Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hilts

92 bejegyzést írt és 262 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Postmode Entomofág étrend 2013.06.04 01:16:05
Hogy a civilizáció összeomlása milyen változásokat hoz az étrendünkben azt egyelőre csak találgathatjuk, de néhány dolgot már most biztosra vehetünk. Nem lesz ugyan Happy Meal, de junk food azért akad majd bőven. A tartósítószerek új reneszánsza garantált, a konzervek…..
A jelenlegi állapotok (kutatási adatok) szerint: sehogy. Az egyszerű válasz után érdemes eljátszani a gondolattal, hogyan sikerülhet mégis. Mert a politikában semmi sem lehetetlen. Két hónap nem sok idő, szinte lehetetlen, de ha mégis, ezek szükségesek hozzá: 1. Égbekiáltó,…..
Segítségre van szükségem, kedves olvasók! Régóta nem foglalkoztam politikával, de idén választások jönnek. Azonban hatalmas gondban vagyok... méghozzá az gyötör, hogy kire szavazzak? Elmondom, jelenleg mit látok:A pártok közül csak a Jobbik akar meggyőzni, hogy rá érdemes…..
Van abban valami lenyűgöző, hogy ha valaki annyira jó abban, amit csinál, mint Slash. Itt van a pali lassan 48 évesen, túl olyan mennyiségű alkohol és drog elfogyasztásán, ami egy közepes méretű internetes újság szerkesztőségét simán kinyírná, de a kétórás buli végén pont…..
Hilts 2013.02.09 05:55:03
Ott voltam... és ki merem jelenteni az utolsó fillérig megérte a jegy az árát.
Az előzenekar, a Leander Rising eddig számomra ismeretlen volt, szóval kíváncsian, az újdonságra abszolút nyitottan vártam őket a hölggyel együtt, akivel együtt mentünk. A baj azzal volt, hogy konkrétan egyetlen nyomorult kukkot nem értettem a szövegekből! 40 percen keresztül ment az üvöltés a mikrofonba, amelyből néha egy-egy ,,fáj a szívem" mondatot értettem ki, lehet, hogy azt se jól... és ezt nem lehet a hangosításra kenni, mert akik utánuk következtek, valahogy megoldották az érthető zenélést... Meg minden mást.
Slash és ,,banda" fenomenális volt. Egyszerűen leírhatatlan volt az élmény, amikor egyszerűen csak bejöttek, felkapták a gitárokat (Brent a dobverőket), és belecsaptak a rock-ba. Az elejétől a végéig álltam, az ülőhelyem dacára :D ... igazi élmény volt, amelyért bármikor kifizetnék újra ennyi pénzt, mert igenis megérte, és megérné bármikor máskor is, ha ilyen szinten tolják a srácok a rock & roll-t.
A Slash vs. Myles vitába pedig a sok megmondóember után csak annyiban szállnék be, hogy ott a baj, hogy egyesek egyáltalán összehasonlítják őket. Myles legjobb tudomásom szerint sosem tett semmilyen arra utaló nyilatkozatot, hogy Axl örökébe akarna lépni... nyilván a Guns-os nóták Rose-zal az igaziak, de nézzünk szembe a ténnyel: Axl Rose már nem az aki volt, és erről csak ő tehet. Ha kicsit több józan esze lenne, rég felismerte volna, hogy egy régi Axl Rose-ra, aki nem olyan beképzelt és földhözragadt,mint ő most, még mindig olyan tömegek lennének kíváncsiak,mint anno. És nehogy nekem valaki azt mondja, hogy már nem lehet olyan,mint régen... a szart nem, csak akarat kéne neki hozzá, de az nagyon. Myles Kennedy nem Axl Rose, mint ahogy Axl Rose sem Myles Kennedy. Tőle egy Starlight, vagy egy Bad Rain eléneklése hangzana elég ,,érdekesen"... szóval ez az a vita, amiben soha nem lesz győztes hirdetve, mert nincs is értelme. A győztes a közönség lenne, ha Axl észhez térne. Én ebben bízom, mert habár Todd (aki személyes kedvencem már jó ideje, és akivel volt szerencsém találkozni :)) eléggé odatette a Jungle témát, én azért bízom benne, hogy egyszer még hallhatom az eredeti formájában :) De addig is, reméljük Slash és a srácok visszatérnek még hozzánk, remélhetőleg egy új albummal! :)
Február 7-én a Pecsa Music Hallban lép fel Slash, akit a Myles Kennedy and the Conspirators kísér majd el ide is, ahogy általában mindenhová. A Guns N' Roses volt gitárosa mostanában nagyon belejött a szólózenélgetésbe. Kihozott pár éve egy lemezt saját név alatt, amin rengeteg…..
Bornai Tibor Muszáj ezt? 2012.11.06 22:13:25
Nézem, ahogy a közszolgálati televízió már egy jó ideje a Trianon előtti Magyarországra kiterjedően jósolja meg a másnapi időjárást. Arra gondolok, vajon hogy esne, ha a szlovákok, a horvátok, vagy a románok úgy beszélnének állami televíziójukban a mai Magyarország egyes…..
Tegnap megírtuk, hogy az RTL Klub gőzerővel keres fiatal szereplőket egy új projekthez, amihez VV Anikó a nyelvét teszi hozzá igen aktívan, ma pedig már azt is meg tudjuk mondani, pontosan miről van szó. Az új projekt magyar címét ugyan még nem tudni, de informátorunk szerint a…..
Nem akartam hinni a szememnek, de aztán összeállt a kép. Pedig ma nagyszerű dolog történt. Egy jobbikos nyomulást fél pályás útlezárással és részvételi fölénnyel akadályoztak meg veszprémi pártok - így a DK, az MSZP - és több civil szervezet, például a Szolidaritás. Az…..
Hilts 2012.09.09 15:10:58
@is: Képzeld, én nem csapok át sem náciba, sem fasisztába... és ismerek még jó pár jobbikost, aki szintén nem ilyen. Én személy szerint attól vagyok kiakadva, hogy a balliberálisok többsége előszeretettel nácizza,fasisztázza le a jobbikosokat,(mint például eme elmés poszt írója is) anélkül hogy tudná mit jelent akár egyik, akár másik. Ez ugyanolyan f*szság, mintha én mondanám az összes MSZP-szavazóra, hogy kommunista. Nekem is vannak MSZP-s ismerőseim, akik kikérnék maguknak,ha komcsinak bélyegeznék meg őket... szóval ezen kéne elgondolkodni.
Ghostwriter A jövő elkezdődött? 2012.09.08 16:47:38
Olvashattunk róla: terjedni akar a métely. A Jobbik elindult nyugat felé – az észak-kelet magyarországi megyékhez hasonló pozíciókat akarnak kiépíteni maguknak az ország fejlettebb felén is. Nyitányként ma Veszprémben szerveztek felvonulást maguknak. És megbuktak vele.…..
Hilts 2012.09.08 19:38:17
@Ringlósztár: :D :D Látod, erről beszélek. Ti, ballibek, csak ezt a barom ,,Nácifasiszta" dumát tudjátok éjjel-nappal nyomni... és éppen ezért a max.szellemi szint, amin funkcionáltok soha nem lesz több kb. 37%-nál... Mert csak hogy tudd, szélsőjobboldali meggyőződésem ellenére undorodom a náciktól, és a fasisztáktól is-merthogy-hogy újabb közkeletű tévedést oszlassak el: a kettő nem ugyanaz.
A blog első, önmeghatározó postjának érdemes olyan tartalmat adni, mely kétséget kizáróan - ha úgy tetszik egyértelműen - meghatározza annak célját és hangvételét, valamint politikai hovatartozását. Ez amolyan ars poetica, ami ugyan nem hasonlítható a költők lírikus…..
Zajlik a Kossuth tér átalakítása, olvashatjuk a cikkben, nézegethetjük a galériát, és bár persze 1944-ben nem így nézett ki a tér, a különbségek éppenséggel jó kezdeményezéseknek tűnnek (füvesített villamospálya, elzárás a forgalom elől). Nem tekinthetünk el azonban a…..
Hilts 2012.06.13 12:23:41
@AnnaKarenina: Jópofa vagy sem, akkor ez volt az álláspont. És igen, Rákosiéknak azért szúrta a szemét a régi változat, mert Horthy-ék emelték, és mert az ország akkori ,,véleményét" képviselte. Ez meg ugye nem illett bele a ,,felszabadított, hálás nép" képébe...
Hilts 2012.06.13 12:25:44
@Mad Mind: XDDDDDD

Látom, neked is kimaradt egypár töri óra, de nem kárhoztatlak érte:)

@AnnaKarenina: Persze, hogy az volt, sőt már a honfoglaló magyarok is jobboldaliak voltak, hiszen árpádsáv alatt vonultak be :D
Hilts 2012.06.13 12:48:19
@AnnaKarenina: Na látod, éppen ez a lényeg, és örülök, hogy beláttad :) És olvashattad: én sem azt mondom, hogy Károlyi, a mostani Kossuth szobor, Osztyapenko kerüljön beolvasztásra... bár,mintha a ,,történelmünkrészenefeledjükelőket" kommunisták ezt csinálták volna... nem, kedves cikkíró?;)
Sőt, még Münnich, vagy Szamuely szobra sem (pedig ők aztán tényleg megérdemelnék)... mondom, kerüljenek a szoborparkba. Ott jó helyen vannak, mindenki megnézheti őket, történelmi kirándulásnak nagyon jó.
Rappert vett magának (fél)playbackelni a Tv2, ahelyett, hogy a Motörheadet megfűzték volna egy szett lejátszására, hogy kibírható legyen a négyórásnak ígérkező finálé, inkébb meghívtak egy rappert, nekik legyen mondva. Az úriember munkásságából egy darabot megmutatunk a…..
Hilts 2012.04.25 11:06:52
@d'oh: Mielőtt okoskodsz, azárt nézz utána, hányféle módon írják :D
Azért lehet nehéz egy ilyen verseny produkcióinak elbírálása számos zsűritag számára, mert az almát kell összevetni a friss tavaszi szellő leheletével. Így aztán én soha semmit nem a többi produkcióhoz hasonlítok, hanem a mindenható ízlésméteren, az értékelés tízes…..
Legalábbis a Blikk cikke szerint: Puzsér Róbert azt vallja, az RTL Klub tehetségkutató műsorában zsűritársai nem értik a feladatot, ezért nem mondják el a véleményüket.  A hétéves Radics Béla produkciójánál például Hernádi Judittal vitázott, amikor a fiú…..
EGYES érdemjegyet érdemel az a produkció, ami a közönségtől is kevés volna. KETTES az az előadás, amitől nem kell eltiltanom anyámat, mert eszébe sem jut megnézni/meghallgatni. HÁRMAS a tízes skálán az a produkció, ami kártékony inger, tehát eltiltom anyámat attól, hogy…..
A KARD Bajnai Godot-ra várva? 2012.03.16 08:36:00
A 15-i napra vonatkozó baljós forgatókönyv, amelyet e blogon is felvetettünk, szerencsére nem vált valóra. Bár a Kossuth téri gyűlésen nyilvánvalóan többen voltak, mint a Milla erzsébethídi összejövetelén, a Két tömeg uralta az ünnepet üzenetet azért sikerült elérni. Arra…..
XINAF - Az én világom 47.000 ft 2012.02.08 20:33:00
Mindenki hallotta már, hogy a nemzetgazdasági miniszterünk, Matolcsy György úgy véli, 47.000 (NEGYVENHÉTEZER) ft-ból meg lehet élni. Számolgassunk, mint budapesti lakos! Ha albérletbe laksz, az önmagában elvisz kb. 30.000 ft-ot. (Én a négy hirdető oldalt nyitottam meg, ez volt a…..
Filmdroid TOP 10 mozis fegyverek 2012.01.21 17:30:00
Különleges lesz a mai TOP 10 rovatunk ugyanis ForgerON kollega ötlete alapján összefogtunk és ketten összeszedtük a filmes világ legemlékezetesebb fegyvereit. Se szeri se száma a fegyvereknek, amik felbukkantak a filmekben. Kardok, pisztolyok, lézerfegyverek. Arra vállalkoztunk, hogy a…..
Hilts 2012.01.22 10:23:28
A Huffington Post szerint az alábbi videóban látható/hallható félmondatok voltak a 2011-es év legjobb sorozatbeszólásai. Lehet vele vitatkozni, sőt, kell is, erre vannak a kommentek. ..
Steven Seagal, az ember, akinek több tucat teljesen egyforma arckifejezése van, már szerepelt a tévében, mégpedig egy reality sorozatban, amiben önkéntes rendőrt alakított. A Steven Seagal: Lawman című A&E reality nagyon vicces volt, mert az egykori aikido kisistenség iszonyú…..
Rossz kabalák voltunk Miskolcon, pedig rengeteget utaztunk az év meccsére, hogy lássuk, miként úszik örömmámorban a város. A Diósgyőrnek ehhez a szebb napokat látott, de sosem lebecsülhető Fradit kellett volna megvernie. Amit viszont a két tábor összeszurkolt, arra nincsen szó,…..