Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bélabú1

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap elkaptam egy beszélgetést: a boltban egy nő panaszkodott a barátnőjének a tisztítószeres polc előtt, hogy mennyi mindent kell vennie: fertőtlenítő, meg bútorápoló, és még hosszan sorolta a listát. A végén pedig gyorsan össze is adta, hogy mennyibe fog ez kerülni. Hát…..
bélabú1 2016.07.10 20:53:46
@Hurrá Torpedó: a szóda=nátrium-karbonát, fehér szinű por, ezért mérjük grammban, dekában
A hagymavágás sokak rémálma, nem könnyű megúszni könnyek nélkül. Vannak, akik arra esküdnek, hogy a fagyasztóba kell tenni kicsit a hagymát a vágás előtt, sokan pedig a vízben áztatják a zöldséget, mielőtt apró darabokra vágják. Persze a séfek szerint az egyetlen megoldás…..
SZVICCS Váltótartó fül 2016.06.02 13:13:52
Azt, hogy a váltótartó fül a kerékpárgyártás szégyene, nem én találtam ki, hanem a reciklis srácok mondták. Vettem ugyanis náluk egy Bettoni karbonvázat, aminek egy rosszul sikerült váltás során letört a váltótartó füle. Azt hittem, hogy beviszem a vázat, és egy hozzávaló füllel jöhetek is haza.…..
bélabú1 2016.06.03 14:17:10
@beavereater: Semmi baj, nem szégyen az, ha valaki még nem esztergált. Segítek: az esztergában a munkadarab forog, a kés áll. Ebből következően csak forgástestet tudsz esztergával készíteni.
A nőknél már egy ideje zajlik a plus size modellek forradalma, ami a jelek szerint lassan a férfiakat is eléri. Ennek egyik első jele, hogy Zach Miko személyében megjelent az első testesebb modell egy nagy ügynökség alkalmazásában...
bélabú1 2016.04.01 11:10:35
@Suum Cuique:
"Igaz, akkor egyedül maradsz, vagy max egy elég előnytelen külsejű és státuszú férfinak fogsz csak kelleni"

Ezt kifejthetnéd, hogy kiderüljön tényleg komolyan gondolod vagy csak április 1. kapcsán írtad.
A szívproblémákkal kapcsolatos halálozások több mint felét teszik ki a hirtelen szívleállásos esetek. Ez többezer ember naponta, és több mint 350 000 embert jelent évente - csak Amerikában! A hirtelen szívleállások szinte mindig halállal végződnek – kivéve, amikor van azonnali segítség. „Nincs még…..
bélabú1 2016.02.11 22:22:17
A parizer vagy más néven párizsi az egyik legnépszerűbb felvágott. Készítésének módja, tartalma városi legendák sorát ihlette. Én persze nem hiszek bennük, mert nekem van egy saját használatú. Egyik gyermekkori haveromnak a papája szocialista összeköttetéssel - a fiataloknak:…..
"Egyedülállóan szép természeti környezetben, a Balaton parttól csak 3 km-re fekszik az erdei kemping, a természet lágy ölén." – Valaha így szólt az üdülő hirdetése, ahova…..
Sokan azért nem mennek el az amúgy is várható nyertesekre szavazni, mert azt hiszik: az ő további szavazatuknak már semmi értelme. A nyertesnek nélkülük is nyert ügye van. Tévednek: a legtöbbször a garantáltan nyertes pártokra, jelöltekre is van értelme szavazni. Prezentációval kísért blogsorozatunk…..
A hatalmas közönségsikert hozó régi és új fotópárosítások után, londoni mintára elkészítettük Budapest lenyügöző videópárosát. ..
A körúton örökítette meg magát két biciklis futár, amint a villamosok közötti szűk rést használják gyorsító sávként. A kettő perces felvétel ideje alatt háromszor vágtak át az egymással szembe haladó Combinók között Tény, hogy a villamossíneken nincs dugó, csak…..
Ezen az oldalon az új, Chromium alapú Operával (15-ös verziótól felfelé) kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel, ha technikai problémád van. Arra kérünk, hogy tartsd be az alábbi pontokat: Ezen az oldalon csak az új Operával kapcsolatban kérdezz! Ha a régi Operával kapcsolatos…..