Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Romain

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rengetegszer hallom másoktól, akik a fogyáson gondolkoznak, hogy ők bizony le akarnak fogyni, de nincs pénzük arra, hogy ezt hatásos módon tegyék. Gondolok itt arra, hogy egészségesebb, de drágább ételt vegyenek, személyedzőhöz járjanak, aki rendesen megdolgoztatja őket vagy…..
Tisztelt Miniszterelnök Úr! Véletlenül se higgye, hogy maga miatt jöttem el. Kevés maga ahhoz. A jelenség miatt jöttem el, amellyel ön súlyosan visszaél. S hogy miért tartom mégis fontosnak mindezeket "Tisztelt Miniszterelnök Úr!" megszólítással leírni? Így talán jobban…..
Motoros konyhája Gombamánia 3. 2013.11.16 14:39:38
Lassan -sajnos- véget ér a gombaszezon; a reggelek egyre hűvösebbek és a nappalok sem túl melegek. A gombák pedig ezt az időt már nem szeretik, így -amíg még lehet- "szüreteljünk" kedvünkre az erdőből, de ne felejtsük el gomba szakértővel bevizsgáltatni piacon a szedett…..
Ma szerda van. Ez azért fontos, mert ma kaptam kezelést, kedd helyett.  Tegnap 4 órát vártam az onkológusomra, kicsit rosszul viseltem a dolgot, kevésbé voltam türelmes és elég szemét módon be is furakodtam, még ketten lettek volna előttem. Mikor bejutottam végre tudtam neki…..