Regisztráció Blogot indítok
Adatok
audabu

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy 250 méter magas felhőkarcolót és egy 25 ezer fős egyetemvárost akartak a nyilasok felépíteni a Budaörs feletti Csíki-hegyekben. Hungáriát egy földalatti pályaudvarral és egy autópályával akarták összekötni Budapesttel. A budaörsi Huszonnégyökrös-hegy, amelynek a tetejére Szálasiék két…..
Slovensko, do toho! Hülyemagyarok 2014.08.25 11:58:22
Avagy, "mit szuszogtok, mint tót a pinában?" Itt az újabb magyar hiszti, villámgyorsan elterjedt a Facebookon Peter Oravec szlovák szlengszótára, amelyet idén adott ki a prágai Maxdorf kiadó. A hír hallatán egyrészt szomorúan vettem tudomásul, hogy már húsz év eltelt a Braňo…..
A Carthorttle oldalt már régóta olvasom, jó anyagaik vannak és a felületük is guszta. Külön kedvencem a Car Memes, még matricát is rendeltem tőlük. Tegnapelőtt vettem észre a posztot, amiben a Carwow kvízének kitöltése a cél, 60% felett állítólag Jedi szint. Beküldtem a…..
audabu 2014.08.17 22:41:38
Az RTL Klub kivágta a Glee második évadából Kurt és Blaine melegcsókját, írja felháborodva a media-addict.hu. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a Comment:com kérdésére elmondta: ez nem az RTL öncélú cenzúrája volt, hanem óvintézkedés, mivel a Nemzeti Média-…..
Húsvéti fészeknek nézte a Pancho Arénát a húsvéti nyúl és teleszarta focistákkal. Éppen a stadion átadására készült az ünneplő tömeg, amikor a felcsúti arénára hatalmas sötétség szállt, pedig Németh Lászlóné nem is volt a közelben. A TEK helyszínen tartózkodó…..
Bence egy irgalmatlan virágos pólóban és fosszínű gatyában tolja a mai estét, de neki ez is jól áll. A villában két dolog tombol mostan, na jó, három, ha KokkIzát, a magyar tévézés különbejáratú tasmán ördögét nem számoljuk: a fittség (agyő kóbász, gecó!) és az…..
A műsorvezetők, és most nem az Obersovszky-iskola diákjaira gondolunk, hanem a valódi tévésekre, bármilyen kevés is legyen belőlük, szóval a műsorvezetők akkor követik el a legnagyobb hibát, ha egy interjúra, beszélgetésre olyan prekoncepciókkal ülnek le, amiken képtelenek vagy…..
audabu 2014.04.10 20:43:32
@CounterS: Ez már régen nem kedv kérdése.
A munkahelyi szex következmény. Ne hidd, hogy egymásnak teremtett titeket az élet, sokkal inkább az van, hogy túl sokat dolgozol és elkerülnek a barátaid. Ha már megúszni nem tudod, legalább tanuld meg kezelni és légy tisztában a különböző stációk…..
ursha megtestesült vágy(álom) 2013.01.28 19:24:37
Nagyon szeretnék fiókokra szerelhető címketartót. Fémet. Olyat, amiben cserélgethetem a feliratokat. Hosszas kutatómunka után sem találtam meg a forrást, ahol beszerezhetem. Ha valaki hallja ezt az üzenetet, és tud segíteni, ne habozzon megkeresni!!! :) Van egy nagyon szép műhelyem.…..
Azt kérdezi a bulvárlap ma a címlapon, hogy Saunders helyett Király Viktor megy az Eurovízióra? A leadben aztán a kérdéshez hozzácsapják, hogy alapos gyanú, rendőrség, nem jó ötlet Magyarországot képviselni, éppen csak a zenés-táncos slágerseregszemle maradt ki, de nem…..
Tetszik a "mű"vésznő, habár én inkább egy orrhangú kóris­tának hívnám. Ha lehetősége lenne újraszületni, még akkor is vérátömlesztésre lenne szüksége, hogy megközelítse Lindát. Opportunista seggnyaló! Ezt kommentelte a Facebookon Király Tamás, Király Viktor apja,…..
audabu 2014.02.25 17:51:05
1945 áprilisára a Vörös Hadsereg körbezárta Berlint, a szovjetek és a Wehrmacht katonái utcáról utcára, házról házra harcoltak a német fővárosért, habár a küzdelem végkimenetele nem lehetett kétséges. A második világháború idején mintegy 450 ezer bombát dobtak le a…..
Chimie írta meg a Tumblren azt a "fergetes poént", amit a Magyar Rádió február 8-i Rádiókabaréjában követtek el. "Fekete Pákót is lehallgatták, a CIA és az FBI ötmilliót ajánlott fel a kódfejtőknek" - hangzik el Somogyi András szájából a mondat, ami után majomhuhogást…..
audabu 2014.02.11 16:24:46
@srank: Nekem is ez jutott az eszembe, remélem nem hozzánk jönnek a makákók. :)
"Ez itt Carol, a pincérnő, ő meg Simon, a buzi." Nézi az ember azt, amit hírszerkesztés néven művel a közmédia, és nem hisz a szemének. Itt van most az Együtt-PM látványosnak szánt, de meglehetősen gyerekes akciója a Fidesz-székháznál, aminek során fogták magukat és öten…..