Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jozsef szabo

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan egy évtizede már, hogy az aszpartam alapú édesítőszerek káros hatásaival riogató írások keringenek a világhálón. Elsősorban a természetes életmódok, alternatív gyógymódok, összeesküvés-elméleteket gyártó rendszerkritika irányában orientált honlapokon találkozhatunk a halálos fenyegetésről…..
jozsef szabo 2019.10.11 11:45:03
Kedves Meleg Sándor!
Írásával ellentétben a fő gond nem az, hogy mérgező vagy nem mérgező(!), hanem az, hogyha nincs szándékomban adalékolt élelmiszert fogyasztai akkor e jogomat miért csorbítják!? Mi módon érvényesíthetem e jogot, hogy például a gyermekem a menzán ne vascianidot kapjon sóadalékként és étel színezéket epressütemény címén? Erre nem az a válasz hogy; - „De hát nem mérgező…!...!!!”
Nincs gond e szintetikus vegyszerekkel a tekintetben, hogy egye aki akarja, de a sunyi módon mikrobetükkel feltüntetett adalékokat olvassa a plebejus? A médiabutítástól konzum idióta pedig még meg is van győződve, hogy a cukor az kártékony...! És mitől legyen képes a gyerek ötször körbefutni a pályát a napi testnevelésen(?), ha nem a szénhidráttól???
Vajon a "36/2004. (IV. 26.) ESzCsM-rendelet " miért tiltja az édesítő szerek használatát a gyermekek számára...(?), ha semmi gond nincs velük kapcsolatban? És mi módon érvényesül e jogszabály…?
ÍRJA: "Furcsák az emberek: hatalmas ellenkampány folyik az aszpartam ellen, de ezeken az oldalakon még soha ne találkoztam dohányzás-ellenes kampánnyal vagy olyan írással, ami az alkohol-fogyasztás mérséklését, vagy a rendszeres testmozgást propagálta volna....miért van ez?"
VÁLASZ: A cigarettázás önkéntes döntés! a médiabutítással társuló nyomulás az élelmiszerek rovására az nem önkéntes engedmény vagy döntés a fogyasztó részéről, hanem visszaélés a bizalmával, a bizalmával, miszerint, ha egy élelmiszer boltban élelmiszert vásárol akkor az élelmiszer..., aztán otthon veszed észre a kisbetük közt, hogy az csak egy színezett, ízesített, édesített szintetikus lötty és nem élelmiszer! Ha észreveszed és rádöbbentél egyáltalán, hogy visszaélnek a bizalmaddal! A konzumidióta pedig nem is foglalkozik ezzel!
E multi-konzum-diktatúrába született új generáció pedig ezt veszi természetesnek…, ízesített tartósított, színesített, adalékolt… (pl. őrölt bambuszrost a párizsi felvágottba térfogatnövelőként, szutykos lötty mint füstaroma, stb. …)!
E multi-konzum-diktatúrába született új generáció tehát ezt veszi természetesnek ;
100 fiatalnak feltéve a kérdést;
- Sorold fel az 5 alap tápanyagot!, és hatásukat a szervezetre!"
(10-12 év tankötelezett tanulás után, vajon hányan tudják ??)
Ön szerint hányan válaszolnak helyesen vagy részben helyesen?!
OKÉ! nem mérgező ÉS??? akkor mi van????
Igyak tej helyett reggeli italt? aszpartam+ növényolaj.. mert nem mérgező…?
Egyek hús helyett szóját őrölt bambuszrosttal? csak azért mert nem mérgező…?
Gyümölcslé helyett fenilanalint aceszulfám K-val?
Zsír és vaj helyett transzzsírt, hogy plakkok rakódjanak le az artériáimon…, mert hát nem mérgező?
Kakó és kakaóvaj helyett színezett hidrogénezett növényi zsírt? ...de hát nem mérgező…!
Az ÖN cikke nem más mint az élelmiszer és a hamis élelmiszer viszonylatában, esetében kiállás a szintetikus, tápérték nélküli vegyszerek mellett, azaz a hamisítók mellett!
Azt senki sem vitatja hogy egy cukorbeteg, vagy egy szénhidrát anyagcserében szenvedő ne cukorpótlót használjon! A multi viszont az extra haszon okán ne hamisítson! Az élelmiszer az maradjon élelmiszer!
A kenyér maradjon liszt+víz+só+kovász !!
Olvasom, hogy a munkásőrből keresztény vitézzé avanzsált megélhetési véleményformáló, a Fidesz-NER-Békemenet nemzeti háromszög egyik egyenlő oldala, az egykori Népszabadság pártrovatának megboldogult főszerkesztője, a Magyar Demokrata nevű propaganda-lap sztárfirkásza,…..
jozsef szabo 2015.09.06 15:37:26
@freestep:
IROD: Szerintem: A megoldás az lenne, végleg kiírtani a rohadék iszlám államot,...
VáLASZ: Aki létrehozta és támogatja az ISIS-t, azaz 12 éves demokrácia export, vagyis Irak szétbombázása révén az miért is számolná fel azt???
A cél ez volt!! Erős vagyok, ha a szomszédaim szétbombázottak és egymást ölik!! Oszd meg és uralkodj!!!!!!!
Jobbegyenes Sárga lap 2014.10.27 12:32:38
Jöttem, láttam, tüntettem. Amit láttam, annak egy része nagyon tetszett, egy másik része meg nem. Tetszett, hogy sokan voltunk. Hogy sokfélék voltunk, mégis meg tudtunk mozdulni egy ügy érdekében. Hogy határozottak voltunk. Igazából azzal sem volt semmi gond, hogy pár monitort…..
jozsef szabo 2014.10.29 17:18:50
@bigmax:
Írod;"Az uniós zászló ennyire fáj nektek?
Önállóan már éhen döglötetek volna hisz nincs magyar gazdaság!" Ha haza zavarják a félmillió mélymagyart akkor majd megmutathatjátok ,hogy mennyit is értek!"

Valóban, most már nincs magyar gazdaság! De volt, és szándékosan lett szétverve!!! Éhen pedig biztosan nem halnánk! Maximum te...!
Üdv egy mélymagyar-tól
jozsef szabo 2014.10.29 19:30:21
@freehckr:@$$$=$$$: Egyszerű a megoldás;
1.Részvételi demokráciát a pártokrácia helyett, a képviseleti demokrácia helyett!
(Vagyis pl. a Net-en szavazol a törvényekről, és a kormány, a képviselők csak munkásai ennek!)
2.Titkos választások helyett nem titkos választás! (Kiküszöbölendő a csalásokat; vagyis dokumentált, bármikor visszakereshető szavazatok a Net-en! Tényleg ott a szavazatod ahová szántad?)!
3.A képviselők visszahívhatósága! Az 5%-os küszöb eltörlése.
4.Az önkormányzatoknak alárendelt rendőrség!
5. A nép által választott bírák és ügyészség!
Nem akartam elhinni - valójában persze tudtam, hogy igaz, és a Hírcsárdát megint jócskán túlszárnyalja az élet - a hírt, miszerint a kormány emlékművet állít Magyarország 1944. március 19-i német megszállásának. Megvártam, míg kijön az online Közlönyben, és hát igen,…..
jozsef szabo 2014.01.29 19:29:32
@idelle:
"...a magyar nép nem csak tétlenül nézte végig,..."

ÖN VALÓTLANSÁGOT ÁLLÍT!
BIZONY SOK SOK MAGYAR ELLENEZTE ÉS SEGÍTETTE AZ ESETLEGESEN MENEKÜLŐKET!
ÖN VALÓTLANSÁGOT ÁLLÍT!
BIZONY VOLT OLYAN NÉP(ha már ön összemossa az egyént a néppel, az egyéni bűnt a néppel,akkor én is így fogalmazok), VOLT OLYAN NÉP, AMELYIK VISZONT NEMCSAK TÉTLENÜL DE AKTÍVAN RÉSZT VETT A DEPORTÁLÁSOKBAN!
ÍME;

STERN SAMU; -„Dolgozz, ne ess kétségbe!

KASZTER REZSŐ -"Csak egy kis munka lesz!"

dr. BALÁZS ENDRE a kolozsvári gettó zsidó parancsnoka;
"KIS MEZŐGAZDASÁGI MUNKA Kenyérmezőn... Nem lehet olyan szörnyű az egész”

A ZSIDÓ TANÁCSOK ESETLEGES "MENEKÜLJETEK" FELHÍVÁSÁRA HA CSAK EGY ANYA MEGMAKACSOLJA, ÉS FÖLDRE VETI MAGÁT MI TÖRTÉNIK? LELÖVIK? ÉS A TIZEDIK UTÁN SEM ÉBRED A KÖZVÉLEMÉNY? A ZSIDÓSÁG ÖNKÉNTESSÉGET SUGALLÓ VISELKEDÉSÉNEK OKA A KOLLA BORTÁNS ÁRULÓ CIONOSTA VEZETÉS! AZ ÖN SZÓHASZNÁLATÁVAL A "NÉP"!
íME;

adatbank.transindex.ro/inchtm.php?kod=310

A tervszerű megtévesztés egyik tényezője dr. Balázs Endre ügyvéd volt, a kolozsvári gettó zsidó parancsnoka. A háború után az Egységben közölt írás, illetve Sámuel Sámuel tanúságtétele szertint, Balázs dr., az Irisz-telepi gettó vezetője Urbán László csendőrfelügyelő magyar királyi tiszti becsületszavára hivatkozva közölte a táborban levőkkel, hogy az első transzport megérkezett Kenyérmezőre és ugyanoda szállítják majd a többieket is. Valószínűleg tudatlanságból vált a félrevezetés eszközévé Kohányi Samu kárpitosmester, aki azt híresztelte, hogy „elvtársai” autón Kenyérmezőig kísérték az első odairányított csoportot, továbbá, hogy a saját szemével látott egy Kenyérmezőről érkezett levelezőlapot. [Lőwy, 1998. 116.]

Balázs Endre táborparancsnok több szempontból is kétes szerepéről az Irisz-telepi gettó zsidóságának félrevezetésében Glancz (Gáll) András is tanúskodott:

Tanú vagyok a következőkre: - írta Glancz András.

Egy: Balázs Endre, aki mellesleg végtelenül rokonszenves jelenség volt, a deportálások megkezdése után minden nap kint volt a rámpánál. Hogy miért kellett oda kimennie, s ott mi volt a feladata, nyilván nem tudom, de nem feledhetem derűs arcát, amellyel visszatérve közölte, hogy minden rendben van, negyven embert ültetnek egy-egy tehervagonba, amelyek valahova a Dunántúlra (helységnevet is mondott, de erre a névre már nem emlékszem) vették útjukat. Ott egy nagy munkatábort rendeztek be a zsidók számára. Hogy a szerelvények Kassa irányába utaznak, azt talán nem tudta, de hogy miként gyömöszölnek hetven embert egy vagonba, azt saját szemével látta.

Kettő. Kolozsvár városi tiszti főorvosa azidőben egy német nevű orvos volt. Nevét azóta elfelejtettem[35], de a dolognak talán még ma is utána lehet járni az irattárakban. Nagyon rendes ember lehetett, mert a deportálások megindításakor járvány ürügyén karantént rendelt el a gettóra, hogy ne vihessék el az embereket. A Kasztner-csoport vezetői emiatt rettenetesen megijedtek, mert a csoportnak kellett utolsóul maradnia, s attól féltek, hogy ha a transzportokat leállítják, akkor ők lekésik a budapesti csatlakozást. Tehát kikönyörögték az illetékesektől, hogy függesszék fel a karantént. Erről saját fülemmel hallottam beszélni a táborirodában.

KEDVES IDELLE!! BE KÉNE MÁR FEJEZNI A HAZUDOZÁST!A TÖBBSÉGI NEMZETRE VALÓ FELELÖSSÉG ÁTTOLÁST!
ELŐSZÖR TALÁN A ZSIDÓSÁGNAK ÖNNMAGÁVAL KELLENE SZEMBE NÉZNIE!
EGY 1945-RE KIÍRTOTT NÉP HOGYAN VOLT KÉPES ÁLLAMOT ÉS GYŐZTES HÁBORÚKAT VÍVNI 1948-BAN?
STREN SAMU, KASZNER REZSŐ ÉS EICHMANN MIT TUDTAK MÁR ELŐRE(?), MERT ABBAN REMÉLEM EGYET ÉRTÜNK HOGY ÁLLAMOT ALAPÍTANI STRATÉGIA ÉS ELŐZETES TERVEZÉS NÉLKÜL CSAK ISTEN TUD?!!!
jozsef szabo 2014.01.30 18:47:19
@idelle: IGEN "húúú" de mérges vagyok!

Mint leventéket összetereltek minket és (idézet tőled-->)"a magyar polgárok közösségének (nemzet) asszisztálásával és a magyar polgárok adminisztrációjának (állam) közreműködésével" ugyan azon az útvonalon ahol a zsidó munkaszolgálatos csoportok "halálmenetei" haladtak nyugatra, munkatáborokba, mondhatjuk rabszolga munkára, minket pedig ágyútölteléknek szántak, hasonlóan a Hitler-jugendhez. A végső táborhelyünkön a teljes káosz közepette már a füvet csipegettük az éhségtől és naponta szekérszám vitték el a halottakat! Mégsem hazudom haláltábornak, mert a káosz tette azzá! Jóvátételért sem siránkozom...! És nem keresem betegesen a felelősöket, és beteges "szembenézés " óhajtása helyett megkérdezem;
Hol voltál a Scebrenyicai népirtásnál? Mi módon tiltakoztál és nem voltál közömbös? A vízfej EU és az ENSZ békefenntartók orra előtt hogyan lehetett népírtani? Szembe tudsz nézni magaddal?
Hogyan tiltakozol és nem vagy most közömbös a kanadai és a francia cigány kiutasításoknál, deportálásoknál????
(csak idő kérdése és ebből is lehet még "Kamenyec-Podolszk" !!? Szembe tudsz nézni magaddal(?),különösen hogy ez most az EU polgárok "asszisztálásával" és az EU polgárok adminisztrációjának (állam) "közreműködésével" történik?????

"..kis (jelentéktelen) számú ellenpéldát kiemelve megkérdőjelezni, relativizálni a fő történést..."

Igen, a fő történés az volt, hogy a gazdag cionisták beáldozták Európa kis zsidóit (Eichmann kiválóan beszélt Jiddisül és Héberül...,majd mint hiteles tanúkat Kasztnert 1958-ban Eichmannt 1960 -ban hallgattatták el ), a fő cél teljesült, Izrael létrejött! Siránkozás helyett e győzelmet kellene ünnepelni és nem dekadens hangulatot kelteni! A siránkozás az önsajnáltatás napirenden tartása tudatos..., igazolni Izrael állam létét!? Fölösleges...(!), honfoglalás több is volt már a történelemben...!

Továbbra sem értem! Ha egy nép szinte önként ellenállás nélkül hagyja magát gettóba terelni stb., akkor a szomszédnak kellet volna a puskacső elé állni (?) vagy meggyőzni a Fischer családot(?), ha még a családfőnek Fischer Albertnek se hittek?

Tehát még egyszer;
A zsidó tanácsok esetleges meneküljetek vagy engedetlenségre való felszólítása helyett miért az ellenkezője történt, nem "kis (jelentéktelen) számú", hanem országos szintűen???

De engedek, jó ám legyen, ahogy mondod;- "A magyar polgárok közösségének (nemzet) asszisztálásával" történt a deportálás ami viszont a Zsidó-Tanácsok, a zsidó "közigazgatás" ( nem asszisztálásával hanem) tudatos bűnrészességével történt!!

Üdvözlettel SZJ
A kampány eddigi legijesztőbb, leghülyébb és legkárosabb ötlete bukkant fel az év elején: minden magyar állampolgár alanyi jogon kapjon x mennyiségű pénzt az államtól, mert csak. Az eredeti javaslat itt megtekinthető. Akik nem érnek rá átlapozni, azoknak egy zanzásított…..
jozsef szabo 2014.01.17 14:46:21
@mojoking77: Tájékozódjon! Az elhamarkodott vélemény helyett gondolkodj!
A ma társadalma, a csúcstechnika szolgáltatta termékbőség és ugyancsak a csúcstechnika adta munkanélküliség paradoxonában vergődik!
Ki vásárolja meg a termékeket, ha azt egyre kevesebb élőerő képes előállítani? Az alapjövedelem tehát bizonyos, hogy a jövő egyik biztosan létező fogalma lesz, és valamilyen értelemben már ma is működik, úgy hívják szociális segély!!!!
Dr Götz Werner közgazdász, egyetemi professzor, Németország egyik leggazdagabb embere,( tehát érthet valamit a gazdasághoz…!), az egyik kidolgozója ennek az alapjövedelem rendszernek. Komoly Gazdaság-tudománnyal foglalkozó Professzorok dolgoznak ezen Nyugat Európában! Ma a CAD-CAM-robotizált ipar és a GPS vezette traktorok, mezőgazdaság világában megfordíthatatlan trendek mutatkoznak! Szükségszerűen növekedik a munkanélküli réteg és erre nem megoldás az Orbán Viktor féle „munka világa”. A munkát szükségszerűen nem találók nyomorba döntése indokolatlan, mivel a népesség töredéke állítja elő a szükséges javak akár többszörösét is afennt emlitett XIX-ik századi módon! A rendszerváltók szociális piacgazdaságot ígértek! Alapjövedelem? Igen! Az indokok egyszerűek, de komolyabbak mint a „létezés jogán” szólam…!
1. A szocializmus a munkához való jogot biztosította, majd az ezt felváltó rendszer pedig szociális piacgazdaság ígéretével indult…, amiből aztán karitászos adományok, ingyen konyhák és hajléktalan szállások lettek!
2. A „munkához való jog” megszűntével viszont annak helyébe a „létfenntartáshoz való jog”lépett! E jog biztosításából az állam nem vonulhat ki, hiszen a kapitalista állam, ha szentesíti a magántulajdont, akkor ezt kompenzálnia kell azok felé, akik ebből (valamint a hasznából) szükségszerűen kiszorulnak, mert a tulajdon, pl. föld, ingatlan, természeti javak mind- mind véges mennyiségek…!
3. A XIX-ik századi termelés a szükségleteknek többszörösét képes előállítani (hiszen jelenleg is EU-kvótákkal visszafogott), ezért, ha bevezetjük a pénz elosztó funkcióját (korlátozva a haszonszerző funkciót) akkor ez lehetséges! Ez már működött egyszer…, a tej-jegyre és az élelmiszer-jegyre az volt írva, a hogy „Forint” és Magyar Népköztársaság…!
4. Végtelen viták helyett; -Ma is működik a rendszer, úgy hívják, hogy szociális segély…!
5. -De ki fog akkor utcát seperni? Erre a válasz egyszerű! Ha kellően megfizetik, akkor sokan fognak erre vállalkozni. A rendszer lényege pont ez, vagyis az alapjövedelem legyen elég a tisztes létfenntartáshoz, míg a munkajövedelem annak akár 2-3 szorosa!
6. Alapjövedelem csak a munkát nem találóknak járna!
Üdvözlettel Szabó József
jozsef szabo 2014.01.17 14:48:25
@HUN_Sector: Tájékozódjon! Az elhamarkodott vélemény helyett gondolkodj!
A ma társadalma, a csúcstechnika szolgáltatta termékbőség és ugyancsak a csúcstechnika adta munkanélküliség paradoxonában vergődik!
Ki vásárolja meg a termékeket, ha azt egyre kevesebb élőerő képes előállítani? Az alapjövedelem tehát bizonyos, hogy a jövő egyik biztosan létező fogalma lesz, és valamilyen értelemben már ma is működik, úgy hívják szociális segély!!!!
Dr Götz Werner közgazdász, egyetemi professzor, Németország egyik leggazdagabb embere,( tehát érthet valamit a gazdasághoz…!), az egyik kidolgozója ennek az alapjövedelem rendszernek. Komoly Gazdaság-tudománnyal foglalkozó Professzorok dolgoznak ezen Nyugat Európában! Ma a CAD-CAM-robotizált ipar és a GPS vezette traktorok, mezőgazdaság világában megfordíthatatlan trendek mutatkoznak! Szükségszerűen növekedik a munkanélküli réteg és erre nem megoldás az Orbán Viktor féle „munka világa”. A munkát szükségszerűen nem találók nyomorba döntése indokolatlan, mivel a népesség töredéke állítja elő a szükséges javak akár többszörösét is afennt emlitett XIX-ik századi módon! A rendszerváltók szociális piacgazdaságot ígértek! Alapjövedelem? Igen! Az indokok egyszerűek, de komolyabbak mint a „létezés jogán” szólam…!
1. A szocializmus a munkához való jogot biztosította, majd az ezt felváltó rendszer pedig szociális piacgazdaság ígéretével indult…, amiből aztán karitászos adományok, ingyen konyhák és hajléktalan szállások lettek!
2. A „munkához való jog” megszűntével viszont annak helyébe a „létfenntartáshoz való jog”lépett! E jog biztosításából az állam nem vonulhat ki, hiszen a kapitalista állam, ha szentesíti a magántulajdont, akkor ezt kompenzálnia kell azok felé, akik ebből (valamint a hasznából) szükségszerűen kiszorulnak, mert a tulajdon, pl. föld, ingatlan, természeti javak mind- mind véges mennyiségek…!
3. A XIX-ik századi termelés a szükségleteknek többszörösét képes előállítani (hiszen jelenleg is EU-kvótákkal visszafogott), ezért, ha bevezetjük a pénz elosztó funkcióját (korlátozva a haszonszerző funkciót) akkor ez lehetséges! Ez már működött egyszer…, a tej-jegyre és az élelmiszer-jegyre az volt írva, a hogy „Forint” és Magyar Népköztársaság…!
4. Végtelen viták helyett; -Ma is működik a rendszer, úgy hívják, hogy szociális segély…!
5. -De ki fog akkor utcát seperni? Erre a válasz egyszerű! Ha kellően megfizetik, akkor sokan fognak erre vállalkozni. A rendszer lényege pont ez, vagyis az alapjövedelem legyen elég a tisztes létfenntartáshoz, míg a munkajövedelem annak akár 2-3 szorosa!
6. Alapjövedelem csak a munkát nem találóknak járna!
Üdvözlettel Szabó József
jozsef szabo 2014.01.17 14:54:17
@David Bowman:
A ma társadalma, a csúcstechnika szolgáltatta termékbőség és ugyancsak a csúcstechnika adta munkanélküliség paradoxonában vergődik!
Ki vásárolja meg a termékeket, ha azt egyre kevesebb élőerő képes előállítani? Az alapjövedelem tehát bizonyos, hogy a jövő egyik biztosan létező fogalma lesz, és valamilyen értelemben már ma is működik, úgy hívják szociális segély!!!!
Dr Götz Werner közgazdász, egyetemi professzor, Németország egyik leggazdagabb embere,( tehát érthet valamit a gazdasághoz…!), az egyik kidolgozója ennek az alapjövedelem rendszernek. Komoly Gazdaság-tudománnyal foglalkozó Professzorok dolgoznak ezen Nyugat Európában! Ma a CAD-CAM-robotizált ipar és a GPS vezette traktorok, mezőgazdaság világában megfordíthatatlan trendek mutatkoznak! Szükségszerűen növekedik a munkanélküli réteg és erre nem megoldás az Orbán Viktor féle „munka világa”. A munkát szükségszerűen nem találók nyomorba döntése indokolatlan, mivel a népesség töredéke állítja elő a szükséges javak akár többszörösét is afennt emlitett XIX-ik századi módon! A rendszerváltók szociális piacgazdaságot ígértek! Alapjövedelem? Igen! Az indokok egyszerűek, de komolyabbak mint a „létezés jogán” szólam…!
1. A szocializmus a munkához való jogot biztosította, majd az ezt felváltó rendszer pedig szociális piacgazdaság ígéretével indult…, amiből aztán karitászos adományok, ingyen konyhák és hajléktalan szállások lettek!
2. A „munkához való jog” megszűntével viszont annak helyébe a „létfenntartáshoz való jog”lépett! E jog biztosításából az állam nem vonulhat ki, hiszen a kapitalista állam, ha szentesíti a magántulajdont, akkor ezt kompenzálnia kell azok felé, akik ebből (valamint a hasznából) szükségszerűen kiszorulnak, mert a tulajdon, pl. föld, ingatlan, természeti javak mind- mind véges mennyiségek…!
3. A XIX-ik századi termelés a szükségleteknek többszörösét képes előállítani (hiszen jelenleg is EU-kvótákkal visszafogott), ezért, ha bevezetjük a pénz elosztó funkcióját (korlátozva a haszonszerző funkciót) akkor ez lehetséges! Ez már működött egyszer…, a tej-jegyre és az élelmiszer-jegyre az volt írva, a hogy „Forint” és Magyar Népköztársaság…!
4. Végtelen viták helyett; -Ma is működik a rendszer, úgy hívják, hogy szociális segély…!
5. -De ki fog akkor utcát seperni? Erre a válasz egyszerű! Ha kellően megfizetik, akkor sokan fognak erre vállalkozni. A rendszer lényege pont ez, vagyis az alapjövedelem legyen elég a tisztes létfenntartáshoz, míg a munkajövedelem annak akár 2-3 szorosa!
6. Alapjövedelem csak a munkát nem találóknak járna!
Üdvözlettel Szabó József