Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egyszeru Elek

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az ember a belvárosba költözne (már akit nem zavar a nyüzsgés és a zaj), akkor kevés jobb helyet lehet választani az Andrássy útnál. A környéknek kétségtelenül van egy sajátos hangulata, nem véletlenül a világörökség része...
Egyszeru Elek 2016.01.24 16:14:14
@andd1234: A külön fürdőszoba a legnagyobb luxus, nem a trópusi faburkolatok és társai.
Sértődötten kivonult Fridi műsorából Árpa Attila - harsogja a nyomtatott hétfői Bors, és naná, hogy a mai Blikk címlapján is ott virít, hogy Árpa nem bírta ki összezárva Friderikusszal, félbeszakadt a forgatás!  A Borsnak egy bennfentes Tv2-dolgozó így mesélte el a…..
Amikor a rém idegesítő pali elkezdte rágni a poharat, már tudtam, hogy helyben vagyunk, a Csillag születik oppardon Got Talent rálépett arra az útra, amit neki szántak a reality formátumgyárakban, és pontosan úgy működik, mint a bikicsunájozásra épített énekes tehetségkutatók.…..
Egyszeru Elek 2015.10.11 13:16:26
Az RTL Klub múlt heti sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy az idei évben kicsit kísérletezgetnek, a megszokott szombat esti tehetségkutatós-táncos-éneklős szentháromságon lazítanak egy kicsit, és ugyan lesz tehetségkutató (a Hungary’s Got Talent) de előtte két olyan műsort…..
Az Oldtimer Premier mérete nagyjából megduplázódott a tavalyihoz képest, ezt már sejtettük a regisztrációk száma alapján, de más ezt élőben megtapasztalni. Délelőtt állítólag az autópályáig állt a sor a Premier Outlettől, annyi autó jött és cipőkanállal kellett…..
Egyszeru Elek 2015.04.25 19:38:07
Berki egy betonkocka kecsességével mozog az erdőben míg eldarálja a kötelező felszopót. Ma párválasztó, senki sem érezheti magát biztonságban, ez itt az Éden, itt bármi megtörténhet, mondja teljesen hitelesen a gyárilag koptatott farmerjában és a vasúti restik abroszából…..
Egyszeru Elek 2015.04.11 09:36:02
Most hogy már nem tudok olyan sűrűn új posztokat kirakni magamról, írok néha önálló bejegyzéseket is. Az első témája a ration de combat, vagyis az egy napi élelmiszer ellátmányunk, ha nem tudnak nekünk főtételt biztosítani. Több helyen légiós konzerv-csomagként emlegetik, de…..
Az amerikai nagyvárosban csak a sitcomok hősei laknak huszonévesen menő lakásban, a valóság ennél jóval kiábrándítóbb. Megfelelő és megfizethető lakást találni szinte lehetetlen és abban sem vagyunk biztosak, hogy a Pierre Hotel ajánlata megoldást jelent... A Jóbarátok és…..
Az általános és a középiskola után lassan majd az egyetemen is megkezdődik az új tanév. Egy brit cég azt találta ki, hogy az igazán gazdag családból érkező gólyáknak olyan szolgáltatást nyújt, amely garantált belépő a nagymenők világába. Sokat beszélnek az első…..
A Disney "fantasyrészlege" kipipálhat egy újabb klasszikus mesét: a Demóna kígyózó sorokat eredményezett a pénztáraknál, tovább taposva az utat a hasonló produkciók előtt. Ezalatt Seth MacFarlane keveseket mentett át a Ted közönségéből: a Hogyan rohanj a vesztedbe nem tűnt…..
Egyszeru Elek 2014.06.01 22:41:06
@F. Fred Palakon: A költségvetéséről azt pletykálják, hogy közelebb volt a 60-hoz, mint a 40-hez. Marketing nélkül, persze.

A stúdió csak tüzet olt. Nem tenne jót a következő projektnek, ha beégne a köztudatba, hogy Seth tud bukni is. Főleg úgy, hogy most főszereplőként sikerült neki.
Nem apróság. De nem csak méretei jelentősek, hanem a munka is, amely a megvalósításához kellett. Az alábbiakban néhány szédítő infót olvashattok a Gyíkról és a filmről - a MoziCom jóvoltából nálunk elsőként. 1 db királya van a szörnyeknek, ő pediglen Godzilla…..
Másfél év és 32 millió font elköltése után elkészült Eddie Jordan szuperjachtja, rajta bár, saját nightclub, és szinte minden mi szem-szájnak ingere. Mivel korábban megígértük, most, hogy megjöttek az első képek a belsejéről, meg is mutatjuk. Megkapta vadonatúj…..
Egyszeru Elek 2014.04.06 11:45:24
Osztrák pasi, ötvenes. Nem részletezte hogy mit csinál, de valamiféle hotel management jellegűt, annál a hotelláncnál szállt meg amelynek dolgozik, ott találkoztunk. Késő este találkoztunk, autóval jött Bécsből. Pár percet késett, én meg kivételesen pontos voltam úgyhogy…..
Jon Hamm már csaknem végzett New York-i lakása felújításával, amit pont egy éve vásárolt közel 2,5 millió dollárért. Az Upper West Side-on lévő penthouse-ba most mi is bepillanthatunk. A Mad Man – Reklámőrültek egyik sztárja, a Don Drapert játszó Jon Hamm még 2013…..
aeon flux usa box office: it's dead 2014.01.26 17:56:00
2014 világosan válságban van: három kivételével az idei filmek hidegen hagyták az amerikai közönséget. Ebbe a sorba állt be jelen hétvége egyetlen premierje, az Én, Frankenstein is; a határozottan költséges akció-fantasy még a legminimálisabb elvárásoknak sem tudott megfelelni,…..
Egyszeru Elek 2014.01.26 20:06:27
@NorthopViggo: Köszi!

Egyébként ebben a témában tudnátok javasolni szakirodalmat vagy épp keresőkifejezéseket? Hogyan mérik fel az igényeket, nagyjából hogyan építik fel a pénz útját stb. Biztos hasonlóan izgalmas világ ez, mint a tőzsde.
Egyszeru Elek 2014.01.27 12:06:53
@nortonp: Játszunk. Én, mint stúdiófejes meghallgatok egy ötletet, látok pár vizuális anyagot hozzá, tetszik az ötletgazdák eddigi munkássága -> elolvasom a forgatókönyvet. Végül aláírom, hogy mehet a pénz a forgatásra.
Látom a kész anyagot, és beállítom a várakozásomat bukás alatt kettőre.
A kész anyag és a forgatókönyv között nem lehet ekkora eltérés... Azaz mégis, de hogyan?