Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oldforesz55

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igaz, hogy egy blognak, de Balog Zoltán megkezdte a vezeklést. Elismerte, hogy a kormánynak nem dolga, sőt, a gőg jele, ha meg akarja védeni a kereszténységet. Ma már úgy látja, hogy a migránsozást is túltolták... Lehet, hogy Isten megbocsátja bűneit, mi itt a Kávézóban nem vagyunk ilyen…..
Az LMP-válság újabb fejezetéhez érkezett. Az alapító, Schiffer András bukása/buktatása után az orbáni népszavazás láttatja az LMP-n belüli konfliktusokat. Miközben Szél Bernadett - Orbán tusványosi árnyékában - bejelentette, hogy a párt a Fidesszel és a Jobbikkal tart a népszavazáson, addig Hadházy…..
Oldforesz55 2016.07.26 09:29:58
@a BircaHang Média szerk.: Kétszeres halálos ítélet is van?
Olvasom az amerikai külügyminiszter-helyettes drámai beszédét, amit a hazai sajtó munkásai előtt tartott. Erős és nyílt üzenet attól a hatalomtól, amelyik a szabadságjogok és a demokrácia legfőbb őre az egész világon. Hallottad Orbán Viktor? Nem a lázálmod szerinti háttérhatalmak által pénzelt…..
Oldforesz55 2016.05.30 14:21:54
@BircaHang Média szerkesztősége: JA, TÉNYLEG JÓL CSINÁLJA: KIVEZETI AZ ORSZÁGOT A CIVILIZÁLT VILÁGBÓL. ENGEDD MEG, HOGY EHHEZ NE GRATULÁLJAK.
          Kedves állampolgár, kérjük töltse ki az alábbi kérdőívet.            1. Mostanában sokat lehet hallani arról, hogy a miniszterelnök egy közönséges gazember, aki eladta Magyarországot az oroszoknak. Ön mennyire tartja fontosnak azt, hogy az országot ne…..
Oldforesz55 2015.04.25 18:45:37
@gazoló: Igen, igen, igen!
ProgBlog A jó Pásztor? 2014.07.06 09:48:04
„Én vagyok a jó pásztor; és ismerem az enyéimet, és engem is ismernek az enyéim…” A János írása szerint való Szent Evangéliom, 10. fejezet, 14., ford. Károli Gáspár – 1586     Ha nem látnám, nem hinném el: az ország negyedik legnagyobb városa polgármesterének…..
Oldforesz55 2014.07.06 20:07:12
@axolotl77: Szerintem 99 százalékét lehetne vizsgálni kompetencia szempontból...
Rogán Tóni nagyon leegyszerűsítve kimondta a tutit: a devizahitel árfolyamkockázata nem az ügyfélé, hanem a banké. Ennél nagyobb mocsokság nemigen hagyta el eddig fogai büdös ketrecét, pedig mondott már sok vérlázítót. Emlékezzünk: mitől is lett a devizahitel? A vörös…..
Oldforesz55 2014.07.02 11:57:19
@Algopirin: Nekem volt devizahitelem, mégis egyetértek az írás negyobb részével. Nem voltak tisztességesek a bankok? Lehet. De tisztességesek e azok az adósok, akik tucatszámra vettek fel devizahiteleket, - mert valljuk be, egy darabig megérte- most pedig azt szeretnék, ha elengednék a hiteleit? Sok ilyen embert ismerek, akik azér nem fizetik a törlesztőrészletet már régóta, mert arra várnak, hogy elengedik a visszafizetést.
Vidróczki - Palóc kézműves vörös sör Vörös sör az eredeti Kaltenecker recept alapján. 0,5 l-es PET palackban. Alkoholtartalma 5,5%. Összetevők: víz, maláta, komló, sörélesztő. ..