Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ribb Péter

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kaláka együttes, Korpás Éva és a Pro Musica leánykar koncertjeivel folytatódott a világzenei seregszemle Neszmélyen és Csengeren...
Sepsiszentgyörgy - Outsider Music Fest..
Freedomb Budpest Highlights 2017.06.06 02:20:58
Jártamban keltemben, kamera a kezemben...Fogadjátok szeretettel a budapesti image filmemet...
Freedomb Budapesti tavasz 2017.06.06 02:20:37
Tavaszi szél Budapesten.....
Miniportré az egyik legismertebb magyar zongora tehetséggel...
Freedomb Egy maraton margójára… 2017.05.05 06:50:32
Mint tudjátok, vagy nem, az előző évben lefutottam egy maratont. Mindezért itt szeretnék köszönetet mondani édesanyámnak, aki világra hozott és édesapámnak, aki felnevelt. Továbbá köszönettel tartozom M-nek, B-nek és T-nek, hogy a maratoni felkészülésem utolsó hetében egy kemény tréninggel…..
Freedomb Pannonhalmi idegenvezetés 2017.04.21 21:24:23
                Nagy szeretettel köszöntöm a látogatókat az ezeréves bencés apátság otthonában, Pannonhalmán! Az egyórás vezetés alatt körbejárjuk és belesünk az apátságba, megnézzük a kilátót és a pincészetet is. Sok a látnivaló, szedjék a lábukat és ne maradjanak le! A mobilokat kérem kapcsolják…..
Freedomb Feltámadás előtt   2017.03.27 23:59:21
Hogy a szarba fogadnak el egy srácot egyöntetűen a londoni középréteg polgárai és a külső kerületek marginalizált csoportjai? Hogyan oldja fel az ellentétet egy 23 éves brit grime MC? Stormzy debütáló albuma a „Gang Signs & Prayer” adja meg a választ: azzal, hogy nem is próbálja megoldani a…..
Most sírjak vagy nevessek? Inkább sírva nevetek és bekapcsolom a háttérben a Dropkick Murphys legújabb studióalbumát, a „11 Short Stories of Pain & Glory”-t. Aztán hátam mögött az egész ír pubbal elkezdem kórusban életem legszebb pogoját. Aztán jól bebaszunk. Majd sírni is fogunk, mert fáj. Sok…..
Mindig bajban vagyok, amikor eljön  a legszeretettebb személy születésnapja. Nem akarom olcsón egyszerűen megúszni, azt akarom, hogy az ajándékkal dolgozni kelljen és legyen benne idő, energia, amit rá kell szánni. A DIY oldalak ontják magukból a jobbnál jobb kreatív ötleteket, így nem volt más…..
Freedomb Liszt punk volt 2017.03.18 22:52:36
Alul művelt vagyok. Vagyis ami a magyar múzeumokat illeti. Éppen ezért tettem még tavaly egy fogadalmat, ami az új év beköszöntével érvénybe lépett. A fogadalom nemes egyszerűséggel így szólt: múzeumba fogok járni! És mivel 2017 idusán járunk, amikor általában a nagy dolgok történnek, így…..
       Az Ultrabalaton egy 220 km-es intenzív testi-lelki program a lábaknak és önmagunknak is egyaránt. Hogy ezt futva vagy tekerve, egyedül vagy csapatban szeretnénk teljesíteni, az már egyéni ízlés kérdése.           Hobbifutókból verbuválódott 10 fős csapatunk, a NEKENDEL, is vállalta a…..