Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tantika

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Ha valamivel ki lehet zavarni a világból, az a fecsegés.Ez nem túl nőies dolog a részemről, de ez van. Sminkelni se szoktam, de ez egy másik történet, szintén súlyos háttérrel. Azt majd máskor.Anyám kezdte. Gyakorlatilag bármikor, amikor meglátott, kinyílt a szája – és be sem csukta addig,…..
Élet és halál. Rák és kórház. Orvos és beteg. A köztük zajló kommunikáció mint az életmentés vagy a pusztítás fegyvere.   Sajátélmények és pszichológiai összefüggések.   Amit még soha nem mondtunk el. Amit már ezerszer elmondtunk. Most 59 percen keresztül csak velünk.   Balázs és Tomi  ..
1961. október 5-én Maurice Papon párizsi rendőrprefektus bejelentette, hogy meghatározatlan ideig muszlimok nem léphetnek az utcára este fél kilenc és másnap reggel fél hat között. Charles de Gaulle elnök készen állt Algéria feladására és titkos tárgyalásokba kezdett az…..
tantika 2015.11.21 16:28:58
@aritus:

Én ezt találtam, igaz, szinkronizált, jobb lett volna feliratosan.

mozicsillag.net/TVoTD4gupWwXuY75irSq

Nálam működik, most fogom megnézni.
tantika 2015.11.21 19:27:34
@WiteNoir: És igazad lett. :-) Más szempontból viszont jó film volt.
„Csodával határos módon túléltem” - írja az 1000 korbácsütésre ítélt szaúd-arábiai Raif Badawi levelében, ami a Der Spiegel közölt. A szólásszabadság mellett felszólaló blogger 2015. január 9-én, egy Dzsidda nevű városban, az al-Dzsafali mecset előtt kapta meg az…..
tantika 2015.04.03 10:41:22
@Guadalupei Szűz: Ki a piti? És miért?
Friss telefonos átveréshullám ütötte fel a fejét, amire már az Erste Bank is reagált. A próbálkozás elég gyenge, a végén a megzavarodott csalók még egy rendőrségi fenyegetőzéssel is bepróbálkoznak. Úgy tűnik találomra felhívnak embereket telefonon titkosított számról,…..
Már nem divat az éves bérlet, vagy miért akarta Leó visszavinni az övét az Akácfa utcába? Akárhogyis, nem volt elég gyors, mert az előző három ügyfél már kipucolta a kasszát, a becsületes büntetésfizető állampolgárok pedig még munkában voltak:Régen sokat mérgelődtünk…..