Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mayapr

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  2013-09-26 14:59  Frissítve: 2017-01-29 15:20 2016. 03. 11-én 2017. 06. 04-től Csíksomlyó és... Új jogrendben élsz! A jogérvényesítést ne feledd. Végezd a munkádat, mint eddig. Értékes vagy! Hála neked! Nemzeti Nagyvizit című műsor 2013. április 25-i adás.   A Szent Korona közjogi…..
 A téves információk félrevezetnek minket! Ugye utáljuk az ilyesmiket? Mi az, hogy adminisztráció? Mit is rejt ez a sokat használt közismertnek tűnő szó?Volt egy történelmi időszakunk, amikor az adminisztrációt csak papírmunkaként ismertük. Az adminisztrátor egy…..
 Aki az ügyek viteléért felel. Egy cégnél ilyen az ügyvezető. Például egy 3 vezetőjű kisebb szervezetben arányosan, egy a termelést viszi, a másik kettő pedig adminisztrátor, vagyis szolgálja a termelést! Együttműködve elérik a növekedést, nagyobb hatókört és…..
  Ha sikeres munkát akarsz végezni, és jó eredményt elérni, akkor te is adminisztrálsz. Nem csak papírokat gyártasz, hogy a semmittevést lázas tevékenységnek tüntesd fel. Igaz? Amikor valaki adminisztrál, akkor felelős valamiért, igazgat valamit, menedzsel. Eléri, hogy legyen rend és legyen kiváló…..