Regisztráció Blogot indítok
Adatok
d.ata

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel mostanában nagyon sok szó esik a Norvég Civil Támogatási Alapról, mi is szeretnénk bővebben beszámolni arról, mire költjük, illetve költöttük eddig a kapott támogatást: az „Adatozz okosan” projektünk egy intenzív kétnapos angol nyelvű interaktív képzéssel indult május közepén.   Az…..
Szeretsz adatokkal dolgozni? Tudsz esetleg olyan trükköket, amelyek hasznosak lehetnek mások, például civil szervezetek, újságírók számára, és szívesen megosztanád velük, hogy segítsd a munkájukat? Ismersz is esetleg olyan civil csoportokat, akiknek szüksége lenne adatkezeléssel kapcsolatos…..
Sokan találgatják, honnan származhat az MSZP volt alelnökének az osztrák bankszámlán parkoltatott, eltitkolt milliói, de egyelőre semmilyen kielégítő választ nem kaptunk erre. Bezzeg az Egyesült Államokban egy bizonyos értékhatár felett fel kell tüntetni, hogy miből – épp örökségből vagy…..
Képzeljük el, hogy teljes egészében nyilvános a paksi atomerőmű bővítéséről az orosz kormánnyal nemrég kötött megállapodás, vagy épp a Közgép Zrt. által nyert közbeszerzési pályázatok teljes dokumentációja. Könnyen lehet, hogy ha ezek az iratok a közvélemény számára teljes egészében hozzáférhetőek…..