Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsakEgysrác

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz olvasmány a mai, ugyanakkor hisszük, hogy Vera története sajnos nem egyedi, talán sokan magunkra ismerünk benne. Még ha nem is annyira tragikus körülmények között, mint az övé, de a járvány sokunk életét, hazautazásait megnehezítette...
Számomra felfoghatatlan okokból néha egyes közéleti (jellemzően kormányközeli) szereplők úgy érzik, nem árt kicsit megalázni a külföldön élő és dolgozó magyarokat vagy a hozzájuk közel állókat. Ami azért furcsa, mert 15 évvel az uniós csatlakozás után akár el is lehetne végre fogadni, hogy a…..
  Kész, vége, meguntam. Elegem van abból, hogy állandóan gondolkodjak mindenféle felesleges dolgokon. Belefáradtam, hogy megpróbáljak megérteni másokat, hogy több forrásból tájékozódjak, hogy érdekeljen embertársaim véleménye, és, hogy ne adj' Isten, értelmesen próbáljak vitatkozni tényeket fel…..
Bár a magyaros vendégszeretet legendás, azért a Kis Valentino, Zimmer Feri és az Üvegtigris országában generációk szoktak hozzá, hogy megalázkodva kell a pulthoz járulni az ott dolgozók jóindulatában bízva. A lemosott virsliknek és a hozzájuk tartozó vendéglátós morálnak az elmúlt évtizedekben…..
CsakEgysrác 2018.08.12 11:30:53
@Le a spammerekkel: Aki ki van gyúrva hamar elfárad. Kar ütőtávolságon kívül maradni, lassan mozogsz és elkap, oda kell valami tudás azért. Azért irtok ilyeneket, mert féltek tőlük. Vannak storyk barátomtól is, kigyúrt, BMW ,nyakláncos ,190 cm magas, kis barátom 75 kg 170 cm magasággával :D Nyakláncába kapaszkodott, meg az ogrénak :D Látta, hogy tehetetlen, rendőrök hozták vissza, tesz e feljelentést a barátom mert rátámadt egy BKV sofőrre. Ilyen melákra ráküldesz egy izmos combos sípcsonttal, egyből átgondolja az erőviszonyok :D
CsakEgysrác 2018.08.12 11:33:03
@CoolKoon: Ez nem a GTA játék sorozat, hogy csak úgy pisztolyt huzúnk elő a nyílt utcán egy strand büfébe. Ez nem a 90 es évek. Max gáz, riasztó fegyvere lehet, ami kb lepkefing, egy paprika spray vel többre mész.
A katalán nagyváros egyfelől egyike Európa legszebb és turisták által leginkább látogatott helyeinek, másrészt meglehetősen rossz a híre, hiszen rengeteg utcai bűncselekmény történik. Ami ellen a hatóságok sem sokat tesznek. A La Rambla a bűnözés egyik melegágya..
Az ordibálós pszichiáter közelmúltban megjelent életrajzi könyvét, a Harcost várakozva veszi az ember a kezébe.  Csernus Imre korábbi könyveiben, előadásain olyan emberi gyengeségeket ostoroz kíméletlenül mint a félelmeink, élethazugságaink, bátortalanságunk, megalkuvásaink, töketlen férfiasságunk…..
Egyetlen dolgot még mindig nem értek: miért jó a kormánynak, ha szarul érezzük magunkat saját országunkban? Évek óta mondogatom, ennél rosszabb már nem lehet. És évek óta folyamatosan bizonyítják, igenis lehet. Egy ideig arra gondoltam, kivonulok ebből az egész komédiából, és megpróbálom úgy élni…..
CsakEgysrác 2018.07.09 10:49:19
@nemecsekerno_007: Nekem ne küldj nyugger, az a gazdaság tartsa el a Magyar nyugdíjas, aki minimálbérre bejelentette, 40-50 évig dolgoztatta. Nem az én hibám ,hogy Baby-boom (nevében is benne van) ideje alatt sok gyermek született, akik most nyugdíjasok. Ennek a generációnak kötelessége lett volna olyan gazdaságot teremteni, ami eltartja majd őket. Arról nem én tehetek olyan országba születtem amit ez a generáció hozott létre. Nekem az a ország amit ők létrehoztak 40-50 év munkával, nekem nem felel meg. Akinek megfelel, azok tartsák el a Magyar nyugdíjasok. Amúgy pont az én korosztályom 30-40 évesek, tehetnék jobbá az ország. Kormányozni nem haveri alapon, hanem szakemberekkel kell. Ezek a jó Magyar szakemberek, multiknál dolgoznak, ott észreveszik a képzettséget. Pont ez a Baby-boom korosztály aki elég nagy számú szavazati joggal rendelkezik és annál kevesebb IQ val. Sokáig írhatnám még, most adtam pár napra való vita pont. Lehet rajta csámcsogni egy merőkanállal a húsos fazék felett.
CsakEgysrác 2018.07.12 10:36:58
@eßemfaßom meg áll: Mr copy&paste. Majd ha megtudod mennyi a napi bére egy bricklayer, electrician, foreman, sima mezei takarítónak, aki magán vállalkozó. Egész másképp fogod látni a világot és az értékek elosztását. Aki nem lát semmit a világból, onnan kiabál kifele mi a tuti, már megmosolyogtat :D
Sok sikert, sikerekben gazdag jövőt :D
(Nem lesz, saját magadtól nem látod a világ, blogger cimboráiddal egyetemben.)
Lányok, most komolyan, ne má’!A cimborám meséli a történetét (de már hetek óta  ) Több, mint 1,5 évet együtt volt egy negyvenes asszonykával (egyidősek), akivel hihetetlenül passzolnak az ágyban… de csak az ágyban… A cimborám akkor még úgy hitte, nem is lesz más…Ismerik már egymást évtizedek óta,…..
Amikor megkérdezem egy régóta szenvedő, magát végre elhatározó embertől, hogy mire várt eddig a rossz munkahelyén, általában mindenféle tanulságos választ kapok. Az egyik fő motiváció a maradásra az ismeretlentől való félelem. De ennél azért összetettebbek a problémák, ami miatt emberek beleragadnak…..
Aki mostanában ült csúcsidőben a brit főváros földalattiján (ami néha földfeletti), az a cím láttán alighanem csodálkozva felhúzza a szemöldökét, hiszen sok mindent lehet állítani, de hogy a londoni metró kiürült volna, azt nem nagyon. De nem is erről van szó, hanem arról,…..
Már korábban is többször szembe jött velem az aputest, mint fogalom. Gondoltam egy merészet, és  számolva azzal a következménnyel, hogy esetlegesen felidegesítenek az olvasottak, belenéztem a témába.  Aki esetleg nem tudná, az aputest az a test, ami egy picit már pocakos, picit adott esetben már…..
CsakEgysrác 2018.05.12 10:47:17
Én mint apu test tulajdonos.
Amikor kertészként dolgoztam egy nap 5 km séta minimum szar munkavédelmi bakancsba, kötelező viselni, nap kiszívott, sarkam úgy fájt mintha kalapáccsal verték volna szét minden nap, 5 kor keltem, 19-20 ra értem haza, ritkán 17 re. Velem lejősz egy ilyen nap után edzeni és elmegyek.

Dolgozok 12-13 tól, egész nap állok, hazaérek 01-02 re, mire felkelek, mehetek újra dolgozni, ha így velem eljössz edzeni én elmegyek veled.
Napi átlag kcal égetésem 3000-4000 kb, de izmosabb nap 5000 kcal plusz. Ez csak a munka, ide oda utazás. Ennyi kcal max a főállásban sportolok égetnek. Én meg csak főállásban vagyok munkás ember.
Fitneszteremből el kell jönni dolgozni, végig lehet velem így csinálni egy hetet, meglátjuk, hogy bírja a strandfazon.
Emeltél már egy nap annyi 25-30 kg sittes zsák(vagy több), nap végén mikor össze akartad zárni a kezed, azt érzed az ujjaid leszakadnak, holnap munkanap, nincsen hiszti.
Emeltél annyit egy nap, csak úgy random elkezd görcsölni a bicepszed, napnak még nincsen vége.
Csináltam már ezt rizs, saláta, hal tápon. Volt energia, de ilyen nap utána, minden nap felzabál a tested 3-4k energia, fáj mindened, nincsen pihenőnap barátom. Akkor ha nem kényezteted magad szemét kajával, agyad reccsen meg. Ilyen mellett megy a strand test és semmi teljesítmény fokozó nem szedsz, akkor le a kalappal.

Pakoltál már egy nap komplett 120 nm sátortetős háznak a cserepeit a-b be? kb 5-6 raklap beton cserép + 2 amit később hoztak ki.
Ezeket a soha nem találkoztam ilyen munka helyeken tükör előtt pozólos, görög isten testű fazonokkal, ezt ne nekem. Valóságban élek nem a facebook és az istagram.

Több mint 1 év fitbit napi kcal egyéb adat van elmentve. Nagyon érdekel egy hitetlen tükör pózert, elküldöm.
CsakEgysrác 2018.05.12 11:20:14
@CsakEgysrác: Irás néhol értelmezhetetlen kimaradt vessző, zárójel egyéb. Sokat várok el, legyen egy utolag szerkesztés opció egy blogon . Másik ezek a szatyorba élő emberek írnak blogot, jönnek-mennek, ide-oda. Ahova eljárnak, épület, amin közlekednek út mennek, nekik kéne megépíteni, saját gatyájukba fosnának. Nemhogy az nem érdekelné őket, hogy fogok kinézni a strandon, hanem az lenne a legfontosabb a holnapot, hogy élem túl. Nem csak a munka nehéz, hanem életveszélyes is lehet. Szatyorba élsz ezekről gőzöd nincsen. azokat a csodálatos építményeket amit látsz apu testű melósok húzták fel, nem a tükör előtt pozolo semmitevők. Megnézném egy saláta földön, hogy teljesítenél, amit csak úgy le emelsz a boltba vagy a zöldségesnél. Napi órába szeded a saláta + fokba, átázik a kesztyű, ilyen szatyorba élő lényeknek legyen mit zabálni , hogy a tükör előtt pozoljon :D Istenem te :D Menj tölts fel inkább egy képet az Instára azt legalább jól megy nektek.
Nem pár euróval húzza le a Wizz Air azokat, akik nem akarnak szanaszét ülni a gépen, ügyesen megemelték az ülésválasztás díját azt megelőzően, hogy sutyiban átprogramozták az helyosztó rendszert szétültetősre. A kisgyerekeseket legalább nem ültetik szét, de a nagyobbakat simán elszakítják a…..
Az információáramlás elromlott. Nemcsak arról van szó, hogy különböző emberek teljesen eltérő következtetésre jutnak ugyanabból a bizonyítékból. Úgy tűnik, különböző intellektuális közösségek többé nem osztják ugyanazokat az alapvető hiedelmeket. Talán többé már senkit nem érdekel az igazság ­…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt MT! 2016.08. hónap óta dolgozom egy cégnél. Március 19-én mikor bementem dolgozni a 4 napos ünnep után szólt a telepvezető, aki egyébként a tulajdonos lánya, hogy mivel március 15-én nem jöttem be dolgozni,…..
Lázár János bécsi videója erőteljes csúsztatásokkal telibevert hazug propaganda, ami jól felkúrta a bécsben élő és dolgozó barátaimat. Az ő nyomásukra posztot írok róla, mert ha valakik, akkor az évtizede vendéglátásban dolgozó spanjaim azért kicsit jobban belelátnak a bécsi mindennapokba mint a…..
Néhány hete, anyaggyűjtés közben bukkantunk rá Szűcs Pál munkásságára, és azonnal tudtuk, muszáj lesz megosztanunk. Gyorsan kapcsolatba is léptünk vele, hogy a mai, kissé rendhagyó blogbejegyzésünket elkészíthessük! Szűcs Pál 1946-ban született Nemesnádudvaron. Szülei juhászok voltak, sokat…..
CsakEgysrác 2018.01.21 13:20:32
Instagram, Pinterest fel kéne tölteni, esetleg ami értékesítésre vár www.etsy.com. Nagyon sok pénzt adnának ilyenekért külföldi emberek. Megprobálkoznék amazon, ebay.
A minap az egyik posztomnál, ami egy exemről szól, valaki megkérdezte, hogy mit tanultam ebből az egészből, s mi az amit másként csinálnék? Megfogott ez a kérdés, mert habár minden kapcsolatból tanulunk valamit, szerzünk sebeket és jó tapasztalatokat, ezeket a dolgokat mégsem mindig tudatosítjuk…..
CsakEgysrác 2018.01.07 16:02:46
Anticinderella genetikailag szép vagy, de ez jó pasiknál kevés, összes nő ilyen akit fel akarnak csípni. Nem vagy buta , ez se az előnyöd, de igen, de mégse. Mert népesség IQ ja elég alacsony, többszörösen összetett mondat után elalszik vagy elfelejti a elejét meg a közepét, mire a végére érsz. Mire vágynak a férfiak?, pofon egyszerű. Oksótól - hülyéig mind. 1.Legyen a nő vadmacska és kurva az ágyban, 2. Legyen anyuci, gondoskodó, szolgálja ki a férfi. Ennyire egyszerű. Bordély házak is azért vannak, mert igény van a jó baszásra, profin. Szép vagy, pipa. Maradék kettő ami nem elég jó akkor. Elhiheted inkább dugna egy hatalmasat a pasik nagy része, mint filozofáljon :D Én imádok filozofálni, de az összes exem bealudt közbe, Ismerős? Lagalább a hangom álomba ringatta őket, de leszarták mit mondok, e van :D Nincsenek nagy elvárásaid, csak tűt keresni a szénakazalban, szorgosan kell, idő ketyeg, azt nem te irányítod, keresés ütemét és sebességét igen. 1 jó tanács, kezdj el olyan dolgokat csinálni, és olyan helyekre menni ahol még sose voltál, Ismeretlenbe, biztos szembe fog jönni aki neked kell. Én "a zsenit egy hajszál választja el a örültöl", én az örült lettem, engem elviselni és velem együtt élni, csak nyugtató kezeléssel lehet. Viszont én mikor barátnőt kerestem, nem sokat bibelödtem, nem futkostam felesleges körök. Mert az én időm, mindenkinél többet ér, érdemes olyanra fordítani, aki valóban akar, nem játszadozik.
CsakEgysrác 2018.01.07 16:44:09
Az én elveim szerint, a nő aki immáron 5 dik karácsony múltán öregszik a kelleténél, gyorsabban, de boldog, hogy velem lehet. Én ful kő kemény realista, ö végletekig idealista. Horoszkóp szerint is jobb lenne külön. Ő vízöntő, én skorpió(abból is a vadabbik, bolond :D). Dec 20 án találkoztunk a Deák téren, pont valami diák tüntetés volt. Anyámnál éltem, nem volt munkám, babettával jártam, ja nem biciklivel. Előre elmondtam, én sehova nem ülök, be a 0--5°C ban, meghív akkor sem. Abszolút nem voltam jó party :D Max dugásra, lehettem jó. Mindig úgy mentem neki a párkapcsolatoknak, reméltem, hogy több lesz de nem minden áron. Itt én választok ,vállalom magam az első perctől fogva, nem visszafogva magam, milyen vagyok, minek visszafogni magam, később kiderül. Elpazarlok csomó időt egy olyan emberre aki nem bír elviselni. Durr bele a lecsóba mindig. Volt egy pár csaj akinek kijött a szeme az első randikon, amiket mondtam és ahogy viselkedtem. Gyorsan kiderült, itt semmi nem lesz, de még egy kosza baszás sem. Ilyenkor ostoroztam magam, ájj meg kellett volna játszani magam, hazudni, bekergetni a macit a málnásba. Utólag visszagondolva, meg inkább rá kellett volna tenni még egy lapáttal. Ezzel a felfogással, mindig akadt csaj aki fen akadt a horgon. Olyan dolgokat megcsináltam amiről , más csak álmodik, Alap elv, Midig ted fel a kérdést magadnak, képes vagyok ezt megcsinálni és végig vinni bármi is történik? Saját személyem így fel fogom tudni vállalni? Számít egyáltalán komolyan, mit gondol majd az rólam akit még csak most ismertem meg? Van aki évtizedek óta ismer és így elfogad, mit számít ez az új? Amúgy se vagyok nagy barátkozós, sokat nem vesztek. Barátkoznék, csak tőlem hal ki az emberiség, inkább megkímélem őket a nyomoromtól :D Viszont lesz story az unokáknak. Sose felejtem a nagy kérdést, ha "Holnap meg kéne halni, eltudnám engedni ezt az egészet? Mindig arra jutok, ha nem vállaltam volna be az agyszüleményeim, akkor, rettegve kapkodnék, mennyi mindent meg kéne még csinálnom. Keres rá neten, mit bántak meg a halálos ágyon az emberek, mert ott lehetsz gazdag, szegény, ott minden vége tér. Egyszerű dolgok amihez nem kell pénz, lesznek a legfontosabbak. Igy élsz, szembe fog jönni az akit keresel. Lényeg összes megbánta, valamit nem mert meglépni, tenni. Amit a fejedbe veszel meg kell csinálni, ez kell a boldogsághoz, megtalálni azt akit keresel.
Nem könnyed év végi történet Annáé, ám fontos írás, mert sok mindent megmutat abból az élethelyzetből, amiben sokan nekivágnak a külföldi életnek. Ilyen is van, és tartok tőle, elég sok ilyen van. A kép illusztráció..
Millió cikket olvastam már szegény autistákról, akiket nem ért meg a világ. "Minden a normálisoknak kedvez." - mondják. Hát tudják meg, nem csak nekik szar! A zárkózottságukkal, barátságtalanságukkal, félősségükkel folyamatos bizonytalanságban tartják a környezetüket - legalábbis engem biztosan.…..
Az ember azt gondolná, hogy öt év után az ember már otthonának érzi azt a várost, ahol él, és tulajdonképpen ez történt Imolával is, aztán az élet (meg egy szerelem) mégis úgy hozta (és ilyen is van), hogy most Budapesten él. Te is hazaköltöztél? Vagy csak tervezed? Hogyan…..
Nem vagyok süket, de egy gyerekkori műtét óta közepesen erős hallássérültnek diagnosztizáltak. Mivel nem egyértelmű a helyzet, gyakran hülyeséget válaszolok a félrehallott kérdésre, vagy nem reagálok, mert meg se hallom, és ez rengeteg félreértést szül...
Sokan vannak Magyarországon olyanok, akik egyszerre több munkát is vállalva próbálnak boldogulni, hol több, hol kevesebb sikerrel. Ez persze nem újdonság, régebben is így volt, miként ez a mai posztból is kiderül. Szerzője, Little Pearl több mint tíz éve döntött úgy, hogy elég…..