Regisztráció Blogot indítok
Adatok
V.János78

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyos kor felett az online társkeresés (mellesleg bármilyen társkeresés) már nem olyan egyszerű dolog: eleve az életkor feltüntetése 40 felett riasztóan hat a fiatalokra és kevesebb is azoknak a hölgyeknek a száma, akik egyáltalán szóba jöhetnek a középkorú férfiak számára.  Ma, naplóm legelső…..
A Járókelő oldal 2012 óta segít a városlakóknak abban, hogy jelezhessék a kátyúkat, letört szemeteseket, lekopott zebrákat és egyéb közterületi problémákat a lakóhelyükön.  Köztéri szemetelésről, illegális szemétlerakásról sajnos nagyon gyakran kapunk jelzéseket a felhasználóinktól. Időnként…..
via GIPHY Hogy lehet eldönteni, hogy az üzlet ügyfélszolgálatosa milyen bankjegyeket adott át a vásárlónak? Hát ott van a biztonsági kamera felvétele, nézzük meg! Na de mi van akkor, ha nincs kamera? És ha mégis van, de nem látszik rajta? És ha na jó, igazából van és látszik is, de nem mutatjuk…..
V.János78 2020.01.21 19:20:07
Én is jártam régen hasonlóképp az Auchanban. Bent az üzletben valahol elejtettem egy 300 ft-os üvegvisszaváltó blokkot, mikor visszamentem, már sehol nem volt, valaki elrakta. Mikor mondtam a panaszomat a vevőszolgálatnál, és kértem, hogy nézzük meg akkor a kamerafelvételt, ők is azt mondták, csak rendőr nézheti meg. Sőt a biztonsági őr több perc vita (végig higgadtan érveltem) után letegezve agresszívan kezdett fenyegetőzni ilyen szöveggel, hogy "kint a bolt előtt beszéljük meg" , meg hogy " na húzzál innen hülyegyerek"... Olyan vörös fejjel pofázott, hogy megijedtem tőle, hogy ez képes nekem jönni, nem ér ennyit az egész. Ráadásul addigra már beírtam a panaszkönyvbe is, ahol simán elolvashatta volna a címemet (ez is komoly adatvédelmi, személyiségi jogi aggályokat vet fel...) Én sem hívtam inkább rendőrt 300 ft-ért, megviselnek idegileg az ilyen helyzetek amúgy is depressziósan. Ráadásul rossz tapasztalatom van a rendőrök segítőkészségéről is, mert egyszer a buszhoz futva sietségemben véletlenül nekitoltam egy bevásárlókocsit egy faszi bevásárlókocsijának, aki ezért megütött a fülemen, majd mikor kiértek a rendőrök, annyit mondtak nekem lekezelő stílusban, hogy "ennyiért hívott ki minket?"... Az ilyen velük kapcsolatos korábbi élmények miatt is hagytam inkább ezt az egész rendőrt hívós procedúrát, és gondolom, sokaknak nincs ezekhez lelkiereje, pláne ha kis összegtől van vita. Ilyenkor az igazáért küzdő vásárló 10-20 ellenséges ember között fél-egy órát is kénytelen vitatkozni.. Olyan is volt viszont Auchanban, hogy már a pénztártól távozás után vettem észre, hogy rosszul adott vissza a pénztáros, és nem tettem el a blokkot sem, mert csak egy ásványvízet vettem. Úgy voltam vele, másik boltba nem megyek már aznap este, meg úgysem romlandó, ahhoz sem kell a blokk. Mikor mégis kértem a blokkot, hogy azon nézzük meg az igazamat, hirtelen nem találták a szemetesben és a a takarítőnő sem...Fél perc alatt eltűnt... De itt meglepően rugalmas volt a biztonsági szolgálat, mert visszanézték többen is, és az egyik őr inkább odaadta zsebéből a reklamált összeget, csak hogy végre megszabaduljanak tőlem, már záróra volt. Nem volt nagy összeg, de akkor is idegesített. Úgyhogy van ilyen példa happy endre is, személyzete rugalmassága válogatja.
Elnézést kérek a durva címért, de sajnos ez a valóság. Amikor valaki beteg lesz a családban, az ugyanúgy kihat a családtagok életére is. Gyökeresen megváltozik minden, a hozzáállás, a világkép, a hitrendszer, és sokszor a mentális és testi egészség is. Nem titkolom, hogy nálam is ez történt...
V.János78 2019.12.05 02:52:52
Kísértetiesen hasonlókon mentem át én is. Anyukámat tavaly szilveszterkor vesztettem el, hasonló tüdőbetegsége volt, COPD. Mellé még a szíve is beteg volt, a két szerv egymást merítette ki. A diagnózis a derült égből villámcsapásként ért minket 2 éve, addig csak annyit láttunk belőle, hogy mostanában fáradtabb, és sokat alszik. Sose hallottunk erről a betegségről addig, ugyanakkor egész életemben féltem, mikor lesz súlyos következménye az 50 évi dohányzásának...Közben már alattomosan pusztított a betegsége, mire kiderült mindez, már a tüdőkapacitás nagy része visszafordíthatatlanul elpusztult...Hirtelen intenzív osztályos hetek jöttek, először láttam zavartnak, elesettnek életemben az agyi oxigénhiány miatt az én mindig összeszedett, határozott, humoros anyukámat. Sokkoló volt, időnként nem tudta, hol van... Aztán a sok gyógyszerrel kordában tartották még másfél évig, újra a régi volt szellemileg, hazatérhetett, szinte csodálkozva nevetett, hogy nem is hiszi el, hogy nem volt észnél és milyen rosszul volt hetekig. Bár a lakásból már nem tudott eljárkálni többé, de újra érdekelte a tv, az olvasás, jókat beszélgettünk, újra főzött, villámgyorsan megfejtette a rejtvényeket, úgy tűnt, már csak egy múló rossz emlék ez az egész. Az oxigénpalackot sem kellett használnia hónapokig, sőt egy év után rövideket tudott újra a városban sétálni, bizakodtunk. Aztán jött egy rossz lépés, szilánkos bokatörés, ami sose gyógyult meg, idegek sérültek. a többheti fekvéstől is romlott a tüdő. Majd másfél év jobblét után újra egyre zavartabb, oxigénhiányosabb lett, erősödő köhögésekkel, visszakerült a rettegett halálkórházba, a Korányiba... Karácsonyra még hazatérhetett, de az ünnep napjaiban már nagyon rosszul volt, nem is tudtunk ünnepelni, folyamatos oxigénpalackozás, mentőhívó-készenlét. A végzetes tüdőgyulladást már nem bírta el... Azóta is ott állok a kórterem ajtajában megsemmisülve, ahogy ott van letakarva.. Vele együtt a lelkem nagy része is meghalt. Ráadásul nagy valószínűséggel ismeretlen gyógyszerekkel is küldték a halálba, gyakori ez a Korányiban... Bizonyítani soha nem lehet. Azóta nincs boldogság, csak fájó üresség, sodródok a semmibe...Ő volt az egyetlen ember az életemben, aki szeretett, aki törődött velem. Többé senkim nem lesz, család nélkül maradtam 41 évesen. Az utolsó napig vele voltam, nem hagytam magára soha, ennyivel vigasztalódhatok. Mást nem tehetünk ilyenkor.
Nézem a sokadik pálforduláson átesett Hír TV-s interjút, és közben azon gondolkodom: létezik-e még egyáltalán olyan, hogy sajtóetika? Ha igen, akkor abba hogyan "férhet bele", hogy valakit meghívok egy élőadásba olyan témában, amiben szakértő, miközben valójában csak hülyét akarok csinálni…..
Szájer József Fidesz-politikus szerint az ellenzék 7:1 arányban uralja a hazai médiapiacot. Az Európa-parlamenti képviselő e meglepő kijelentést nem itthoni fogyasztásra szánta, számítva arra, hogy Brüsszelben úgyse néznek utána az ennek ellenmondó részleteknek. Megjegyzése felhördülést váltott ki…..
V.János78 2018.04.26 23:17:22
Nick papagiorgio jól összefoglaltad. Nagyon unalmas és idegesítő ez a ballib sírás, hiszti, hogy mekkora borzalmas médiafölénye van a kormánypártnak. Tény, a közmédia az övék, ezt sokan nézik, csakhogy az ellenzéki RTL KLUB is fogható az utolsó kis falu kis házában is. Vegyük tételesen sorra a jobb-bal beállítottságú médiafelületeket: a Tv-adókat tekintve 3 kormánypárti (M1. ECHO, TV), 3 ellenzéki (RTL, ATV, HÍRTV). Az újságokban a megyei napilapok valóban mind kormánypártiak, de a most emiatt hisztizőket nem zavarta, hogy 20 évig a megyei lapok mind az MSZP-közeli Axel Springer Kiadó balos propaganda eszközei voltak. A napilapokban most van 2 kormánypárti (Magyar Hírlap, Magyar Idők), 1 balos (Népszava). Bár megszűnt az ellenzéki Népszabi és Magyar Nemzet is, de ez nem Orbánék miatt van, egyszerűen Simicska megunta a beleölt pénzt. Amúgy is a mai digitális világban egyre csökken az írott sajtó szerepe. a netes médiában van mondjuk 4 jobbos (PestiSrácok, 888. Origo, Ripost), és 4 balos (Index, Hvg, 24.hu, 444.hu). Ez is egál kb. Sőt, a ballib hátterű Facebookon még rengeteg balos hírportál, közösség is van ezeken kívül, akik sok százezer emberhez jutnak el. Ráadásul sok jobbos írást, videót cenzúrázott a Facebook (migránsellenes posztok, vagy Lázár bécsi videója).
Szóval bár túlzott Szájer az arányokról, de mégis igaza van, hogy egyáltalán nincs kormánypárti médiafölény, sőt! Bárkihez eljutott a balos média, más sem ömlött az elmúlt hónapokban belőle, mint a sok Elios-Tiborcz-korrupció, Mészáros Lőrinc, Orbán stadionépítési milliárdos pazarlása, a Kósa-féle 1300 milliárd, meg a Semjén-vadászat. A választáson csúfosul megbukott baloldali ellenzék magából csinál közröhejt, ha a szánalmas "Fideszes médiafölény"-magyarázat mögé bújik a kudarccal való szembenézés helyett.
V.János78 2018.04.27 14:56:35
@Roan: Én az ATV-n egyáltalán nem érzem, hogy megalkudott a kormánnyal, megállás nélkül folyamatosan balos vendégek szidják Orbánékat, 5-10 %-os csúfosul leszerepelt pártok figuráit hívják be osztani az észt, meg a szánalmas Kéri László, Lengyel László, Németh Péter-féle elemzők okoskodásai... Tény, hogy a közmédia több adóján is mennek a kormánypárti hírek, de nagyon sok intézményben, kocsmákban, kórházakban ugyanúgy mennek az RTLKLUB műsorai is, már csak a gagyi szappanoperák miatt is, amit sok buta néz(Szulejmán, Anyátok közt és társai). Én voltam pl. kórházban, ahol a folyosók zömén az RTL ment, az öregek mind ezeket nézték. A helyi Lokál-féle újságok nagy része a postaládákból, újságtartókból a kukákban szokott landolni, sok társasháznál látom ezt, nem olvassák annyian ezeket, mint a baloldaliak azt gondolják.
A neten bárki bármilyen ellenzéki véleményt, oldalt elér egy kattintással, úgyhogy itt is kiegyenlítettek az erőviszonyok. Erre sem lehet fogni a baloldal csúfos vereségét.
Plakátok: igen, itt van kormány fölény, de majdnem annyi Jobbik-plakáttal is tele vannak a városok a Simicska-pénzből! Amúgy meg ezek a Fdeszes Soros-plakátok sajnos igazak, aki nem szatyorban él, tájékozódik, annak látnia kell, milyen súlyossá fajult Nyugat-Európában a migráns helyzet. Így ezeken a plakátokon nem hazudik a Fidesz, hisz maga Soros hangoztatja, hogy a bevándorlást, a nyílt társadalmat támogatja, a szervezeteivel nálunk is mindent elkövet ezért.
Ne várjunk Orbán Viktortól öszödi beszédet, de apránként egyszer szét fog hullani a Fidesz hazugsággyára. A köztévé munkatársai egyelőre név nélkül meséltek arról, hogyan vezették félre a közvéleményt a legutóbbi terrortámadásként tálalt németországi tragédia, és a menekülthullám méreteit illetően,…..
V.János78 2018.04.16 02:33:51
A cikkben ez a legszánalmasabb és egyben legfelháborítóbb hazugság:
"Az ország lakosságának nagyobbik fele rég tudja, hogy nem létezik Soros-terv, hogy az ellenzéki pártok nem akarják lebontani a déli határra épített kerítést, az ENSZ és az EU nem akarja ránk kényszeríteni menekültek tízezreit, és hogy nem menne rá a gazdasági növekedésünk arra, ha mégis befogadnánk néhány ezer embert. "

EZT A MARHASÁGOT HONNAN VESZED?
A nyugat-európai elfajult bevándorlási helyzet, a no-go zónák, ahová már a rendőrség sem megy be, kivonult az állam, a Calais környéki agresszív migránsok, akik kamionokat rohannak le, a sofőröket verik össze, hogy Angliába jussanak, a rengeteg terrortámadás, késelés, nők elleni erőszakos cselekmények(kölni szilveszter, Svédország, Németország sok városában) mind nem léteznek és csak a Fidesz-médiapropaganda találja ki?
Azt a káoszt, ami 3 éve a Keleti pályaudvar környékén volt többezer migránssal, rengeteg szétszórt szeméttel, nem láttad? Azt sem láttad, amikor Botka azt mondta, ha hatalomra kerülnek, azonnal lebontják a kerítést? És amikor Soros a provokátoraival, tüntetőivel kormányválságot, zavargásokat csinált Macedóniában? Az Unió vezetői mást sem szajkóznak évek óta, mint hogy köteles Magyarország is a kvóta alapján befogadni menekülteket. Szokták is közvetíteni azokat a brüsszeli üléseket, ahol ezek elhangzanak, Magyarországot minden jogi szankcióval fenyegetve, ha nem hódolunk be a kvótáknak. Úgy tűnik, nem láttál még egy ilyet sem... Ezek sem igazak, ugye? Ne röhögtesd már ki magad.
Ezt nevezed te nem létező Soros-tervnek, és nem létező problémának? Érdemes időnként a szatyorból kidugni a fejed, és tájékozódni, mi zajlik körülöttünk Európában.
Reflektor Magyarország döntött 2018.04.14 08:00:00
  A választások estéjén fél Magyarország letargiába süllyedt. A pártok értelmetlennek érezték az elmúlt négy év építkezését (sokaknál inkább csak vergődést), a civil szervezetek felzizzentek, ahogy elképzelték a nyakuk köré fonódott kötél szorosabbá válását, az…..
Kedves Fidesz szavazó, aki magabiztos erkölccsel bírálsz engem! Lehet, hogy Te dolgozol azon, hogy jobb legyen, de én is azt teszem. 21 éve, keményen, és nem tanulatlanul,vagy segítségeket várva. Nővér vagyok, az állam szerint nekem 130 000 nettó jár. Belenyugodtam. Ez van, nem tehetek semmit,…..
V.János78 2018.04.15 00:40:11
@swfla: örülök, hogy elnézést kértél, és beláttad, ez már sehova nem vezető vagdalkozás volt. Azért hoztam elő,mit művelt 10-15 éve az MSZP-SZDSZ az egészségüggyel (is), mert ez a cikk is olyan dolgokért(orvoshiány, alacsony nővéri fizetés) hibáztatja a mostani kormányt, amiért ugyanígy lehet a korábbi kormányokat is. Ezek ciklusokon, kormányokon átnyúló sok évtizedes problémák sajnos. Épp ezért ne szard le, mit csinált 22 éve az SZDSZ, mert kihatnak az ő dilettáns döntéseik is a mai egészségügyi problémákra, az orvosok elvándorlására. Nem vitatom, hogy Orbánék sem sokkal jobbak ebben, de akkor vagy mindegyik kormányt tessék szidni, vagy egyiket se, így volna korrekt! A másik, hogy végre be kéne látnotok, vannak Orbánéknak igenis jó gazdasági eredményeik, növekvő bérek, csökkenő munkanélküliség és államadósság! Persze ugyanúgy sok a vesztes, és elszegényedő ember, társadalmi réteg is, de ezért is egyformán felelős minden eddigi kormány. A baj a gátlástalan korrupcióval van, ez leront sokat az eredményeikből, például ezért nem szavaztam a Fideszre sem, mint ahogy sajnos semelyik pártra. Elég fájó egy 12 éves kora óta a politikát aktívan figyelő embernek, mint én, hogy nem talál már hiteles, nem besározódott pártot...
V.János78 2018.04.15 00:46:21
@látjátok feleim szümtükkel: Örülök, hogy ilyen jól szórakozol más nehéz élethelyzetén és rokkantságán...Igen, közmunkásnak sem vagyok már jó, miután már harmincas éveimben izületi beteg merészeltem lenni, és többször feküdtem reumakórházban, a gyógyulás reményét még egy orvos sem tudta megadni. A rokkantsági ellátást pedig megszigorították, és már amputáltakat, haldoklókat is elutasítanak. Csak ilyen empatikusan és magas szinten folytasd tovább a kommentelést, gratu!
V.János78 2018.04.15 00:50:03
@Zoltán Rádi: Ironikus hozzászólásodra annyit: ugye olyan szerinted nem létezhet,hogy valaki ismerősnél, intézményekben internethez jusson akkor is, ha szegény? Picit árnyaltabb az élet, mint ahogy te gondolod, nem minden fekete-fehér...
Ez a nép felejtős. Ez a nép kuka. Ez a nép arra érdemes, hogy saját hülyeségébe fulladjon bele. És bele is fog. De addig még... De addig még bármi megtörténhet Magyarországon. Addig még átnyomják a Stop Soros törvénycsomagot. A civil szervezeteket végleg ellehetetlenítik. Az ellenzéki érzelmű,…..
Értem én, hogy nem kellene csodálkozni, meg hónapok óta ez van, meg mit várok a TV2-től. Ez mind megvan és sajnos le is gyalulta az agyamat. Mert most őszintén, írjuk tele az indexet vagy a c:c-t azzal, hogy a lakájmédia valamelyik nyúlványa megint szándékosan, aljas, előre megfontolt szándékból…..
V.János78 2018.04.05 01:05:19
@Punxsutawney Mormota: Sajnos jól tudom, kikkel van tele már így is az ország: a Nyóckerben élek alja drogosok közt egy bérházban, az alattunk lévő lakásban karácsony este is örjöngtek, verekedtek, bedrogozva szétverték a lakásukat, egy tv-t is szétvertek, kidobtak a lakásuk elé. Pont elég Magyarországnak a sok helyi alja agresszív bűnöző, a borsodi, szabolcsi, kőbányai, Hős utcai cigányok, és persze van sok nem cigány bűnöző is, családon belüli erőszakoskodók az országban- nem hiányzik ide még több tízezer teljesen iskolázatlan, beilleszkedni, dolgozni nem akaró afrikai, szír, meg afgán...Ezek nagy része lakást, munka nélkül jövedelmet követel, a vallásunkat lesz..ja, a nőket pedig egy megerőszakolni való tárgynak kezelik. Nyílván nem mindegyikükre igazak ezek, de már az is tragédia Európának, h csak egy részük ilyen, több millióan bejöttek már évtizedek alatt. Németországban például az újszülött gyerekek korosztályában egész rémisztő a helyzet, alig van már német, de sok iskolában, városrészben is már iszlám többség van.... Ebben a migráns témában sajnos nagyon is igaza van a Tényeknek és köztévének még az ilyen hamisított videókkal együtt is, ez a nagy büdös helyzet. Persze, ez is propaganda műsor, de melyik csatorna nem az ma Magyarországon?! Az RTL, az ATV, a Simicska-féle HÍRTV műsorai, hazugságai ugyanilyen undorítóak, mint a Tények! Azok meg teljesen kussolnak ezekről a felháborító dolgokról, amit a migránsok művelnek Franciaországban, Svédországban, Németországban vagy Olaszországban. Az nem zavar titeket gondolom... Nincs sajnos ma tárgyilagos média nálunk egyik oldalon sem!
V.János78 2018.04.07 01:26:54
@Indriq: Attól, mert a migránskérdésben egyetértek a kormánnyal-sok millió emberrel együtt-még nem vagyok a szavazójuk! A világ kicsit bonyolultabb, mint ahogy te látod, nem minden fekete-fehér...Most valóban nem látunk migránsokat Magyarországon, mivel a déli határkerítés megszűri őket. De attól, mert szerencsére még nem éltem át migránsbalhékat, nem is hiányzik. Maradjon is így. 3 éve többször a Keleti környékén kellett járnom, az már elég ijesztő volt, amilyen káosz ott volt sok ezer migránssal, rengeteg szétszórt szeméttel. őszintén: nektek hiányzik ez? Ti nem éreztétek rosszul magatokat, ha arra jártatok akkoriban?
V.János78 2018.04.07 01:42:22
@Punxsutawney Mormota: Ki lehet emelni egy-egy speciális ritka esetet, mint a brüsszeli magyar óvoda, de csak nevetségessé teszed magad. Ne vegyük már egy kalap alá pl. a németországi bevándorlóhelyzettel, ahol sokszáz, ezer iskolában van már iszlám többség!! Nyugodj meg, engem is idegesít Orbánék gátlástalan korrupciója, a lenyúlt milliárdok, de a migránskérdésben 100%-ig igazuk van, egyetértek velük. A leggyakoribb gagyi baloldali ellenérv az a szöveg, hogy egy migráns sem akar nálunk maradni, csak át akarnak menni rajtunk Nyugat-Európa felé. Akkor arra az apró kérdésre válaszoljatok már, hogy és akkor mi van, ha az osztrákok bekeményítettek, lezárják az osztrák-magyar határt, így itt maradna a nyakunkon több tíz-, vagy százezer migráns? Akik nyílván feldühödnének, hogy nem tudnak tőlünk továbbmenni, és randalíroznának, ahogy Röszkén csinálták 2015-ben? Irdatlan milliárdokba kerülne az ellátásuk az országnak! Épp elég a korrupció is, az ellopott milliárdok mellé ez végképp nem hiányozna.
Hosszú haldoklás után kimúlt az egyik kedvencünk. Az éppen csak betöltött tizennyolc év azt sejteti, hogy kamaszként búcsúzott az élettől. De ha hozzánk nőtt macskában vagy kutyában gondolkodunk, ugyanez az életkor aggastyánhoz illő. A Heti Hetes koppintott műsor. Előzménye a 7 Tage - 7 Köpfe,…..
V.János78 2017.02.24 02:15:39
Karandash jól összefoglalta a Heti Hetes lényegét. Sajnos 1-2 év után kiderült, az örökös ellenzéki, független humorműsornak hazudott show valójában a balliberális oldal komoly médiaszócsöve, viccesnek álcázott propaganda-eszköze....Ezt a látszatimázst 2002-ig lehetett fenntartani, onnantól hitelét vesztette a műsor. Tömény elfogultság jellemezte a baloldal felé, miközben hemzsegtek a korrupciós és egyéb balhés ügyek a kormányzó MSZP-SZDSZ háza táján, abban a 8 évben is szinte örökké csak az ellenzékiben lévő Fideszt és Orbánt szidták. Más kérdés, hogy 2010 után már rászolgáltak Orbánék a kemény kritikákra, de addigra már 8 év alatt végleg hitelét vesztette a Heti Hetes. Azért kár érte, mert nagyon jó humoristák is voltak a műsorban, de Hajós, Gálvölgyi, vagy Kern, majd később Para-Kovács, Czeglédi spontán, jó poénjai sem tudták megmenteni. Amíg nem mentek le orbánozásba, anyázásba, voltak jó részek, legendás jelenetek, de ezt mindig lerombolták az egyoldalú politizálással. Voltak időnként olyan bedobott bulvárhírek, hogy lehet, hogy jobboldali közszereplőket, humoristákat is meghívnának, de mindig megijedtek Ónodiék és a műsor stábja, attól, hogy így esetleg valós vitákat is láthatnának a nézők. Így maradt a belterjes egymást froclizás és orbánozás 17 évig. Mivel a politikai szembenállás kettészakította az országot, így a baloldaliaknak a Heti hetes egy legendás kultuszműsor volt humorgéniuszokkal, nagy poénokkal, a gyűlölt Orbánnak beszólogatással, míg a jobboldaliaknak egy öregedő, kiégő, egyre humortalanabb balliberális humoristákból álló Orbán-gyűlölő, balra elfogult gagyiműsor. De senkit nem hagyott hidegen, vagy imádták, vagy gyűlölték. Ilyen típusú műsor korábban nem volt Magyarországon, így több tanulsága volt, van az utókor számára: ha humorműsort keverünk az egyik oldalra elfogult politikaival, szélsőséges indulatokat vált ki, és az ország egyik fele imádni, másik gyűlölni fogja. Ennek jobboldali megfelelője pedig a Fábry-show volt-de kevesebb politizálással. Talán ebből is tanulva más humorműsorok (Bagi-Nacsa, Showder Klub) nagyon ügyeltek arra, hogy középen álljanak, kb. egyforma arányban figurázzák ki a jobb,-és baloldalt, hogy ne veszítsék el a közönség felét.
Semmi Ajax, PSV és Feyenoord! Egy egyszerű hétköznapi holland bajnokira voltunk kíváncsiak, s tervünkhöz kapóra jött a bő egy héttel ezelőtti Den Haag-Vitesse párosítás. A várt jó foci mellett arra voltunk kíváncsiak, hogy milyenek a szurkolás körülményei a fejlettebb németalföldi kultúrában. Jó pár…..
Na, mi van, faszarcok? Most, hogy végre már vége van a politikai korrektség nyomasztó korszakának, és végre az eddig elnyomott szegény keresztény fehér férfi is fröcsöghet alpári tahó stílusban (amit ugye eddig nem lehetett, mert Soros, Háttérhatalom, miegymás) ráadásul mindezt konzervatív…..
V.János78 2017.01.30 03:43:16
Tökéletes, igaz és tárgyilagos elemzés ez nálam! Ritkán olvasni ilyet a hazai médiában! Csak jobb-, vagy baloldalra elfogult fröcsögéseket. Miközben olvastam, többször úgy éreztem, ezeket a sorokat mintha én írtam volna, annyira egyezik a véleményem! Én is hasonló utat jártam be, 2010-ig nagyon hittem a Fideszben, nagyon sokat vártam tőlük. Sokakkal együtt nekem is elegem volt a 8 évnyi MSZP-SZDSZ rémuralomból, a sok korrupcióból, a dilettantizmusukból, a Kóka,-Kuncze és társai-féle nagyképű, a társadalmat magasról lenéző vérlázító szövegeikből, a Veres János-, Demszky-, Hiller-, Draskovics-féle bicskanyitogató alakokból. Erre 2010 után pont ilyenné vált sajnos a Fidesz is... Nagyon kiábrándító és fájdalmas ezt megélni. Maradt ugyan néhány korrekt politikusuk, akit a hatalom sem torzított el, de ez a ritkább. Én nem léptem be a pártba, nem jártam Fidesz-gyűlésekre, 2010 előtt viszont néhányszor segítettem őket szavazatszámlálóként, és kopogtatócédula-gyűjtőként és velük örültem 2010-ben,mikor Gyurcsányék-Bajnaiék megbuktak végre. Mikor azonban jobban be akartak szippantani pártrabszolgának, és terepre akartak küldeni pl.agresszívan kampányolni, házanként rábeszélni a szavazókat (pl. mikor Pécsen volt az időközi polgármester-választás, ahol Páva Zsolt nyert),kihátráltam tőlük és megszűnt velük minden kapcsolatom. De annyit megteszek nekik, hogy soha nem fogok erre a szánalmas baloldalra sem szavazni, de Orbánékra sem. Tomanovics úr tökéletesen leírja, hogyan változtatta, részegítette meg a hatalom a Fideszt, tette ugyanolyan arrogánssá, a népet lenézővé őket, mint a komcsikat. Fáj, hogy semmi nem lett az MSZP-SZDSZ elszámoltatásából sem. Ha csak 2 ilyen politikai oldal közül lehet választani, bármilyen fájó is, de nem tudok senkire sem szavazni, pedig szívesen élnék a választójogommal,mindig aktív szavazó voltam, már 12 évesen érdekelt a politika. Ez olyan, mintha Győzike és Ki Grófó közül lehetne csak választani...Nehéz kérdés, mit hoz a jövő, mert ha a Fidesz marad hatalmon, folytatódik, vagy fokozódik ez a korrupció, Mészáros Lőrincek, Felcsút, Andy Vajna és a holdudvar milliárdokkal tömése, de ha a baloldal nyerne, az talán még rosszabb lenne, mert ők is bizonyították, hogy hatalomban borzalmasak, gátlástalanul lopnak ők is, ráadásul ők még készségesen lefeküdnének a Nyugatnak, az EU-nak is, megint mennének az IMF karmaiba hitelekért, a magyar külpolitikai érdekeket és a határon túli magyarokat magasról lesz..nák és engednék be ezerszámra a migránsokat, köztük sok bűnözőt is Merkel-módra.... Valóban jó lenne, ha sikerülne egy párbeszéd és kiegyezés a jobboldal vezető értelmiségével, újságíróival,mint pl. Bayer, de ebben az elfogult országban, ahol szinte nincsenek tárgyilagos, középen álló, független közéleti személyiségek, ez nagyon kilátástalan álomnak tűnik...
  Én szeretem a Sztárban Sztárt, még akkor is körömszakadtáig védtem, amikor boldog boldogtalan, kolléga, barát, interjúalany, tévés szakember vagy éppen a taxisofőr kutyázta lendületből, szar beöltözős faszság, mondták, gagyi díszletek, nevetséges smink, lelakott jelmezek, giccses előadások, rossz…..
V.János78 2016.11.14 18:55:22
Én az RTL és a TV2 szinte egyetlen műsorát sem nézem, nagyon lesújtó véleményem van a gagyi, primitív valóságshow-król, a 100. tehetségkutatóról és a celebek 625. bugyuta vetélkedőjéről. Két kivétel van ezeken a Tv-ken, a Sztárban sztár és a Showder Klub. A Sztárban sztár azért más számomra, mert tényleg nagyon érdekes és izgalmas ,hogy világhírű, jó dalokat hogyan tudnak előadni teljesen más stílusukról, arcukról ismert énekesek, plusz érdekesség a maszkmesterek munkája, hogy változtatják át őket meghökkentően jól. Az addig általam senkinek tartott, gagyi zenei stílusból ismert Nótár Mary volt egy szép példa a pozitív csalódásra, mert róla is kiderült, óriási tehetség, nagyon jó énekes lenne, ha normális zenei műfajban énekelne, nagyon jó a hangja-de a cigány mulatós lehúzza az egész karrierjét szakmailag...Ez a műsor ezért is jó, mert teljesen új arcokat mutat meg, mint amit megszoktunk egy énekestől. Hasonló volt Radics Gigi fantasztikus operaéneke! A cikk szerzőjével pont ellentétes a véleményem abban, hogy számomra pont az az érdekes adás, ahol minél több régi, jó slágert kell előadni, a mai popzene ugyanis számomra sajnos nem létezik, meghalt úgy 2000 körül, ennélfogva szinte egy mai világhírű énekest sem ismerek, és nagyon lesújtó a véleményem a mai könnyűzenéről. A mai számokra ki fog emlékezni 5-10 év múlva?... Amit hallottam is az elmúlt 15-20 évből, azok is nagyon rosszak, minden van bennük a zenét kivéve...A mai "zene" számomra teljesen jellegtelen, csak a magamutogatásról; a női "sztárok", pl. Beyoncé, Rihanna,Lady Gaga stb, esetében pedig a közönséges színpadi vonaglásról szól...Vagy az agresszív rap stílus is értékelhetetlen zeneileg. Így aztán mikor ilyeneket kell előadniuk a versenyzőknek, az nagyon unalmas számomra. Ha csak mai "sztárokat" kéne eljátszaniuk, nem nézném a Sztárban sztárt...De hát mindenkinek más az ízlése. Egy biztos, az már egy jó indikátor egy kereskedelmi tv-s műsorról, ha ilyen kritikus véleményű ember is szereti, évről évre követi, és a Sztárban sztár nekem ilyen ritka üde kivétel.
Bárkivel előfordulhat olykor, hogy egy-egy étkezési „kilengés”, alkalmi túlevés következtében égni kezd a gyomra, vagy csípő érzés jelentkezik a nyelőcsövében. A gyakran jelentkező panaszokat azonban nem érdemes elbagatellizálni, mert a visszatérő gyomorégés refluxot jelezhet. Lássuk, mit tehetünk a…..
V.János78 2016.11.09 03:12:12
Az én betegségem sajnos a reflux egyik ritka példája. Évekig kezeletlenül garázdálkodott a reflux és a gyomorsav, sok kárt tett a nyelőcsőben. 2008-ban egyik napról a másikra fájdalmassá vált a nyelés(egy halszálka lenyelésére gyanakodtam akkor), az évek alatt végigjártam szinte az összes budapesti gasztroenterológiát, 3-szor vállaltam a borzasztó gyomortükrözést is, de sehol semmit nem találtak, ráfogták, hogy lelki oka van, pszichoterápiára küldtek. Természetesen ezzel sem javult semmit. Nagy darabos refluxgyógyszereket írtak fel, mikor mondtam,hogy szilárdat nem tudok nyelni!! Meg étvágynövelőt, mikor mondtam, hogy étvágyam volna! 5 évnek kellett eltelnie, mire végre egy orvosnő mondta, hogy az egyik gyógyszer pont az ilyen betegeknek van, vízben feloldható apró szemcsékre, amelyek már a gyomorban kezdenek hatni, kiválni a szemcsékből. Addig évekig teljesen gyógyszer nélkül szenvedtem, csak Salvus-víz volt. A reflux tipikus tünete, a főleg éjjel előtörő erős nyaki, mellkasi, és hátlapockába sugárzó szorító, nyomóérzés kínzott. A pépes étrend miatt 60 kiló alá fogytam (180 cm magas vagyok). Se gyümölcsöt, se húst, se kenyeret nem tudok enni, csak turmixolt főzelékeket, pudingot, folyékony tápszert. A gyógyszert már 3 éve szedem, szerencsére megszüntette ezt a gyakori nyomásérzést, de sajnos továbbra sem tudok szilárdat nyelni 8 éve már...Ezen nem javított. Nagyon elkeserítő ezt megélni fiatalon, és elvesztettem a hitem, hogy tudok még valaha rendesen enni, mint mások. Pedig jónevű gasztroenterológusoknál is jártam, de emberileg elkeserítő az a felszínesség, közöny, ahogy 1-2 perc alatt elküldtek valami hasraütött diagnózissal. Minden refluxosnak azt tanácsolom, vegye komolyan ezt az alattomos betegséget, sokszor évekig sunyin garázdálkodik! A gyógyszereket szedni kell, különben maradandó emésztőrendszeri károsodást is okozhat. Vajon létezik olyan, hogy a nyelőcső felszíne, vagy izomzata véglegesen károsodik a sok évi refluxtól?...
Soha nem látott mélységekbe süllyedt a közszolgálatot még mindig névleg képviselő közmédia a kvótanépszavazás kampányában. Többször megírtuk már, hogy ebben a műfajban is mindig van lejjebb, ám nehéz elképzelni mondjuk az M1 hírcsatornáról, hogy ennél is jobban kerülje a köz szolgálatát. Az MTVA-hoz…..
V.János78 2016.10.09 00:32:13
@vajdasagi: ha már személyeskedtél, akkor hogy lásd, mekkora butaságot írkálsz: NEM VAGYOK FIDESZ-BÉRENC, 2010 ÓTA MÁR EGYSZER SEM SZAVAZTAM RÁJUK! A mohó korrupciójukkal olyanokká váltak, mint az MSZP,SZDSZ...Pont ezért hittem bennük régebben,hogy ők nem lesznek ilyenek. Annyit azért megteszek,hogy erre a röhejes baloldalra sem szavazok.Vannak jó dolgok a kormányzásukban, de a sok lopás és cinikus viselkedés miatt nem adom nekik a szavazatomat! Ezért utáltam a Veres János-,Kóka-féle alakokat is.De az örökre leszerepelt szociknál egy fokkal még így is különbek, pl. a magyar érdekeket védik, nem engednek be tízezrével agresszív migránsokat. Ha a baloldalon múlna, már itt volnának sokan, kinézem belőlük, hogy ingyen jövedelmet és lakást is osztanának nekik...
Azt a magvas bölcsességet is sikerült leírnod, hogy ész és műveltség hiányában vagyok. ELTE-kutatói diplomával talán elmondhatom, hogy egy picit mellélőttél :-) Az a kedvencem a híresen toleráns balliberális emberekben, hogy így ismeretlenül lehülyézik azt, aki radikálisan más véleményt képvisel...
Gyárfást is ugyanúgy utálom, nem lett kisebb őskomcsi azzal sem,hogy most Orbánéknak nyal! A Napkelte 20 éves hazudozásáért természetesen ő volt a fő felelős. Eszembe jutott még az Össztűz című műsorblokk,ahol a legfőbb, legelvakultabb baloldali újságírók(Pallagi,Németh Péter,Csuhaj Ildikó,Kovács Zoltán és társaik) cseverésztek az MSZP-SZDSZ politikusaival, míg a Fideszeseket,Miépeseket, kisgazdákat félmondatonként leugatták, őrjöngtek a híres liberális véleménytolerancia jegyében...
Mára már jól látom azt a furcsa kontrasztot,hogy Orbán milyen jó politikus, ugyanakkor emberileg lesújtó a mohósága.
Ugyanúgy utálom Habonyt is például jobboldaliként, és ma már röhögök az elvakult jobboldaliakon is- úgyhogy a világ kicsit bonyolultabb és árnyaltabb,mint ahogy ti elképzelitek buta Fidesz-bérencekkel és kultúrfölényben lévő baloldallal :-)
JogÁsz Én csak idézek 2016.08.22 20:18:08
„A Magyar Érdemrend a nemzet szolgálatában, az ország fejlődésének elősegítésében, a haza érdekeinek előmozdításában és az egyetemes emberi értékek gyarapításában végzett kimagasló, példamutató tevékenység elismerésére szolgál.” ( 2011. évi CCII. törvény) Kép: 444.hu „Bárki, aki ebben az…..
V.János78 2016.08.24 02:29:39
@Tibi !: Normális stílusban légyszíves,ez a hülyegyerekezés téged minősít. Tévedsz,nem azt akarom,hogy nyerjen a Fidesz,mert már egyik pártra sem szavazok,korábban én is Fideszes voltam, de a sok korrupcióval eljátszották a bizalmam.De még mindig őket tartom a kisebbik rossznak.Ha MSZP-vagy DK-kormány lenne,ugyanígy lopnának ők is,+ még engednék be ezrével a migránsokat,kitelne tőlük,hogy még lakást, segélyt is osztanának nekik-akkor még inkább Orbánék. Bayer trágár ugyan,de a témái többségében 100%-ig igaza van! Röhejes,ahogy a kitüntetésétől megőrül a balliberális oldal. Azon miért nem hörögtek,mikor pl. az MSZP-SZDSZ kormány kitüntette a sztálinista elveket valló Krausz Tamást,vagy a magyargyalázó Kertész Ákost?... Ne, ez a kettős mérce az undorító.
A sportesemények olykor a legrosszabbat, olykor pedig a legjobbat hozzák ki a szurkolókból. A vívás és az úszás sikereit követően az olimpiai szereplésünk már a játékok félidejében megosztja az emberek véleményét arról, miként kell látnunk a magyar sport helyzetét, ám azt kevesen vitatják, hogy a…..
V.János78 2016.08.15 02:44:52
Mindig az érem két oldalát kell nézni! Önmagában a stadionépítést nem lehet fölöslegesnek,rossznak nevezni, minden esetet magában kell vizsgálni.Ahol nagyobb közönségű csapat van, és nagyobb a társadalmi igény jó focira, oda igenis kell stadion! Ilyen Diósgyőr,Ferencváros,Debrecen,Szombathely,Fehérvár például.A nagy gond a szinte senkit nem érdeklő, szurkolói bázis nélküli kluboknak,településeknek épülő stadionokkal van, és ez a vérlázító része.Ilyen Felcsút,az MTK,Kozármisleny például.
Vessük össze az Orbán és a Gyurcsány-kormányt is. Nos, mindkettő gátlástalanul lop-lopott, saját gazdasági köreiket tömik milliárdokkal, zsíros üzletekkel. Annyi a különbség Orbánék javára,hogy ők legalább valamit építenek a köz javára,még ha több helyen fölöslegesen és drágán is. Azt is tegyük ám hozzá,hogy a rendszerváltás óta SZÁZÁVAL SZŰNTEK MEG SPORTPÁLYÁK! Helyükön plázák,lakóparkok lettek... A megszűnő pályákért ki is tüntetett, kiáltott ?!! Most valamit pótolnak,jóvátesznek ebből. Azt is meg kell nézni,hogy a környező, szomszéd országok mennyivel előrébb állnak a stadion-infrastruktúrában, sőt már a lesajnált kelet-európai országoknak is vannak európai színvonalú,modern stadionjai! Tbilisziben tavaly európai Szuperkupa-döntőt rendeztek(Barcelona-Sevilla),Bukarestben is 55000-es modern nemzeti stadion van,hadd ne soroljam. Ha nem volna az új Fradi,-vagy Debrecen-stadion, sehol nem tudnánk fogadni normálisan egy külföldi válogatottat sem! Ma a válogatottra megtelne egy 50-60000-es stadion is, és amíg nincs kész az új Népstadion,ekkora stadionunk sincs,pedig igenis van rá társadalmi igény, legalább a válogatottra!Ez fényesen kiderült az EB-n!
Nyílván fontosabb lenne kórházakra,iskolákra költeni, de az a nagy büdős helyzet,hogy ugyanúgy nem költött ezekre az MSZP-SZDSZ-kormány sem! Úgyhogy a stadionépítésekben csak a Felcsútok a felháborítók, a normális helyekre,kluboknak épültek nem!