Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gitár Csaj

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dédapáinknak, nagyapáinknak viszonylag könnyű volt. Azt talán még tudták, miképp készül a gyerek, de azt, hogyan születik és milyen a csecsemő, nos, erről kevés fogalmuk volt. Midőn eljött a szülés ideje, áthívták a bábát meg a segítő asszonyokat, ők pedig elbattyogtak…..
Gitár Csaj 2014.03.10 15:08:08
@sírjatok: Egyetértek.

Ez a poszt is nyilvánvalóan (mondhatom: ordít róla, hogy) azért készült, hogy sok tiltakozó komment szülessen alá, és az Index, jó bulvárlapként persze mindig be is kajálja ezeket.

Én is írok majd egy posztot "Fölösleges megállni a piros lámpánál autóval" címmel, baszott nagy nézettsége lesz az kurva isten.
A pofátlanság legteteje, amikor remakelnek egy sikeres filmet 1-2 év után, csak azért, hogy elmondhassa magáról – általában Amerika – hogy nekik is van egy ilyen-olyan filmjük. Ez történt a [R.E.C.] című spanyol horrorral is, hiszen Jaume Balagueró és Paco Plaza found-footage…..
Ha már a fél filmvilág azon zsörtölődik, hogy a Robotzsaru új változata elmarad az eredetitől, készítettünk egy kétrészes listát a felesleges remake-ekről. Az első részben a sci-fi és horror filmek kicsit felül vannak reprezentálva, ezt ellensúlyozzuk majd a második…..