férfiak mehettek be, ez esetben azonban nemcsak egy nő látványa lepte meg a tagokat. Ugyanilyen hatást gyakorolt rájuk az öltözék, amit a nő viselt aznap este. Fekete…..
Anyám becsukta maga mögött az ajtót, és leült az ágyam szélére. Vártam a szokásos puszit, ami ma valahogy tovább tartott. Nagyon meglepett a dolog.- Muszáj veled beszélnem, - szólalt meg anyám furcsa fátyolos hangon.- Te már olyan korban vagy, amikor már a nőkre és a szexre gondolsz.Nagyon meglepett…..
Klárika már reggel a megszokottól eltérően viselkedett, visszafogottan, de nagyon szexin sminkelte magát. Az öltözéke se a tipikus Klárikát juttatta Laci eszébe. Fehér top, fekete miniszoknya és alatta egy vörös, csipkés tanga bujdosott, mely teljesen szétválasztotta feszes fenekét. Parfümje édes,…..
Ez most egy magányos kis fétis-sztori lesz, egy maszti-történet, ami velem esett meg és nagyon boldoggá tett. Elöljáróban elmondanám, hogy nagyon szeretem a női test szagát – a természetes színű haj, a bundás hónalj, a láb, a punci és a popólyuk illata konkrétan megőrjít. Épp ezért általában olyan…..
Az egész történetem ott kezdőtött amikor is az anyám a második férjétől is elvált. Tudni kell anyuka nem a munka embere, soha nem dolgozott még az ő életfilozófiája az hogy a férif dolga a munka a nőé pedig a háztartás vezetése ami neki annyiból áll hogy felvesz egy bejárónőt és étteremből hozassa…..
Akkor kezdődött, amikor hazahoztam egy DVD - t. Ahonnan elhoztam, egy egyszerű kölcsönző volt. Az, hogy felnőtt boltokba menjek, túlságosan zavarba hozott volna és nem volt hozzá bátorságom. Annyira azért nem voltam ártatlan, hogy ez lett volna az első felnőtt film, amit láttam volna. Ifjúkoromban…..