Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nooncsi

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lifeblood Fél lábbal otthon 2014.06.05 06:45:08
Most már tényleg csak hetek kérdése és otthon vagyok, ez nagyon furcsa időszak. Az elmúlt másfél hétben kb. semmi nem történt velem, nem is nagyon volt kedvem kimozdulni, úgy éreztem magam, mintha elvesztem volna az éterben, mintha kicsit sehol sem lennék. A gondolotaim a múlt…..
Sziasztok! Tudom, hogy már nagyon régen adtam hírt magamról, de egyszerűen olyan gyorsan eltelt az elmúlt egy hónap, mintha csak pislogtam volna egyet vagy max kettőt. Tulajdonképpen nem mondanám, hogy a legjobb passzban voltam, azt amit éreztem vagy átéltem pedig nem feltétlenül…..
Nooncsi 2014.03.23 14:12:10
@VatoLoco: Köszünöm szépen! :D :D Igyekszem! Puszik és Rock n' Roll :)
A mai nap rendkívül kellemesen telt. Korán keltünk, de óriási meglepetés volt nekem, hogy Zsófi végig aludta az egész éjszakát, így nekünk is volt lehetőségünk kipihenni az utazás és az első nap "fáradalmait". A mai napot a tengerparton töltöttük. Délelőtt elindultunk és…..
Tartozom Nektek és főleg Drága Öcsikémnek az NBA meccses nap élményeivel! Biztos mindannyian láttatok már kosármeccset a tv-ben, ha nem nézzetek meg egyet, pont olyan volt!! :) :D Ennyi és köszi, hogy rákattintottál a blogomra! Puszi     (csak viccelek) Bárhova is megyünk a…..
Lifeblood Bálint nap 2014.02.14 18:57:01
Ne haragudjatok, ez lehet, hogy nem lesz túl kedves, de kicsit felhúztam magam! Mondjátok már meg Nekem miért kell annyira másokat bírálni és minősíteni, mert ünnepik a Valentin napot? Azt mondod, neked minden nap Valentin nap meg Anyák napja? Akkor a környezetedben élő nők nagyon…..
Tudjátok mért hívják New Yorkot "Nagy Almának"? Valószínűleg erre a kérdésre senki nem tudja a pontos választ. :) Meglepő, hogy mennyire ráragadt a városra ez az elnevezés. Kicsit utána jártam a kérdésnek és majdnem biztos vagyok benne, hogy az lehet az oka, hogy itt mindenki…..
Lifeblood Super Bowl hét 2014.02.04 22:23:25
Sziasztok!! :) Nagyon kemény hét van mögöttem, ezen a héten nagyon sokat voltam a Zsófival. Az ember nem is gondolná mennyire összetett és nehéz feladat a gyereknevelés (amíg nem jön el az idő, hogy ezt megtapasztalja) pontosabban az én esetemben nem is igazán a nevelés, hanem a…..
Nooncsi 2014.02.06 18:55:55
AAAwww :) Te vagy az első kommentelőm! Puszik
Szerencsés vagyok, mert rengetegen érdeklődtök a hogylétemről, amit ezúton is szeretnék nektek megköszönni. A blog segít nekem, hogy mindenkihez eljussanak a gondolataim. Sajnos se időm, sem energiám nincs mindenkinek egyesével részletes beszámolót írni New Yorkról és az itteni…..