Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kutul

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A  képeket elnézve nekem a DNS ereje az, ami szembeötlik. Vagy csak szimplán klónok. Ki tudja. Viszont az interneten olvasgatva ráleltem erre a gyűjteményre, ami szerintem nektek is tetszeni fog, hisz megmutatja, hogy a gének mennyire erősen tudnak öröklődni, és mennyire tudja magát az emberiség szó…..
Mindannyian szeretünk kedvezményt kapni, amikor többet vásárolunk egy termékből.  Az üzleti élet így is működik, minél többet veszel valamiből vagy minél nagyobb kiszerelésben, akkor az egység ár csökken, van mennyiségi kedvezmény. Mindig így van ez? Erre a kérdésre kerestem a választ egy országos…..
Ujjong a brit bulvár, hiszen úgy tűnik, hogy a Beckham család legidősebb gyermekét is elcsábíthatja a divatvilág. Victoria és David elsőszülött fia, a tizenöt éves Brooklyn Beckham éppen első címlapfotózásán van túl, amit egy férfiaknak szóló burzsuj divatmagazinnak, a Man…..
Azok közé tartozom, akik nagyon sokáig fanyalogtak a Harry Potter-könyvek miatt, felróva az esetlen nyelvhasználatot, a kelleténél gyakoribb szentimentális jeleneteket, majd miután barátok hosszas unszolására (közülük az egyik még szemináriumot is indított a témában az egyetemen, ahol tanít)…..
A francia filmek szinte a mozgókép megjelenése óta az iparág élvonalába tartoznak. Az elmúlt fél évszázadban a sajátos stílus, eredetiség, intelligencia, humor és számtalan filmóriás - Jean Gabin, Funes, Belmondo, Delon, Depardieu, Chaterine Deneuve ... stb - munkássága "fémjelezték" a gall…..
Találtad már magad egy csoport szakállas, tetovált ember körül a bárban vagy kocsmában? Ugye hogy ugye? Úgy tűnik, hogy azon emberek száma, akik szakállat, bajszot növesztenek és tetováltatnak egyre csak nő és ennek valószínűleg oka van. Egy új tanulmány megpróbálja…..
Kutul 2015.05.07 09:50:57
@mojyo: IGEN! Egyetértek! Miért kell ráfogni a lányokra, hogy nincs kedvük borotválkozni! De tőlünk, nőktől elvárják, hogy csupaszok legyünk!?!Engem mindig is kimondottan taszított az arcszörzet(cserébe máshol nem zavar, sőt kimondottan férfiasnak tartom)
Kicsit visszás ez az egész, mert lehet, hogy 20 éve különleges volt a tetkó, vagy a piercing, vagy egy érdekesebben nyírt szakáll, ma már mindennapos, úgyhogy arra sem lehet fogni, hogy ettől lesz valaki "egyéniség"
vanvéleményem-mel is egyetértek.Nekem ugyan nincs saját vállalkozásom, de ha lenne én is 2x meggondolnám,hogy bevállaljak-e egy kidíszített alkalmazottat...
Mikor már igazán érezzük, hogy jön a tavasz, nem bírunk magunkkal tovább és mennénk ki a szabadba, napsütésre és friss levegőre vágyunk, meg arra, hogy ismét közelebb lehessünk a természethez. Itt van néhány nagyon jó ötlet, mit lehet kezdeni egy terasszal, hogy több kedvünk…..
A múltkor ott hagytuk a grand finálé előtt kettővel, hogy Octavianus kizavarta Antoniust Rómából, mint Kukorica Jancsit a gazdaembör, Vorenus pedig vele ment Egyiptomba. Most is az említett marconával indítunk, aki megint Niobét álmodja maga mellé, az ébredés csúnya dolog, mert egy…..
Blogger-alapfilozófiám, hogy csak olyan cikket írjak, ami engem is nagyon érdekelne mint olvasót. Ezért döntöttem úgy, hogy összeválogatok 30 filmet, amik amilyen nagyszerűek, legalább olyan ismeretlenek a nagyközönség számára. Teszem ezt azért, hogy minél több műkedvelő…..
Nők, régi fotókon. Sokat láttunk már és bevallom sokszor felmerült bennem, hogy vajon akkoriban mindenki csúnya volt? Most nemcsak a mai szemmel nem túl szép frizurákra és sminkekre gondolok. Mintha minden hölgynek egészen taszító lett volna az ábrázata. Lássuk csak például Ő, Ő, vagy Ő. Ugye? Nos…..
Kutul 2014.11.07 09:15:25
@Bikli néni: a 28-as nekem inkább Gregor Bernadett...