Regisztráció Blogot indítok
Adatok
H7.2R

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatjuk az elkezdett beszélgetést Jasenszky Nándorral, a Terrorelhárítási Központ néhány hónapja kinevezett kommunikációs illetékesével (hivatalosan: a TEK Társadalmi Kapcsolatok Osztálya vezetőjével). Az első rész eddig úgy 17 ezer kattintást kapott, szóval nem tévedtem, amikor azt jósoltam,…..
H7.2R 2017.05.30 23:38:46
@zizolika: én értem, és nagy valószínűséggel, a régebbi kommentjeink között van a válasz, pedig nem is vagyok szakértő.
H7.2R 2017.05.30 23:41:58
@H7.2R: úgy értem, hogy akik erre választ adtak a ( pl nektek) kérdezőknek, elméletileg szakavatottak, és több infójuk van mint a logikus gondolkodás, és a józan paraszti ész
H7.2R 2017.05.31 10:00:08
@zizolika: :) ezt eddig is sejtettem, hidd el, hogy nem szemrehányásnak szántam, hogy miért nem rúgtátok rájuk az ajtót, és kukorékoltok bele a döntéshozatalba pár kedves, barátságos kollégáddal:) ( mármint amikor be vagytok báli ruhába öltözve), hogy svájci bicskát is akartok, azt is rendeljenek:) ha annak érződött, sorry @tiboru: csendben várok és figyelek, de el ne feledkezz az olvasótáborodról:)
Az újszülöttnek minden vicc új. Bár nem mai keltezésű a jelen bejegyzésben elemzett cikk, biztosan vannak mások is rajtam kívül, akikhez csak évekkel megszületése után jut el a szenzációs hír: két Nobel-díjas kutató kiáll a homeopátia mellett! Mivel a lenti írás…..
H7.2R 2014.11.02 20:37:07
Tiszteletem mindenkinek. Az utolsó sorban leírtakból emelnék ki picit "nem manipulálja" - (Erre szeretnék reagálni, pár sorban)- Folyamatosan ez történik manapság a médiában minden téren.. Semmi mást nem hallok csak azt, hogy manipulálni, hülyíteni akarnak. Sajnos sikeresen.. Azokat nézik hülyének és próbálják befeketíteni őket akik ezt bevallják, vagy próbálnak ellen állni, a fősodrású ökörségeknek, minden téren. Ma az orvoslás is egy "üzlet".... Igen üzlet. Mivel üzlet, ezért a profit a cél, nem más. Nem a gyógyítás a végcél, hanem a vegetatív állapotok fent tartása, hogy a jól jövedelmező üzlet működjön, és további profitot hozzon. Nem jó ha meggyógyítanak valakit, mert nem veszi a gyógyszert sok pénzért, ezért fent kell tartani azt az állapotot, ami neki nem jó, de mindenki másnak aki keres rajta, igen. Egy rövid példát írnék. Reklámoznak itt mindenféle fejfájás csillapítót. Miért nem azt, hogy sok esetben a dehidratált szervezet miatt alakul ki a fejfájás?! Egyszerűbb, olcsóbb, és sok esetben elég is volna.. Így sajna ugye kevesebb "bogyó" fogyna. Témára vissza térvén, úgy gondolom az a jobb, hogy bevallják azt amit eddig nem akartak, vagy nem állt érdekükben. Pro és kontra. Manapság sok olyan ember nem kap elismerést akinek kéne, és sok olyan kap akinek nem kéne, mint már írtam a lelkiismeretére van bízva, mit tesz, vagy mit nem, mit vall be, és mit nem.. Másik példa, más vonalról kiragadván: egy olyan Amerikai elnök kap Nobel-békedíjat, aki gyakorlatilag aktív háborút folytat más országokban, a díj átvételekor is! (PL Irak, Afganisztán) és esze ágában sincs kijönni onnan, még ha mást is hazudik.. Na ez finoman szólva is kiveri a biztosítékot, és ráadásként még meg is magyarázza. Itt kiragadtam egy másik példát, a következő viszont jobban témába vág, és érint is minket. Dr Lenkei Gábor úr kálváriája, akit megpróbáltak tönkre tenni, szerencsére nem sikerült.. Ő nagyon találóan leírta, hogy nem létezik egészségügy, csak betegségügy. Olcsóbb volna megelőzni, mint kezelni. Kevesebbe kerülne minden téren. Miért nem így van? Már leírtam. Köszönöm a lehetőséget a hozzászóláshoz, további szép napot kívánok.
H7.2R 2014.11.02 20:42:58
@H7.2R: Elnézést, az ominózus elnök akire céloztam egy olyan ember aki nem is lehetne Amerika elnöke, mivel nem is ott született. Barack Obama.
Íme, nézzék meg milyen átlátszó módszerekhez folyamodnak, akik le akarják járatni a Toyoták megbízhatóságát. Lépésről lépésre követhetik, ahogy a sunyi befeketítési kampány begyakorolt lépéseit végrehajtják. Ám sajnos nem jön össze, mert nem gondoltak minden…..
H7.2R 2014.08.29 13:50:11
Nekünk a családban 3 autó van. Muteromnak astra f 97', honda accord 94', és nekem egy 2005-ös c corsa 1.3 CDTI (multijet). Csak a hondának kellett a motorját felújítani, mert 240.000 km-nél atomjaira hullott.. Kicsit elkezdett füstölni, aztán nagyon, és már több olajat evett, mint benzint. A két opelra nem költöttünk annyit a 7-8 év alatt, mint 1 hónap alatt a hondára. Fater japán autó párti volt... Mondom volt.. Sok magyar forint elköltése előtt.. Egyszerűen szétkopnak a pörgős japán motorok, ezen nincs mit szépíteni. Ja az astrában csak 170.000-km van, de marad, mert azt használják, amikor tatarozni kell a hondát, mert mindig van valami baja, néha elektromos, néha motorikus. Igaz az a legidősebb is.)94' évjárat. A corsában meg már kb 100.000 km-el több van, mint a hondában. 337.000km van most benne, évi 45-50.000-km-t megyek vele, és köszönöm jó lesz még :) Szóval alapvetően jók a japán autók fiatalon. Toyota? a d4d? amit az angolok tákolnak, meg a franciák? Kérdezzünk már meg egy márka szervizt, mennyi d4d-s nek ugrik ki a hajtókar, amikor felkapja a motorolajat, túlpörög, és durr, a turbó gondokat már nem is említem ;) Van, csak nem híresztelik? Egyébként így van, már nem denso a diesel rendszer, nem véletlenül..Ezek személyes tapasztalatok, nem általánosítok, de mi nem valószínű, hogy még egyszer kipróbáljuk a japán "megbízhatóságot". Túl sokba került.
Itt futok Led Lenser H7.2 2013.12.09 20:50:17
Hétköznap már csak sötétben tudok futni, amivel elméletben nincs is sok bajom. Ilyen a tél. Hébe-hóba ugyan el akar valaki gázolni, de mégis akkor vagyok a leginkább veszélyben, ha teljesen kihalt szakaszon futok. Eddig kétszer sérültem le így ebben a téli szenzonban. Egyszer…..
H7.2R 2014.01.23 10:38:51
Én most ruházok be egy H7.2R-re, annak világít a hátsó tekerő gombja, pontosabban villog. Biztos nem állítható, hátul a fény állítót, ha benyomod, nem csinál semmit? PL azt sem tudják sokan, hogy ha lenyomva tartod a bekapcsoló gombot az elején(kikapcsolt állapotban persze),kb 4ms-ig akkor, aktiváltad a bekapcsolás elleni védelmet, pl ha egy táska aljába rakod be a lámpát, és elindulsz egész napra túrázni, futni bringázni, mászni, este meg vennéd elő, akkor ne egy lemerült lámpát szedj elő, hanem újabb Kb 4 ms lenyomva tartás után , újra aktiváltad, és már használhatod is.(persze ez a H7.2R-re vonatkozik, de szerintem kb ugyan az az elektronika van benne, ez csak feltételezés, de egy próbát megér, mivel egyébként leírásban sehol nincs benne, az enyémben sem, egyszerűen a Black daimond storm-ból kiindúlva próbáltam ki, és bejött) Egyébként én egy H14-et váltottam le erre, mert a kábelnél megtört 2-3év alatt, és kikapcsolt folyamatosan, de az 5 év gari, az 5év :). Viszont mondtam annak, akitől vettem, hogy adjon másik félét, mert nem akarom, hogy megint erdőben éjszaka elkezdjen kikapcsolni, és úgy kelljen futnom, mintha tojáson lépkednék :) A legjobb lámpák, mondom ezt úgy, hogy eddig kivégeztünk faterral 2 petzl tikka xp 2-t, és 1 petzl zipka 2-t ( a tikka xp2-t 1 éven belül, mind a 2őt, kivégezte! a zipka csak simán szétesett :) ) túlbonyolított, rossz konstrukció a tikka xp2 drágán, teljesen normálisan lett használva egyszerűen szétkopott a csúszka ablak az elején, napi 1,5 órás használattól), most gyötri a 3.-garist eddig. Én vettem még egy Black Daimond Storm-ot magamnak, ami szerintem rossz időben, ködben gyenge futni, de mérföldekkel jobb, strapabíróbb a petzl-nél(100Lumen), és nem sokkal drágább viszont általánosságban sokkal jobb, és jobb a vízállósága is(ipx7), mint PL a Led lenser-nek(ipx4).