Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erotikustortenet

538 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyolcadik osztályos tanuló voltam, mikor megkeféltem az angol tanárnőm, negyvenes széles talpát...Szóval, az első orgazmusom tizennégy éves koromban történt. Nyári szünet volt, és a szüleim kiakartak repülni Angliába a testvéremet látogatni. Édesanyám megkérte a Juliska nénit, hogy segítsen a…..
Fiatal kezdtek el érdekelni a pasik igazán. Azonban volt egy aki mindegyiknél jobban lázba hozott. Az apám. Hogy miért? Nem tudom, talán azért mert magában hordozza azokat a tulajdonságokat és kinézetet amilyennek lennie kéne egy férfinak. A fiúk nagy része az anyjukról míg én apáról fantáziáltam.…..
Lent voltam a nyár végén a rokonaimnál vidéken segitetem a ház körül több haszonállat is volt de a lovak voltak,a legszebbek másnap le kelett csutakolnom az eggyiket ahogy mostam a hasánál és a nemi szervéhez értem egyre nagyobb és merevebb lett még soha nem láttam ekkora merev ló him végtagot egész…..
Nara vagyok. Ez a történet 20 éve kezdődött. Akkor fiatal voltam. Volt egy osztálytársam Sanyika akivel addig nem sokat beszéltünk csakhogy szeptemberben a tanárnő egymás mellé ültetett minket. Egyre többet beszélgettünk és egy csomó dologban tudtunk segíteni egymásnak. Sanyika matek zseni volt. Én…..
- Hoztam neked kávét!Emma kizökkent vasárnap reggeli lustálkodásából a hang hallatán.- Paul? Egy pillanat... nem vagyok felöltözve.- Igyekezz! Égeti a kezemet.A nő blúza és nadrágja a szoba túloldalán levő széken volt, ahova előző este ledobta őket. ?Egye fene... ? gondolta Emma. Feljebb húzta a…..
A 18 éves fiú farka teljes erekcióba ugrott, amikor rájött, hogy édesanyja vonakodva de beismerte, hogy élvezte a tegnap estét. Élvezte,hogy kicsit italosan smároltak és a fia megbaszta. Aztán felnézett a fiára. ? De tudod ugye nagyon rossz volt, helytelen amit tettünk? ? De olyan jó érzés volt. ?…..
Edit vagyok. 35 éves egyedülálló anya, akinek tizenéves fia, Robi. Egy nap Robi elhaladt az anyja mellett a konyhában, aki véletlenül végigsimított rajta, karjával a melleit súrolta. Vékony pólót és melltartót viselt. Észrevette, hogy amikor a karja végigdörzsölte a mellbimbóit, az anyja…..
1998-ban 14 éves voltam. Abban a korban jártam mikor a férfi embernek elkezd valami motoszkálni a gatyájában. Faluban éltünk. Nem volt még internet sem pornó. Egy pólóban gombolyodó mellre kerek fenékre maszturbált az ember Egyik éjjel arra ébredtem furcsa hangok szűrődnek ki anyáék szobájából.…..
Lehettem 14-15 éves , amikor elkezdte izgatni a fajtáziámat a női bugyik. Sajnos túl sok lány ismerősöm nem volt akkoriba... De az osztályfőnök néni fiával jóba voltam , így elég sok alkalommal tudtam szemügyre venni (az egyszerűség kedvéért hívjuk Marika néninek)Marika nénit. Egyszer a…..
Már gyerek koromban is sokszor tekintettem anyámra mint nőre. Egy nagyon szép arcú kék szemü, hullámos barna hajú nő volt asszonyosan telt idomokkal aki után megfordultak a pasik. 16 évesen már szinte nem is tudtam úgy nézni rá mint az anyámra hanem olyan valakire aki iránt egyre ellenállhatatlanabb…..
Sziasztok Kata vagyok. 16 éves voltam mikor édesanyám összejött nevelőapámmal, akinek volt egy 15 éves fia. 2éve laktunk együtt mikor Zoli elszenvedett egy autóbalesetet kórházba került és két válig be gipszelt kézzel és 1 begipszelt lábbal hazaengedték a kórházból. 1 hétig mostoha apám intézte a…..
Egyszer volt hogy,egy csendes kisvárosban élt egy  lány, Laura. Laura egy okos, eleven lelkű és független szellemű gyermek volt. Azonban volt egy dolog, amit soha nem tudott megbocsátani: a szomszéd fiú, Dave jelenlétét. Dave akkor 16 éves fiú voltMég az óvodában kezdődött az ellenségeskedés…..
A szüleim mindig is aktív nemi életet éltek.Gyakran hallottam őket a mellettem lévő szobában szeretkezni,de még sosem láttam őket,ezért úgy döntöttem,hogy az erkélyünkről belesek hozzájuk. 2 nappal később már majdnem aludtam amikor anyám nyögdécselése ütötte meg a fülemet és automatikusan kangörcsöt…..
Mindenki biztosan hallotta már azt a kifejezést, hogy "az apád faszát". Én nem csak hallottam, ki is próbáltam. Bea vagyok, 17 éves, állítólag jónak mondott csaj. Nem vagyok már szűz. 14 éves korom óta masztizok rendszeresen és volt már két olyan pasim is, aki megdugott - hát, nem voltak igazán nagy…..
Én 15 éves voltam a keresztanyám pedig 42 nagyon gyönyörű nő volt szép nagy mellekkel szép kerek popsival. Egyszer elmentem hozzá és el kellett mennem mosdóba elmenetem elvégezten a dolgomat és elmentem kezet mosni mikor megmostam töröltem a kezem megpillantottam a szennyes bugyiját. Az a bugyi egy…..
Oly hihetetlen,hogy nem is olyan rég még autókat,játékokat,illetve cipőt kötni tanítottam a keresztfiamat.Mondhatni ő volt az életem értelme míg meg nem született az én gyerekem is.Persze ezek után is értelemszerűen mindent megadtam neki ami tőlem tellett,hiszen mégiscsak a nővérem fia. A férjemmel…..
Egy kis Pest megyei faluban élék amit nem neveznék meg nehogy felismerjenek. Anyámmal és hugummal éltünk hármasban édesapánk korán meghalt igy mi maradtunk csak. Anyám mindig dolgozott ha meg haza ért akkor a fáradságtól hamar elaludt. Igy sokat foglalkoztam a hugommal amiben tudtam segitettem.…..
Sokatokat ez gondolom meg fog botránkoztatni,de úgy döntöttem leírom. Rólam annyit,hogy 47 éves nő vagyok.Van egy 19 éves fiam.Az apja már pár éves korában ott hagyott minket egy másik nőért.Olyan 3 komolyabb kapcsolatom volt a férjemet is beleszámítva,de végül mindnek annyi lett. A fiam olyan 14…..
1. NAP ----------------------------------------------------------------- Az első menet volt a kezdés a kis segglyukadnak Balázska. Most Jön a durva baszás. - Feküdj hanyatt... A kis faszod már felállt .. -Most betolom jó mélyen a pici kis seggedd lyukába a kemeny faszomat... -Nyögjél kicsi Balázska,…..
A törtenetem ugy folytatodott hogy egy nap vasarolni mentem es a penztarnal az egyik hapsival futottam össze. Megpuszilt es kerdezte hogy vagyok, mar ö is fizetett mentünk ki az üzletböl es beszelgettünk. Mondta hogy milyen jol ereztek magukat velem,ilyen elmenyben meg nem volt reszük es hogy nem…..
Az én drága egyetlen lányomra,először 16 évesen kezdtem el igazán felfigyelni,az idő előrehaladtával pedig fokozatosan nővé érett.Most pedig nem olyan régen a 25. születésnapjára készültünk a feleségemmel.Tudni illik,hogy a párom sok mindenre nyitott szexualítás terén.Akárcsak én, ő is szemet vetett…..
Sziasztok, szeretnek egy törtenetet elmeselni, remelem erdekes lesz. Meg gimibe jartam negyedikbe es volt egy baratom akivel nagyon szerettem csokolazni.Sokat smaroltunk es hat volt ott mas is.Tudjatok hogy van ha ket fiatal szexmanias egymasra talal.En othol adtam az artatlan jokislanyt hogy…..
Sokszor voltam abban az étteremben ahol zsuzsa kiszolgált nagyon jópofa csinos vékony teseü nagy mellü szöke csajszi nem zavarta a kétértelmü ajánlat sem, mindenre abban a stilusban válaszolt ahogy kérdezték. Sokszor mondtam neki hogy szivesen megmasziroznám mindenhol, ahol szerti a maszirozást…..
Egy hónap telt el azóta,hogy nagyapa beköltözött a kisszobámba,anyum gyerekkori szobájába,én beköltöztem nagyi mellé a nagyszobába,végre helyreállt a családi béke.Igaz,nagyapa továbbra is keményen ivott,de legalább megszűnt az állandó üvöltözés.Minden szombat délután elment haverokkal kocsmázni,csak…..
Zalatnay Sarolta neve összeforrt a magyar popzene történetével. Az 1960-as évek végén indult karrierje alatt számos slágert adott elő, amelyek még ma is népszerűek. Az énekesnő nem csak a zenében, hanem az életében is sokszor szerepelt a közvélemény előtt. De ki is ő valójában, és miért olyan fontos…..