Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neked ugatok nem a házat őrzöm

0 bejegyzést írt és 160 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A propagandaminiszter egy fórumon arról beszélt, hogy ha a kormány szét is veretne tüntetéseket a rendőrséggel, az nem a kormány hibája, hanem kizárólag a magyarországi kiképzőtáborokban felkészített tüntetőké, akik azért akarnak attakot kiprovokálni, hogy instabilitást idézzenek elő...
Elképesztő fejlődésen ment keresztül a főváros a XIX. század második felében. A kiegyezés után, majd a Pest, Buda és Óbuda egyesítését követően Európa egyik leggyorsabban növekvő városa lett. És a század végén valóságos demográfiai robbanás történt: lakóinak száma egy évtized alatt ötven százalékkal…..
A minap volt szerencsénk a Wizz egyik legócskább belső kinézetű gépéhez. A HA-LWA műszakilag bizonyára kifogástalan állapotban van, de már meglehetősen ütött-kopott, toldozott-foltozott. Utóbbi szó szerint.  Ez a gép abból a szériából való, amelyiknél a Wizz tesztelte a Ryanair fantasztikus, és a…..
Előzmény: Prisztina, a vidéki Koszovó 1./ Koszovó illetve a Koszovói Köztársaság vitatott jogállású terület. Szerbia és az ENSZ nem ismeri el Koszovó függetlenségét, s mind a mai napig ENSZ-irányítás alatt álló területnek tekintik a Szerbia szuverén területén, amely név a Kosovo Polje vidék nevének…..
Neked ugatok nem a házat őrzöm 2017.04.30 18:16:35
Annó írtunk már arról, hogy mindenképp gyűjtsd az aprót! Aztán az egyik mókusunk is bedobta a közösbe az ötletet, mert hogy ő is ezt csinálja. Állítása szerint évente 60 ezret simán összegyűjt csak azzal, hogy a fém aprót sosem költi el, hanem megy a befőttesbe...
Azt minden filmrajongó tudja, hogy Martin Sheen és Cahrlie Sheen apa-fia párosként szerepeltek a Tőzsdecápákban, Lara Croft apját tényleg Angelina Jolie apja, Jon Voight alakította a Tomb Raiderben, Will Smith pedig a fiával, Jaden Smith-szel zuhant le egy idegen bolygóra a csapnivaló A Föld…..
Neked ugatok nem a házat őrzöm 2017.02.13 20:43:04
Sokszor lehet arról hallani a hírekben, hogy mennyire sokan keresnek külföldön munkát és inkább Nyugat-Európába költöznek, ahelyett, hogy itthon keresnek állást. Persze ahogy minden, ez is relatív, mivel a kelet-európai átlaghoz képest nem is olyan magas a külföldön dolgozók…..
Azt hiszem, de lehet tévedek, hogy a repülés fóbiások kivételével minden kislánynak megfordul a fejében (vagy legalább is a 911-ig megfordult), hogy stewardess szeretne lenni. Bárhol megemlítem, hogy légi-utaskísérőként dolgozom, szinte mindig van valaki aki rávágja, hogy Ő is az akart lenni…..
HM!-összeállítás Egészen biztosan ez az egyik legfontosabb írás oldalunkon, hiszen mi lehet annál szükségszerűbb, mint hogy pontosan tudjuk: hol, mit és hogyan érdemes inni? Meg persze néha az sem árt, ha tudjuk, hogy mikor lehet inni. A két részes Alkohol ABC-je első felében K, mint…..
Gyereknevet választani nem is olyan egyszerű, mint gondolnánk. Egyfelől sokszor ott a családi nyomás, másfelől a divat – mindkettő könnyen oda vezethet, hogy az ember egy idő után megbánja a döntést. Az indokok azonban még ennél is meglepőbbek lehetnek...
Nehéz nem látni, milyen kéjes örömmel fogad a magyarországi kormánypropaganda minden egyes nyugat-európai merényletet. Hogyan játszanak rá, hogyan adják a lovat az emberek félelmei alá, történjék a támadás Nizzában, Párizsban vagy Berlinben...
Neked ugatok nem a házat őrzöm 2016.12.20 14:42:20
A tengerészgyalogság 66 éves, nyugállományú tábornokát választotta Donald Trump leendő védelmi miniszterének. A Pentagon új vezetője az egyik legtapasztaltabb stratégának számít az amerikai hadseregben, aki az Iránnal kötött atompaktum legélesebb kritikusa volt, nyugdíjaztatása is részben a Barack…..
Igazi fapados utas nem hagyhatja figyelmen kívül a szervezésnél a rendkívül olcsó buszos szolgáltatókat, közülük leggyorsabban a Flixbus terjeszkedik. Legutóbb kissé megszívtuk velük, most kellemesek a tapasztalataink néhány apró hülyeségük ellenére is. Jó hosszút utaztunk velük Olaszországban 5…..
Ki ne emlékezne arra, hogy a "Varjúdombi mesék" mennyire el tudta cseszni a szombat reggeleket? Kinek állt ez érdekében? És a "Mátyás, a házimanó" vagy a "Szekrénymesék"? A Magyar Televízió és a kereskedelmi tévék 10 legrosszabb műsora után legutóbb gyerekkorunk traumatikus mesesorozatait tárgyaltuk…..
Neked ugatok nem a házat őrzöm 2016.11.20 10:30:59
@villamosenergia: Az egyetlen volt, amit nem kapcsoltam el, a grafikája nagyon ott van, szerintem most is trendi, még sokat ki lehetne belőle hozni.
Egészében véve jól megcsinált kis mozi, jó munka, persze ettől még persze lehet valkinek más az ízlése.
A többi nem igazán jó munka, kevés pénzből vacak, persze látszik rajtuk az útkeresés, de ez zsákutca, nem is mentek vele tovább.
Több szempontból is érdekes dolog a gyerekdivat, elsősorban az érdekes benne, hogy egyáltalán van. Hiszen a gyerekek gyorsan nőnek, pillanatok alatt kinövik a ruháikat, vagy rosszabb esetben egy-két felvétel után szakad a holmi, esetleg kimoshatatlan foltok keletkeznek. Így aztán az…..
Ha lejárt a bankkártyád vagy klubkártyád és csak egyszerűen kidobnád, akkor ne tedd! Mutatok 9 szuper lehetőséget, amiből biztosan lesz több olyan is, amire te is azt fogod mondani, hogy “De jó!”. Lássuk!..
Neked ugatok nem a házat őrzöm 2016.10.01 06:33:46
Tracie Andrews A brit nő, aki egykor modell akart lenni, nagyon hirtelen haragú volt. Az egyik fiúját meg akarta késelni egy veszekedés során. Végül szakítottak, és Tracie összejött a szintén modellnek készülő Lee Harvey-val. A nő előző partnere, aki még túlélte a nő temperamentumát,…..
Neked ugatok nem a házat őrzöm 2016.09.30 15:42:16
@erkölcsi hulla: hát igen, némelyik nő, mind egy forma
Sarah Jessica Parker szerint mind a sorozat újraindulása, mind pedig egy harmadik film is benne van a pakliban: sem ő nem zárja ki, hogy visszahozza Carrie Bradshaw-t, sem pedig a barátnőit alakító színésznők - Kim Cattrall, Kristin Davis és Cynthia Nixon - nem zárkóznak el a visszatéréstől.  "Nem…..
Neked ugatok nem a házat őrzöm 2016.09.27 21:00:35
@Lady Scarlett: az 50+ os szinglik biztosan
A konyhai praktikákból sosem elég, itt van 5 újabb szuper ötlet: A sütemények készítésekor a gépi habverő gyakran összekoszolja az egész konyhát. Ha azonban egy papírtányért sikerül ráhúznunk a habverők tetejére, akkor megspórolhatunk magunknak egy takarítást. Valahogy így (Kép: Crónicas…..
A 444 hozta le, hogy az  állítása szerint magánúton lévő Orbán Ráhel “egyszerű udvariassági látogatáson” olaj- és gázügyekről tárgyalt (gyöngyhalászatról beszélgetett) Bahreinben az ottani energiaügyi miniszterrel. Arról korábban is tudtunk, hogy a legidősebb Orbán-lány bejáratos lehet a…..