Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ÜljleBélámszeggyélevest

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Millió cikket olvastam már szegény autistákról, akiket nem ért meg a világ. "Minden a normálisoknak kedvez." - mondják. Hát tudják meg, nem csak nekik szar! A zárkózottságukkal, barátságtalanságukkal, félősségükkel folyamatos bizonytalanságban tartják a környezetüket - legalábbis engem biztosan.…..
Túlélték, mégis meghaltak - ez az Andy Vajna segédletével új irányba állított TV2 hírműsora, az ironikus módon Tények című szomorú viccműsor leginkább emblematikus hírcíme. A vagy aljas és minden szakmai minimumot nélkülöző kormánypropagandában, vagy a leggagyibb bulvárlapot is alulmúló…..
Mindenről beszélnek Madonna táncosai. Felfedik a popkirálynővel való turnézás hátterét és kendőzetlenül beszélnek, mennyire megviselte őket. Videók a tovább mögött!..
ÜljleBélámszeggyélevest 2017.05.20 07:38:12
Úgy tűnik, reggeli posztunk, és maga az a tény, hogy Sváby András műsora az atv-n megverte a TV2 aktuális műsorát, annyira felbőszítette Dirk Gerkenst, hogy Sváby András nyilvános Facebook-oldalán, a posztunk megosztása alatti kommentekben kezdett el emberkedni. Ez persze egy vezérigazgatótól már…..
A Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) a Média Önszabályozó Testületnél kért vizsgálatot a március elején óriási visszhangot kapott Origo-cikk miatt. Hargitai Miklós elnök nem a levegőbe beszélt, a MÚOSZ valóban új irányt vett...
A nyolcvanas, kilencvenes években, amikor Magyarországon is megjelentek Mario Puzo kötetei és azok filmfeldolgozásai, amikor az ország izgatottan várta a „Polip” következő epizódját, és amikor a magyar híradásokba is rendszeresen bekerültek a véres utcai leszámolások Palermoból, amelyek…..
ÜljleBélámszeggyélevest 2017.01.03 18:34:01
Az a legszebb ebben a derékig a meleg szarban ugráló kormánypárti sajtóban, hogy...de hát nincs benne semmi szép. Ripost, 888, Pesti Srácok, Origo, Lokál és Tények - ezek ugyanabban az akolban laknak és dörzsölgetik egymásba a trágyát, az egyik megmarkolja, feldobja, a másik tátott szájjal alááll,…..
ÜljleBélámszeggyélevest 2016.12.05 22:26:06
@Aranka szomszédja: te mikor szulettel? Woody Allen megvan?
Érdekes interaktív tévéfimet vetített le az ARD a napokban: egy bírósági tárgyalásról szólt, aminek végén a nézőknek kellett eldönteniük, hogy mi legyen az ítélet. A történet szerint egy Al-Kaida-sejt a levegőben eltéríti a Lufhthansa egyik Airbus A320-as gépét (164 fővel a fedélzeten), majd a gépet…..
  Imádok kávézni. Éppen ezért érdekelnek a kávézással kapcsolatos információk. Mikor jelentek meg a kávéházak Magyarországon? Kinek köszönhetjük? Melyik a világ legerősebb kávéja? Mit állítanak a kutatók a kávézás ideális időpontjáról? Milyen legendák és anekdoták maradtak fenn a kávézásról? Most…..
ÜljleBélámszeggyélevest 2016.09.29 23:52:55
F5 A Hajdú-kálvária margójára 2016.07.29 09:58:01
- Lineth - Szembejött velem a hír, hogy Sarka Kata elköltözött Hajdú Péterrel közös otthonukból. Ahogy telnek a percek és az órák, mindenféle részletek látnak napvilágot a történésekről. Kamionnal ment, vitt mindent, céget és gyerekeket. A bulvár mocska mostantól rájuk ömlik. Azokra az emberekre,…..
ÜljleBélámszeggyélevest 2016.08.01 11:08:53
Ja.
A Demokratikus Koalíció beelőzte az MSZP-t - derül ki a legújabb közvélemény-kutatásokból. A biztos szavazóknál (akik eldöntik egy választás kimenetelét) a DK 13, az MSZP 10, az LMP 7, az Együtt 2 százalékon áll. Az eredmény egy hosszabb trendbe illeszkedik: Gyurcsány pártja…..
ÜljleBélámszeggyélevest 2015.12.30 18:43:54
Az A.V. Club honlap munkatársai megszavazták egymás közt az évtized első felének 100 legjobb filmjét. A lista első felét itt, a másodikat itt, a befejezést pedig itt lehet böngészni. Íme a legjobb 20 mezőnye: 1. The Master (Paul Thomas Anderson, 2012) 2. Nader és Simin - Egy…..
Brand: A Second Coming Russell Brand az egyik legizgalmasabb közéleti személyiség jelenleg a világon: egykor drog- és alkoholfüggő, aztán befutott, de meglehetősen felszínes képviselője a stand-up comedy műfajának, később filmszínész, Katy Perry férje, majd megtért, messiás-komplexusos figura, aki…..
ÜljleBélámszeggyélevest 2015.12.26 03:48:42
Nőkovács Igazi férfi :-) 2015.06.28 12:52:10
Visszatérő témám, mivel sajnos folyamatosan ebbe az elvárásba botlom. :-) Úgy érzem, nem lehet eleget beszélni erről.  Arról, hogy nem elvárunk, nem másra mutogatunk, hanem elgondolkozunk. Magunkról. Utána lehet szélesebb körben.   Az igazi férfi   Folyamatosan zajlik az…..
ÜljleBélámszeggyélevest 2015.06.29 11:13:43
@sas70: igazad van. Mindenkinek megvan a szerepe, de alapvetoen onjaro, erzelmileg onellato szabad individiuumok kozt lehet jo kapcsolat. Nekem sok jatszmas, meg "fuggo" kapcsolatom volt (ferfi vagyok), mire eljutottam idaig. A mocskosszaju,modortalan mosogepszerelo ezt soha nem fogja felfogni, beloluk van tobb.
Hogy őszinte legyek nekem valahogy sosem jött be a Bugatti autógyár Veyron-ja. Bár fejet hajtok az autó teljesítménye előtt, a külcsín mégsem tudott soha izgalomba hozni. A híresen gazdagok körében persze sikk, ha egy ilyen autó is a garázsban áll, azonban ha elidőzöm a…..
ÜljleBélámszeggyélevest 2015.06.22 13:12:35