Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Xebu

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ha az orvosnak adott borítékra ráírod, hogy "Szeretettel, Anyukád", attól sem szeretni nem fogod az orvost, se az anyukája nem leszel. És a pénz, ami benne van, nem lesz ajándék, hanem bizony kenőpénz marad."   Fogságban született állatok gyakran nem tudnak visszaszokni a természetbe. Nem…..
Xebu 2022.04.26 22:02:42
@Reactor: Szerintem olcsóbb a fű, mint a pálinka. FŐleg ha legalizálnák. Egyébként a fűtől be lehet tépni, de nehéz függővé válni tőle. Gyakorlatban a sima cigitől és alkolholtól hamarabb leszel függő, mint a fűtől... Nyilván nem tünetmentes a fű, ha sokat szívod, akkor mentális problémákat okoz (elhülyülést), de leszel addiktív, nincsenek elvonási tünetei. A legtöbb füves kibírja, hogy elmegy dolgozni és a kapott pénzből beszív, nem fogja leszúrni a szomszéd Juliska nénit. Vagy ha leszúrná, akkor alkolholra rászokva is megtenné.
Xebu 2022.04.26 22:41:29
@Reactor: Miért is lenne drága a kender termesztése? Gyakorlatban nem nehezebb feladat, mint dohányt termeszteni. Sőt mivel a növény többi része is hasznosítható (teljes egészében), még rentábilisabb, mint a dohány.... Ha nyitni kellene én jobban támogatnám ha valamelyik dohánygyár indulna egy korlátozottabb THC tartalmú rekreációs füves cigijével. De hát nálunk azért nem lesz nyitás, mert konzervatív állásponton van a góré. És ez még így marad legalább két választási ciklusig.
Akinek még van bármilyen kétsége afelől, hogy mi történik akkor, amikor mindannyiunk érdekében logikus és normális konszenzusokat próbálunk elérni a zöldekkel, annak érdemes tanulmányoznia a legújabb javaslatokat a motoros társadalomra nézve a kinti zöldektől.Az egy érthető felvetés, hogy az emberek…..
Tizenkét kőmives összetanakodék, Magos Déva várát hogy fölépittenék. Hogy fölépittenék fél véka ezüstér, Fél véka ezüstér, fél véka aranyér. Magos Déva várhoz hozzá is kezdettek. Amit raktak délig, leomlott estére, Amit estig raktak, leomlott reggelre   2017.01.21-én, azaz három éve jelent meg a…..
  De ki törődik az EMBEREKKEL? Úgy tűnik, egyelőre senki. A sok bába (hivatal, illetékes, felelős településvezető) között egyelőre a portól prüszkölő, kialvatlan gyermekeken kívül a felnőttek is elvesznek. Most legalábbis úgy tűnik, a kavicsbánya biznisz győzedelmeskedhet a keményen dolgozó…..
Xebu 2019.05.13 22:25:39
Flinkenstein halott. Nincs új ötlet a kormánykommunikációban, pedig közeledik a vész. Hogy mi a baj? Egyszerűen szólva: majdnem feel annyi pénz lesz csak a stadion és kisvasútépítésekre, mint eddig volt. Ez tűrhetetlen! Az embereknek is kevesebb lesz a pénze, mert megkezdődik a munkáltatóknál a…..
A Sonoff okoskütyük azért (is) népszerűek, mert aránylag egyszerű megoldással lehet egy soros átalakítóval kicserélni rajtuk a működtető programot. Néhányan úgy gondolták lehet még ennél is egyszerűbb, kidolgoztak egy programot, ami a gyári firmware-frissítő szervert utánozva egyből a Tasmota…..
  Egészen megdöbbentő történetet osztott meg szerkesztőségünkkel egy olvasónk. Fideszes nénikből álló különítmény csöngetett be egy 65 éves vak művészhez a soros-konzultációt promózva neki, majd miután a művész tudatta velük, hogy nem vevő erre, akkor egyszerűen megtépték. A sztori hitelességéről…..
Első körben szükség lesz egy vezérlőre. Praktikus okból, mivel a vezérlő még elbírja, kapott pár szenzort is, olyanokat, amit a többi eszközömmel is tervezek használni. Az első projekt kódneve: CERBERUS. Hosszas tervezgetés és próbálkozás után, az alábbi alkatrészekből összeállítottam…..
Xebu 2017.08.04 09:14:28
@eNeS: Köszi.
Voltak, vannak híres orrok a világtörténelemben. A legnevezetesebb talán Kleopátra királynőé, akié, ha lehet hinni az ókori mondásnak, „ha rövidebb lett volna, más lett volna a világ folyása”, és Cyrano de Bergerac-é, aki „magát kigúnyolta, ha kellett”, de nem tűrte,…..
Xebu 2017.05.04 22:45:14
Meghalt Fidel Castro, és sokan úgy emlékeznek rá, mintha az emberiség egy nagy jótevője távozott volna közülünk. Mi azonban nem azon kesergünk, hogy a vén karibi diktátor nincs többé, hanem, hogy öröksége itthon is alaposan beásta magát a gondolkodásunkba. Eltelt harminc év, és a létező…..
Xebu 2016.11.28 10:16:53
@Sexual Harassment Panda: Oroszországgal nem lehet normális viszonyt alakítani, ahogy a politikában és az életben sincsenek normális viszonyok... Érdekek és motivációk vannak. Oroszországnak 1000 éves érdeke a terjeszkedés. Kelet felé megvolt - nincs hova, övéké egész Szibéria; délre az iszlám van - és kurva drága fegyverben és életben; észak felé nincs hova - marad nyugat. Ha Trump feladja kelet-európát, lényegében elad minket oroszoknak. El kell hitetnünk Putyinnal, hogy legalább olyan drága Magyarországra jönni, mint Afganisztánba vagy Szíriába... És nem önként odaadni Magyarországot.
1. Még maradt az oknyomozó újságírásból valami Kezdjük a kakukktojással, az egyetlen pozitívummal. Minden elnyomási, elhallgattatási kísérlet ellenére még van egy pici része a magyar sajtónak, ahol valós újságírói tevékenység folyik. Miközben a Habony-birodalom közpénzből finanszírozott hányadék…..
Átszámítva 11 millió forintos kártérítést szavazott meg a norvég bíróság Anders Breivik náci tömeggyilkosnak emberi jogai megsértése miatt. Az ítéletnél csak az indoklás elképesztőbb: Breivik többek között azért jogosult állami kártérítésre, mert testápoló nélkül kell börtönbüntetését töltenie, így…..
Az izraeli miniszterelnök beszéde közben közel egyperces szünetet tartott, miközben farkasszemet nézett hallgatóságával. Az alábbiakban Netanjahu teljes beszédét közöljük, magyar felirattal. A drámai jelenet a felvételen 14.45-től kezdődik, a miniszterelnök innen kezdve 45…..
Kábé két hete van még Vitézy Dávidnak, hogy letegye az asztalra a saját maga által készített koncepciót a közösségi közlekedés átalakításáról. Elvileg július 31-ig tart a féléves miniszteri biztosi megbízatása, így bizonyára gőzerővel dolgozik az anyagon, úgy, mint…..
Dávid füléből kifolyt valami feketés zselé és én már tudtam mi a baja, már megint fülgyulladása volt. Itt a fájdalmas sírás, a láz, a nyűgösség oka. Visszanézve egyszerű volt a diagnózis, és én piszok dühös lettem. Háromszor vették fel az összes adatunkat,…..
Érdemes megtekinteni a lenti, 1926-ban rögzített kisfilmet, amiben nem csak az első motoros ejtőernyős kísérletet tekinthetjük meg (spoiler: nem adta ki), de egyben a világ első stunt videóját is. A felvételen Fred Osborne próbált rá az azóta sem mindennapi mutatványra. A jelek…..
Emlékszem, annak idején, amikor a tavalyi Golf-napok egyik válogató zsűritagjaként egy éjszaka alatt kellett kiválasztanom kb. 1900 autó közül azt a - ha jól emlékszem - százat, amelyek bekerülhetnek a szűkebb, kiállított keretbe, na azon az éjjelen kaptam életem legtöményebb…..
Figyeljék meg jól: így néz ki egy ember, akinek bejött az élet   Tommy Passemante a Nitro Circus tagja, ám ő úgy került be a világhírű show-ba, hogy egyetlen extrém sportban sem tartozik az élvonalba. Sőt, testalkata miatt a világ sportjainak nagy részére kapásból…..
A különbség az eddigiekhez képest a bizonytalan, szavakat kereső, félreérthetetlenül komikusba hajló Orbán volt. A fénypontok: Nem biztos, hogy a matricákkal nő a költségvetés bevétele, és tulajdonképpen megvédjük a magyarokat az agglomerációs útdíjjal, hiszen a külföldi…..
Xebu 2014.12.12 21:42:51
@Gergely Molnar: Igazat mondott, Viktor, hogy az EU miatt kell útdíjat fizetni. Az EU nem adott elég támogatást autópálya építésre, így magunk nagyon arányban álltuk a számlát - ezért lehet bevezetni az útdíjat. Hát nincs igaza? Az EU miatt kell útdíjat fizetni!
A kérdés költőinek tűnhet, de a BME Nagyfesz-tanszék szakértői szerint korántsem annyira egyértelmű a válasz. Nekünk bajunk biztosan nem lesz, de - minden óvintézkedés és biztosítás ellenére - egyáltalán nem biztos, hogy egy mai, modern autónak sem. Vagy mégsem? Önökbe…..
Belsőség Misszionárius póz? 2014.10.04 14:00:06
Aki megfejtené, hogy mit akart az Allianz ezzel a kompozícióval kifejezni a szabadtéri kiállítási területen, az megérdemli, hogy egy bónuszkategóriát ugorjon felfelé a kötelezője. Nekem csak egy tippem van: a Daewook szeretik a fajtársaikat. ..