Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Up!

0 bejegyzést írt és 230 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A női vezetők helyzete az elmúlt évtizedekben végig nagy port kavaró témának számított. Ebben a tekintetben hazánk az EU-n belül sereghajtónak számít, sajnos módon nálunk a legnagyobb a különbség a férfi és a nő fizetése között. Ez a különbségtétel az egész, magát „modern”-nek nevezett világban…..
      Josie nem kevés bántást kapott tinédzserként a súlya és külleme miatt. 127 kg volt 16 évesen. Aztán egyszer úgy kiakadt, hogy elege lett ebből az egészből, abból, hogy az instán gyönyörű, vékony lányokat lát leginkább, hogy elhatározásra jutott. Le akart fogyni! És meg is csinálta! Az…..
Még a legalaposabb tesztelés mellett is becsúszhat valami hiba, legyen szó tervezésről vagy dizájnról. Aztán az internet jól sárba döngöli a kiadót érte. Ilyenkor a gyors reagálás a legjobb megoldás, ha komoly sebek nélkül akarnak kimászni a slamasztikából. Három estet szedtem össze, amikor nem…..
Az online vásárlásnak megvannak a maga előnyei (bővebben előző cikkünkben olvashatsz róla), például hogy elkerülheted a szupermarketben előforduló legbosszantóbb vásárlótípusokat és a totálisan lehangolt eladókat. Készítsd be a popcornt, ugyanis összegyűjtöttük minden idők legirritálóbb és…..
Mai rendelésem első páciense Ádám volt, akit már a pszichiátriai osztályról is kirúgtak, de szerencsére megtalált engem Tinderen. Praxisom során volt alkalmam tanulmányozni hasonló elmebetegeket, így jól tudom, hogy állapotuknak konkrét fázisai vannak. (Az alany mondatait moderált formában…..
Ma plázacicáskodás közben megakadt a szemem egy kirakaton, ahol az alábbi szlogennel ellátott reklámplakát virított:EGY FÉRFI MINDIG FÉRFI.A fotón átható tekintetű, borostás hősünk épp egy porszívót toszigál teljes átéléssel. A J.Press elvileg ezzel arra akarja felhívni a figyelmet, hogy mennyire…..
Egy fitnesz blogger előtte-utána képeket tett közzé, amelyeken azt mutatja meg, hogy nem fogyott, hanem éppen ellenkezőleg, súlyt szedett fel, s ezzel a „kisebb a jobb” tévhit ellen próbál küzdeni...
Up! 2018.10.09 08:23:08
@Mikrobi: szerintem nem nézett ki jobban. Abban viszont egyetértünk, hogy a az új kinézet sem ok. Valahol félúton meg kellett volna állnia a seggnövesztésben...
Most tegyük félre azt, hogy hamarosan indul a Facebook saját társkereső applikációja, mert úgy néz ki, hogy a Tindernél elkezdtek olyan irányba menni, ha igazak hírek, amelyek szépen, lassan olyan eredményt fognak hozni, amely a most jól használható appból csinál egy sokak számára kínos, reménytelen…..
  A Kaliforniában élő, 44 éves Annabelle Jefferson beperelte szüleit, kétmillió dollár kártérítést követelve tőlük örökölt rondasága miatt. Igaz ami igaz, valószínűleg tényleg nem sok kozmetikai világcég kérné fel reklámarcának. Nem csoda, hogy kinézetéből fakadóan depressziós és házasságai is…..
A több százezres fesztiválok, de akár az alig száz fős klubkoncertek közönsége is áldozatául eshet a váratlan tragédiáknak. Ezek okai a terrortámadástól kezdve a szélsőséges időjárási körülményeken át egészen a hanyag vagy hozzá nem értő koncertszervezőkig terjedhetnek. Sajnos a rockzenével…..
Up! 2018.09.24 11:21:10
@Sunsetjoy: Az együttes wikipédia oldalán ezt találtam:
"The band was investigated by the authorities regarding their responsibility in the tragedy, because it was well known that the audience frequently made use of pyrotechnic devices during their shows; though in this case Callejeros had asked them not to, to no avail."
Ezért kérdeztem. Igaz nem magára az esetre, hanem az együttesre kerestem rá.
Köszi az infót!
  Egy egész iparág épült erre a fogalomra. Gondolj csak a megszámlálhatatlan kardió gépre (a hírhedt „zsírégető” pulzustartománnyal), a különböző pulzusmérőkre, a rengeteg varázslatos zsírégető edzésprogramra, zsírégető ételekre és természetesen zsírégető tablettákra/kiegészítőkre! Ebben az…..
Up! 2018.09.22 20:20:48
@Bobby Newmark: pedig a webbeteg nekem nagyon jól működik. Én ~1800 kalória heti átlagot tartok. Szinte dekára pontosan annyi megy, le, mint amit a webbetegen kiszámoltam (hetente). Én összesen -17 kilónál tartok. És pontosan jegyzem, minden étkezésem. Ez a szénhidrát-fehérje arány miatt is kell egyébként. Nekem 77 kilós testsúly a cél. Most 80 vagyok.
A hastájékon felgyűlt zsír az, amitől a fogyókúrázok többsége leginkább szabadulna. Nem véletlenül: az esztétikai okokon túl ennek a zsírrétegnek igen nagy egészségügyi kockázata is van. Hasra fogyni azonban nem egyszerű, nem elég lelkesen csinálni a felüléseket.....
Up! 2018.09.04 15:03:15
Itt a Homáron már sok mindent láttunk, de az a susnyás, amibe Gyurinak sikerült egy egyszerű vérnyomásmérő vásárlása kapcsán belegyalogolnia, még minket is meglepett. Na, nem az, hogy a kütyü nem működött - ilyen előfordul. És nem is az, hogy a patika nem hajlandó visszavenni a hibásnak bizonyult…..
Up! 2018.08.27 22:34:08
@vizsla_barat: jó, de ehhez miért kellene külföldön maradni?
Manapság, aki diétázni szeretne - akár fogyáshoz akár gyúráshoz -, annak nem árt tisztában lennie a bevitt ételek kalóriatartalmával. Azonban a kalória önmagában arra nagyon kevés, hogy megtudjuk, egészséges-e amit fogyasztunk, vagy épp ellenkezőleg. Ahhoz jó lenne tudni a bevitt tápanyag rost,…..
A macsó férfiak valahogy azonnal kitűnnek társaik közül. Tartásuk, járásuk, tekintetük felsőbbrendűséget sugároz. Olyanok, mintha egy kaszttal férfi társaik felett állnának. Előfordulhat, hogy objektív tulajdonságaik alapján nem is feltétlenül vennénk őket észre, de magabiztosságot sugárzó…..
Up! 2018.08.21 11:36:39
@czerka: szerintem nem dugott, hanem ő maga is nő! :)
Ők nyomják ezt a "jó kapcsolat lényege az őszinte kommunikáció" :)
Ha én egyszer őszintén elmondanám a nőnek, hogy mit akarok, na onnantól minden lenne, csak nem jó kapcsolat! :D
Up! 2018.08.21 12:53:45
@Zalán Maurer: a címlapra kikerülő fotót nem a blog szerkesztői választják ki tudtommal. Szóval itt elmondhatod, csak nem azok fogják olvasni, akiknek szántad...
Up! 2018.08.21 17:36:54
@Zalán Maurer: OK. Átadom.

@Illetékesek: Kérlek macsó férfiak helyett, ne művi anti-férfiak képét válasszátok legközelebb!

@Zalán Maurer: átadtam. Megfelel? :D
Általánosan elfogadott elképzelés, hogy a férfiak inkább a fiatalabb nők társaságát kedvelik, míg a nők az idősebb férfiakat preferálják. Ez összhangban van azzal az elmélettel, amely szerint a férfiak olyan nőkhöz vonzódnak, akik a termékenység jeleit közvetítik – azaz a fiatalokat. Ezzel szemben a…..
Up! 2018.08.19 16:07:17
@Captain Admin: valahogy meg kell magyarázniuk, hogy nem ők, hanem a férfiak a bolondok, tehát csak akkor kereshetnek fiatalabb nőket, ha még nem elég érettek! :D
Így működik a Rationalization Hamster :)
Up! 2018.08.19 17:51:26
@Girhes: elhisszük, hogy az elmúlt 10 évben ez működött. De mutass nekem olyan 40 éves pasit, aki 60 évesekhez vonzódik...
Nem csak az edzőteremben izzadva, vagy a 35 fokban kocogva lehet kalóriát égetni. A jó hűvös medencevízben is! Bár az úszást nem a leghatékonyabb fogyást segítő sportok között tartják számon, mi megmutatjuk, miért tartozik mégis oda!..
A minap a Facebook-on ismerősnek jelölt „George Munir Hassan”. Nem sokat cicózott, egy szimpla üzenetben három fotót küldött magáról, és egy kérdést mellé: will You marry me? Nem is én lennék, ha a kisördögöm nem kezdte volna továbbgondolni az esélyeket (lakhatás,…..
Először csokorba, majd ízekre szedtük az állampárt hivatalos indokait a társadalmi nemek egyetemi szakkal kapcsolatban - hogy önnek már ne kelljen ezzel fáradnia...
Noha a közmédia azt állította, hogy egyszerű német járókelőkkel beszélgetnek a riportereik arról a Híradó március 20-i adásában, hogy "elüldözik a németeket a bevándorlók", és arról, hogy "egyre több német mondja azt, hogy nem akar egy társasházban élni a bevándorlókkal", az RTL Klub hírműsora…..
Up! 2018.08.13 16:44:15
@blah: a kérdés már csak az, hogy ki mondja meg ki a féreg és ki nem?
Up! 2018.08.13 22:06:25
@blah: :D nem csak arra mit nem, hanem arra is rájöttem, hogy mit szarhatok le. Élek is vele. Csá!
Pár napja belefutottam egy francia vegánokról szóló cikkbe, ami a húsevőket megcélzó radikális tüntetésekről és rombolásokról szólt. Nem tudom, hogy valójában mennyi igaz a cikkből, de mivel szélsőséges viselkedést itthon is tapasztalok, így jött ennek a cikknek az ötlete. Mivel én is vegán vagyok,…..
A napokban szerepeltem az M2 Petőfi TV-n, ugyanis azokról a divatbakikról kérdeztek a műsorban, amelyekbe ebben a nagy melegben a leggyakrabban belefutunk ;) Ciki villantások sora került szóba az adásban, amit itt tudsz egészében visszanézni:   De mivel ezekre nem lehet elégszer felhívni a…..
Up! 2018.08.07 10:40:21
@ételizésítő: a kéretlen divattanácsok azok, amikor valaki odamegy hozzád és beleszól abba, hogy hogyan öltözöl. Ez pedig egy blog. Amit, ha nem tetszik nem olvasol el.

Hogy a te szavaiddal éljek, hátha jobban megérted:

Mi a fasz közöd van hozzá, hogy ki mit ír?

Kicsit "más szemében a szálkát is, sajátban a gerendát se" érzésem van.
Up! 2018.08.07 11:14:46
@Haloperidol:
:) Erre még nem sikerült a vegán hisztiben megfelelő választ adni! :)
A bőr még majdnem mindenhol jobban működik.... nem beszélve a mostani pofonról, hogy a szintetikus anyagok lassan tönkreteszik az óceánokat...