Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Empty Bee

0 bejegyzést írt és 632 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Comic day. Megint. És megint elbaszva: Zsóti nem viheti ki Kárszegpapát, mert védett. Így tessék olvasni. UPDATE: javítva...
Empty Bee 2016.11.21 18:48:38
@ezneménvagyok: Wuhahaha. Szívműtét tortavágó késsel :DDD
Tovább robog ezen a héten a Való Világ a Való Világban, meg Papi a Havas Henrik arcú Miciben. Ez a kettő pedig akkor találkozik, amikor a műsor első felében a műsort szerkesztő Bajszi-Gina páros végignézi, a játék S-Budget Bonnie és Clyde-jának az évődését. Mici akar cukiskodni, meg idegesítő…..
Empty Bee 2016.11.19 21:35:42
@Cérnahuszár: Szerintem nekünk máshol van a léc az "értelmes kommunikáció" definíciójának teljesítésében. Lehet, hogy a két agysejtet igénylő gondolatok megfogalmazását képes elvégezni ("baszni akarok", "ne igyál Mici" stb.), de ami ennél nagyobb agymunkát igényel, azt kínszenvedés hallgatni, akkora suttyó.
Empty Bee 2016.11.19 21:36:43
@KapitányG: Azért, mert világosabban tud beszélni, mint a szellemi fogyatékosok, attól nekem még nem értelmes.
Empty Bee 2016.11.19 21:38:37
@KapitányG: Az ugyanaz. Ebben a szellemben él kiskora óta, vagyis erre lett nevelve kislány kora óta.
Anikó kisruhában, Zé bajuszban (WHAT THE ACTUAL FUCK???) várja a nézőket, itt az élő Farm-finálé, régi játékosok, rokonok, statiszták a csűrben, tessen szavazni a kedvencekre, üvölti Anikó, és még csak másfél perc telt el a műsorból, de már fáj a fejem, és hol vagyunk még Attila kerengő dervises…..
Empty Bee 2016.05.30 09:20:40
@Biriksz_Krokiksz!: De miért gondoljátok egy csomóan, hogy az RTL-nek annyira fontos, hogy ki nyeri meg, hogy mindenféle nyakatekert fordulatokat szőjön a cselekmény fonalába? Így is-úgy is kifizetik valamelyik nyominak a 20 millát, hol érdekli őket, hogy melyik nyominak megy a pénz? Jöjjön a lóvé a szavazás alatt, oszt jónapot.
Empty Bee 2016.05.30 17:13:15
@Sanda.Ipse: A szerelem (és a pina) öl, butít, nyomorba dönt. Tökösebb csávók is estek már áldozatul a nuni oltárán.
Empty Bee 2016.05.30 19:03:08
@Sanda.Ipse: Kérdezd meg Gergőtől :D
hogyvolt A Farm 2x60 - Gone boy 2016.05.29 10:01:38
Az utolsó előtti adásban két dolog történt, amiről lehet írni. Na jó, három, de abból egy a mai adásra lett időzítve, nekünk csak egy kis ízelítőt mutattak egyelőre. Oké lehet volt négy is, de akkor már nagyon megengedőek vagyunk. Megint Zé van a vártán, remélem nincs semmi baj Anikóéknál a…..
Empty Bee 2016.05.29 21:42:42
@ezneménvagyok: Pl. légzés

Na jó nem. Csak ne beszéljen.
hogyvolt A Farm 2x59 - Unalom 2016.05.28 07:12:57
Elmondjam egy szóban, mi történt a tegnapi adásban? Semmi. Két szóban? Lófasz se'. Mivek az utolsó napokra az RTL láthatóan nyújtja az epizódokat, és mert ezeket már mind én fogom tolni, tömörebb leszek a megszokottnál. Zé nyit, választunk. Nem elnököt, szopót...
Empty Bee 2016.05.28 22:23:59
@Queen Alix: "Sok jó csaj ott rontja el,hogy azt hiszi,hogy a jó teste elég ahhoz,hogy vele tervezzenek."

Ez igaz, viszont rengeteg férfinél (főleg a fiatalabb farokvezérelt években) jellemző, hogy elsődleges és legfontosabb a külső, és a jó testért és a szexért sokáig sok mindent elnéznek a jó nőknek, ezét a jó nők személyisége megreked egy ponton, hiszen úgyis minden el volt nekik nézve, semmi nem kényszerítette őket a belső fejlődésre. A fiatalon jó nők ezért esnek pofára amikor elkezdenek öregedni, mert megszokták, hogy a csinos pofijuk meg a feszes mellük elég volt, hogy mindenki azt hazudja az arcukba, hogy ők Isten ajándékai, és nem tudják feldolgozni, hogy a hervadó szépségük már nem elegendő ahhoz, hogy a pasik elviseljék őket, és mivel normális személyiséget nem sikerült összekaparniuk az évek során, csak néznek a moziban, amikor ejtve vannak. És itt szokott jönni a "minden pasi szemét, mert nem kellek nekik". Szerintem Heni is ilyen volt amúgy fiatalon, akkor még elviselték a rossz természetét, mert fiatal volt + nagy mellű, most meg öregen csak pislog, hogy ugyanazzal a személyiséggel már nem kell.

És ugyanezzel magyarázható, hogy a férfiak inkább átlagos nőket választanak, mert az átlagos, későn virágzó nőknek muszáj volt valami vonzó/értékes személyiséget növeszteniük, mert pusztán a kinézetük miatt nem volt kinyalva a seggük 12 éves koruktól kezdve. Párkapcsolatban szerethetőbbek, jobb velük az élet. Nekem a legtöbb jópasi ismerősöm tök átlag csajba van belezúgva.
Empty Bee 2016.05.28 23:18:10
@Queen Alix: Oké, de ha jó nő vagy, legalább jó nyersanyag van a kezedben, mert tudod, hogy legalább az érdeklődés megvan az ellenkező nem 90%-ánál, onnan már finom női praktikákkal lehet irányítani a dolgokat úgy, hogy egymásba botoljatok, de mégis a butus férfi azt fogja hinni, hogy ő kezdeményezett (ez fontos az önérzetüknek :) :D Legalábbis én mindig így csinálom, és be szokott jönni. Amúgy amit fent írtam az csak a szép nők egy szeletére jellemző, vannak nagyon jó belsőjű jónők is. Én mindkét világból (19 éves koromig egy betegség miatt rút kiskacsa, onnantól vonzó nő), szóval nekem volt időm kicsit fejleszteni a személyiségemet, mivel a kutya sem nézett rám 19 éves koromig :D Utána tényleg falsnak tűnik a hirtelen figyelem, de azt meg úgy csekkoltam le, hogy megnéztem, az illető férfi hogy viselkedik a kevésbé szerencsés, csúnyácska nőkkel. Ha azokkal is kedves, akiktől nem akar semmit, akkor átment a teszten.
Empty Bee 2016.05.28 23:25:36
@alsophila.grahami: Szerintem egymást választják az emberek :) Vicces lenne, ha egy nő csak rámutatna egy férfire, és annyi elég lenne, hogy az párkapcsolatot, házasságot, energiát feccöljön a nőbe :) Szexnél van szerintem az, hogy ha egy nő rámutat egy pasira, azt nagy valószínűséggel megszerezheti egy menetre (a férfiak egy potyaszex kedvéért képesek nagyon lejjebb adni az igényeiket, még a jópasik is), de ha arról van szó, hogy egy férfi kivel hajlandó párkapcsolatra/házasságra, ott már a férfiak vannak nyeregben.
hogyvolt A Farm 2x54 - Freedom 2016.05.22 09:49:56
Egy nappal vagyunk csak túl a Fogom Ezt a Széket És Beleállítom A Tiszteletlen Picsádba Te Rohadík-hupákoláson, meg lehet tenni a téteket, hogy kivel üvöltözik majd ma Attila, akinek egyre inkább foszlányokban lógnak az idegei. Kész szerencse, hogy már csak egy hét van hátra, inklúding a jövő…..
Empty Bee 2016.05.23 16:55:10
@ALOKSAKTWO: KillBrigi
A Farm történetében is eljutottunk oda, ahová eddig minden valóságsó esetében a végefelé közeledve: sehol egy kósza kivillanó mell, egy takaró alatti bizonytalan maszatolás, csak az üvöltés, így már csak a hogyvoltírók, és Attila büszke mamája kuporodik esténként a TV…..
Empty Bee 2016.05.20 01:45:32
@Alajka Bal:
"Annyi köcsög nő van még akivel megszophatja (mármint Geri :) akik nem nyávognak vagy ha nyávognak nem forgatják kidülledt szemüket vagy ha forgatják is nem halálfejük van vagy ha az van is de nem görbe a lábuk vagy ha görbe is de nem basznak be mint állat vagy ha bebasznak is nem smárnak-kúrnak mindenkivel vagy ha min@Alajka Bal: denkivel is de utána GERIvel is vagy ha Gerivel nem is de NEM BRIGIK" :D

Ezt jelölöm az év kommentjének.
Empty Bee 2016.05.20 01:46:45
@Empty Bee: Persze nem ilyen elbaszottan, mint ahogy bemásoltam :D
A kihívás Anikó streccsfarmerbe bújtatott virgácsai köszöntenek minket a pszeudopajtában, vajon kit hív ki ma Attila? Sanyát? Persze, hogy Sanyát bazdmeg, ezt mindenki tudja. Attila reggel elmagyarázza Sanyának, hogy kihívja, mert Gabent semmiképpen, és, izé, szóval téged, na, mindketten elértük,…..
Empty Bee 2016.05.16 17:56:36
@kaqxar007: A bent lévő nők nem nők Attis szerint, hanem kutyák, szóval az Attis agyában zajló mozi szerint ő nem csókolt meg másik nőt!
Mivel a tanyasiaknak minden este mesét kell mondaniuk - ez nekem új, kimaradtam egy hétből, menten elgurult a gyógyszer? - előbb-utóbb elkerülhetetlen, hogy Gábor is nekiessen a betűknek, és ez az este mostan van. Drága angyalbögyörőim, mondja, és belevág A Farm és a hét farmer című szürreális…..
Empty Bee 2016.05.14 17:48:59
Aki Cintiék adriai hajózására vágyott, az most a mennybe mehet, mert az adás egy indokolatlanul nagy szelete csak erről szól. A másik meg arról, hogy Attila totál begőzölve, zsebparancsnokként adja az ívet a többieknek. Cintiék már hajnalban lekoccoltak. Attila kapta a hagyatékot, így egy napig ő…..
Empty Bee 2016.05.13 18:16:37
@ewita: :DDDDDDDDDDDDDDDD Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Gá-bor, GÁ-BOR, GÁBOR, GÁBOR, GÁBOR!!
Na, kérem, volt itt minden: intrika, kombinálás, gombócevés, védettség, kiválasztás, szarkavarás, és még ezzel sem bírták megállítani azt a lejtmenetet, amit a műsor produkál már lassan egy hete. Csak én unom, vagy ti is látjátok, hogy a szerkesztők vért izzadnak, mire…..
Empty Bee 2016.05.12 18:01:08
@Pácsó Ármándó: Mert egy zabáló nő imponál egy férfinek? :DDD Kábé annyira, mint egy saját hányásában fetrengő részeg nő.
Empty Bee 2016.05.12 18:02:59
@Sanda.Ipse: Igazad van! Akkor az eddigi adásokból visszamenőleg legyenek! :D Mindig azok a legszürreálisabb/legijesztőbb pillanatok, amikor Brigi egyszercsak spontán, indokolatlanul meresztgeti a szemgolyóit.
Egy falunapra szeretnélek imitálni benneteket! Mondja a postás, aki rendesen kirittyentette magát, mint Szaros Pista Krisztus neve napján. És én ezt a hibátlan beköszönő antrét el is lopom, mert ennél tökéletesebben talán semmi nem írja le a mai adásban várható dolgokat: Szlovéniába beköszönt a…..
Empty Bee 2016.04.26 11:47:19
@Furore Carcosa: Nyálon lőtt lány foreva
Empty Bee 2016.04.26 19:49:07
@tejfölbiztosítás: :-DDDDDDDDDDDDDD
Empty Bee 2016.04.27 06:36:33
@Furore Carcosa: "A helyzetfelismerő képességéről annyit, hogy eddig öt párbajból ötben a vesztes félnek szurkolt." xDD
Nagy egók feszülne egymásnak a mai párbajban, mondja Zé, aki a szürke zakóban, barna gatyában és csillogósra suvickolt cipőben tökre beleillik a vidéki gazdákról alkotott általános képünkbe, Sly meg Andy mehet a picsába a gumicsimmával meg a zizegős piacos mackóval...
Empty Bee 2016.04.25 23:11:16
@VV Erőlegény: És Kongón keresztül Kongó nemiszervével és a többi haszonállat seggével is.
Empty Bee 2016.04.26 07:37:25
@Sanda.Ipse: Ezt férfiaktól is megkérdezheted, mert ők is sokszor zsarolják ki a félrekúráshoz az engedélyt utólag. Ez jellemfüggő, nem férfi és nő kérdése.
Ma Zé a soros, aki köszönt mindenkit a falmlól. Attila szokás szerint mindenki más előtt már talpon, és húzza az igát, ritka irritáló egy gyökér, de azt el kell ismernem, hogy az állatokkal hihetetlen aranyos, érdekes, hogy az emberekkel már nem tud ilyen kedvesen bánni. (Nincs is benne semmi…..
Empty Bee 2016.04.23 23:08:00
@aloksak: Ezt mondom, hogy nekem lesülne a pofámról a bőr, hogy egy ilyen embernek vagyok a szeretője, és még gyereket is szülök neki - de ez csak én vagyok. Ismertem rengeteg olyan nőt, akik egyszerűen vonzódtak azokhoz a férfiakhoz, akik megalázták őket, és mindig bevonzották ezeket a helyzeteket, de meg is engedték a férfiaknak, hogy ezt tegyék velük, nem is vártak el tiszteletet, és évtizedekig maradtak ezekben a helyzetekben. A végén általában a pasi dobbantott ráadásul. Vannak olyan nők, akik a megalázott szereppel valahogy meg tudnak békélni, mind szeretői, mind megcsalt feleség oldalról. Szomorú, de ez van.
Empty Bee 2016.04.23 23:13:29
@PeniValdes: Már akié. Én nem tudok olyanba szerelmes lenni, aki féreg módjára viselkedik, mert nem tudok rá felnézni, emberként tisztelni. De mint mondtam, mások vagyunk, így kerek az élet.
Empty Bee 2016.04.23 23:22:03
@alsophila.grahami: Ez a kijelentés engem is meglepett, de belegondoltam, és rájöttem, hogy Brigi és Gergő pont ugyanazon a szinten vannak vonzóságban, ha az ellenkező nem mércéjével mérjük őket. A kinti való világban nem nagy szám egyik sem.
Vegyük Brigit az átlag férfi mércéjével: 35 éves, 3 gyerekkel, kicsit kiélt fejű, 8 éves "szejelme" nem hajlandó elköteleződni. Nem a legjobb party a kinti életben, szinte egy minőségi férfinek sem, sem a kora, sem az életkörülményei miatt.
Gergő, az ellenkező nem mércéjével: a külseje oké, de azon kívül 36 évesen semmije nincsen a kutyáján kívül, egyik albérletből a másikba vándorol, kis halvérű, motyogi, teljesen híján van a klasszikus vonzó férfi jellemvonásoknak, amik a csajok figyelmét felhívják: se nem vicces, se nem érdekes, se nem karizmatikus, se nem túl kommunikatív, tehát olyan semmilyen.

Összevetve, ha az ellenkező nem mércéjével mérjük őket, ugyanúgy nem nagy szám egyik sem, nem csoda, hogy kb. egy szinten érzik magukat a másikkal.
Ez a képregény-dolog nagyon bejött, látom, szóval itt van még egy. Kellemes karácsonyt és húsvétot mindenkinek, boldog magömlést és sorozatos orgazmust.  ..
Empty Bee 2015.05.13 22:23:08
@napraforgó70: :DDDDDD ezt ki mondta és kinek? :D
Empty Bee 2015.05.13 22:24:32
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: amikor ők vannak soron, akkor kireptetik őket :D miért kellene kenyéren és vizen tartani őket? :DD
Ez most nem olyan lesz, mint szokott lenni, mert csak. A képminőségért elnézést, elbasztam. ..
Empty Bee 2015.05.12 06:47:29
Berki a patakban áll zöldben, és olyan vidám és gondtalan, hogy csikorgatom a fogam a felkonf alatt, itthon elszabadult a pokol baszki, te meg itt vicceslkedsz baszki. Mindegy, erről aztán tényleg nem Gólem tehet, van sok más a rovásán, de az Ivargate nem az ő lelkén szárad. Az…..
Empty Bee 2015.04.29 22:18:30
Empty Bee 2015.04.29 22:22:20
@mgrc: Ez megmagyarázza, miért néz ki 22 évesen 35-nek.
Soha ilyen nehéz dolgom még nem volt hogyvolttal, mint ebben az esetben. A Gábor-Nóri ügy, amiről sem a TV2, sem senki nem gondolta, hogy az lesz belőle, eléggé felkavarta az állóvizet, ami a műsort egyébként övezi a sajtóban, és ez alól nem tudja kihúzni magát ez a blog sem,…..
Empty Bee 2015.04.28 20:18:16
@A Manci: "kicsit álságos, ahogy habzó szájjal vendettát kiáltanak egy hónapokkal ezelőtti ügyben, miközben a mozikban emberek ezrei fizetnek azért, hogy BDSM-et láthassanak (Szürke ötven) amiben a csajt kvázi folyamatosan kikötözik, fenekelik,"

Neked tényleg problémát okoz felfogni, hogy "a nők" az nem egy homogén massza, amiben mindenki ugyanazt akarja, hanem egymástól teljesen különböző, saját érzelemvilággal, döntésekkel, akarattal rendelkező egyedek alkotják? Valamint nem érzékeled a különbséget, hogy megnézni és elolvasni egy regényt, egészen más, mint kéretlenül majdnem erőszak áldozatává válni? A regényben amúgy a nő beleegyezik akkor, amikor ő akarja, azzal, akivel akarja, a másik eset pedig az ember akarata ellenére történik. Nem is értem, hogy hogy merül fel benned, hogy a kettőt egy lapon említsd...
Gólem a ligetben, ingben, hipózott farmerben (tényleg, emlékszik még valaki a házilag hipózott Trapper farmerra?) és kék ingben feszít, ma valakinek meszeltek, Gábot és Loki ideges, Gyula, Becks és Bence meg nem, mert nem olyan családból származnak. Adri és Ivar bugyis, de…..
Ma csappantás lesz, egy töki megy, az már tuti, de hogy ki, azt előre nem lehet megjósolni. Gólem a hegyen indul meg a kamera felé fenyegető léptekkel, lábán a Nike-szponzorcipő, testén sorban az ötödik garnitúra textil, basszameg a kutya, T69 ruhatárát meg a hajába belebaszott…..
Tessék, itt a poszt, amit várt a kommentelőhad, itt lehet kibeszélni a hamarosan kezdődő döntő eseményeit, drukkolni valamelyik agyhalottnak és keseregni azon, hogy VV Attila két mondata többet ért, mint ez az egész évad, de hát ha egyszer így volt, akkor mit lehet tenni. UPDATE:…..
Laci szemet vetett Attila nadrágjára, amelyet egy kockázatos akció során igyekszik lenyúlni, miközben néhányan őszi legyeket megszégyenítve kókadoznak a kanapén. Először párnapajzzsal felvértezve ront rá a zuhanyrózsával támadó, gatyáját „spártai harcosként”…..
Empty Bee 2015.02.28 02:05:37
@pomac: még mindig 50-50%, 5450 szavazatnál :DDD
Erről van szó, kéremszépen. Amikor már csak a végtelenített csicskag*cizés, meg Komisz kényszeres faroklóbálása töltené ki a műsoridőt, fel kell tuningolni a vellát néhány recyclingolt arccal, és máris jön a szerelmes turbékolás, a taktikázás meg a manipuláció, ahogy az a…..
Empty Bee 2015.02.26 23:37:02
@Mók_Ica: Sixx azt is megjósolta, hogy Fanni nyeri a játékot... szal így kell adni a szavára :D
Empty Bee 2015.02.26 23:52:55
@Pék Sütemény: nekem csillámfaszpóni a példaképem :DD
Gólem zöld Tommy Hilfiger-ingben és kicsit hipófoltos(?) farmerban áll a villa előtt, az ízületek recsegve tiltakoznak minden mozdulat ellen, ma este fordulat gyön, mondja bárgyú vigyorral, bár lehet ez nála a természetes arckifejezés, az eddigiekből erre következtetek, ilyen fej…..
Az utolsó hétbe léptünk és rutinos VV nézők már tudják, hogy a műsor ilyen tájt leledzik a moslékos vödör legalján. Már nem segít a konfliktusok bejátszása, nem segítenek a szabadtéri programok, sőt még az se segítene, ha valaki a csillárról lógva hányná telibe a…..
Empty Bee 2015.02.25 23:14:40
@spinks: lehet, hogy azt akarja, hogy komoly nőnek tűnjön, és kompenzálni akarja az útszéli imidzsét?
Empty Bee 2015.02.25 23:17:53
@spinks: amúgy Fanni már a villában is csak ezt a két végletet ismerte öltözködésből: vagy seggkirakós, partiribanc ruhákban volt, vagy fapina hivatalnoknő stílusban. Simán csinosan, ízlésesen nem tud öltözni, mert nincs ízlése, de erről nem tehet.
Empty Bee 2015.02.25 23:18:41
@pomac: ez is igaz :DDD