Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jinda

14 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amúgy meg ma jól megkaptam munkahelyen, hogy ennyi idősen mi az, hogy nem vagyok férjnél legalább, még ha gyerekem nincs is...Biztos igazuk van, de ha magamba nézek vagy 10 év kb. mire eljutok mentálisan oda, hogy gyereket merjek reprodukálni erre a világra, (vagy örökbe fogadni mert…..
Hát ide meg olyan régen írtam, hogy már azt is majdnem elfelejtettem, hogy van ez a blog...Időm még lenne is, de rájöttem, hogy mostanában úgy élek mint egy robot, munka, aztán haza esek és eszek, meg döglök, majd elalszok, és kezdődik elölről (üdv a felnőtt létben?) Még…..
Új munka ON! Lehúztam egy hetet, (végül csak 11-én kezdtem) azt már most elmondhatom, hogy teljesen más mint vártam. Ahogy az általában lenni szokott. A munka egyáltalán nem egyszerű, most még betanulási időszakban vagyok, csak az a baj, hogy nem tudom az meddig fog tartani (lehet…..
Jinda 2014.04.16 18:53:49
Ma láttam az utcán egy nénit majdnem elesni (végülis megúszta, csak megbotlott), de az ilyenről akarva akaratlanul mindig a saját eséseim jutnak eszembe (igen, több is van). Egyszer épp a háziorvoshoz menet, a macskaköves úton, ami padokkal volt végig szegélyezve, persze mindegyiken…..
Szerencsére már szerintem nem azt a kort éljük, amikor társkeresőn fent lenni ciki. Hülye sztereotípia, hogy aki regisztrál egy ilyen oldalra, azok csak a rondák, valamilyen fogyatékosságal élők, büdösek, vagy külsőre stimmelnek, csak lelkileg totál elbaszottak. Persze ezek…..
Felgyorsultak az események körülöttem, csak kapkodom a fejemet. Ha ez egész évben így megy tovább, akkor 2014 szuper év lesz! Írtam hogy nem akarok ebből ovi blogot csinálni, nos ez rendeződött, ugyanis az oviban ma dolgoztam utoljára :( Hétfőtől újult erővel másik munkahelyen…..
Igen, macska voltam, kép készült, de csak egy darab és fotós által, szóval fél évig tuti nem látom. De annyira nem is érdekel, most inkább felejteni akarom a napot...Életem első farsangja volt, amit nem élveztem. Még szerencse, hogy egy évben csak egyszer van. A gyerekek…..
Az azért elgondolkodtató, hogy akinek reggel fél 7kor a buszon MÁR hónaljszaga van kabáton keresztül ( és persze fent kapaszkodik és pont én állok alatta) azzal mi történik a nap végére? Arról nem is beszélve, hogy mit kapnak mellette egész nap a munkatársak...Mindenesetre…..
Most olvastam neten egy cikket arról hogy "hogyan éld túl a Valentin napot ha szingli vagy". Volt egy sejtésem hogy mire számíthatok, de annyira ráérek így péntek este egyedül, betegen itthon, gondoltam ránézek. És akkor jöttek ilyenek, hogy ajándékozz! mert az milyen jó már ha…..
Rájöttem, hogy ez talán a legrosszabb korszakom amikor csak blogírásba kezdhettem, mert egyáltalán nincs rá időm/energiám (igen Linda mindig utólag gondolkodik...), de ha most abba is hagynám (mikor tulajdonképpen még el se kezdtem) az milyen ciki már...Meg akkor beigazolódik amit…..
- Van barátod?- Nincs.- Hogyhogy ?!??? Ezt az ominózus kérdést mikor felteszik, tartok pár mp hatásszünetet, hogy kiderüljön, hogy ez most költői kérdés, vagy tényleg választ vár rá az illető. Általában választ várnak, de az ilyen szitukban soha nincs annyi idő, hogy…..
Hát szőkébb már nem leszek, remélem....felálltam a gép elől, kimentem, visszajöttem a szobába: "Úristen, a tv kikapcsolódott magától!" 5 mp múlva: " ja, nem is ment..."  ok fáradt vagyok, de ennyire? :)..
Tegnap színházban voltam (anyukámmal, milyen romantikus). A légy jó mindhalálig egy újabb feldolgozásához volt szerencsénk, Várhalmi Ilona alias Cila néni rendezésében ( valaha volt Ady-soknak nem kell bemutatnom).Igazából nem a darabról akarok írni, hanem arról, hogy mennyire…..
Na igen, van aki gyereket szül, van aki meg blogot...Nekem egyelőre csak az utóbbit sikerült, de azt is majdnem olyan nehezen mint egy gyereket. Kb. egy éve készülök rá, fél éve nézegetem, hogy hol lehet írni, és egy hónapja meg azt válogatom, hogy a lehetséges helyek közül hol…..