Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HDNic

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóval az Insumed.  Aki még nem hallott volna róla, annak elmondom, hogy miből áll ez a diéta. A lényege, hogy orvosi felügyelet mellett kell csinálni. Az alapelve az, hogy az inzulin szintet kell szabályozni a diéta során, valamint folyamatosan monitorozni kell a test összetételét, hogy zsírból…..
Ahogy visszaemlékszem világ életemben húsosabb voltam, de valószínűleg torzít az emlékezetem így az évek múlásával. Ahogy visszanézem a régi képeket, főleg amikor még alsós voltam, egyáltalán nem tartom magam kövérnek. Erről tanúskodik a gyerekorvosi kartonom is, eleinte egyáltalán nem szerepelt az…..
Life itself Minden kezdet nehéz 2020.03.30 16:58:06
Ennél sablonosabb címet az első bejegyzésemnek csak kemény munkával adhatnék. Miért is kezdtem blog írásba? Ezt egyelőre saját magamnak is nehéz megválaszolni. Talán az önkéntes karantén és a home office varázsa hozta ki belőlem a kreativitást. Talán motivációt keresek, hogy ne adjam fel a…..
Subba Dickmatized 2014.01.18 11:00:00
Jaj, mert mindig a fickókat bántják, júúj, így-úgy nézik a csajokat, fúj, segét-melét mindenét, hogy megbasznák mind, júúj. Na akkor legyen itt egy kis filmecske dickmatized, népiesen mondva, a fasz által bevarázsolódott csajokról. Egy műbrokival kiegészített csávó…..