Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Epres málna

18 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Mostantól egy magasabb rendű civilizációban fogunk élni” – jelentette ki elégedetten Dr. Alfred P. Southwick, az áramütéssel történő kivégzés ötletgazdája az első, villamosszék által a másvilágra küldött elítélt, William Kemmler halála után. Bár az élettársát…..
Epres málna 2014.08.10 23:03:29
@]{udarauszkasz: A vérben lévő sóból akkor válna ki nátrium egyenáram hatására, ha fémhigannyal érintkezne az oldat (=vér) a "kezelés" során.
Fotó: Leo Setä - Flickr Legalábbis a TimeOut New York posztja szerint, ha a Big Apple-ben valaki ilyesmit mondana, akkor tuti, hogy nem odavalósi. A teljes gyűjtemény egy töredékét kimazsoláztam, nem az eredeti sorrendben: 1. Ahhoz a pasashoz  – itt a metrószerelvényben, aki…..
Epres málna 2014.05.31 13:09:51
@Asadachi: Nyaranta párszor információs pultban ültem Pest csomópontjaiban, és mi is felfigyeltünk erre. Külföldiek rendszeresen köszöntek és mosolyogtak. Ha valaki köszönés nélkül jött oda turkálni a szórólapok/újságok közé, ráköszöntünk, hogy "Jó napot!", és 10/9-szer visszaköszönt, hogy "Ja...sziasztok" (a maradék egy angolul se tudott :) ).
Túlélsz, pöcök. Véééége 2014.05.07 15:53:55
Megpróbálom összefoglalni, hogy mit imádtam az exemben, amikor leszólta a diétámat, de azt persze akarta, hogy vékonyabb legyek....khfhfaszfejkhmnh...(mondom ezt 173 centivel és 66 kilóval...komolyan, én tökre meg voltam magammal elégedve, de elérte, hogy formálódni és szép kerek…..
Tegnap szakítottam, elszívtam pár cigit, aztán reméltem, hogy ma már nem fogom kívánni. Szerencsére így lett.Reggel felkeltem nehezen 10-kor, és azon gondolkodtam zabpalacsinta sütés közben, hogy van nekem biza fehérjeporom meg l-karnitinem, igazán használhatnám, és ha persze…..
Túlélsz, pöcök. tanulni kéne 2014.05.07 12:23:18
Zh-t írok ma egy elég fontos tantárgyból, de lényegében azt sem tudom,h hol kezdjem a tanulást. Megkértem egyik csoptarsam,h segítsen, de sajnos már délben részeg volt. Itt ülve a kinyitott könyv előtt arra gondolok, hogy mennyi mindent tettem meg, hogy bekerüljek ide. És…..
Én tavaly az a fajta idegesítő vendég voltam, aki nem eszik:-sertést, mert kiskorom óta utálom (szalámi jöhet, sonka mértékkel), így: se tepertő/töpörtyű, se zsírszalonna. mangalicazsírral hajlandó vagyok főzni/sütni, de ha van más, akkor inkább nem.-fura mártásos…..
Túlélsz, pöcök. Átcímkézés 2014.04.15 15:27:17
Kedvenc rizstésztámat vettem ma  a kezembe, amit már korábban is néztem, hogy csak rizslisztből és sóból áll. Aztán megcsináltam a házitésztát, és elgondolkodtam, hogy ez hogyan is lehet. Aztán megnéztem az összetevőket angolul.(kattintásra új lapon, nagyban) Az…..
Amikor elkezdtem liszt- és cukormentesen kajálni, akkor naponta álltam mérlegre, és örültem a fogyásnak, de 2,5 kg után megállt, és nem megy lejjebb. Sőt. Asszem izmosodom. 3 hete biciklivel járok, és ha befeszítem a combom, ott domborodik a jó kis biciklizőizom :3. Úgyhogy…..
Túlélsz, pöcök. Tészta 2014.04.09 13:18:40
Tegnap otthon hagytam a kajámat, ezért gondolkodás után a deáknál lévő tésztásnál vettem ebédet. Gluténmenteset kértem, negyed óra alatt készült el, mert külön vízben főzik, mint a többit :3Hazaérve azon gondolkodtam, hogy itthon is lehetne ilyet csinálni, és eszembe jutott,…..
Autósként tapasztalom, hogy milyen idegesítőek a biciklisták, amikor kerülgetni kell őket, miközben valamerre van nekik kerékpárút. Lássuk, milyen jó kerülőt tettem a múlt héten, hogy a bicikliúton menjek haza.Füredi út-Rákospatak sarkáról akartam eljutni az Örsre,…..
Hmmm, hogy ez mennyire hiányzott! Egyszerűen imádok biciklizni :)Felkaptam a kenguru pulcsimat, és délben indultam. Látszott, hogy nem tipikus kerékpározós időpont, 13 km alatt öttel ha találkoztam.Az egyik legjobb része a Rákóczi hídon való átkelés, szeretem Budapestet nézni.…..
Vettem tegnap biciklizárat! Jaj úgy örülök neki :) Az előzőt, fogalmam sincs, hogy hogyan, de elhagytam (lényeg, hogy a biciklim megvan). Így amikor 10 fok felett van a hőmérséklet indulásnál, én biciklivel megyek :)..
Egyik barátnőnk küldte ezt a képet, mi meg Keldával kipróbáltuk, és remek! Nagyon finom és egészséges. A mi kis palacsintatésztánk végül ezekből állt össze:- 2 db banán- 1 db alma- 3 tojás Villával összetörtük a banánt, az almát lereszeltük…..
Túlélsz, pöcök. Működik! 2014.02.14 09:36:50
A fehér liszt- és cukormentes "diétába" nem a fogyás miatt vágtam bele, hanem mert így tartom egészségesnek. Jelentem egy kilót leadtam tartósan! (Már egy hete egy kilóval kevesebbet mutat a mérleg, csak nem akartam elhinni :D ). Úgyhogy roppantul örülök, hogy ezt úgy értem el,…..
Túlélsz, pöcök. Házi dezodor 2014.01.28 16:10:49
Nekem semmilyen dezodor nem használ. Nagyon sok márkát kipróbáltam, este kenegettem vattával alumínium-klorid-hexahidrátot, de semmi. Mindentől izzadok télen-nyáron, általában szagtalan (vagy csak nem szóltak még be, hogy hé büdös vagy), de baromi zavaró ez az egész. Emiatt…..
Mmmmmm, olyan selymes a hajam! Úgy hiányzott ez! És mindezt egy igen jó kis szilikonos terméknek köszönhetem: Utoljára akkor használtam intenzíven, amikor le lett szőkítve a hajam, és tapintásra a szénára emlékeztetett az állaga.Szóval jó kis önbecsapás (bár az összetevők…..
Túlélsz, pöcök. Avokádóleves 2014.01.27 11:21:04
Vettünk múltkori bevásárlás során 2 db avokádót, és gondoltam kipróbálom ezt a receptet.Találtam itthon kétféle zöldségleves alapot:(A másodikat még régebben vettünk Bécsben, de itthon is kapható)Mivel mindkettőt rég használtam, és nem tudtam melyik a jobb, így gondoltam…..
Túlélsz, pöcök. Hajápolás 2014.01.23 00:35:13
Mindig is száraz hajam van/volt, így szeptember-október környékén elhatároztam, hogy szilikonmentes termékeket fogok használni a hajamra. Első körben dr. organic samponját és balzsamját használtam. Emellett hajpakolásként 2-3 hetente órákig viseltem ricinus olaj-kókusz…..
Megpróbálom a cukrot és a fehér lisztet kiűzni az étrendemből, ami igazából egész jól megy. Cukor helyett nyírfacukrot (xilitet) és steviát használok, liszt helyett meg sok minden mást, pl: mandulalisztet, lenmaglisztet, kókuszlisztet, barnarizslisztet, hajdinalisztet, teljes…..
Túlélsz, pöcök. Első 2014.01.22 23:17:34
Első posztban szokás propozícióval kezdeni, de mivel nem tudom még pontosan miről fog szólni, így ezt mulasztom. Valószínűleg mindenről, amely érdekel, amely engem érint...