Regisztráció Blogot indítok
Adatok
H.p.

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Policity Egy vita margóján 2015.04.12 17:57:52
Pénteken este az ATV Egyenes Beszéd című műsora a csatorna szerint történelmi jelentőségű vitának adott felületet, amely kijelentés annyiban igaz, hogy a mostani vitára hosszas huzavonát és több éves szünetet követően került sor. Forrás: atv.hu Veszprém megye 3. számú…..
 Orbán Viktor jött, látott és győzött, az internetadó ment. Vagy mégsem?   A miniszterelnök péntek reggel a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában adott interjút, melyből több jel is arra utal, hogy az internetadó néven elhíresült távközlési adó kiterjesztése…..
A Republikon Intézet február 5-én szerdán, „Kampány 2014” címmel tartott konferenciát a Gödör Klubban. A 10 órakor kezdődő rendezvényre mintegy 100-150 vendég érkezett, a kihelyezett székek pillanatok alatt megteltek. A konferencián két - a ’14-es választásokhoz szorosan…..
Az államfőnek a törvényben meghatározott feltételek alapján joga és kötelessége kitűzni a országgyűlési képviselők általános választásának időpontját. Ennek alapján Áder János (kisebb politikai huzavonát követően 1., 2.) április 6-át, a legközelebbi lehetséges…..