Regisztráció Blogot indítok
Adatok
defender3

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Deansdale Marvel vs. Marvel 2018.02.10 13:07:06
Rögtön egy kitérővel kezdem, hiszen nem is erről akartam beszélni, de sebaj: a progresszív néphülyítés elérte a kívánt hatást, a kisebbségek nyugaton már nemcsak péppé vannak hülyítve, de folyamatos fehér/férfi/hetero/keresztényellenes gyűlöletben izzanak. Ennek legfrissebb megjelenési formájaként a…..
Hat évig voltam vegetáriánus, és másfél éve ismét eszem húst, ráadásul minden nap. A keresztlányom meg újévi fogadalomból vegán lett, állatvédelmi okokból. Nagyon támogatom a lépését, bár én épp most fejeztem be a vajban sütött baconos omlettemet rukkolával, avokádóval, edami sajttal és mascarpone…..
defender3 2018.01.31 21:29:29
Az tény, hogy az állatoknak sok kajára van szüksége mire odaér, hogy vágásérett legyen. Főleg igaz ez a lábasjószágokra. De azok nem az I. osztályú gabonát kapják hanem azt, ami valami oknál fogva nem megfelelő minőségű. Vagy nézzük meg miket is adtak nagyszüleink az állataiknak (zöldséghéj, gaz, gyom) a takarmányon felül. Dolgok, amiket már nem ettek meg vagy nem is lehet. És a vegánok ezeket is beleszámolják, mert nekik az úgy jó.

Ha olyan lenne a világ, ahogy azt a vegánok akarnák akkor nem lenne természetes trágya, ami nélkülözhetetlen a talaj szempontjából. Nem lenne méhészet, mert minek is foglalkoznának az emberek vele ha nem lehet a mézet megenni, és ha nem csökkenne drasztikusan a növényvédő szerek használata a méhek száma nagyon rövid idő alatt drasztikusan csökkenne, amit meg aki egy kicsit is értelmesebb megért, hogy akkor sokkal kevesebb növény lenne. Vagy majd a emberek fogják a beporzást is csinálni, hogy legyen mit enni.

Gondolom azokat a területeket is tudják, hogy kéne bevonni az emberi fogyasztásra alkalmas növénytermesztésbe, amiket eddig nem arra használnak, kehet, hogy mondjuk tehenek legelnek rajta, mint pl. az alpesi réteken.

De még lehetne sorolni itt a dolgokat.

Ja és, amikor voltam vagy 10 éves láttam, hogy öli meg és nyúzza meg a nagypapám az általam felnevelt nyulat mégse lettem vega. Korábban a más alomból származókat leadtam pénzért. Megértettem, hogy az haszonállat, kint is voltak korábbi disznóólban nem bent a házban.
A munkáltatók számára is ismert a lista, hogy törvény szerint mire nem szabad rákérdezni, mégis megteszik sokszor. (neme, faji hovatartozása, bőrszíne, nemzetisége, nemzetiséghez való tartozása, anyanyelve, fogyatékossága, egészségi állapota, vallási vagy világnézeti meggyőződése, politikai vagy más…..
defender3 2017.08.12 19:51:13
@Artúr a kutya: Ez jó vicc. Szerinted miért vannak közösségi médiák? Tilos emberek profilját megnézni vagy mi? Amióta vannak közösségi médiák a privát szféra is megváltozott. Amit posztol oda az már nyilvános és bárki megnézheti.

Amikor állást kerestem és a HR-es küldte az információkat az interjúval kapcsolatban megnéztem a facebook profilját azért, hogy tudjam mégis ki az akivel találkozni fogok. Ezzel akkor kutattam utána?
Olvastam egy cikket a nem mondom meg, hogy hol, ahol sokadjára taglalták, hogy a mai szülők milyen hülye neveket adnak a csemetéknek. Elrettentésül fel is soroltak párat, és első hallásra tényleg viccesnek tűnt némelyik.  A cikk olvasása után elgondolkodtam azon, hogy mi vezeti rá a szülőket, hogy…..
Mi magyarok nem csak a gyerekeinknek szeretünk egyedi, különleges, ám olykor szokatlan nevet adni, de a kutyánkat se "kíméljük". Ráadásul csak a képzeletünk szab határt, nem kell semmilyen hivatalba bejelenteni, engedélyeztetni. Néhány kedvencemet osztom meg most. Nem tudom, hogy tényleg adnak-e egy…..
defender3 2017.04.18 21:50:15
A második álláskereső suli is jól sikerült, ezúton küldöm köszönetem a Jól-Lét Alapítványnak és a résztvevőknek. A jólsikerültség alatt azt is értem, hogy őszintén el merték mondani a résztvevők az álláskeresési problémáikat – és nők lévén – ez többnyire a…..
A jelenlegi argentin szövetségi kapitány, Tata Martino a 2013/2014-es szezonban még a Barçát kormányozta, regnálása azonban sajnos kupa nélküli, sikertelen szezont hozott, így az év végén távozott. A napokban Martino nyilatkozott, s beszélt az itt töltött idejéről is. Most, hogy…..
Ha nagyon cinikusak akarnánk lenni, akkor azt is lehetne mondani: "Ne legyen életfogytiglan. Legyen 200 év, ami jó magaviselet esetén akár felezhető is". Hogy ki él túl 100 évet a börtönben? Jó kérdés. De még akkor sem biztos, hogy elengedik. Azonban felmerülhet egy másik…..
A Tuttosport értesülései szerint a Juventus megegyezésre jutott az FC Barcelona chilei támadójával, Alexis Sánchezzel, azonban a torinóiaknak még megállapodást kell találniuk a katalán klub vezetőivel is, ami korántsem nem ígérkezik egyszerű rutinfeladatnak. Az Öreg Hölgy…..
Az első Vikingek-évadot is nagyon szerettük, bár a mi ízlésünknek kicsit kevés volt benne a brutális belezés, és szüzeket is nagyon ritkán raboltak el benne, de mindenért kárpótolt a hangulat, a környezet, a színészek és maga a történet, ami persze pont annyira hiteles csak,…..