Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzuperKiraly

0 bejegyzést írt és 205 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Track Me Back Broadwell 2013.01.28 15:29:04
Loren is scum..
SzuperKiraly 2013.01.28 15:41:19
SzuperKiraly 2013.01.28 15:41:51
Halaaaal Yay 2013.01.07 16:27:04
Donec augue quam, congue et interdum et, mollis sit amet magna. Quisque ultrices magna non nibh pharetra aliquet. Suspendisse dui enim, eleifend vitae mattis quis, pulvinar sed magna. Morbi nec nisl non erat commodo mattis in euismod justo. Etiam consectetur condimentum varius. Aliquam aliquet…..
SzuperKiraly 2013.01.07 12:59:51
Olga Pleshakova Oroszország második legnagyobb légitársasága, a Transaero vezérigazgatója nyáron Airbus A380 emeletes óriásgépet vett. Nem is egyet, hanem egyszerre négyet. Az óriásgépek igazi légibuszok lesznek, hétszáz személyesre székezik őket. Átlagban kétszáz…..
SzuperKiraly 2012.12.04 23:18:23
@Boka1: A gm szamlalo nem mutatja ki a meregnek hasznalt polonium izotopot, mert alfat sugaroz. Ez benne a plane.
Történelmi pillanat: újra olvasói poszt. Igen tudom, rengeteget küldtetek, de sajnos lusták vagyunk őket nemhogy megszerkeszteni meg lehozni, de még elolvasni is. Meg hát sajnos úgy vagyunk ezzel, hogy valójában csak a sajátjainkat szeretjük igazán. Ezért elnézést kérünk…..
Megnéztem Skyfall (2012) 2012.11.15 11:07:00
Minden idők egyik legjobb Bond-filmje, a sorozat 50 évének tökéletes összegzése és egyben igazi újjászületés. A karaktereknek mélysége van, emberibbnek tűnnek, mint talán valaha, a Javier Bardem által életre keltett tech-terrorista főellenség pedig évtizedek óta a legnagyobb…..
SzuperKiraly 2012.11.15 18:38:29
Reckl Amál blogja Nincs varázs 2012.11.05 16:10:22
Magic Boys - filmkritika A Magic Boys tipikus bosszantó film. Mert az alaptörténet meg a hangulat alapján lehetne egy kimondottan szórakoztató vígjáték is, csak épp a túlbonyolítotás és sajnos a magyar színészek miatt végig hiányérzete van az embernek; várja, hátha végre…..
Mai postunkban egy szomorú - mondhatnók - szívfacsaró és nagyon igaz történetet olvashatunk a festői Limerickből, egyenesen a Boldogság smaragd szigetéről. Bár nem tisztje a szerkesztőnek, hogy véleményezze is az olvasói leveleket, ezúttal kivételt teszek: sajna minden…..
SzuperKiraly 2012.10.30 13:31:20
Kedves Hatarvisszalepo Blog!

Mind a mai napig emlekszem az elkeseredettsegunkre 2002 hideg tavaszan. Mig a Nemzet ujraszamolta a szavazatokat (mind hiaba), mi szamot vetettunk az eletunkrol. Fulop ugy gondolta, hogy a tamogatott lakashitellel vett feszkunket nem erdemes a kommunistak miatt hatra hagyni. Edes apam vallalkozasa, hala a Szechenyi Tervnek, biztato jovo elott allt.

De a penz nem minden! Egy igazi Hazafi, D-209 terrorja idejen meg a napot is szurkenek latta, meg a viragok is csak felig nyiltak Szamara. Sokadszorra latogattunk a Pilisi Szivcsakrahoz, mig egyik alkalommal meghoztunk a dontest: az EU csatlakozassal, kovetve oly sok Tortenelmi Magyar sorsat, disszidalunk.

2004 tavaszan repulore szalltunk, igy december 5-en, bar Londonban nem szavazhattunk, de sorkozosseget vallaltunk Hataron Tuli Honfitarsainkkal.

8 ev emigracioban. Lattuk, ahogy tonkre teszik Hazankat, ahogy tandijjal akarjak kizarni Gyermekeinket az egyetemekrol, megszakadt a szivunk, de kitartottunk. Mosogattunk, szallodat takaritottunk, Filip futar lett. Alantas munkak, de egyenesebb a gerinc ha egy indiai utan takaritja az ember a mocskot, mintha egy hazaarulo kormanynak hajtana fejet a Sajat Szulofoldjen.

Nehany honapja szantuk el magunkat a hazateresre, es nem bantuk meg. Hogy miert erdemes Londonbol Magyarorszagra koltozni?

1. Vilagszinvonalu, bovulo, magyar tulajdonu vallalkozasok nottek ki a foldbol: Nav N Go, Prezi, UStream, Kozgep, csak hogy nehanyat emlitsek. Philipnek ket telefonhivasaba telt, es az egyiknel kozepvezetoi poziciot kapott. Londonban, bevandorlokent ilyen karrier elkepzelhetetlen

2. Szabad Sajto: bar en polgari leany vagyok, ezert nem olvasok radikalis lapokat, de Kuruc.info biztos nem letezne Angliaban. A liberalis sajtoterror elnyomasa utan az itthoni sajtoszabadsag olyan, mint egy friss lelegzetvetel!

3. Biztos nyugdij: kulfoldon mindenki a sajat nyugdijarol gondoskodik. Bevandorlokent vajmi keveset tud felrerakni az ember. Persze igy is jobb volt, mint szocialista/szdszes uzleti koroknek fizetni a kotelezo magannyugdijat, hogy eltozsdezzek. De ennek vege! Alig varom, hogy megoregedjek, es az allami nyugdij biztonsagaval szentelhessem az eletemet az onokaimnak :)

4. Olcso ingatlan: a Nemzeti Kormany gazdasagpolitikaja eluzte a spekulans karvalytoket az orszagbol, ez jol latszik a videki ingatlanarakon. Londonban van olyan lakasberlet, amennyiert itthon lakast veszel! Soha nem volt jobb fiatalnak lenni Magyarorszagon!

5. Kereszteny Ertekek: Londonban folyamatos retteges a Keresztyen Ember elete. Mohamedanok, Buddhistak, Szcientologusok kovetelik a szornyvallasaik terjedeset, meg az olyan devians egyhazakat sem turik meg, mint az Anglikanok. Katolikus embernek vonatra kell ulnie, hogy a hitet gyakorolja, a Karacsonyt pedig a legtobb londoni keruletben betiltottak!!!

6. Oktatas: sokaig elhulve figyeltuk az SZDSZ amokfutasat, es nem sajnaltuk, hogy Hunor es Axioma itt kint fognak iskolaba jarni. De az elmult ket evben vegre megfordultak a dolgok: iskolakopeny, uj, nemzeti tankonyv tematika! Eljen! Hiszen valljuk be: Londoni iskolaban, egyszem feher kisgyerekkent nem sok jora szamithat egy kis-magyar, nekunk pedig folyamatos harc lett volna az elet, hogy tavol tartsuk oket a drogoktol es a homoszexualitastol.

7. Palinka, Paprika, Turo Rudi!

Egy szoval Hajra Magyarorszag, Hajra Magyarok!
Modorosblog Magyarország – 2016 2012.10.26 21:01:12
Hat, kínkeserves év telt el a harmadik köztársaság bukása óta. Az elnyomó államhatalom két éve újabb választásokon biztosította be egyeduralmát. Minden eddiginél durvább eszközökkel kezdte üldözni a hajdani szabadság megmaradt híveit. A keserűséget, nincstelenséget és…..
SzuperKiraly 2012.10.27 10:57:47
Szarazteszta

- Majdnem sikerult nyernunk, majdnem! Csak meg par csomag szarazteszta. Talan, ha eladom a MacBookom, talan akkor hozunk meg par csaladot.

Ostorozta magat Miklos. Ket eve mar, hogy a kelet-magyarorszagi kampanyban dolgozott, es most, ennyi harc utan ugy erezte, mintha oregebb forradalmar lenne mint Castro.

- Meg kellett probalnunk, meg kellett probalnunk nyerni. A civil kurazsi, az osszefogas ereje felvillanyozott bennunket. Es legyoztuk a Fideszt! De jajj, gondoltuk is hogy igy meg nagyobb bajt hozunk a nyakunkra? Fidesz-Jobbik koaliciot? Vona Gabort mi tettuk meg belugyminiszternek...

- Ne ostorozd magad Miklos! Mifelenk van egy mondas: "annak a papnak szol a harang, kinek elkelt a lanya!"

Hunor videki paraszt gyerek volt, kunfajta, nagyszemu legeny. Foldjeiket oligarchak kaparintottak meg, igy kerult a Fovarosba. Egyszeru, jo szive meleg cserepkalyhakent sugarozta be a romkocsma felreeso sarkat.

Miklos ugy tett, mintha nem is hallotta volna. Uveges szemekkel beletemetkezett az Elet es Irodalomba.

Dobogas hallatszott az uton. Szabalyos, utemes leptek. Elhalkult a zene. Nem felelem volt ez, inkabb az uzott vad figyelme. Ozora ota olyan edzettek voltak a filozofusok, szociologusok, andragogusok idegei, mint a keleti front veteranjainak.

"Gaudeamus igitur. Iuvenes dum sumus."

- Ez latin! Tan katolikusok? Mit akarnak a "Juden"-nel?

- Ne ess panikba Zsofi! Ezek "csak" ballagok.

Zsofi nem tudta mi az a ballagas. Underground altalanos iskolaban vegzett tavaly, meg a regi tankonyvekbol.

Ahogy elhaladt a kapualjban a tomeg, hallani lehetett a muszalas iskolakopenyek susogasat.

- Ideje indulnom - emelte fel fejet Miklos - holnap van a Hidlezaras evforduloja. Tudodm hogy hiaba valo, de amig hatalmon vannak, kovetelnunk kell a szavazatok ujraszamlalasat!

- Tessek Milos, egy Magyar Nemzet a honod ala. Igy talan nem igazoltatnak.

Miklos, bar kerulo utakon, de nagyjabol egyenes vonalban indult meg lakasa fele. Am szive, a sziveben tombolo igazsagerzet felulkerekedett vegtelenul racionalis elmejen, s fittyet hanyva a veszelyre, a Ferenciek tere fele vette az iranyt.

- Felszabadulas ter - izlelgette az ujra aktualissa valt elnevezest.

Kabatzsebebol elovette a reggel ota rejtegetett szegfut, es finoman, atyai gonddal fektette a Jegbufe elotti kore. Az ellenallas csak ugy hivta ezt a helyet: A Nevtelen Orrbavert Hipster Sirja. Mert, bar senki nem halt meg ott 2012 oszen, de ujabb halalos sebet kapott aznap a sajtoszabadsag.

Miklos korbe nezett, es ijedve konstatalta, hogy egy terfigyelo kamera szegezodik ra. - Ideje hazamenni - mormolta, es elsietett.

Utkozben megallt egy CBA-nal. Keseru az az etel, ami a szelsojobboldal motorjait tankolja, de mara csak ez az egy uzletlanc maradt az orszagban, nem volt mit tenni. Szegenyes vacsorajanak alapanyagai zorogtek a piros-feher zacsko melyen.

Am a zacsko csorgese sem tudta elnyomni a Rumbach Sebestyen utca egyik kapualjabol hallatszo pityergest. Egy hajlektalan hullatta konnyeit, es Miklos, bar ket napja nem evett, megallt, es visszasetalt.

- Csak egy kis szaraz tesztam van, meg amit osszekaparok a spejzbol - kereste a kifogast szegyenkezve - de szivesen megosztom veled, hajlektalan testverem. Gyere, itt lakom nem messze, megfozom par tekercs Magyar Hirlapon.

- אנחנו נעשה את זה שוב במארס

Dunnyogte a bozontos arc. Ismeros szemek neztek Miklosra: Szegedi Csanad volt az.
SzuperKiraly 2012.10.27 19:00:08
@Mycroft Holmes: orulok, hogy megosztottad irodalmi munkassagom egyik csucsteljesitmenyet a Polidili kozonsegevel, de hat disznok ele uveggyongyoket ugye..

Ha nagyon beszolnanak, akkor az arcukba nyomom az 1999-es otjegyu regszamomat, abbol ertenek, abbol megtudjak majd mi a Magyarok Istene!
Kedves vidéki (esetlegesen külföldi) olvasóinkat előre is kérjük, közöljék velünk mindenképpen kommentben, hogy ők nem budapestiek, fogalmuk sincs ezekről a helyekről - és nem értik, miért nem mindegy, hogy Buda-e vagy Pest. Köszönjük. És most következzen egy kis…..
SzuperKiraly 2012.10.27 00:02:53
Dunaujvarosi szemszogbol:

Mocskos otvar varos, penzem nincs mert egyetemista vagyok 2004-2009, 2012. Tehat elmenyek:

- Kulso hangkartyat veszek aprohirdetesben -> duna plaza. Ezt a fos helyet. Fos kornyek. Szar uzletek. Konzumidiota senkik.
- Talalkozunk a Blahan: cigok, csovesek, furcsa, beteg ember, budos
- Talakozunk az Oktogonnal: rocsildz(?) (mar nincs?), zs!do gyumolcsle LOL, burger kiraly, nem jartam oda, a mekdonaldszban volt ket sajtburger olcsoert -> meleg etel a diaknak este -> Mora Ferenc felsir
- Talalkozunk a Kelenfoldi palyaudvaron: hortikorszakos csap, falakba ivodott hugyszag, mocsok, gaz, lepra szar
- Talalkozunk a deliben: nagy, ronda fos, metro, rozsdas olajszag az alagutbol/mozgolepcsobol (szovjet pina szag). Beteg emberek, furcsa, beteg szerencsetlen emberek tengetik a napjaikat.
- Talakozunk a Keletinel: kibaszottul felek. Belem fagy a szar. Keselyuk, dogevok, ciganyok, arabok, ujabban metroepites
- Talalkozunk a nyugatinal: pesten is van igazi videki trash tinikurva csorda, nyomor, buz, Westend, feluljaro, faszomnak van itt kedve varni, aki kesik -> buuzi
- Talalkozunk a Kodaly korondnel: kisfoldalatti, ingyen parkolas, regen Hitler ter volt LOL
- Talalkozunk a Krudy sorozonel: ciganyok, csovesek, fura emberek. "kiskorut" fele normalis, kifele halal. Ujabban 32-esek tere: az mi a fasz? Mi volt 32-ben? Nekem ezt nem tanitottak. Pesti humor? Zs!do humor? Inside joke? Nem is primszam mi a fasz
- Talalkozunk a Muzeumnal: modoros kavezo, unalom, szemben bezart uzletek, feljebb nagy belmagassagu lepukkank nikotinsarga feldarabolt polgari lakasok, Kadar-kegyelt nyugdijasokkal
- Talalkozunk a Moszkva teren: szel kalman LOL ki a faszom az. Lepra alakok, lepra kocsmak, lepra szar. Gratulalok Budanak ezuttal is. Igazi Kadar-karma hogy itt fut be minden.
- Talalkozunk a Boraroson: en videki vagyok, nekem Pesterzsebet/Csepel kibaszott kannibal tanya, igazi lefolyo
- Talakozunk az Astorian: Tisza cipo bolt, faszert nem gyartotok 43-ast, regen minden jobb volt, randa uvegepulet, meki/bk? elott talalkozo. Bolcsesz kocsma, jogasz kocsma.
- Talalkozunk a Deakon: videkikent Deak-Astoria-Kalvin egyre megy, setatav. Deak ter miert ter? Godor, hugyszag, pesti majmok majomkodnak, ozonszag a forgalom miatt.
- Talalkozunk a Goldmann menzanal: BME, ELTE, zs!do nevu ter LOL. Hideg menza epulet, szep kilatas. 4-6 mindent visz, mindenhova visz. Zoldpardon->idegesito kidobok, idegesito kozonseg.
- Talalkozunk a KOKIn: hat a kurva anyadat
- Talalkozunk a Hatar utnal: ma tuti kirabolna. Le fog hanyni egy csoves. Gyere az Ulloi uthoz. Az is szar, de nem Mad Max
- Talalkozunk a Moricz Zsigmond Korteren: igy kimondva teljesen. Esetleg Krater LOL. Szenny. Szenny. Utolso busz lekeses Budaorsre. Barmerre mesz 1 utcat->szep -> lefolyo elmelet bizonyitva: a tomegkozlekedesi csomopontokban gyulik ossze a szenny
- Talalkozunk a Feneketlen tonal: miert nem a korteren? Buzivagy?
- Talalkozunk az XY egyetem bejaratanal: vegre nincsenek csovesek es orultek -> videki diakok felulreprezentaltak.

Mehetnek meg sokaig, de higyjetek el, videkikent, Budapesten talalkozni valakivel csak nemi alkohol elfogyasztasa utan lehet. Lehet hogy 50 evnyi olmozott benzin csinalta, vagy csak szimplan sok a cigany, de ebben a varosban, barhol, barkire varni az illuziorombolo.

A vonatra jo varni, hogy lemenjek videkre. A kibaszott fapados gepre jo varni, hogy elhuzzak a picsaba.

Szoval, a k!rva anyatokat.

Kellemes hetveget! ;)
Bizony néhanapján felmerül a kommentek között, hogy ideje lenne az extremitásokból egy picit a mindennapi közlekedés felé elkanyarodni. Érezzük ezt mi is, többek között ezért is került terítékre a Dacia Lodgy, mint mindenes válságautó az olcsóbbik fajtából. Bár a…..
Szeretettel köszöntünk mindenkit a DoQ szoknyája alól. Mint mostanra tudjátok, újra van Totalcar tévéadás, és ez elsősorban a fent nevezett ruhadarabnak köszönhető.  Gondoljatok hát rá meleg szívvel, és fogyasszátok kábelen egészséggel, van ott rajtunk kívül más…..
Ami a kommunizmusban rossz volt, az nem feltétlenül csak a diktatúra miatt volt az. Teszem azt a természet és a környezet védelmére a fejlett nyugaton is nagy ívben tettek a háború utáni évtizedekben, de nekünk mégis a komcsik jutnak az eszünkbe, ha mondjuk Hanság…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Az autóipar válsága, bűnözés, drogok – mindez együttesen és egymásból következve vezetett oda, hogy az egykor virágzó amerikai nagyváros, Detroit mára a káosz szélére került. Egy amerikai fotós elhatározta, megörökíti a (szó szerint) széthulló otthonokat. A…..
Váratlan fordulat a legbecsődöltebb amerikai tagállam, Kalifornia irányából, hogy Los Angeles polgármestere szeptember 6-i hatállyal betiltotta a gyógykenderboltokat. Bár elvileg kavarog egy másik javaslat, ami engedélyezné a 2007 előtt alakult boltok működését, a mostani tiltást…..
A brit főváros kis túlzással kong az ürességtől, ha azt mondjuk, az olimpia nem teljesíti az előzetes kereskedelmi várakozásokat, akkor nagyon finoman fogalmazunk. Van, ahol 50 éve nem volt ilyen rossz turistaszezon. Kétharmadával kevesebb turista érkezett Londonba az idei…..
Alternatíva Worms Armageddon 2012.07.29 09:37:30
Eltöltöttem kis időt Velencében, Kelet-Ausztriában, laktam pár hónapot Londonban. Külföldi tartózkodásom alkalmával végig vendégként éreztem magam, befogadásomért hálásnak. Ügyeltem arra, hogy egy sárfoltot se hagyjak magam után, igyekeztem nemcsak jó benyomást kelteni,…..
(A poszt előtt újabb szolgálati közleményekkel jelentkezünk: egyrészt köszönjük a blog.hu hathatós és gyors segítségét, így már itt is látszanak a kommentelők avatarjai. Továbbá hétfőre kész az új design!) 1986. április 26-án, hajnali 1:23:58-kor az atomerőmű négyes…..
Hamarosan lejár Hitler Mein Kampfjának szerzői joga, ezért a jogtulajdonos bajor állam úgy döntött, újra kiadja a könyvet – történeti jegyzetekkel ellátva. A német zsidó közösség bejelentette, üdvözli az elhatározást. Bajorország, a jogtulajdonos, 1945 óta nem…..
Katonák! – mondják sokszor a civilek, alig leplezett lenézéssel a hangjukban. Bikkfa nyelven beszélő, bikkfa fejű katonák, akik csak ahhoz értenek, hogy a parancsokat gondolkodás nélkül végrehajtsák, mert erre vannak idomítva attól fogva, hogy katonának állnak, születnek,…..