Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoltán Zafír

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak olyan monitorok, amiket el lehet forgatni 90 fokkal, így nem fekvő, hanem álló képet kapunk. Igen ám, de a számítógép nem váltja át a képet automatikusan, ahogyan egy táblagép vagy okostelefon teszi, hanem Neked kell megadni, hogy milyen is legyen a képirány. Hiszen…..
Zoltán Zafír 2016.06.20 14:14:25
Egy kis kutatómunkával utánajártam pár olyan játéknak, amelyekről csak előzetes híreket olvastam anno, és fogalmam nem volt, hogy megjelentek-e. Igen, elírtam a Four HorsemEn Of The Apocalypse nevét. ------------------------------Zene:Kitsune² - Rock My EmotionsAugust Burns Red - Meddler (Dan…..
MINDENKINEK KELLEMES ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK! Idén karácsonykor egy kis nosztalgia keretén belül kisebb érdekességeket és kulisszatitkokat tudhattok meg az első 5 LaLee's Games évad videóiról. ------------------------------Zene:Kitsune² - Rock My Emotions [1-5]Lo'…..
LaLee's Blog Újabb interjú... 2015.06.16 23:23:41
Még idén év elején (februárban talán?) készült velem még egy interjú, mostanra lett belőle valami. Köszönet a felkérésért és a megvalósításért Mokaficeknek a Magyar Szinkronos Játékok csatorna vezetőjének...
A videó bekuldoje a Good PC GamesHUN csatorna, aki(k)nek számos végigjátszása és egyéb tevékenysége található meg a videómegosztón, de most egy a mi profilunkat érinto alkotása is elkészult. A videóban nem csupán a Street Fighter széria elso részébol, de az egész sorozatból…..
Na ez van amikor az emberre ráomlanak a feladathegyek. Itt van egy remek kis sztori amiről már egy hónapja kellett volna írnom, de eddig mégsem jött ki a lépés. Szóval Mindentudás Klub: "Evolúció és/vagy kreáció?". Tegnap este végre szakíthattam annyi időt, hogy végignézzem,…..
Zoltán Zafír 2014.10.16 20:48:32
@Szük Bendegúz: Veled értek teljese mértékben egyet! Ez a cikk épp annyira hiányos mint néhány kreácionista állítás... Nyilván nem lehet mindent részletezni mert akkor oldalakon kereszül lehetne írni arról hogy ki mondta épp az adott állítást, mivel támasztja alá, mikor mondta , és hogy tudományos körökbe elfogadott e az amit mondott... Én mint Kreácionista egyből felfigyeltem erre a cikkre és sok minden szemet szúrt... De nem itt szeretnék vitázni.. Itt viszont van egy vita csoportunk ahova lehet írni... én már régóta nem vitázok személyes dolgok miatt, de remélem kreacionisták és evolúcionisták is csatlakoznak majd a csoporthoz! Jó vitázást!
www.facebook.com/groups/269495703199797/
Ebben a politikai kurzusban azonban mindenképpen aggasztó arra gondolni, hogy ha az egyházak iskolákat vesznek át, ha a hittan kötelezően választható lesz, akkor ezekben az iskolákban, illetve az ilyen órák keretében ilyen "szinvonalú" lesz az oktatás. Ez pedig Magyarországnak…..