Regisztráció Blogot indítok
Adatok
befano

0 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyurcsány Ferencről az a hír járja, hogy a vasárnapi DK, MSZP-P, LMP egyeztetés igencsak jó kedélyben érte. A Demokratikus Koalíció elnöke az esemény utáni sajtótájékoztatón furán imbolygott és beszélt, Vágó Gábor, az LMP delegációjának tagja pedig azt mondta, hogy ha ő részegen fogadná a barátait,…..
Schiffer András viszont elveszítette befolyását a pártban...
Szemetek ezek a britek. Ilyen csúnyán leszarni a fő uniós vétószövetséges kampányát azért genyóság. Még akkor is, ha épp a britek Orbánja kapaszkodott bele egy akkor éppen belpolitikai - újraválasztási hasznot hozó blöffbe, és faragott rá a megvalósításra elég csúnyán. Mer'hogy őkelme belebukott a…..
“Török pénzen, török megrendelésre, a török dicsőségre minaretet terveznek építeni Szigetváron, merthogy a régi romjai sértené a török vendégek érzékenységét. ... És Zrínyi emléke? Az utolsó 800 magyar és horvát keresztény lemészárolt emléke? Ők, tisztelt uraim, pont azért védték és védenék ma is…..
Igazság vagy gazság amit a demokrácia leple alatt művelünk saját magunkkal. Megalkottunk egy jogállamot a saját biztonságunk érdekében, ahol pont saját magunkat megvédeni nincsen jogunk. Egy év, két év próbaidőre felfüggesztett börtönre ítélte a II-III. kerületi bíróság kedden nem jogerősen azt a…..
befano 2016.05.11 13:49:11
@Uni1002: A Questor ügy ide csak annyiban tartozik, hogy ott sem csapott le a törvény szigora, de egyébként abban hibásak voltak a pénzüket nagyobb kamat reményében elhelyezők is. Ámde! Ez a tulajdonát féltő, vagy visszaszerezni akaró hölgy mit tett, hogy egyáltalán szóba is kerüljön a bíróságra való citálása?
És mit tett a timföldgyár 10 embert meggyilkoló, milliárdos kárt okozó tulajdonosi csoportja, hogy még csak fel sem merült az elítélésük , azonnali vagyonelkobzás,
és tevékenységtől való eltiltással egybekötve ???? Ezt a hölgyet miért kellett
még a gépkocsi vezetéstől is eltiltani? Igen , lehet, hogy veszélyeztette a közlekedés résztvevőit, de ezt a balhét a rablóknak kell elvinniük .
,,Tisztelt rabló urak" ! Nem ajánlom, hogy hozzám betörjenek, mert megcsapja
önöket a villám, aminek a nyele a kezembe lesz !!! De ha átszúrja magukat, nem fogok elsősegélyt nyújtani, mert sokkot kapok.
Fúúúúú gyerekek állítsuk meg a triciklit, mert nagyon messzire gurult. Enyhébb nyomásra a Fidesz kihátrált ebből a buliból, és egy évnyi szenvedés után kinyitja nekünk a boltokat, kereskedelmi egységeket. Bloggerként nagyon sok emberrel érintkezek a legkülönbözőbb társadalmi, politikai rétegekből és…..
befano 2016.04.14 11:13:15
@orient:

Óh! Te kis tudós! Svájcban minden bezár du.6.30. kor, szombaton 2.kor vasárnap meg nyitva sincs. Aki pedig nyitva van, Migró, az 50/100 %-os felárral dolgozik
Most pedig ne gyere azzal az ótvaros komcsi dumával, hogy ,, Ja, mert ott eleget keresnek, " mert ők pont attól olyanok,amilyenek, - amilyenek mi nem- hogy nem szemetelnek, betartják a kresz-t. ügyelnek az együttélési szabályokra......stb. Most aztán az okos/kodó / ellenzék érje el, hogy a multi fizessen vasárnapra 100% pótlékot. Nehogy már ezt is a kormányon kérjék számon. Különben meg ezzel kellett volna kezdeni a kormánynak, hogy mindenki akkor nyit ki , amikor akar, meg annyi a bére, amennyit kiharcol.
befano 2016.04.14 11:15:40
befano 2016.04.14 13:26:51
@Bobby Newmark: Látom, hogy belemásztam abba az őskommunista seggfej agyadba, nahát ezért nem leszünk mi soha Svájc, de még nyugat se, mert az ilyen faszokkal, mint te, csak így lehet beszélni. Nektek gulág kell, meg korbács.
meg kádár.
Több mint egy évvel a bemutató után eljutott a Saul fia oda, ahová először kellett volna: Németországba. A fogadtatás megdöbbentő: a nagy német lapok többsége szerint a film „láger­giccs”, „szellemvasút”, „kizsákmányoló erőszak-pornográfia”, egyszóval: “hányingerkeltő”, és “ugyanazt a…..
befano 2016.03.15 11:59:20
@Buchhalter: Lapozni kéne már!
A nagyvárosi közlekedés ellehetetlenülése tulajdonképpen egy ismert társadalomelméleti paradoxonnal, az úgynevezett 'közlegelők tragédiájával' írható le. A terminus eredetével most nem untatnám az olvasót, a jelenség lényege ennyi: az egyéni szinten racionális cselekvések a társadalom szintjén…..
Az emberek semmit nem hajlandóak megtanulni. Semmi olyanról nem hajlandóak tudomást venni, ami veszélyezteti a jóléti kényelmes érzetüket. Egy burokban élünk, amin belül baromi kényelmes panaszkodni, de kilépni belőle már annál elképzelhetetlenebb. Most ne az örömittas máról beszéljünk, hanem az…..
befano 2016.02.20 14:16:53
Azt most hagyjuk, hogy a Fidesz-KDNP nevű politikai végtermék képződmény huszonhatodik, tisztújítónak csúfolt kongresszusa mindenféle izgalomra számot tartó esemény nélkül tette világossá, hogy Orbán Viktor további mandátumokra készül és soha nem adja fel. Most speciel nem…..
befano 2015.12.14 16:37:11
@-JzK-: Én ugyan nem olvastam az idézett könyvet, fogalmazni is egy kicsit sekélyesebben fogalmazok, de egyetértek az idézett mű minden szavával, gondolatával.
Amikor én születtem még családi pótlék sem volt, én a 7.dik élő gyerek voltam a háború után , apám elismert kisvárosi cipész volt, Édesanyámnak nem volt munkahelye, mégis felnőttünk, tanultunk mindannyian,-megjegyzem nem a rendszer érdeme volt, hanem a mi szüleink szorgalma okán- de sajnos nem 49 unoka született, csak 11.
Ezt hozta a szép új világ. Akkoriban valami csermanek nevű fattyú volt hatalmon. Hajj! hol volt még akkor Kövér ?
Előtte meg hallottam valami ratkóról- na nem a Jóskáról-, aki
azt mondta:"lánynak dicsőség, asszonynak kötelesség.Oszt mégse
károgott egy szabad madár se. Akkor hogy van ez?
Bágyadt trükköt nyomott be a fideszes választási iroda. Azt találták ki, hogy egy fideszes "civil" javaslatot támogattak, amelynek kérdése a boltok zárvatartása mellett kampányol. Szánalmas? Az. Persze, mert fideszes. Hitvány dolog ez. Orbán betojt attól, hogy népmozgalom lehet…..
Eddig három esetet hazudoztak össze az érintett felek: 1. Nem volt náluk fegyver, és nem is fegyvereztük le őket. Az ORFK szerint ez történt.2. Volt náluk fegyver, de lefegyvereztük őket. Bakondi titkos tanácsos úr szerint ez történt.3. Volt náluk fegyver, de nem fegyvereztük le…..
befano 2015.09.20 06:57:02
@anonymand: Végül is teljesen mindegy , h. mi történt, a lényeg az,h. szidhassátok a kormányt, és lehessen menni brüszlibe panaszkodni. Kívánok miden jót, és sok sok veletek piroson szembe jövő vonatot.
Pirézellenes!
Vida Ildikó, Zombor Gábor, Hende Csaba. Megindult a menekülés. A frissen emondott honvédelmi miniszter esetében a közvélemény azt az információt kapta, hogy Orbán megszidta, mert nem készült el a kerítés és ekkor lett elege. Mi, itt a kávézóban ezt nem hisszük el. Nem…..
Csődöt mondott a Fidesz menekültpolitikája. Vagyis az a gyalázat, amit érdemi cselekvés helyett műveltek az elmúlt fél évben. A hazug fideszest hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát. Napok óta tucatjával érkeznek a fotók, videók és beszámolók arról, hogy a menekülők…..
Európa a kereszténység, a humanizmus, és az emberi jogok hazája -- és egyre kínosabban szembesül azzal, hogy nem tud megfelelni ezeknek az eszméknek (pontosabban ezeknek se -- miután az erkölcsös individualizmust, a szabad…..
befano 2015.08.14 16:45:37
@_Maverick: Az EU. alaptörvénye az áruk , személyek, és a tőke szabad áramlása. De mi erre "befizettünk"
Afrikai tömegeket viszont mások fizették meg/le, és mi bánjuk majd az árát.
Ui. 711.ben Mórok meghódítok a Magribot, majd átkelvén a gibraltári szoroson dél európát. ez a kis kiruccanás 1492.ig tartott. Már a következő században a törökök /szintén iszlám/ megszállták kelet/délkelet, közép európát, ez is volt 150 év.
Aki elfelejti, /vagy kitörli/ a múltját, annak jövője sincs.
befano 2015.08.15 05:58:03
@igazi Ténytár: NAGYON helyes!
Eörsi Mátyás latin-amerikai luxushotelből üzent haza. Bántóan betegek vagyunk, ő viszont bántóan egészséges. Amit az egykori SZDSZ-es, napjainkban DK-s politikus hétfőn késő este posztolt, az tökéletes összefoglalása a Szabad Demokraták Szövetsége nevű izé közéleti…..
Milyen érzés, amikor a nehezen leadózott kocsid mellé beáll egy szlovák rendszámos luxuswagen, amiben a csücsörítő szájú pinabubus unott arccal szánakozva néz rád, te meg pontosan tudott, hogy nem fizetett adót a kocsira, de legalább veri a mellét? Sok ilyen és ehhez hasonló…..
befano 2015.07.15 14:22:12
@Pan Modry:
Mondjuk azért kéne bármit is befizetni, hogy az itthon maradt idős szüleidet el tudják látni a kórházban, tudd használni az utat , ha hazajössz, és egyáltalán legyen még hova HAZAJÖNNÖD !!!
Más tétel az , hogy te ott kurvára sokat adózol, de ezt nem számolod, csak azt, hogy 12000 euróért-360000-ft.ért mosogathatsz diplomával, amit itthon szereztél. Megint más, hogy az állam szerényebb is lehetne, és képviselői megelégedhetnének mondjuk a felével, de ezek mind mi vagyunk, így : prolistúl , m.l.estül. gyurcsányostúl, orbánostúl gőgöstűl, simongáborostúl,
birómárkostúl............nem sorolom tovább.
A wnd.com tudósít arról, hogy nem ment zökkenőmentesen Obama értékelése a melegek hónapjáról. Az elnök beszédét megzavaró személyről kiderült, hogy transznemű illegális bevándorló, aki többek között az LMBTQ bevándorlók pártfogójának, a FAMILIA: TQLM alapítóinak…..
befano 2015.07.06 08:42:15
@Le Orme 2:
Ezek 500 év alatt se tudtak integrálódni, pedig tehették volna.
Akkor mi lesz az új jövevényekkel, akik még ráadásul nem is akarnak?!
Nem akartam ilyen mélyen kifejteni, de úgy függ össze a két dolog,

hogy két buzinak sose lesz gyereke, ezért ennek hiányában , és

mert már az un. európainak is kevés gyereke születik, KI FOGJÁK TÖLTENI A HELYÜNKET A FEKETÉK, MEG EGYEBEK !!!
És akkor még ezek nem is a várható vízhiány miatt menekülnek.
Akkor viszont a kerítés se fogja megállítani őket, csak a gépfegyver.
Majd ha átmásznak a jól megépített budai villád kerítésén, kirabolnak,aztán nyársra húznak, megsütnek, /pácolás nélkül/, na
akkor majd te is /mármint ezek az ál-jogvédő majmok-, ajvékolni fogtok, de már késő lesz. Kérem a Mindenhatót, hogy ne legyen igazam.
Ezennel elindítunk egy "Nem lett igazuk" sorozatot. Vagyis olyan írásokat, elevenítünk fel, amelyek az akkori jelen elemzéséből, tények felsorolásából arra a következtetésre jutottak, hogy itt bizony a katasztrófa, a szakadék, a zuhanás felé haladunk majd tovább a jövőben.…..