Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BGyRacer

15 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akhy nevű kommentelőm a múltkori unfair kvízkérdés ellenére folytatta a menedzserkedést és az előzőnél jóval lényegesebb furcsaságokat talált. Kattintsatok a képekre, aztán katt legnagyobb méretre. Sajnos teljes nagyságban nem fér el itt a blogon. Régebben küldtem be egy…..
A FIFA téma elég sokszor volt már téma a blogon, eddig nem nagyon szóltam hozzá, mert mint múltkor is leírtam, engem abszolút nem hoz lázba, hogy minden évben kiadnak egy új kiadást, meg hogy minden csapat aktuális meg ilyenek. Tehát nem játszottam velük.  A nyáron…..
Ákos próbált előzékeny lenni egy szirénázó mentőautóval szemben, de úgy tűnik a mentős nem egészen úgy gondolta ennek megoldását, ahogy azt levélírónk szerette volna kivitelezni. Vajon a sztori alapján kinek van igaza? Mi a helyes viselkedés ilyen helyzetben? Eddig abban a…..
BGyRacer 2009.03.06 14:14:25
@TBALAZS: talán nem töröm össze az autómat, h. ő 10mp-et nyerjen... A szemből jövőnek is figyelnie kéne...
Ezúttal a segítségeteket szeretnénk kérni. Egy sajnálatos eset kapcsán kerítettünk sort erre a posztra, mivel levélírónk, Hajni autóját igencsak leamortizálta egy kisteherautó. Aki használható információval tud szolgálni, kérjük írja meg nekünk az autozz@autozz.eu címre.…..
BGyRacer 2009.03.06 13:51:43
@KuKori: Szerintem ezt kerülete/területe válogatja... Én voltam ugyan ilyen esetben tanú. Megvártam a tulajjal a rendőröket, elmondtam, amit láttam, (típus, szín, sofőr, utas) odaadtam a cetlit, amire a rendszámot írtam és a fülem hallatára adta ki a rendőr a kőrözést. (és még 1 szilvapálinkát is kaptam hálából, hiába mondtam, h. igazán nem kell megköszönni...:))
BGyRacer 2009.03.06 14:03:29
@Mókusélet: Na ez kemény!
autózz! Kell-e balra húzódni? 2009.03.02 16:57:45
Műbalhé az, amit Gábor írt meg nekünk, vagy jogos volt a hátulról érkező autós türelmetlensége? Akár úgy is feltehetjük a kérdést, hogy ki volt a hülye, az oktató, a tanuló, vagy a kötekedő autós? Esetleg a posztíró, mert nem csapkodta meg mindhárom szereplő fejét…..
BGyRacer 2009.03.06 14:01:14
Sikeresen túl vagyunk az első egész hétvégés találkozónkon, kellően elfáradva estem én is ismét gép elé. Kaptok ám majd beszámolót, de addig is íme Kekecke levele, aki hű volt a nevéhez akkor is, amikor egy kétajtós szekrény szólt be neki. Tél lévén aktuális az esemény,…..
BGyRacer 2009.03.02 00:59:41
Úgy látszik, hogy az FKF Zrt. dolgozói is a rendszeres olvasóink közé tartoznak, mert máris reagáltak a tegnapi, őket savazó posztra, amiben egyébként meglehetősen eltérő véleményeket olvashattunk a kommentelőktől is. Mi pedig csak örülünk, ha a múltkori Hummeres posztok után…..
BGyRacer 2009.02.21 13:27:56
@blogsámán: Én a centi vastag sónak sem örülnék az autóm oldalán...:)
Az élet minden területén adódhatnak olyan helyzetek, amikor az ártatlanok bűnhődnek olyanért, amit el sem követtek, a bűnös pedig röhög a markába és mintha mi sem történt volna, mennek tovább. József segítségért sietett a rendőrségre, és a végén majdnem próul járt. Ma…..
BGyRacer 2009.02.21 13:21:53
@billkapitány: Te rohadt balfasz! Gondoldgozz, mielött beszélsz! Még az a hülye, aki próbál valamit tenni? Hülye nyomorék vagy, jobb, ha tőlem tudod!

@lionking: Teljesen igazad van. M1ek is a garázsba! Új bizniszbe fogok: aki szükségét érzi, írjon nekem, és szívesen gyártok neki amerikai rendőrautós ütközőkost a kocsi elejére...

A posztolóval pedig 1ütérzek, mélységesen fölháborodtam!!!
Megint kaptam egy e-mailt, hogy ne csak olcsó játékokat figurázzak ki, mert azoknál ne is várjunk mást. Nem először kapom ezt, Alien Anarchy után is írt valaki, hogy 250 forintos játéknál mégis miért csodálkozom...?Itt egy alapvető félreértés van:- A blog/videók címe…..
Nem is tudom, hogy a sebességmérősdi témakörön belül foglalkoztunk-e már azzal, hogy az autós társadalom tagjai mennyire segítik egymást abban, hogy elkerülhessék a nemrégiben igen megdrágult gyorshajtási csekkek postaládába való érkezését. D=M=C hozta végül elő ezt a…..
Szegény Nervus kifogott a városi forgalomban egy frusztrált taxist, aki idegbajos lesz, ha három másodpercnél tovább kell egyhelyben állnia. Valljuk be, ez ebben a szakmában jelentős hátrány. Vajon mit csinálhat emberünk, ha dugóba keveredik? Főbe lő valakit? Vagy saját…..
BGyRacer 2009.02.14 16:23:44
@cso zsi: A szívódízelek is indít6óak meleg motorral, de, aki ezt nem tudja, az mindig megvárja, amig izzít. Ettől függetlenül pusztán azért, mert valaki nem tudja ezt és megvárja az izzítást nem kell föltétlenül fasszopónak és köcsögnek nevezni, mint, ahogyan taxis barátunk tette.

Tanulság: Köcsög taxisok és köcsög cégesautósok:)
Minden bizonnyal sokan emlékeztek a Rossz helyen parkolt, kiszúrták a kerekeit című posztra. Az autó tulajdonosa, Ördög megtisztelt minket válaszával és bár érzek némi sértődöttséget a szavaiban, becsületére váljék, hogy elismeri a felelősségét a szabálytalan parkolás…..
autózz! Mit várjak egy taxistól? 2009.02.10 13:29:00
Egy újabb gyöngyszem a magyar közlekedés-kultúrából és egy újabb sikertelen vizsga emberségből. WB csak szeretett volna beparkolni a garázsába, de egy taxis úgy döntött, ezt az egyébként egyszerű műveletet kissé megbonyolítja. Még egy olyan sztori, amiben minimális észnek…..
BGyRacer 2009.02.10 22:03:40
@Sutty !: Te elég jó emberismerő lehet, ha 3 kommentből megállapítod mindezt.. Kérlek jósolj nekem is? Megtalálom az igazit?:)
Gergő és sokan mások ingyen színházi előadást láthattak egy felpumpált szteroidhuszártól, aki nem tűrhette szó nélkül azt, hogy a gyalogos a zebrán rácsapott a motorháztetejére, amikor ő még úgyis elfért volna tíz centire tőle. A vitában való részvételhez természetesen…..
BGyRacer 2009.02.09 23:22:10
@alessandro: nyomjuk teli dízellel titokban:)
Péntek délutánra íme egy kis közlekedési helyzetgyakorlat. Hozzátok fordul Zoltán, mert volt egy balesete a képeken látható kereszteződésben és nem nagyon tudják eldönteni, hogy ki nézte be a dolgot. Bár a levelében nem írja, hogy mi történt, gyanítom, hogy mindketten a…..
Nem lehet nagyon olcsó az ilyen méretű gumi, pedig muszáj lesz legalább kettőt beszereznie a lenti benzinfaló szörny tulajdonosának, ugyanis szabálytalan parkolás közben valahogy defektesek lettek az első kerekek. Szerintetek így kell ezt elintézni, jogosnak érzitek a megoldást,…..
BGyRacer 2009.02.05 16:43:50
@FöldlakóEmber: ez nem véletlenül 1 villamospótló volán-sárga busz volt a Gellért térnél? Csakmert ott sem fért el a busz 1 sazbályatalnul parkoló autótól, de a végét nem láttam...
Mókusélet ugyan sztorija végén úgy érzi nincs tanulság, mégis sokat mondó kis történettel állunk szemben. Hogy miért is? Olvassátok! A Fiumei úton haladtam az Orczy felé - tudom, sikeres nem lehetek, ha erre járok. Aki ismeri a környéket, az tudja, hogy a Kőbányaihoz érve egy…..
BGyRacer 2009.02.05 00:12:01
@hulyemagyar: LOL!!!:D
autózz! Elég 25 köbcenti / fő? 2009.02.04 14:08:00
Hiányoltátok páran a motoros sztorikat, ez nyilván azért lehet, mert télen kevesebb őrült pattan nyeregbe, nincs szezonja a dolognak. Kivételek persze mindig akadnak. Onlydjz elmondása alapján a lenti képen látható robogó(cska) valószínűleg 50 köbcentis lehet, ami egy emberrel sem…..
autózz! Import német kergemarha 2009.02.02 07:25:00
Attila alábbi sztorija kellőképpen árulkodik a közlekedési morál egyik alapvető problémájáról, ami erősen kötődik ahhoz a tényhez, hogy ki milyen ember és mennyire drága az élete, ebből kifolyólag pedig hogyan befolyásolja a többi közlekedő biztonságérzetét. Egy sajnos…..
BGyRacer 2009.02.02 23:37:33
Az egyik kedvenc élethelyzetem az, amikor valaki hülye, de rátesz egy lapáttal és még neki áll feljebb, mert nehogymá' elismerje, hogy netán ő volt a fasz. Márkot egy ilyen mókus túrta le majdnem az aszfaltról és persze elkövette azt a hibát, hogy rendeltetésszerűen használta a…..
autózz! Nem minden rendőr hülye? 2009.01.31 14:33:00
Igaza van BGyRacernek, a rendőrök rendszerint negatív színezetű történetekben tűnnek fel itt a blogon, de más témákban is ritka a pozitív történet, hisz azt mindenki normálisnak tekinti és csak kevesen ragadják maguk elég a billentyűzetüket. No de levélírónk is a ritka…..
BGyRacer 2009.02.01 15:07:52
Hülye suzukis, már megint. Folyton beleakadok ebbe az állatfajba, hogy színváltós legyen tőlük a fejem. Aztán meg azoktól, akik az ilyenek miatt általánosítanak. Ubulnak is egy agyatlan idióta jutott ki nemrég, akinek némi nézeteltérés után épp előtte tartotta a napi rendes…..
BGyRacer 2009.01.30 16:25:39
@Zsola777: Inkább szereljen be mindenki sokszáz wattos erősítőt, de ne mélyádát kössünk rá, hanem kúúvanagy kürtöt.

Am. ma rám is rám dudáltak, mert útban voltam és közben telefonáltam, de gyorsan elnézést kértem és mentem tovább. Tudni illik a barátomért mentem a kórházba, aminek környékén természetesen 1 darab hely sincsen, és nemis ismerem magát a környéket és épp ő hívótt, h. merre járok, én meg félreálltam, de nem láttam, h. elállok 1 bejárót, ahová épp be akarnának állni... természetesen, amikor a kórház mellett a patkához húzódva lassan mentem, h. kiszúrjam a barátomat és kiengedtem 1 parkoló autót, akkor a mög9ttem jövő bordó taxis (köcsög Toyota Avensises:)) nem múlasztott el rámdudálni. mégis hogy képzelem... Mondjuk megértem, mert bizonyára sietett, hisz a taxisok sosem érnek rá, kivéve, ha épp elöttem mennek... Namind1, túléltem ezt a napot is, nem tört össze senki, én sem törtem össze senkit; boldog vagyok és imádlak titeket külső kerületek és éjszaka!