Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szerencsés Kristóf

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
I.– Lemez? Mennyi?– Elnézést, uram, a hölgy éppen fizet.– Mennyi egy lemez?– A hátoldalán van az árcímke.– Többi? Mennyi?– Mindegyiknek más az ára, ha megnézi, de így látatlanban nehéz, körülbelül hatszázötvenezer terméket tartunk számon.– Ez? Mennyi? II. – Amerika együttestől nincs India album.…..
– Csekk, levélfeladás első emelet. Maga mit akar? Jöjjön már közelebb, mert nem értem. Hogyhogy nem jöhet közelebb? Azért a távolságot tartsa. Levél, akkor első emelet. Jobbra, ott a mögött az ősz úr mögött, aki amellett a furcsa, alacsony nő mellett áll, maga utánuk következik. Többen nem, most még…..
Hat óra negyven perckor elfoglaltam a helyem. Egyre jobban kinyújtózkodtam. Egy idő után elégedetten néztem végig saját birodalmamon, idővel már más területekre sem voltam féltékeny. Az arcomat el-eltakarva, nagyokat ásítoztam, amikor három mihaszna kölyök került elém, mindez még az uralkodásom…..
─ Na, mi van? Ennyi volt? Egy krumpli? Persze legyek optimista, mi? Meg izmos, edzett. Nemhogy te lennél az. Legalább megsóztad… Kezd elegem lenni. Gondolod attól, hogy rákentél valami kis leheletnyi vajat, attól jobb kedvem lesz? Miért lenne? Mindegy, legalább felszívódik az a vitamin abból a…..
I. – Most már kinyithatna. – Szervusz, Marika. Jól nekifogott. – Elázik a kanárim. – A micsodád, Marikám?  – Kint hagytam a madaram. Csak úgy volt, hogy ide átszaladok. – Igen, jól nekifogott. Ki tudja, ezeket a felhőket is milyen országból küldték ránk. – Igen. Most már nyithatna. II. – Jó…..
Elképesztők azok a versenyek, a nagy összenézések, amikor a bajnokság válogatottjai egymásra találnak. Végletekig kitartó szempárok, zavarba ejtő tekintetek között zajlik egy ilyen. A szemközti ülésekről én sosem a barátságos mérkőzésekbe keveredek, csak a kínos, feszült pillanatok jutnak. Viszont…..
(ENGLISH VERSION BELOW)– Szóval Cristinával találkoztok a városháza előtt, de addig együtt kell menned Marta-val, vagy Julieth-el, nem tudom melyikükkel – miután ezeket elküldte, a FACEBOOK még mindig azt jelezte, hogy “Alba épp ír…” – Délelőtt nem érek rá, de miután regisztráltatok a lakcímmel,…..