Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aquafan

11 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érettségi után, amikor technikusként tanultam, résztvettem egy cserediák programban. Mindigis érdekelt más országok kultúrája, és szerettem új embereket megismerni. Olaszországba küldtek ki, Nápolyba. Repülővel mentem, kellemes volt az út. Beszélgettem pár emberrel, kedvesek…..
Aquafan 2009.11.07 13:24:12
Elég rég nem adott már koncertet a blueskirály az Oldman's-ben. Utoljára ha jól emlékszem tavasszal: egyrészt a nyáron nem voltak koncertek a pubban, másrészt meg az új albumon munkálkodtak, de 1-jén végre újra láthatjuk a Királyt az Oldman's színpadán. ..
Aquafan 2009.11.07 13:21:20
Az RC-medellek építése rengeteg lehetőséget kínál, legyen szó hajókról, repülőkről, esetleg tankokról, netán autókról. De honnan is ered az RC kifejezés? Az RC az angol radio-control, azaz távirányítású szóból származik. Az elv egyszerű: a pilóta (igen pilóta!) kezében…..
Yoshioka Miho az úszómedencében úszkál bikiniben. 1 perces víz alatti videó a szexi japán lányról. A videó letölthető a képek alatti gombra kattintva.   ..
Anzai Hiroko sárga bikiniben pancsol. A japán modell a medencében úszkál, víz alatti felvételek.   ..
Aki Minami jópár bikinit felpróbál ezen a videón. Töltsd le a tini japán csaj videóját a képek alatti letöltés gombra kattintva!   ..
Ártatlannak tűnő, gyönyörű japán lány bikiniben pózol ezen a videón..   ..
Yuika Hotta fekete bikiniben indul zuhanyozni. Sajnos le nem veszi, de így is megcsodálhatjátok a gyönyörű japán lány idomait. Letöltés a képek alatt.   ..
Ismét egy szép nádszál japánból, Nao Nagasawa. Ha letöltöd a videót láthatod milyen jól áll a csajnak a bikini, legyen akármilyen színű is.   ..
A japán nők többsége kis mellű, Erina kivétel ez a bikinis videón jól látszik. Töltsd le és nézd meg saját szemeddel is!   ..
Saki Seto bikiniben fürdőzik a medencében. A gyönyörű japán lány videóját a képek alatt lévő letöltés gombra kattintva megszerezheted. ..
Kana Tsugihara, egy tökéletes idomokkal megáldott japán lány. Bikinis fotózás a tengerparton és egy patakban. A közel 9 perces videóban először Kana kék bikiniben látható, majd erotikusan pózol a patakban. A videót a képek alatt lévő letöltés gombbal ingyen letöltheted.…..
A videón látható hölgy, Melissa Dawn az egyik kedvenc sellőm. Melissa Floridában él, 27 éves modell. A csinos lány imádja a vizet és közel négy percig képes egyetlen légvétellel a víz alatt maradni...
Köszöntelek a sellők világában. Bár ez az oldal nem mitológiai szempontból közelíti a sellő témát, azért remélem jó helyen jársz. Diszkréten erotikus tartalmat ígérhetek, videókat, képeket és cikkeket lányokról, nőkről persze mindig vízben. Többnyire nem uszonnyal…..