Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miklós Torma

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok versenyző volt már eddig is a politikai paletta minden oldaláról és Európa minden országából, de most kikiálthatjuk a migráció-ügyi kettős mérce, álszentség és szemforgatás Európa-bajnokságának győztesét. Aki nem más, mint a spanyol miniszterelnök, aki történetesen…..
Miklós Torma 2015.10.08 17:16:58
@Zb74: hogy letezik,hogy bakondi nem a nyugdijas pihenest valasztotta, inkabb milliokert marhasagokat nyilatkozik ,,,raadasul semmihez ertö dologtalan .
Egy szeptember 15-én nyilvánosságra hozott elemzésében az Egyesült Államok legnagyobb és legbefolyásosabb privát hírszerző szolgálata, a Stratfor azt vetíti előre, hogy a Nyugat-Európába özönlő menekültek olyan feszültségeket és megoldhatatlan konfliktusokat okoznak, amelyek…..
Miklós Torma 2015.10.06 11:54:35
@Brix: a lenyeget leirta de sajnos hazankban a politikai elit behodolt a cionista bandanak es ezert milliardokat zsebelnek be mindenfele adomanyok segelyek amik a politikusok zsebeben landol, barmelyik politikai egyseghez tartozik.sajnos a sajat haracsolasuk ,teszi tönkre az adofizetö polgarokat akikelöl elhalgatjak a valos tenyeket amig hatalmon vannak.
           Az Orbán-rezsim névadója ma elutasította Angela Merkel "morális imperializmusát" ( A morális imperializmus azt jelenti, hogy bizonyos országok, tipikusan a gyarmatosítók, megpróbálták erkölcsi előírásaikat rákényszeríteni más országok lakóira).        …..
Miklós Torma 2015.09.26 14:33:34
@Kettes: lassan arra ebredünk ,mint 1945 utan a rakosi eraban ,szolni sem beszelni nem lehet nyiltan az orszagban folyo rablo kormany partok tevekenysegeröl.
Sose higgyük azt, hogy van abszolút mélysége a Fidesz bunkóságának, cinizmusának. Most ott tartunk, hogy az elmúlt 25 év klasszikus megélhetési politikusa beszól egy paralimpikonnak. A történet arról szól, hogy ideiglenesen az az ember lett a Paralimpiai Bizottság elnöke,…..
„Ez a búcsúcsók az iraki néptől, te kutya!” – kiáltotta Muntaszir az-Zaidi iraki újságíró, mielőtt mindkét cipőjét hozzávágta volna George W. Bushhoz az amerikai elnök és Núri al-Máliki iraki miniszterelnök által 2008. december 14-án közösen megtartott bagdadi…..
Mindig nagy izgalommal várjuk, ha Matolcsy György valahol felszólal. Az utóbbi időben sajnos egyre kevesebb alkalommal csodálhatjuk az unortodoxia pápájának megnyilvánulásait, pedig beszédei gyakorlatilag biztosítják számára a nívós elismerést, a Pinokkió-díjat. Most sem volt…..
Sőt ahogy nézem, még ennél is több. Persze nem azért, mert egy államfő, vagy miniszterelnök találkozik egy másikkal, mert a politikában ez természetes, meg így van rendjén, hanem azért, mert vannak Magyarországon olyan levitézlett politikusok és pártok, akik a múltjukat tekintve…..
Proszektúra Most kezdődik a tánc 2014.10.21 15:45:04
Bayer Zsoltnak a Magyar Hírlapban megjelent „Nem vicc” című mai írása szerint ez az egész kitiltási botrány leegyszerűsíthető arra, hogy annak két lehetséges oka van. „Az az első lehetőség, hogy a magyar kormányzat bizonyos – nem tudjuk, milyen szintű – képviselői…..
Miklós Torma 2014.10.22 13:51:53
@centenárium: ez az igazsag. nemregiben ukrajnaban törtent ugyanez,,,es hol az aranyfedezet amit kimentetek az ukranoktol.erröl nagyon halgatnak az usa politikusai.
Legelőször az jutott eszembe, létezhet-e összefüggés az USA-ból történő kitiltás és az amerikai lehallgatási botrány között. Vagyis feltételezhető-e, hogy az USA lehallgatással tudott olyan információkhoz jutni, melyet zsarolásra használhat fel. Tök mindegy milyen…..
Vannak olyan települések, amelyek szerencsétlen módon valami rémség kapcsán kerülnek bele a köztudatba. Akár léteznek ma, akár nem, de végérvényesen a nemzethalál kapcsolódik Muhi, Mohács, Világos nevéhez. A közelmúltból is ott van Balatonszárszó, ahol legjobbjaink vasút…..
Mindenkinek nyugodtan, eseménytelenül, kellemes nyári időben telik ez a mai, július 2-ai nap? Ebédeltek, kávéztak, dolgozgatnak, aztán hazamennek a szeretteikhez, élvezve kicsit a napfényt, a jó levegőt? Holnapra ugyanez a terv? Ma hetven éve nem volt ilyen nyugodt nap Budapesten.…..
Miklós Torma 2014.07.03 09:44:56
@Niebur: es ezt miert nem dörgölik az amik orra ala haborus büntett cimen.artatlan civilek gyerekek tudatos pusztitasa bombazassal haborus büncselekmeny, es ezt a cionista amerika követte ,a felhalmozott es gyartott fegyverek csökentese erdekeben, a fegyvergyarosok erdekeben.
Kedvenc HÍRTV-s műsorunk ismét olyan fronton páholja el balliberális embertársainkat, ahol azok évtizedek óta a lehető legkiválóbbnak gondolták magukat. Tényfeltáró újságírásban. Gyorsan tekintsük át röviden ezt a kedves kis történetet, amely remekül szimbolizál titeket,…..
Több olyan liberális értelmiségi van ma Magyarországon, akit élvezettel olvasok. Valakit csak mazochizmusból vagy kávé helyett, másokat pedig azért, mert érdekesek. György Péter, a liberális kurzus állócsillaga az egyik kedvencem, mert benne az elismerésre méltó tudás keveredik…..