Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Listen

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akik intenzíven olvassák az írásaimat e helyt, még emlékezhetnek néhány posztommal korábban szóba került az egri Allegro Audio. Kaptam Tőlük egy top Regát (RP10) ami várakozáson felül jól szerepelt nálam, nem sok kívánni valót hagyott maga után. Akkoriban, a teszt után, kaptam egy szívélyes…..
„Volt egy évekig tartó, komoly kapcsolata egy nálam is évekkel idősebb férfival. Nemrég szakítottak, Gabi lépett ki, mert korlátozva érezte magát az idősebb és féltékenykedő ex mellett. " - a szerelem nincs se időhöz, se életkorhoz kötve, az csak jön és letámad, hirtelen,…..
Listen 2019.06.19 08:16:35
@Captain Admin: Ha jól követem, egyszerre mindig egy pasija van. Ex - posztoló - új fiú - posztoló - ex.
Reflektor Bősz Anett védelmében 2018.05.22 08:00:00
Fel lehet tenni a kérdést, hogy mennyit ér a Liberálisokkal kötött szövetség, de ha valaki szerint egy lyukas garast se, akkor vagy ne kössön velük szövetséget, vagy tartsa magát ahhoz, amit annak megkötésekor ígért...
Listen 2018.05.22 21:53:03
@maxval birca szürke balkáni proletár: Idézet: "pontosan ez az igazi kérdés: miért ennyire fontos az MSZP-nek Fodor?"

Hát ugye Fodor speciel pont nem volt túl fontos, azért döntött úgy a megfelelő plénum, hogy Fodor (akinek azért mégiscsak van némi parlamenti gyakorlata) ne szerepeljen a közös listán. Nemcsak befutó helyen, de egyáltalán.

Az emígy fodortalanított Liberális Párt pedig két okból volt "fontos":

1) a választók összefogást akartak látni. Elég látványosan meg is buktatták egyébként azokat a pártokat, akik ebben nem voltak benne, kérdezd meg Juhász Pétert vagy Fekete-Győrt. Ha viszont összefogás van, akkor nem illik válogatni. Az MSZP csak nyert azzal, hogy elmondhatta magáról, látványosan (másoknál látványosabban) küzdött az összefogásért.

2) ellentétben a nem teljesen világos ideológiájú Párbeszéddel vagy Együttel vagy Momentummal vagy LMP-vel, a Liberálisok egy létező, és Európában amúgy népszerű ideológiát képviselnek. Az ALDE az EP harmadik legnagyobb frakciója, és teljesen kiáll Fodorék mellett, 2015 végén például Budapesten tartották a kongresszusukat.

3) az aktívan politizálók között sokan vannak, akik ugyan elsőre más pártra szavaznának, de rezonálnak liberális témákra is - például mindenki, aki valamilyen kisebbség tagja, vagy azok, akik például életükben elszívtak már egy jointot. Ők a közvéleménykutatások során nem feltétlenül húzzák be az MLP-t, de növeli szavazói hajlamukat egy olyan koalíció iránt, aminek a liberálisok is a tagjai.

4) a Liberálisoknak valóban kevés elhivatott szavazójuk van - de nem nulla. Többnyire 1-2 százalékon mérték őket (2 százalékon a biztos pártválasztók között). A koalíció végül 12 százalékot kapott. Ehhez képest az az 1% is számíthatott.
Ebben a sorozatban a lemezjátszáshoz kapcsolódó bigyókat fogunk bemutatni. Kezdjük a sort mindjárt egy olyan eszközzel, amit minden nap használunk. Sőt, jó esetben minden lemezoldal lejátszása előtt. Karbonkeféje mindenkinek van. A Super Exstatic is egy karbonkefe - csak egy kicsi több...
Listen 2017.12.18 11:04:38
Szilveszterre szántuk ezt a botrányos bejegyzést. Beférkőztünk a komolyabb magyar nyelvű hifi médiumok számítógépes rendszerébe, mint a KGB Hillary Clintonéba, és kimentettük a most készülő írásokat. Érdekes egybeesés, hogy éppen mindannyian a Xixamitsou ME1 (ejtsd „Cicamicu mí -van”) tesztjével…..
Listen 2017.02.12 19:15:15
@AudiJo: Az az Egyperces novellák és Örkény :-)
Napospart (Слънчев бряг, Szlancsev brjag, Sunny Beach) ma a bolgár turisztikai ipar nemzetközi szimbóluma. Adott volt egy olyan gyönyörű homokos partszakasz, amit Isten igencsak jó kedvében alkotott, aztán majdnem elcseszték, aztán inkább mégis világszínvonalú turisztikai paradicsomot hoztak létre...
Listen 2016.07.20 16:21:35
@yoz007: Mondjuk az Adria ugyanez, csak kényelmetlen, kavicsos a tengerpart, az árak legalább kétszer ilyen magasak, a horvátok pedig bunkók.
Furdancs Blog Csövesek 2016.06.30 05:00:00
A félvezető-alapú elektronikus kapcsolóelemek látványa senkit sem hoz lázba. A kis tranzisztor egyszerű életéről nem írnak könyveket, ahogy 170 millió társával egyetemben várakozik a processzorban valami jelentéktelen művelet elvégzésére, de a már-már szerelmes hangvételű…..
Régóta érett bennem a gondolat (felháborodás?), hogy  kiírjam magamból ezeket a tapasztalatokat. Fontos az elején hangsúlyoznom, hogy az alábbi sorok kizárólag saját tanácsadói pályafutásom személyes tapasztalatai és hozzáállása/gondolatai alapján kerülnek megírásra. Semmilyen szinten nem tükrözi a…..
    Régóta tervezzük már ezt: egy olyan eseményt, ahol be tudjuk mutatni az új erősítőnket (meg a régebbi csúcsmodelleket), ahol személyesen lehet találkozni a Pointe erősítők apukájával, Sindrics Tiborral, és ahol egy kis plusz zenei élményt tudunk nyújtani a…..
Listen 2014.02.27 17:37:23
A valaha volt egyik legolcsóbb csöves néperősítő reinkarnálódott. Amikor a hifi még jól menő biznisznek számított és tucatnyi kereskedői ún. "nyílt nap" közül lehetett választani, én akkor találkoztam először a papundekli doboz dizájnba rejtett apró integrálttal.…..
Listen 2014.01.19 20:26:05
A Братство и јединство (Testvériség és egység) Tito marsall jelszava volt, ez tartotta össze Jugoszláviát. Sokan tudják, hogy a Pointe erősítők ugyan valóban "magyar termékek," ám apukájuk, Sindrics Tibor vajdasági, pontosabban szabadkai. A magyar piac mellett a…..
Igor és kollégái végre elkészültek a Sima 20 erősítő távirányítójával. Két alumínium féltéglácska lett kivájva, hogy helyet adjon az az elektronikának és az elemeknek, mad precíziósan összeillesztve, és alulról összecsavarozva. A csavarozás azt is jelenti, hogy az elemcseréhez csavarhúzóra lesz…..