Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CTS

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy látszik, habzsolja a magyar utas a méregdrága nyaralójáratokat. A Wizz Air ugyanis már a nyári csúcsszezon beindulásakor bővíti nyári kínálatát, ilyenre pedig még soha nem volt példa. Várna visszatérő útvonal, pár éve még befuccsolt, Mallorca pedig, amit most sűrítenek,a legdrágább.  A Wizz…..
Érdekes, tanácsot kérő olvasói levelet kaptunk. A benne leírt eset a blogra kívánkozik. A tények röviden: Adott egy társasház, ahol tetőt akarnak felújítani. Ezt csak négy lépcsőben, szakaszolva lehet megoldani. A közös képviselő összehívja a közgyűlést, semmilyen szakértői vélemény nincs a tető…..
Hazánk a legtöbb országnál jóval jelentősebb gazdasági haszonhoz jutott az EU-tagságnak köszönhetően, ezt viszont egyáltalán nem tükrözi az emberek unióról alkotott véleménye. Itthon a legnagyobb a szakadék aközött, hogy mennyit profitált a tagságból, és hogy ítélik meg…..
CTS 2016.05.19 08:22:40
Azért nem mindent erőltet ránk az EU! Ez kissé tényleg eu ellenes! Legtöbbször csak ajánlásokat tesz és mire nálunk feldolgozzák, akkorra lesz belőle valamiféle fasiszta szabály amit tűzzel vassal be tartatnak. Pl.: utcai árusítás, piacok beépítése, stb. Ha vki járt már Francia o.-ban vagy Német o.-ban (stb. egész euban) az tudhatja, hogy ott lehet utcán árulni, piacokat tartani a kijelölt helyeken stb. Ezeket a szabályokat a magyar hatóságok szándékosan az ellehetetlenítés és büntetésbehajtás végett alakítják ilyenné. Az EU-t véleményem szerint nem utálják a magyarok csak nem így képzelték el. Nem gondolták volna azt, hogy a kisemberhez csak a valós vagy a magyar hatóságok álltal elferdített vagy kitalált szabályok jutnak el. A rengeteg pénz meg "megreked" (ellopják) az ún. politikai elitt és rokonsága úgy, hogy nincs elszámoltatás valamint egy esetleges kormányváltásnál sincs számonkérés. Rengeteg pénzt kapott elvileg MO-is mégis haldoklik az egészségügy az oktatás a nyugdíjrenszer az utak, a kissebségek, a tömegközlekedés, stb. Ráadásul az eus pénzekhez hozzászámolhatjuk az általunk befizetett adókat. De jó példa az üzemanyagba épített adók ellopása amiből az utakat kellett volna javítani, rendbehozni. Persze erre is lett pénz kérve az eutól. El képzelni sem tudjuk azt a mennyiségű pénzt amit iparszerűen sikkasztanak el állami szinten! Miért hagyja tisztelt eu, hogy európa egyik frekventált országában ennyire nyíltan menjen ez?
A Ryanair vezére néhány éve szájkosarat kapott, mert a részvényesek szerint a gyökérség már ártott a cégnek, leállt a profitbővülés. Azóta nem küldi el a büdös francba az utasokat és maga a cég is kedvesebb lett - a bázishoz mérve ez viszonylag kis erőfeszítést igényel -, írtunk róla többször. De…..
Ennél elborultabb, logikátlanabb, ostobább hülyeség nem nagyon van. Olyanok szavazhatnak arról, hogy nekünk kivel kell együtt élnünk, akik nem is itt élnek...
A Csepeli HÉV megszüntetése után jönnek a hajóvontatók a Boráros tér és a Rózsa utca között? Kevesen vannak, akik elhiszik, hogy Borbély úrnak, vagy a főpolgármester vezette Fővárosi Közgyűlésnek, a következő években lesz bármilyen valós befolyása a fővárosi…..
Érdekes határozati javaslat van a ház előtt, amiről rövidesen szavazni is fogunk. H/10291-es számon került benyújtásra, és a címe alapján a senki sem gondolná, hogy mennyire kellemetlen ez az egész Magyarországra nézve. Egy európai parlamenti és tanácsi irányelvről van benne szó, amely a…..
CTS 2016.05.10 16:28:33
@Szelid sunmalac: Egy évig kerestél 6db 2bit-es droidot akit szarrá szívathatsz! Tudnék mesélni.....
CTS 2016.05.10 16:58:07
@shitgun: Tényleg?! Mond már el mire gondoltál??? Gondolom te sírnál a legjobban, ha mindennek felmenne az ára, ha az összes ember aki vezet elmenne a szerinted "tisztességes munkába" és helyette a jó kis euróban fizetett gépkocsivezetők szállítanák a mindennapi élelmedet!! TROLL!!!