Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bocika54

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már többször azt hittük, hogy nem kell többet Ferenccel foglalkoznunk, de kétségtelenül ő az a politikus, aki a leggyakrabban tud meglepni minket. Most, hogy őszinteségi rohamban tört ki és elkúrásai nagy részét elismerte, megint rá kell szánnunk pár sort. Mi volt nem csak a mi…..
bocika54 2014.06.21 17:39:57
@Gábor Jonás: Hatalomvágy? Viktorkára gondoltál? Olyan hatalomvágya, mint neki talán a büdös életben soha nem volt senkinek. Amikor elvesztette a választást ideggyógyászatra került a nyomorult. Szerinted miért? Elvesztette a nehezen megszerzett hatalmát a kis köcsög és ebbe majdnem belehalt. Remélem ez előbb utóbb azért majd bekövetkezik.
Tisztelt kétszer kétharmados miniszterelnök úr! Innen írok most Önnek, a német megszállás áldozatainak emlékműve ügyében, „az olcsó politikai lökdösődés kocsmapultja mellől”, ahonnan mindjárt bocsánatáért is esedezem, miszerint venni merészeltem a bátorságot, hogy…..
bocika54 2014.05.02 21:35:42
@sielfis: Figyuzzál! Szitkozódás helyett érvelj egy kicsit. A felsorolásból melyik tétel nem igaz? Van olyan?
Proszektúra A felcsúti rémálom 2014.04.27 21:44:23
A mai Magyarország legtipikusabb emlékműve maga a felcsúti stadion. Egy 1800 fős faluban egy 3500 fős stadion, ami a miniszterelnök házának a végében van, ahol a miniszterelnök fia focizik egy az NB1-be frissen bejutott csapatban, amelyik faluban a miniszterelnök gyerekkori cimborája a…..
bocika54 2014.04.28 14:41:27
@zorki: A Videoton stadion nem a háza mellett van. A felcsúti stadionba kocsival megy a 10 méterre lévő házától, majd beáll a saját nevére szóló parkolóba. Röhej.
bocika54 2014.04.28 14:45:36
@jobbdemokrata: @dingó29: Perecesen, Tiszakécskén, Dorogon, stb. is épült új stadion?
bocika54 2014.04.28 14:52:33
@citrix: és vissza se jön...
A választás előtt készítettünk egy felmérést, hogy kik az olvasóink, mit gondolnak a Fideszfigyelőről és kit választanának. Most végre közzétesszük a válaszokat. Köszönjük mind a 829 kitöltőnek, hogy ilyen sok kérdésre válaszoltak! Válaszadóink 82,5 százaléka a…..
bocika54 2014.04.24 16:40:42
@radiator: Miért jutottunk ide? Mert sajna nagyon sok ilyen ostoba, korlátolt hülye van, akit meg lehetett etetni pl. a rizsacsökkentéssel, cserébe eladta magát egy seggfejnek. Nézd meg a mai árfolyamot. Okoska Matolcsy megint kinyitotta a pofáját, rögtön egekbe szállt a valuta. Én a jövő hónapban kötelet veszek a fizetésemből , mert a részletemet biztos nem tudom kifizetni.
Vasárnap választott az ország, igazából az eredmény előre borítékolható volt. A papírforma bejött, szinte mindenhol tarolt a narancs, Pest pedig részben újra vörös lett. Talán ez az egyetlen dolog, aminek örvendezhetnek az összegründolt baloldali együttműködés politikusai és…..
bocika54 2014.04.09 16:36:22
@lavór: Ez ugye vicc volt?
Érdekes lesz hallgatni majd a választások éjszakáján a politikusi nyilatkozatokat, ki hogy értékeli majd az elért eredményeket. Írásunkban azt boncolgatjuk, melyik párt milyen eredménynél érezheti győztesnek, vagy vesztesnek magát? Fidesz: A Fidesz a legegyszerűbb eset.…..
bocika54 2014.04.05 14:37:52
@DR. Smit Pal: Be van fosva. Ennyi. Látta már valaki papir nélkül beszélni? Én folyamatosan ezt figyelem. Mindenki (Gyurcsány, Bajnai, Mesterházi, Vona) papír nélkül beszél, egyedül ez a hatökör nem tud megszólalni, ha nem írják le a mondamivalót. Mi lenne, ha valaki számon kérné tőle az almúlt nyócévet (4 meg 4)? Vagy megkérdeznék hova a bánatba verték el a magánnyugdíj pénztári befizetéseket, vagy honnan van a gázszerelő haverjának 8 milliárd forintja. Vagy miért lehet Rogánnak négyszer módosítani a vagyonnyilatkozatát, vagy miért költenek el milliókat egy vacak telefon ellopása miatt. Mi a fenének a rezsicsökkentés, amikor a közértben már lassan nem lehet 200 forint alatt tejet venni. A többi alapvető élelmiszerről már nem beszélve. Én önkormányzati lakásban lakom, ebben az évben havi 3000 forinttal emelték a bérleti díjat, úgy hogy nem is értesítettek róla, csak jött a magasabb összegről a számla. Remélem elsöpri őket a baloldal, vagy a nép haragja. Feltámad majd a tenger.
bocika54 2014.04.05 22:27:48
@Holle anyó: Teljesen egyetértek. De ez se kormányozni, se beszélni nem tud.
bocika54 2014.04.06 12:12:28
@Nem azt mondták Feri hanem hogy menj a picsába: A niked az fasza, a helyesírásod csapnivaló. Szóval nem ünnepelni kellene, hanem visszaülni az iskolapadba. Mondjuk az általános 2. osztályába. Változtass nevet, mondjuk: Köcsög narancsléagyú.
A választási kampány hajrájához érve illő lenne egy összegzés, mi várhat ránk április 6-a után. Nyer a Fidesz, ráadásul kétharmaddalFolytatódni fog az ország kisajátítása. A Fidesznek alapvetően az a trükkje, hogy nem ellopja a közjavakat, hanem kvázi magáénak tekinti…..
bocika54 2014.03.28 17:31:21
@eßemfaßom meg áll: Ha tájékozatlan vagy ne szólj hozzá. Annyit igazán tudhatnál, hogy drága viktorkátokat kezelték Grazban. Ha most sikerül visszavinni hogyan fogod nyalni a szaros seggét, te narancsagyú, nagyon hülye.
bocika54 2014.03.28 17:35:59
@szarfaszú kommentelő: Már mondtam, hogy mielőtt fossa a szót a felcsúti törpe, vedd ki a szájából a faszodat. Így álladóan szaros lesz.
Az OECD most megjelent Society at a Glance kiadványa kifejezetten borús képet fest Magyarországról. Ebből a nemzetközi összehasonlító értékelésből is az derül ki, hogy hazánk lecsúszóban van a közép-kelet-európai régióhoz képest.  A felmérés szerint a 2006/2007-es…..
bocika54 2014.03.25 21:06:01
@Buday András: Anyádnak kellett volna téged az út szélén hagyni, ekkora szemétért nem lett volna kár. Hány szaros segget nyaltál ki azért, hogy ennyit jelentsen az egykulcsos adó. Gondolom nem szünt meg a munkahelyed, ahogy rengeteg embernek. Próbáltál már 50 év felett ebben az országban munkát keresni? Na ezeket a szerencsétleneket hagynád az út szélén. Egyébként én is többet keresek, mint négy évvel ezelőtt, de sokkal rosszabbul élek.
A friss adatok alapján nagyon jól jártak azok, akik a kormány kényszerítő erejének ellenére magánnyugdíjpénztáruknál maradtak: a tavaly mind az önkéntes, mind a megmaradt néhány magánnyugdíjpénztár nagyon szép hozamokat tudott felmutatni. A Budapest Országos Kötelező Mnyp.…..
bocika54 2014.03.24 18:25:42
@MSZP Afrika Korps:

Figyuzzál okoska. A lányomat 11 év munkaviszony után leszázalékolták. Közel 1 millió forintot kapott a magánnyugdíj pénztártól, 2009-ben. A családunk többi tagja maradt a magánnyugdíj pénztárban. Tőlünk nem sikerült a fideszes bandának lopni. Szerintem sokan sajnálják már, hogy odaadták a megspórolt kis pénzüket ennek a nyomorult kormánynak. Erre már keresztet vethetnek.
...Orbán Viktornak!   Viktorunk elégedett mosollyal az arcán ül a Nándorfehérvár teremben. A dohányzás elleni törvény tartja csak vissza attól, hogy egy jóféle szivar mellet írjon két köszönő sms-t. Egyet Gyurcsány Ferencnek, mert megint lehetett egy kicsit "Őszödözni".…..
bocika54 2014.03.09 11:50:13
@szarfaszú kommentelő: Kurva jó nevet választottál, tökéletesen illik hozzád. Ami az elhúzásst illeti igazad van, ha marad az idegbeteg, nyomoronc alsórendű törpe szegény országunk élénk, akkor nekünk (neked is szarfaszú) végünk. Gondolkodj húzd ki a nyelved kedvenc vezéretek seggéből és szavazz arra a oldalra, ahol a szived van. Ha van neked olyan egyáltalán, mert eszed az, ahogy látom nem sok van.
bocika54 2014.03.10 18:17:29
@szarfaszú kommentelő: Helló szarfaszú! Látom olvasni tudsz, de érted is amit olvasol? Nem azt írtam, hogy merre dobog a szívünk, hanem, hogy melyik oldalon van. Anatómiailag. ÉRTED, te narancssárga pontagyú? Baloldali lopásról pedig akkor járjon a szád, ha a törpike javasolja a tisztelt bagázsának, hogy fizessék vissza az emberektől ellopott nyugdíj milliókat. Tőlem nem sikerült, megmaradt a 2 millióm a magánnyugdíjpénztárban. A tiéd hol van? Magára költötte a kedvenced. Te pedig azért vagy szarfaszú, mert az vikike szájába dugtad, amiből fos folyik. Bravo
E sorok írója nem egyszer borította már rá a asztalt (persze csak képletesen) Mesterházy Attilára. Most a helyzet azért kényes, mert az "eszi nem eszi, nem kap mást" időszakában az ember önkéntelenül alkalmazkodik, ha ez az egyetlen lehetőség, akkor egye fene, álljunk ki az Orbán…..
bocika54 2014.01.25 22:12:58
@ursus artos: Konkrétan? Most hirtelen csak a két legfontosabb: magánnyugdíjpénztár - egyéni számla,
1 millió új munkahely (nem közmunka éhbérért)
Én jobban élek, mint négy éve (szerencsém volt, nem az Orbánrezsimnek hála), de a családom, a barátaim, a rokonaim, az ismerőseim túlnyomó többsége rohadttúl nem. Te valószínűleg megtaláltad a számításaidat, jól nyaltad a húgyagyú törpe seggét.