Regisztráció Blogot indítok
Adatok
I'm

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy a Jófogáson miért lehet árulni 1 üveg 15 éves bort, ha 3000 liter tavalyi vöröset azonnal kitúr a rendszer, azon lehet filózni - vagy szőrözni, mert a különbséget azért nyilván Zsolt is érzi. A mellébeszélés és az utólag módosított működési…..
I'm 2015.06.24 18:41:39
@Aureliano Buendía: B.szkikám, ugyan miért nem erre való a jófogás? Apróhirdetési oldal? Igen!
Magánszemélyek, cégek és kistermelők is hirdethetnek rajta? Igen!
A hatályos jogszabályokba ütköző illegális termék a termelői bor? Nem!
A hirdető rendelkezik a jogszabályok szerint előírt és szükséges értékesítési stb. engedélyekkel? Igen!
Szerinted megkockáztatja, hogy nem ad számlát? Ne magadból indulj ki!
A NAV ellenőrzi az ilyen termelői hirdetőket próbavásárlásokkal, nekem is volt hozzájuk szerencsém hasonló hirdetés miatt. De mivel legálisan hirdetek és értékesítek, valamint nyugtát is adtam, nem volt belőle problémám.
Ha meg már így belelovaltam magam... az e-mailre a válaszadási sebességet illetően: 2015-ben nem galamb vagy postakocsi viszi sánta lovakkal már azt a rohadt levelet a feladótól a jófogás postázójáig, hanem szinte azonnal megkapják. Egy szolgáltatótól pedig elvárható, hogy ne így kezelje az ügyfeleit! Napokin válaszra se méltatja, még egy kiba..tt automatikus választ sem küld, majd pedig utólag módosítva a működési szabályzatukat hülyének nézik azt akiből élnek? Ez a normális? Hát nem! A jófogás kommunikációból megbukott! Nem mellesleg, ahogy fentebb is írták, ha szolgáltatás színvonalát nézzük, akkor jófogás az OLX nyomába se ér! Felettébb sajnálatos, hogy a két multi így fel tudta osztani ezt a piacot egymás között és Magyarországnak a jófogás jutott!
Megelégelték, hogy itt-ott már Budapesten is felbukkant néhány magas bicikli: a Közlekedéstudományi Egyesület jópofa, de ön- és közveszélyes játéknak minősítette a szerkezeteket. A társaság levelét közöljük: „Egy új, Amerikából származó extrém kerékpár használata…..
A Lehel Csarnokban nem lehet biciklit tolni se, bár ez sehol nincs kiiírva. Botrány! Tisztelt Üzemeltető! A mai reggel folyamán, 2012.04.04.-én kerékpárral közelítettem meg a csarnokot, majd a csarnok egyik Váci úti oldalsó bejáratánál leszállva, a kerékpárt magam mellett…..
I'm 2012.04.05 13:51:56
@Dr. dr.venszivar:
Mi van, töri a hátad a ravatal?
I'm 2012.04.06 09:02:33
@Dr. dr.venszivar: Te valójában Humor Herold, vagy a Sötétség Trolljainak hercege vagy?

A :))) -val zárt beszólás is beszólás,
"Bringások ! A temetőbe guruljatok BE....:))) " és csupán azét mert egyesek a közlekedésnek más formáját választják mint te, nem kevesebbek semmivel a többieknél, és nem kellene őket a temetőbe küldeni még viccesedve se!

De hát ugye várjon az ember egy olyan vén szivartól, aki csak véletlenül képes a mondatait nagy betűvel kezdeni, és a mondatvégi írásjeleket, sőt, az idézőjelet sem tudja rendesen használni a csökkent értelmi képességeivel? Értelmes hozzászólást? Az kész csoda lenne!
Volt már olyan sztorink, ahol a lány nem akart szexrabszolga lenni, most egy fiú sokallt be: neki nemcsak a szex mennyiségéből lett elege, hanem a helyszínek változatosságából is. Na igen én is eljutottam idáig, h kiöntsem nektek a szívem búját:). Na jó ez így túlzás, a…..
A lelkiismeretes Homár olvasó elébemegy a dolgoknak. Easy a Miskolcon megfélemlített utas ügyében felháborodott levelet írt az MKV Zrt-nek, amiben elküldte a poszt url-t és kérte a vizsgálat megindítását. A miskolciak pedig úgy látszik gyorsak és alaposak, hipphopp kikérdezték…..
I'm 2008.04.18 17:06:42
Mennyire szánalmas az az alsóneműcég, aki magát eladó termékeket (mégiscsak fürdőruhás nők fotójáról van szó alapból) is csak külföldi sorvezetéssel képes megoldani. Persze nem először lopnak magyarok a Wonderbratól, de azért ez minősítetten szánalmas. A fotót…..
Ez igen: DOGMAN-nek egy olyan kamerát akartak elpasszolni, amiből, ha az ember belenézett a lencsénél, ki lehetett látni a nézőkén, mert a kettő között nem volt semmi. Bíztató, hogy a Patyomkin-kamkordert az összes jelentősebb hazai online piactéren lehet kapni, bár a 30 rugó…..
I'm 2008.02.21 13:20:07
www.vatera.hu/dvx_801_digitalis_video_kamera_53687371.html

Ha valaki még nem vett volna van máásik :D
Itt egy kis ajánló azoknak, akik nem olvasnak Indexet, vagy nem szúrták ki, hogy négy virtigli (és ráadásul érdekes) Homár-témát is címlapon futtatnak a kollégák e pillanatban: Az aktuális vezető anyag arról szól, hogy áfát csal-e az Electro World azzal, hogy egyes…..
Na igen, pont erről volt az imént szó. Igazából a 4-es metrót fel lehetne tölteni a fantombírságos sztorikkal, de ez egy annyira minősített eset, hogy nagyon. Ádám édesapját halála után sikerült megbírságolnia a Centrumnak egy olyan autóban, amit addigra már kivontak a…..
Január 1-jén egyesült az Inter-Európa és a CIB Bank, amiből sejteni lehetett, hogy minden idők egyik legnagyobb kavarodása lesz. Tavaly mondjuk az Elműnek sikerült hasonló elfekvést produkálnia pusztán saját számlázási rendszere lecserélésével, most azonban két rendszerből…..
A tegnapi pörgésben nem hangsúlyoztuk eléggé, hogy Kákosy gazdasági és közlekedési miniszter példátlanul kemény lépése, miszerint a botrányos vasúti balfaszkodás után azonnal kirúgja a MÁV Start Zrt igazgatóságát, egyáltalán nem jelenti, hogy az érintett tagok el is…..
Reggel az Újpest-Központ metróállomáson vidáman elkocogtam a BKV-pénztára előtti 50-80 méteres sorban rogyadozó zombihadsereg mellett - észrevették, hogy a cég jóvoltából 2008-ben újra divat a kommunista ízű, hisztérikus sorbanállás? - aztán beestem a Betűgyárba. Itt a…..
Nemcsak a rossz humor, de a Homár éve is lesz az idei: az egyik legnagyobb monopolszolgáltató rögtön az első napon beleröhögött a nyomorult fogyasztók arcába, és anélkül, hogy azt kommunikálta volna, szombati rend szerint indította el a vonatokat. Állítólag a hó miatt, persze…..
Fantasztikus indokolást mondott arra a MÁV-Start Zrt., hogy az év első munkanapján miért omlott össze az elővárosi vasút egy kevés hótól. Mert nincs ember, aki melegítse a váltókat. Ez az Ezreket szopatott meg az első munkanapon a MÁV című posztunkhoz érkezett egyik…..
Véletlenszerűen jelentkező ajánlórovatunkban ma a webkettes tartalom két egészen friss gyöngyszemével ismerkedhetnek meg: Fogyasztás/szenvedés témakörben elég jól áll már a blog.hu, de hogy még mindig végeláthatatlan lehetőségek rejlenek a témában, azt kiválóan…..
I'm 2008.01.02 15:32:07
1.
I'm 2008.01.02 15:35:25